2024. Május 10. - 20:59:11
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Növi avagy IGF avagy HGH....  (Megtekintve 174768 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2021. Március 12. - 09:48:28
Válasz #450
Nem elérhető

G


#:-)
Csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba!   :-}
Hogyan kell alkalmazni a HGH-t (emberi növekedési hormont).
 :-}
A fő szabály, amelyre a testépítőnek emlékeznie kell a HGH alkalmazásakor, az az, hogy a kezelés időtartama fontosabb, mint A használni kívánt adag mennyisége!! 
Ez azt jelenti, hogy egy HGH-kúrával, pl.
 - Napi 2 NE 6-hónapos időtartamra, a testépítő jobb eredményeket fog elérni- (!!), mintha magasabb 4-8 NE-es napi adagokat használnánk
2-hónapig!!!
A tesztoszteronhoz hasonlóan a növekedési hormon egy endogén hormon, amely  viszont nem (vagy kevésbé) mérgező és nagyon hosszú ideig használható!!  Elvileg azt lehet mondani, hogy a növekedési hormon kúra minimális időtartama, különösen az izomépítő szakaszban, nem lehet kevesebb, mint - három hónap-.!!  A 6-12 hónapos időszak viszont jobb lenne, ha alacsony vagy közepes mennyiségű szomatropint használna (2-6 NE nap).
Minél tovább alkalmazzák a növekedési hormont, annál nagyobb a hatása a fizikai megjelenésre!!! Míg az elején csak vízvisszatartás van!!!
A hatékony napi adag elérése érdekében a leginkább egy testépítő 2-6 NE-t használjon!  A beadás mehet "tollal" vagy  inzulinos tűvel hasfalba vagy a legjobb eredmény érdekében izomba! Azok, akik soha nem használták a növekedési hormont, általában napi 2 NE-vel kezdjék. Haladó testépítők, akik már napi 2 NE-et alkalmaztak Ők, a napi adagjukat 4-6NE-re növelhetik. Több mint 6 NE-re nem lesz szükség!! De mindez csak is a gyógyszertári minőségre érvényes!!
A kissé több elszántsággal és mohósággal rendelkező  nagyravágyó gyerekeknek  ha több HGH-ra van szükségük, akkor mindig szükség lesz  vagy az inzulin és vagy a pajzsmirigyhormon egyidejű használatára!! Deeee!! Ezért a több mint napi 6-NE növekedési hormon adagok igazából nem tesznek  több pozitív hatást, de viszont a felesleges, és nem kívánatos mellékhatásokat előhozzák az emberünknek!!
Azt is jó tudni, hogy a profi testépítésben vannak olyan felhasználók, akik a napi 8-16 vagy ennél is több NE-et használnak!!   
☝️☝️De Ők PROFIK!!!! ☝️☝️
Na de!! Nem számít, milyen magas a napi dózisod, a HGH-t naponta legalább kétszer kell beadni a legjobb eredmény érdekében, mivel nagyon rövid felezési ideje, néhány óra. Ideális esetben reggel közvetlenül a reggeli előtt, és az edzés után közvetlenül!! Az edzés utáni még étkezés előtt kell beadni. Fontos, hogy e két beadás utáni étkezés során elegendő szénhidrátot és sok könnyen emészthető fehérjét fogyasszon, és a zsírbevitelt alacsony szinten szükséges tartani. Tudni illik ez támogatja az inzulin gyors felszabadulását, ami nagyon hasznos a növekedési hormon számára az IGF-1 képződésében!!
Na most vannak akik növekedési hormont lefekvés előtt adják be annak érdekében, hogy a lehető legközelebb kerüljön a növekedési hormon természetes felszabadulási ritmusához.  Na de... Ennek rohadtul kevés értelme van! Mivel. A táplálék elfogyasztásának hiánya miatt éjszaka nem lesz masszív IGF-1 képződés, ezért az inzulin injekció beadása közvetlenül alvás előtt kizárt. Ezenkívül egy éjszakai növekedési hormon injekció a szervezet saját növekedési hormon felszabadulásának teljes leállításához vezet alvás közben, mivel az időbeli átfedés egyáltalán  nem kerülhető el!! Ez a probléma kevésbé lesz súlyos, ha a HGH-t kora reggel, és/vagy késő délután vagy kora este adjuk be. Arról nem is beszélve, hogy a  közvetlenül lefekvés előtti növekedési hormon injekciókról ismert, hogy gyakori problémákat okoznak az elalvásban, nem mindenkinél, de többnyire!
Na szevasztok gyerekek!!  @:-)

Már bocsi de ez egy marha béna és gyermeteg "cikk" tele téves meg össze vissza infóval.....


