2024. Május 13. - 01:36:47
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: HCG a kúra után? és más fontos dolgok az utókúrában...  (Megtekintve 451847 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 11. - 09:01:52
Válasz #420
Nem elérhető

God Vazzeg


A susta deca kura után még 8 hét volt winyi trenbi. Utána beszaladt a 3×5000 hcg. A libidóm az visszajött csak már elég nehézkesen megy. Ennyitől szerintem nem kéne ilyen gondjaimnak lennie.
Jordan=> a camagrát próbáltam, de az se segített sokat.
Akkor clostyl meg nolva. Meglátjuk mi lesz.
Azért kösz a segítséget.

Nagyon hosszú volt a kúra, főleg a trenbolon nem egyszerű szer, odaver a libidónak. Kevés volt a 3x5000 egység HCG szinte biztos. Én így csinálnám: tolnék 5 naponta 1500iu hcg-t 3-4x, közben napi 20mg tamoxifen. A 2. hcg után elkezdeném a clostylt is, napi 1 szemmel, legalább 2 hétig, tamoxi végig menne, még a clostyl után is vagy 7-10 napig.

Ez után is lehet félhat az utolsó tamoxi utáni napokban, de ez átmeneti.

2010. Január 11. - 18:00:26
Válasz #421
Nem elérhető

Fekete Ádám


Lehet kicsit hosszúnak tűnik, de ha belegondolsz teljesen más ment az utolsó 8 hétben. Sokkal több izmot sikerült így megtartanom amit a susta decaval felszedtem. Nem lehet volna rossz ,de a levezetést nagyon elszúrtam ***)))). 1 hcg-től vártam hogy rendbe vágjon egy ilyen kúra után. Most kipróbálom amit a GOD írt és majd meglátjuk.

Kösz GOD!  :-){

2010. Február 11. - 08:04:52
Válasz #422
Nem elérhető

tivi


Hello!

1.-4. hétig Deca(400mg/hét)+Danabol(2db), 4.-9. hétig Deca(400mg/hét)+Susta(500mg/hét)! A 4. hétnél járok, ez az első kúrám. Egyenlőre nem érzek az aromatizáció okozta mellékhatásokat, de ettől függetlenül kéne mellé Nolvadex? A fontos az, hogy hogyan fejezzem be a kúrát, mert elbizonytalanottam e téren? Spiropentről mi a véleményetek és ha ajánlott akkor azt, hogy?

Előre is köszönöm!!!

2010. Február 15. - 13:25:46
Válasz #423
Nem elérhető

Grambo


A téli tömegelés során szeretném, ha nem ugrana vissza rám az úszógumi, ezért a tesztoszteron mellé a boldenone-on gondolkodom. Ugyanis szeretném a lehető legkevesebb zsírt felszedni tömegelés közben, és a Dianabol kúra alatt a bevizesedés miatt nem tudtam jól eltalálni a bevivendő szénhidrátot. A boldenone viszont jóval kevésbé vizesít, mint a Deca Durabolin, így könyebben figyelhetem a testem változását zsírosodás szempontjából. A másik ok a boldenone mellett, hogy ha jól gondolom kevésbé nyomja el a hpta-t mint a Deca-Durabolin.

Az étrendem javarészt barnarizs és csirke, valamint marhahúsból fog tevődni kiegészítve(egy kis nyers uborkával, jégsalátával stb.) naponta háromszor, Reggeli az fehérjés zabpehely(72g-Myofusion és 150g zabp.) Vacsora Myofusion-os zsírszegénytúró. Fehérje 250g lesz naponta a szénhidrát(350gr-ól indítom) és zsír(75g-ról indul kb.) bevitel még függ az edés utáni kiegészítőtöl és a tükörben látott változásoktól.

A célom egy olyan forma összehozása 1 éven belül, amin már látszik, hogy nagy beégés nélkül van-e esélyem versenyezni. Ugyanis nagyon vonz, hogy legalább egyszer kipróbáljam magam.

A kúra: 10 héten keresztül heti 2 ampulla(250mg/ampulla) testosterone enanthate és heti 200mg boldenone undecylenate.

És a lényeg a levezetés körülményei:
-a legtöbb helyen a kúra utáni Hcg használatot részletezik, viszont számomra sokkal logikusabbnak hangzik Efit által felvázolt megoldás
-nagyon kevés információt találtam a külföldi oldalakon is, így remélem vagy sok linket kapok, ahol javíthatok a rossz elképzelésemen vagy ide a fórumba konkrét választ.