Na akkor...
El kell ismerni hogy...  Sokat tudsz ehhez nem fér kétség!  =/+'
De azért van még mit tanulnod!  ****)
De... Az össze - visszaság nálad gyakrabban elő fordul (igaz Te gyakrabban is írsz), még pedig ott ahol saját magad előző írását másitod meg (had ne hozzak fel konkrét példát), és írod az ellenkezőjét!  8-)
Ez a szerinted marha béna gyermeteg cikk Egyesült Államok béli tapasztalati szakemberek (sport orvosok... profi testépitők) szájából hangzott és hangzik is el!! Nem... Nem a netről olvasott/lopott tudás!!
De hol a hiba szerinted?  Ha van.
****) De inkább hagyd! 
****:))) Neked van igazad!
 ****)
A probléma ott van, hogy itt sokan egyszerű dolgokat kérdeznek amire rohadt egyszerű lenne a válasz... Ellenben sokan és köztük Te is túl bonyolítod már-már tudományosan minden háttér tapasztalat nélkül (szerintem)!!!  És most nem kell itt azzal jönni, hogy ki mit próbál magán vagy próbált és neki ez vagy az jó mert mindent az eredmény bizonyít, és nem a duma!
Hol ott, itt egyszerű kérdésre, egyszerű választ kellene kapni!
Sokszor elnéztem van egy vagy több adott kérdés, és válasz sehol!!
Gyerekek, minek ez a topic?  :-/--
Még egyszer leszögezem amit írtam ez lenne a helyes út annak aki a HGH-hoz nyúl! Nem pedig egyből 5-10 vagy akár ettől több NE naponta!
Minek? ***)))) 
A baj az, hogy ez a cucc (és most had nevezzem így) a profik cucca nem pedig az októberi  superbodyra januártól készülő hülyegyerekek hirtelen és türelmetlenségből adódó gyorsan beszerzett szere!! Mint ahogyan az inzulin és a pajzsmirigy hormon, ez sem játék szer!!
Rohadtul nem az egyik sem!  **:))))*  **:))))*
De van aki olvas régi vagy új cikkeket amit ki tudja ki írt (mert azt 100%-ban nem tudni, bármi is van oda írva!), és van aki olyan emberek szavait hallgassa meg személyesen akik az adott témába 20-30 vagy akár ettől több éve is érintettek és tapasztalatból vakamint tudományos kutatásokból merítik a mondandót!!  8-)
Deeee...!!  Hajrá mindenki majd mikor el telik az idő és sok sok sok pénz, és mellék hatások tömkelege lesz... na, és még plusz az eredmény is nem jobb mint annak aki kevesebb "SZERT" tolt, akkor lehet szidni mindenkit és ráfogni még pluszba hogy "SZAR VOLT A CUCC!!"    Łł=
 /:-)


Na akkor....

Ezt most minden irónia nélkül kérlek mutasd nekem meg az össze visszaságom meg a a teljesen ellenkező dolgot állítást részemről őszintén kíváncsi vagyok rá.
Amúgy teljesen elismerem és őszintén remélem is hogy az 1 évvel vagy 1 hónappal írt dolgaim egy részét mára már teljesen máshogy írnám vagy adom elő és tudod ez mire vezethető vissza azért mert..... tanulok.... igen van olyan hogy hallgatok egy podcastet és magamban baszkiii és teljesen átgondolok előzőleg "késznek" vett dolgokat.
Ha érdekel szívesen felsorolom majd hogy szerintem hol a hiba.
Amúgy abban kicsit álomvilágban élsz hogy a profik elmondják mit használnak....
Az meg hogy én miket próbáltam ki meg miket használtam meg hány fizetős orvosi hírlevélre vagy fizetős fórumra regisztráltam fel mondjuk az elmúlt 10 évben azt nem hiszed el azt konkrétan leszarom :D

De akkor hogy legyen valami konkrét dolog is amúgy az eredeti írás alapján javasolt dózissal egyet is értek nagyjából de ha már faszt méregetünk akkor kérlek hasonlítsd össze már a te "cikkedet" az én "cikkemmel" meg a "közönség" is
https://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=479.msg268745#msg268745
És már bocsánat de véleményem szerint információ tartalmilag és szerkesztésileg a kettő között van némi különbség...

Az meg ha jaaj nem kell túl tudományosnak lenni az egy faszság és a lusta emberek mottója ahhoz hogy lemenj a terembe és edzesegessél ahhoz a segged kell megemelni csak de ha gyógyszereket akarsz használni és nem akarsz úgy járni mint a másik topikban lévő srác akkor igenis kell egy alapnál bővebb ismeret és ha van egy kis eszed akkor a válaszok majd újabb kérdéseket hoznak benned ......

Az meg hogy kérdezgetnek emberek és nem jönnek válaszok és ez bántja a kis szemed akkor te mi a faszért nem veszed a fáradtságot hogy válaszolj, talán embereknek más dolga is van mint minden nap átnézni a fórumot meg őszintén amikor látom hogy gagyibb kérdést tesz fel valaki és látom hogy új ember 1 hozzászólással arra nem is reagálok mert sokszor volt hogy írtam aztán ezek az emberek jönnek mennek már a választ sem nézi meg soha többet.

Az meg abszolút igaz hogy a terembe éppen bekerülő gyerekek strandgatyás kategóriába életük második kúrájában már jól tele verik magukat 1 g tesztóval meg 5-10 IU növikkel és amúgy megnőnek persze mert működőképesek ezek a szerek és utána más is azt látja és csak másolják egymásról a meg a dózisokat és abban az 1-2 évben még annyira mellékhatásokat sem tapasztalnak szóval persze folytatják meg tovább adják.

2021. Március 12. - 10:36:16
Válasz #451
Nem elérhető

LaciHun


Jól el vagy Te magától...  Łł= @-o
Végig sem olvastam amit írtál, csak bele - bele! Minek?  ****:)))
Olvasd amit elsőként írtam és értelmezed!  :-}
Fasz... fasz mérgetés.... Mi van veled?  ****)  Ülj le már!!
Én írtam... Te írtad... Fizetős orvosi oldal... 
Reálisan írtam amit írtam, és nem kötekedés vagy ész osztás vagy ahogy Te fogalmaztál faszméregetés képpen!!  ***))))
Ember!! Semmilyen álomvilágban nem élek! Öreg vagyok már bohócnak!! ☝️Orvosok és olyan profik mondják amit írtam akiknek mi oka lenne mást mondani, mi?? Gondolom jó sok külföldi profival volt dolgod!
Nekem sem hidd el... De akivel jelenleg edzek... Hát hogy is mondjam vén öreg csődör és sok manust juttatott a csucsra! Igen oda!!  :-!
Mit kell itt össze hasonlítani azzal amit Te írtál és amit én?? Minek?
Tartalmilag majd csakhogynem azonos, de csak majdnem! A majdnem az ott van, hogy túl variálod és hol ezt írod hol azt!! Jahh igen akkor már másként gondolod!!   !+"% 1 hónap alatt a tudomány ahogy Te mondod ezen a téren nem nagyon változik!!  8-)  Ne tedd itt, hogy huuuu de eltér amit én írtam vagy amit Te! De ha el is tér hát az úgy a jó! Viszont nem azt írtam hogy Te ne legyél túl tudományos, hanem. .. De szerintem inkább olvass vissza bazdmeg!!  :-<
Igen ahogy írtam is, hogy nem fogok konkrét példát arra amiket  Te már írtál és aztán másként írod vagy  már később  össze vissza írsz értetlenül így most sem fogok! De ezt nem is rossz hátsó szándékkal írtam! Csak meg említettem!
De ha Te olyan sok eltérést vagy hibát látsz abban amit írtam akkor írd le!
Igaz írtam is előzőleg, hogy hagyd Inkább neked van igazad!!  @:-)
Na egy valamit tisztázzuk... Engem egyáltalán nem bánt ha Te nem válaszolsz ha valaki kérdez! Hülye vagy! Ennyi. Igen! De csak azért mert nem rád írtam azt és Te meg személyeskedésként veszed!
Igen láttam hogy hogy járt a fiatal úr, de ha már válaszolsz neki akkor elsősorban láthatnád, hogy nagyon elbaszta és neki egyszerű és gyors segítségre van szükség! Aztán majd meg emlitheted neki hogy mindezt le írod neki a tudományos oldalról is ha érdekli, hogy tanuljon belölle, hogy mit miért stb!!
És akkor újra...
Egyszerű kérdésre egyszerű legyen a válasz ha már ír bárki! De ha Te vagy bárki más ezt el akarja magyarázni tudományosan mert  a kérdezőt érdekli akkor az csak egy jó nagy plusz pont mert vetted a fáradságot és meg osztod a tudásod és pötyögsz!!
Akkor most kihangsulyozom NEM VOLT ROSSZ SZÁNDÉK VAGY KÖTEKEDÉS ABBAN AMIT IRTAM EDDIG!