Következő protokollt állítottam össze:
A, Kúra közben:
-heti kétszer 250IU HCG 1 nappal korábban, mint 250mg enanthate és a 100mg boldenone(össze szívva)
-első hét kivételével Gaspari Novedex XT teljes adagolással
-nolvadex 10mg/nap(vagy elég lenne csak kéznél tartani?- novedex xt miatt van némi bizonytalanságom, mert azért az is egy szintig kordában tudja tartani)

B,Kúra után(PCT):
-PCT első hetében még 2*250IU, a lassan lebomló észeterek miatt
-Novedex Xt első 3 hétben
-T-Bomb2 második héttől 4 heten keresztül
-Nolvadex első két hétben 20mg majd további 2 hétig 10mg

1. héten: Novedex Xt    Nolvadex(20mg/nap)                   HCG(2*250IU)
2. héten: Novedex Xt    Nolvadex(20mg/nap)    T-bomb II
3. héten: Novedex Xt    Nolvadex(10mg/nap)    T-bomb II
4. héten:                       Nolvadex(10mg/nap)    T-bomb II
5. héten:                         T-bomb II
Remélem lesz aki elolvassa és érdemi információval is ellát.... :-){
A tanácsok figyelembe vételével a követekezőt okoskodtam ki:
Hetente: 500mg enanthate, 300mg Deca-Durabolin, 500iu HCG és naponta 3*2 Cetabon(12mg hatóanyag), és 1 szem nolva,valamint a novedex  xt.

A cetabonnal meglenne, így a plusz b-vitamin is. Deca-t meg csökkentettem, mert jobban utána nézve két tanácsot találtam 2:1 arány a tesztó javára, valamint, testsúly lbs-ben és annak a kétszeresénél várható a legjobb kompromisszum a mellékhatás és a hozomány között, így 360-at kellene tolni, viszont nem akarom a tesztót jobban megemelni, még is csak először megy...

Sziasztok!

Már kb. 3 hónapja van vége a kúrának és úgy gondoltam írok pár sort. A kúra alatt 89-ről  99-100kg-ra mentem fel úgy, hogy eddigi tömegeléseimhez képest nagyon minimálisat romlott a definíció. Jelenleg 97,5 kg vagyok. A kúra vége óta a testsúly csökkenés szerintem annak köszönhető hogy kevésbé vagyok "vizes".
A kúra alatt iszonyatos libidóm volt @-o. A levezetés során volt kb 2 hét amikor nem volt az igazi, de akkor elég sok dolog összejött és iszonyat stresszes időszakom volt a munkahelyi gondok miatt(olyankor általában sincs sok kedvem hozzá, szóval lehet nem a kúra miatt volt). A kúra alatt a bőrőm is szép volt viszont a levezetés 3.heténél elkezdett a mellkasomon és a hátamon pattanások kijönni, amik még kb. egy hónapig elég zavaróak voltak. A deca okozta valószínűleg, pedig az utolsó két hétben a kúra alatt csak tesztó meg cetabon ment. A pattanásokat leszámítva nagyon meg voltam elégedve kúrával, ugyanis a precíz étkezés és edzés, pihenés betartása mellett szignifikáns eredményt sikerült elérnem, melyek nélkül az előző kúráim elég gyengére sikerültek a mostani fényében. A régebbi kúrákat például egy APCT, TBOMB 2 kombó is képes volt felülmúlni jó alapokkal karöltve.
A kúra közbeni HCG használat nekem nagyon szimpatikus volt, működött és számomra ez sokkal ésszerűbnek tűnik mint a kúra után bökdösni. Egy biztos következőleg is hasonló sémát fogok követni a helyreállításhoz.

A következő cél egy próba felkészülés, mellyel magamnak szeretnék bizonyítani, hogy képes vagyok egy versenyhez közeli fazont elérni, és ha meg leszek elégedve az eredménnyel, akkor következő év őszi szezonjára felkészülnék. A szálkásításhoz is biztos lesz valami okosság, lehet sikerül szereznem parabolan hatóanyagával megegyező készítményt, melyről nagyon jó vélemények vannak, de még nem gondoltam végig mi az ami a célnak a legjobban megfelelne.

2010. Február 25. - 23:36:23
Válasz #424
Nem elérhető

Ricsi


Sziasztok!