2021. Március 12. - 11:07:06
Válasz #452
Nem elérhető

G


Jól el vagy Te magától...  Łł= @-o
Végig sem olvastam amit írtál, csak bele - bele! Minek?  ****:)))
Olvasd amit elsőként írtam és értelmezed!  :-}
Fasz... fasz mérgetés.... Mi van veled?  ****)  Ülj le már!!
Én írtam... Te írtad... Fizetős orvosi oldal... 
Reálisan írtam amit írtam, és nem kötekedés vagy ész osztás vagy ahogy Te fogalmaztál faszméregetés képpen!!  ***))))
Ember!! Semmilyen álomvilágban nem élek! Öreg vagyok már bohócnak!! ☝️Orvosok és olyan profik mondják amit írtam akiknek mi oka lenne mást mondani, mi?? Gondolom jó sok külföldi profival volt dolgod!
Nekem sem hidd el... De akivel jelenleg edzek... Hát hogy is mondjam vén öreg csődör és sok manust juttatott a csucsra! Igen oda!!  :-!
Mit kell itt össze hasonlítani azzal amit Te írtál és amit én?? Minek?
Tartalmilag majd csakhogynem azonos, de csak majdnem! A majdnem az ott van, hogy túl variálod és hol ezt írod hol azt!! Jahh igen akkor már másként gondolod!!   !+"% 1 hónap alatt a tudomány ahogy Te mondod ezen a téren nem nagyon változik!!  8-)  Ne tedd itt, hogy huuuu de eltér amit én írtam vagy amit Te! De ha el is tér hát az úgy a jó! Viszont nem azt írtam hogy Te ne legyél túl tudományos, hanem. .. De szerintem inkább olvass vissza bazdmeg!!  :-<
Igen ahogy írtam is, hogy nem fogok konkrét példát arra amiket  Te már írtál és aztán másként írod vagy  már később  össze vissza írsz értetlenül így most sem fogok! De ezt nem is rossz hátsó szándékkal írtam! Csak meg említettem!
De ha Te olyan sok eltérést vagy hibát látsz abban amit írtam akkor írd le!
Igaz írtam is előzőleg, hogy hagyd Inkább neked van igazad!!  @:-)
Na egy valamit tisztázzuk... Engem egyáltalán nem bánt ha Te nem válaszolsz ha valaki kérdez! Hülye vagy! Ennyi. Igen! De csak azért mert nem rád írtam azt és Te meg személyeskedésként veszed!
Igen láttam hogy hogy járt a fiatal úr, de ha már válaszolsz neki akkor elsősorban láthatnád, hogy nagyon elbaszta és neki egyszerű és gyors segítségre van szükség! Aztán majd meg emlitheted neki hogy mindezt le írod neki a tudományos oldalról is ha érdekli, hogy tanuljon belölle, hogy mit miért stb!!
És akkor újra...
Egyszerű kérdésre egyszerű legyen a válasz ha már ír bárki! De ha Te vagy bárki más ezt el akarja magyarázni tudományosan mert  a kérdezőt érdekli akkor az csak egy jó nagy plusz pont mert vetted a fáradságot és meg osztod a tudásod és pötyögsz!!
Akkor most kihangsulyozom NEM VOLT ROSSZ SZÁNDÉK VAGY KÖTEKEDÉS ABBAN AMIT IRTAM EDDIG!

Hát én próbáltam értelmesen beszélni veled de ha te sem veszed a fáradságot h elolvasd amit írtam akkor nekem sem kell te fasz és szopkod a öreg csődöröd faszát hátha feljuttat a csúcsra  :D

2021. Március 12. - 11:36:05
Válasz #453
Nem elérhető

LaciHun


 @-o

Ha vissza olvasol mindent tudó okoska akkor láthatod... Te kezdted!  &5*
De viszont kedves... mit is mondtál mi vagy Te a civil életbe ügyvéd vagy  mi?... Az... Hát hogyne! Egy buzgómócsing hülyegyerek aki sokat olvas és azt hiszi Ő a nagy igazságosztó boy!!
 :---- Az apádfasza vagy Te...  @-o
Csak tudd nekem nem kell a csúcsra jutni... Mellesleg nem is akarok tökös!  :-}
De... Ezt a hangnemet és a sértegetést tartogasd az anyucidnak otthon!  **:))))*
Itt azért most ezzel mindent "is" elmondtál/elárultál magadról Te kis SARM-diller pöcs!!  Łł=

2021. Március 12. - 12:02:29
Válasz #454
Nem elérhető

suxen



2021. Március 12. - 12:08:36
Válasz #455
Nem elérhető

G


@-o

Ha vissza olvasol mindent tudó okoska akkor láthatod... Te kezdted!  &5*
De viszont kedves... mit is mondtál mi vagy Te a civil életbe ügyvéd vagy  mi?... Az... Hát hogyne! Az apádfasza vagy Te...  @-o
Csak tudd nekem nem kell a csúcsra jutni... Mellesleg nem is akarok tökös!  :-}
De... Ezt a hangnemet és a sértegetést tartogasd az anyucidnak otthon!  **:))))*
Itt azért most ezzel mindent "is" elmondtál/elárultál magadról Te kis SARM-diller pöcs!!  Łł=

Na már vártam hogy mit fogsz írni :D az a baj hogy ha szerintem vissza olvasnál akkor ott kezdődött ohgy én írtam egy mondatos dolgot hogy valamivel nem értek egyet (amit lehet támadóra sikerült) erre te írtál egy fél oldalas felháborodott esszét hogy miért vagyok hülye, utána én erre írtam egy normális hozzá szólást elemenként válaszolva a te írásodra amiben kb a gyenge felében egyet is értettem de amikor te megláttad a "fasz méregetés" kifejezést ott teljesen felháborodtál.
Én vettem a fáradságot hogy végig olvassam amit írtál és válaszolják rá pontról pontra és linkeltem amit én írtam és kértem hogy mond el a véleményed róla de mivel bedurrant az agyad a "faszméregetés" témától így egyszerű válaszként megoldottad hogy  blablabla  én írtam szarok rá és hülye vagyok erre megint te írtál egy fél oldalas litániát hogy te miben és mennyivel vagy jobb.
Erre én elküldtelek a faszba a végére.
Amúgy az a baj hogy számomra aki egy egyszerű kritikára így tud reagálni az valamiért nagyon frusztrált lehet véleményem szerint nem tudom a környezeted vagy a munkád miatt ez neked normális reakció, számomra nem éppen de nyilván más élethelyzetben élünk.
Itt kijavítanálak nem ügyvéd hanem jogász vagyok kérlek nézz utána különbségnek. Sőt még elárulom azt is hogy a G niknév mögött a Gábor rejtőzik nem túl kreatívan.
De ha neked van kontaktod számodra hiteles emberhez nyugodtan megoszthatsz pár apró infót ami szerinted hasznos engem pl érdekelne és ha nem pár havonta írnál egy kommentet a fóromra én azt is értékelném mert jobban pörögne a fórum és jobban lenne hasznos tartalom a "mi az éppen jó cuccon kívül".   
Az meg hogy én szeretnék folyamatosan tanulni és képezni magam akár csak hobbiból az életben olyan dolgokban ami érdekel nem hinném hogy egy rossz dolog lenne, meghallgatom a gurukat de nem veszem szentírásnak és merem tovább gondolni a dolgokat.
Az meg igaz hogyne lennék SARM "díler" ha az annak számít hogy kb max 5 embernek innen a fórumról segítettem beszerezni ami hozzá teszem de nyilván tudod a szakmádból adódóan.. ;) hogy abszolút legálisak Magyarországon talán az mk-677 ami eee határesetes lehet de abban meg nem is segítettem senkinek ja a peptideket elfelejtetted említeni mert egy embernek abban is segítettem.
De örülök hogy sikerült elhülyéskednünk itt ma szerintem már jó pár éve nem volt már igazi anyázós, faszba elküldős komment "harc" itt.

2021. Március 12. - 12:13:06
Válasz #456
Nem elérhető

G


@-o

Ha vissza olvasol mindent tudó okoska akkor láthatod... Te kezdted!  &5*
De viszont kedves... mit is mondtál mi vagy Te a civil életbe ügyvéd vagy  mi?... Az... Hát hogyne! Egy buzgómócsing hülyegyerek aki sokat olvas és azt hiszi Ő a nagy igazságosztó boy!!
 :---- Az apádfasza vagy Te...  @-o
Csak tudd nekem nem kell a csúcsra jutni... Mellesleg nem is akarok tökös!  :-}
De... Ezt a hangnemet és a sértegetést tartogasd az anyucidnak otthon!  **:))))*
Itt azért most ezzel mindent "is" elmondtál/elárultál magadról Te kis SARM-diller pöcs!!  Łł=

Takarodj innen te patkány, ez a fórum nagyon jól el van a te baromságaid nélkül. Eddig nem volt személyeskedés.