Rég nem kérdeztem már a fórumon csak olvasgattam, de most ismét egy kis segítséget, véleményt szeretnék kérni. Második kúrámra készülök és sok hezitálás, tájékozódás és utánaolvasást követően a következők mellett döntöttem. Előtte viszont fontos megemlítenem, hogy véleményem szerint talán az endomorf testtípusúak közé tartozom (azért “talán” mert  nem mondanám, hogy könnyen hízom, de oda kell figyelnem a kajára rendesen, és az anyagcserém sem annyira lassú). Szóval van rajtam némi zsír, vastag a bőröm, elég vizes vagyok. Ezt szem előtt tartva lehetőleg minőségibb izomzatot szeretnék felpakolni, és kevésbé bevizesedni.
Tehát PROPI-WINI párosra gondoltam. Kb. 8-10 hétre tervezem és 2 naponta tolnék 50-50mg-ot. Mivel efit írta, hogy egy ilyen kúránál nem szükséges HCG, ezért ki is hagyom. A kúra elejétől vagyis inkább 3. héttől ahogy szintén efit javasolta szükséges Proviron vagy Novedex XT az aromatizálódás megakadályozására. Én a novedex mellett döntöttem (inkább kevesebb gyógyszer, ha már koxolok) napi 2 szemet szednék a 3. hét elejétől a 10. hét végéig ami 2 dobozt jelent. Végül a 10. hét után napi 20mg Nolva (tamoxifen) 2-3 hétig. A kérdés az lenne, hogy érdemes e vmivel kiegészíteni a kúrát vagy a levezetést esetleg változtatni a mennyiségeken? Egy haverom ajánlotta a propi-wini mellé még a trenbolont, a jobb definició és erő miatt, de én így is megfelelőnek tartom az összeállítást.

Tehát az átláthatóság kedvéért:
 
1.hét   T.Propionate 150mg/hét   Winstrol 150mg/hét
2.hét   T.Propionate 150mg/hét   Winstrol 150mg/hét
3.hét   T.Propionate 150mg/hét   Winstrol 150mg/hét   Novedex XT 2 kap/nap
4.   T.Propionate 150mg/hét   Winstrol 150mg/hét   Novedex XT 2 kap/nap
5.   T.Propionate 150mg/hét   Winstrol 150mg/hét   Novedex XT 2 kap/nap
6.   T.Propionate 150mg/hét   Winstrol 150mg/hét   Novedex XT 2 kap/nap
7.   T.Propionate 150mg/hét   Winstrol 150mg/hét   Novedex XT 2 kap/nap
8.   T.Propionate 150mg/hét   Winstrol 150mg/hét   Novedex XT 2 kap/nap
9.   T.Propionate 100mg/hét   Winstrol 100mg/hét   Novedex XT 2 kap/nap
10.   T.Propionate 50mg/hét   Winstrol 50mg/hét   Novedex XT 2 kap/nap
11.   Nolvadex 20mg/nap
12.   Nolvadex 20mg/nap
13.   Nolvadex 20mg/nap


A válaszokat előre is köszi!

2010. Március 06. - 19:08:13
Válasz #425
Nem elérhető

jasnon


Most készülök az első kúrmámra,és kéne egy kis segítség.Sustanon 250 mg lesz heti 2szer,kúra után HCG.Utána olvasgattam és de biztosra akarok menni így gondoltam megkérdezem mi az ami segítené a GnRH beindulását kúra után?Vagy azt közbe is kell?
Esetleg milyen egyéb kiegészítő kéne a kúrához?

j

2010. Április 05. - 21:51:59
Válasz #426
Nem elérhető

Maszat


Most készülök az első kúrmámra,és kéne egy kis segítség.Sustanon 250 mg lesz heti 2szer,kúra után HCG.Utána olvasgattam és de biztosra akarok menni így gondoltam megkérdezem mi az ami segítené a GnRH beindulását kúra után?Vagy azt közbe is kell?
Esetleg milyen egyéb kiegészítő kéne a kúrához?



kúra közben a novedex xt-ben található ATD leköti a hipotalamuszod androgén receptorait, így nem érzékelve a megemelkedett tesztoszteron szintet, nagymértékben segít,h ne áljon le a gonadotropion termelésed. pl

"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Április 06. - 13:42:37
Válasz #427
Nem elérhető

ricsike


sziasztok! uj vagyok ezen az oldalon de tetszik hogy vannak ertelmes temak es hozzaszolasok! volna 1 kerdesem a temaval kapcsolatban kerlek segitsetek! tegnap kezdtem a kuram susta meg naposim! mi a velemenyetek ennek a levezeteserol? ez az elso szuris kuram es ha lehet nem akarok kesobb gondot a tudatlansagombol.elore is koszi

2010. Április 08. - 20:45:53
Válasz #428
Nem elérhető

flashback


helo!! most regeltem a forumra,de már régota figyelem és sok hasznos infot olvastam,viszont lenne egy két kérdésem.
 6hetes susta kurát tervezek, május elejétöl, addig mindent beszerzek: susta,proviron(50db) ,4X5000 hcg.
a kérdésem az lenne hogy ugy csinálnám,hogy a proviront napi egyet szednék, a kura 2. hetétöl amig el nem fogy, hcg-t viszont ugy adagolnám hogy kúra közepén egy 2000 iu-t adagolnék, majd a vége elött 1 héttel megint 2000ret, majd az uccso sustátol számitott 5. napon 5000 iu-t,igy ok? a többi megmarad.
nolva clomid menynire fontos?