Amúgy szerintem simán bele fér néha a személyeskedés én nem sértődök meg rajta :D így jobban olyan a fórum mint egy életszerű hely ahol beszélgetünk, vitatkozunk , tapasztalatot osztunk meg , meg néha elküldjük a másikat a faszba :D

2021. Március 12. - 12:16:54
Válasz #457
Nem elérhető

LaciHun


@-o

Ha vissza olvasol mindent tudó okoska akkor láthatod... Te kezdted!  &5*
De viszont kedves... mit is mondtál mi vagy Te a civil életbe ügyvéd vagy  mi?... Az... Hát hogyne! Egy buzgómócsing hülyegyerek aki sokat olvas és azt hiszi Ő a nagy igazságosztó boy!!
 :---- Az apádfasza vagy Te...  @-o
Csak tudd nekem nem kell a csúcsra jutni... Mellesleg nem is akarok tökös!  :-}
De... Ezt a hangnemet és a sértegetést tartogasd az anyucidnak otthon!  **:))))*
Itt azért most ezzel mindent "is" elmondtál/elárultál magadról Te kis SARM-diller pöcs!!  Łł=

Takarodj innen te patkány, ez a fórum nagyon jól el van a te baromságaid nélkül. Eddig nem volt személyeskedés.

Látszik hogy eggyenranguak vagytok!
De tökös azért olvass vissza ki, s mit írt és ki, hogy válaszolt rá!!
Személyeskedés?? Nem tudsz olvasni szépöcsém!! Ő volt aki mind ezt kezdte!

2021. Március 12. - 12:18:22
Válasz #458
Nem elérhető

G


@-o

Ha vissza olvasol mindent tudó okoska akkor láthatod... Te kezdted!  &5*
De viszont kedves... mit is mondtál mi vagy Te a civil életbe ügyvéd vagy  mi?... Az... Hát hogyne! Egy buzgómócsing hülyegyerek aki sokat olvas és azt hiszi Ő a nagy igazságosztó boy!!
 :---- Az apádfasza vagy Te...  @-o
Csak tudd nekem nem kell a csúcsra jutni... Mellesleg nem is akarok tökös!  :-}
De... Ezt a hangnemet és a sértegetést tartogasd az anyucidnak otthon!  **:))))*
Itt azért most ezzel mindent "is" elmondtál/elárultál magadról Te kis SARM-diller pöcs!!  Łł=

Amúgy köszönöm hogy észre vetted tényleg sokat olvasok. Amúgy ha jogi segítségre van szükséged és a Balaton északi partja tájékán élsz szívesen várlak a családnevemmel fémjelzett ügyvédi irodában bár a szakterületünk főleg a cégjog ezt kérlek vedd figyelembe.

2021. Március 12. - 12:21:15
Válasz #459
Nem elérhető

suxen


@-o

Ha vissza olvasol mindent tudó okoska akkor láthatod... Te kezdted!  &5*
De viszont kedves... mit is mondtál mi vagy Te a civil életbe ügyvéd vagy  mi?... Az... Hát hogyne! Egy buzgómócsing hülyegyerek aki sokat olvas és azt hiszi Ő a nagy igazságosztó boy!!
 :---- Az apádfasza vagy Te...  @-o
Csak tudd nekem nem kell a csúcsra jutni... Mellesleg nem is akarok tökös!  :-}
De... Ezt a hangnemet és a sértegetést tartogasd az anyucidnak otthon!  **:))))*
Itt azért most ezzel mindent "is" elmondtál/elárultál magadról Te kis SARM-diller pöcs!!  Łł=

Takarodj innen te patkány, ez a fórum nagyon jól el van a te baromságaid nélkül. Eddig nem volt személyeskedés.

Látszik hogy eggyenranguak vagytok!
De tökös azért olvass vissza ki, s mit írt és ki, hogy válaszolt rá!!
Személyeskedés?? Nem tudsz olvasni szépöcsém!! Ő volt aki mind ezt kezdte!


Akkor további jó szórakozást mindkettőtöknek.

2021. Március 12. - 12:27:51
Válasz #460
Nem elérhető

LaciHun


@-o

Ha vissza olvasol mindent tudó okoska akkor láthatod... Te kezdted!  &5*
De viszont kedves... mit is mondtál mi vagy Te a civil életbe ügyvéd vagy  mi?... Az... Hát hogyne! Az apádfasza vagy Te...  @-o
Csak tudd nekem nem kell a csúcsra jutni... Mellesleg nem is akarok tökös!  :-}
De... Ezt a hangnemet és a sértegetést tartogasd az anyucidnak otthon!  **:))))*
Itt azért most ezzel mindent "is" elmondtál/elárultál magadról Te kis SARM-diller pöcs!!  Łł=

Na már vártam hogy mit fogsz írni :D az a baj hogy ha szerintem vissza olvasnál akkor ott kezdődött ohgy én írtam egy mondatos dolgot hogy valamivel nem értek egyet (amit lehet támadóra sikerült) erre te írtál egy fél oldalas felháborodott esszét hogy miért vagyok hülye, utána én erre írtam egy normális hozzá szólást elemenként válaszolva a te írásodra amiben kb a gyenge felében egyet is értettem de amikor te megláttad a "fasz méregetés" kifejezést ott teljesen felháborodtál.
Én vettem a fáradságot hogy végig olvassam amit írtál és válaszolják rá pontról pontra és linkeltem amit én írtam és kértem hogy mond el a véleményed róla de mivel bedurrant az agyad a "faszméregetés" témától így egyszerű válaszként megoldottad hogy  blablabla  én írtam szarok rá és hülye vagyok erre megint te írtál egy fél oldalas litániát hogy te miben és mennyivel vagy jobb.
Erre én elküldtelek a faszba a végére.
Amúgy az a baj hogy számomra aki egy egyszerű kritikára így tud reagálni az valamiért nagyon frusztrált lehet véleményem szerint nem tudom a környezeted vagy a munkád miatt ez neked normális reakció, számomra nem éppen de nyilván más élethelyzetben élünk.
Itt kijavítanálak nem ügyvéd hanem jogász vagyok kérlek nézz utána különbségnek. Sőt még elárulom azt is hogy a G niknév mögött a Gábor rejtőzik nem túl kreatívan.
De ha neked van kontaktod számodra hiteles emberhez nyugodtan megoszthatsz pár apró infót ami szerinted hasznos engem pl érdekelne és ha nem pár havonta írnál egy kommentet a fóromra én azt is értékelném mert jobban pörögne a fórum és jobban lenne hasznos tartalom a "mi az éppen jó cuccon kívül".   
Az meg hogy én szeretnék folyamatosan tanulni és képezni magam akár csak hobbiból az életben olyan dolgokban ami érdekel nem hinném hogy egy rossz dolog lenne, meghallgatom a gurukat de nem veszem szentírásnak és merem tovább gondolni a dolgokat.
Az meg igaz hogyne lennék SARM "díler" ha az annak számít hogy kb max 5 embernek innen a fórumról segítettem beszerezni ami hozzá teszem de nyilván tudod a szakmádból adódóan.. ;) hogy abszolút legálisak Magyarországon talán az mk-677 ami eee határesetes lehet de abban meg nem is segítettem senkinek ja a peptideket elfelejtetted említeni mert egy embernek abban is segítettem.
De örülök hogy sikerült elhülyéskednünk itt ma szerintem már jó pár éve nem volt már igazi anyázós, faszba elküldős komment "harc" itt.

László... !  /:-)
Hiába a magyarázkodás öreg....  **:))))*  ****:))) ezt már Te voltál aki elbaszta a degenerált hozzászólásával!  ****)
Jól ki mutattad a fogad fehérjét!  :----
Én írtam egy véleményt/"tapasztalati tudást" a HGH-ról...!  Igaz? Igen!
Erre Te?
Na de... Figyelj már öcsém... ami nem a Te észjárásoddal egyezik akkor az szerinted rossz vagy hamis állítás!?!   :-}
Ha vissza olvasol egy szóval nem sértettelek meg!
Ellenben Te?  Fasz... Faszom... Faszmérgetés... Szopkodás...  !+"%
Mi van veled??  ****)
Olvasd csak el jól és próbáld értelmezni amit írtam, és ha nem megy, vagy valami nem úgy érinti az agyad akkor kérdezz.... Mert lehet valami újat is tanulhatsz (vagy nem.)!!  @:-)

2021. Március 12. - 12:36:22
Válasz #461
Nem elérhető

G


@-o

Ha vissza olvasol mindent tudó okoska akkor láthatod... Te kezdted!  &5*
De viszont kedves... mit is mondtál mi vagy Te a civil életbe ügyvéd vagy  mi?... Az... Hát hogyne! Az apádfasza vagy Te...  @-o
Csak tudd nekem nem kell a csúcsra jutni... Mellesleg nem is akarok tökös!  :-}
De... Ezt a hangnemet és a sértegetést tartogasd az anyucidnak otthon!  **:))))*
Itt azért most ezzel mindent "is" elmondtál/elárultál magadról Te kis SARM-diller pöcs!!  Łł=