2010. Április 14. - 13:02:36
Válasz #429
Nem elérhető

flashback



2010. Április 14. - 15:26:28
Válasz #430
Nem elérhető

andras123


helo!! most regeltem a forumra,de már régota figyelem és sok hasznos infot olvastam,viszont lenne egy két kérdésem.
 6hetes susta kurát tervezek, május elejétöl, addig mindent beszerzek: susta,proviron(50db) ,4X5000 hcg.
a kérdésem az lenne hogy ugy csinálnám,hogy a proviront napi egyet szednék, a kura 2. hetétöl amig el nem fogy, hcg-t viszont ugy adagolnám hogy kúra közepén egy 2000 iu-t adagolnék, majd a vége elött 1 héttel megint 2000ret, majd az uccso sustátol számitott 5. napon 5000 iu-t,igy ok? a többi megmarad.
nolva clomid menynire fontos?
nagyon zavaros ez az egesz
foleg a 4 szer 5000 majd a 2 szer 2000I U us(nem eggyesult allamokrol van szo) resznel
elso kurad , ? susta magaban  :-\

2010. Április 14. - 15:47:36
Válasz #431
Nem elérhető

haven


 ?:-/ úgy alakult,hogy az 5000-es porampullámhoz nincs oldószeres ampullám,patikában próbáltam,semmit se tudtak adni. Tudok szerezni infúziós só oldatot viszont. Ha ezt bekeverem vajon evvel is működne az 500 egységes adagolás hetente? Az 10 hét lenne. Más módszere van valakinek,hogy lehet az 5000-es ampullából 500-as adagokat csinálni?
" all those moments will be lost in time like tears in rain "

2010. Április 18. - 22:40:35
Válasz #432
Nem elérhető

flashback


helo!! most regeltem a forumra,de már régota figyelem és sok hasznos infot olvastam,viszont lenne egy két kérdésem.
 6hetes susta kurát tervezek, május elejétöl, addig mindent beszerzek: susta,proviron(50db) ,4X5000 hcg.
a kérdésem az lenne hogy ugy csinálnám,hogy a proviront napi egyet szednék, a kura 2. hetétöl amig el nem fogy, hcg-t viszont ugy adagolnám hogy kúra közepén egy 2000 iu-t adagolnék, majd a vége elött 1 héttel megint 2000ret, majd az uccso sustátol számitott 5. napon 5000 iu-t,igy ok? a többi megmarad.
nolva clomid menynire fontos?
nagyon zavaros ez az egesz
foleg a 4 szer 5000 majd a 2 szer 2000I U us(nem eggyesult allamokrol van szo) resznel
elso kurad , ? susta magaban  :-\


csáó!
12 susta, plussz "felvezetésnek" elsö héten 2 testo propi, amugy a hcg adagolásrol elég sok mindent ovlastam és végülis ugy döntöttem hogy fél adagot kura közben és egy másik fél adagot a kura után,majd azután 5 nappal 5000 egység.meg mellette provi, nolvát mikortol és emnnnyit?

2010. Április 29. - 17:40:52
Válasz #433
Nem elérhető

Koxi


Tudom hogy lerágott csont,meg hogy  10000szer át lett beszélve,de azért leírom a dilemám.Ha van pl.:1500iU hcg,3felé "szedem" és heti 500iU tolok a kúra végigig majd kb.3hétig még;Így is megfelelő vagy jobb lenne napi 100IU bevitele(ami számomra szinte megoldhatatlan,mert 1ml-t nem tudok 15 felé szívni szerintem)?Melyik lehet a jobb megoldás?Vagy maradjunk a régi,jól bevált módszernél és az utolsó szuri után 2-3héttel 3X15000iU(vagy 3X5000iU)?   ????...


A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának konditerme van.

2010. Április 29. - 17:48:50
Válasz #434
Nem elérhető

God Vazzeg


Tudom hogy lerágott csont,meg hogy  10000szer át lett beszélve,de azért leírom a dilemám.Ha van pl.:1500iU hcg,3felé "szedem" és heti 500iU tolok a kúra végigig majd kb.3hétig még;Így is megfelelő vagy jobb lenne napi 100IU bevitele(ami számomra szinte megoldhatatlan,mert 1ml-t nem tudok 15 felé szívni szerintem)?Melyik lehet a jobb megoldás?Vagy maradjunk a régi,jól bevált módszernél és az utolsó szuri után 2-3héttel 3X15000iU(vagy 3X5000iU)?   ????...




Heti 500 rendben lesz szerintem  ::)