Na már vártam hogy mit fogsz írni :D az a baj hogy ha szerintem vissza olvasnál akkor ott kezdődött ohgy én írtam egy mondatos dolgot hogy valamivel nem értek egyet (amit lehet támadóra sikerült) erre te írtál egy fél oldalas felháborodott esszét hogy miért vagyok hülye, utána én erre írtam egy normális hozzá szólást elemenként válaszolva a te írásodra amiben kb a gyenge felében egyet is értettem de amikor te megláttad a "fasz méregetés" kifejezést ott teljesen felháborodtál.
Én vettem a fáradságot hogy végig olvassam amit írtál és válaszolják rá pontról pontra és linkeltem amit én írtam és kértem hogy mond el a véleményed róla de mivel bedurrant az agyad a "faszméregetés" témától így egyszerű válaszként megoldottad hogy  blablabla  én írtam szarok rá és hülye vagyok erre megint te írtál egy fél oldalas litániát hogy te miben és mennyivel vagy jobb.
Erre én elküldtelek a faszba a végére.
Amúgy az a baj hogy számomra aki egy egyszerű kritikára így tud reagálni az valamiért nagyon frusztrált lehet véleményem szerint nem tudom a környezeted vagy a munkád miatt ez neked normális reakció, számomra nem éppen de nyilván más élethelyzetben élünk.
Itt kijavítanálak nem ügyvéd hanem jogász vagyok kérlek nézz utána különbségnek. Sőt még elárulom azt is hogy a G niknév mögött a Gábor rejtőzik nem túl kreatívan.
De ha neked van kontaktod számodra hiteles emberhez nyugodtan megoszthatsz pár apró infót ami szerinted hasznos engem pl érdekelne és ha nem pár havonta írnál egy kommentet a fóromra én azt is értékelném mert jobban pörögne a fórum és jobban lenne hasznos tartalom a "mi az éppen jó cuccon kívül".   
Az meg hogy én szeretnék folyamatosan tanulni és képezni magam akár csak hobbiból az életben olyan dolgokban ami érdekel nem hinném hogy egy rossz dolog lenne, meghallgatom a gurukat de nem veszem szentírásnak és merem tovább gondolni a dolgokat.
Az meg igaz hogyne lennék SARM "díler" ha az annak számít hogy kb max 5 embernek innen a fórumról segítettem beszerezni ami hozzá teszem de nyilván tudod a szakmádból adódóan.. ;) hogy abszolút legálisak Magyarországon talán az mk-677 ami eee határesetes lehet de abban meg nem is segítettem senkinek ja a peptideket elfelejtetted említeni mert egy embernek abban is segítettem.
De örülök hogy sikerült elhülyéskednünk itt ma szerintem már jó pár éve nem volt már igazi anyázós, faszba elküldős komment "harc" itt.

László... !  /:-)
Hiába a magyarázkodás öreg....  **:))))*  ****:))) ezt már Te voltál aki elbaszta a degenerált hozzászólásával!  ****)
Jól ki mutattad a fogad fehérjét!  :----
Én írtam egy véleményt/"tapasztalati tudást" a HGH-ról...!  Igaz? Igen!
Erre Te?
Na de... Figyelj már öcsém... ami nem a Te észjárásoddal egyezik akkor az szerinted rossz vagy hamis állítás!?!   :-}
Ha vissza olvasol egy szóval nem sértettelek meg!
Ellenben Te?  Fasz... Faszom... Faszmérgetés... Szopkodás...  !+"%
Mi van veled??  ****)
Olvasd csak el jól és próbáld értelmezni amit írtam, és ha nem megy, vagy valami nem úgy érinti az agyad akkor kérdezz.... Mert lehet valami újat is tanulhatsz (vagy nem.)!!  @:-)

Rendben :D  :-){

2021. Március 12. - 18:07:23
Válasz #462
Nem elérhető

Kamagraking


2 IU növi és ugyan ennyi inzulin minden második nap arra jó hogy kicsit helyre rakja az ízületeket gyógyulást gyorsítson semmi több!  Ennyi még testkompoziciot sem fog javítani zsírégetés vagy izom növekedés kilőve!! De cáfoljon meg aki másként látja.

wrong
Anabolika bevizsgálás-->írj privit

2021. Március 12. - 20:40:51
Válasz #463
Nem elérhető

Mirco


2 IU növi és ugyan ennyi inzulin minden második nap arra jó hogy kicsit helyre rakja az ízületeket gyógyulást gyorsítson semmi több!  Ennyi még testkompoziciot sem fog javítani zsírégetés vagy izom növekedés kilőve!! De cáfoljon meg aki másként látja.

Zsírégetésre a kis mennyiségű növi is elég már főleg ha el van osztva 0,5 IU*4 már bőven égeti a zsírt


És ha nem osztom el? A 2x1iu növi nem égeti a zsírt csak ha el osztom 4x0,5iu re naponta ?

2021. Március 14. - 21:09:01
Válasz #464
Nem elérhető

Gábor77


Na akkor szépen kérem a hozzáértőket. Összegezzék növi témában a számunkra fontos dolgokat.
1.optimális beadási idö
2.táplálkozás szuri előtt és utána
3.kezelés minimális és optimális időtartalna.
4.napi felhasznált optimáli mennyisé ha kimondottan zsírvesztés a lényeg
Előre is köszi a válaszokat