Általános Témák > Szteroidok

Növi avagy IGF avagy HGH....

(1/116) > >>

danybuilding:
Azt hiszem ebben még nem indúlt topic, de sok embernek lenne kérdése és még több kérdése az éppen aktuális növekedési hormonokról. Ami igaz, hogy iszonyatosan drága és ezért nagyon kevesen használják, s azonnal jön a másik kérdés: Hamisakat, honnan tudod meg? Legegyszerübb egy terhességi teszt (a férfiaknál!!!), mr általában HCG-vel helyettesítik az anyagot a két komponens mivolta miatt. De van egy teljesen jó tesztelés is. Egyik nap nagyobb adagot kell beadnod, s a beadás elött kell egy vércukor tesztet végezni, s a beadás után is. Ha jól tudom, akkor olyan 10-30% közötti vércukor szint esés következik be a jó anyagnál. Na azt hiszem most elég ennyi! Szóval kommentet és kérdéseket!

 ?:-)

God Vazzeg:
Lenne egy halom kérdésem, mert nagyon érdekel a téma, viszont nem tudom helyesen feltenni, mert hülye vagyok hozzá, így csak figyelek. Ismerek olyat aki használja, és elképesztő eredményei vannak, de sajna nem versenyez (és nem is fog, egyéb elfoglaltság miatt  d:) )

Minden info jöhet róla ide  :-!!!  :-)->

danybuilding:
Inkább kérdezd meg és az az egyszerübb , de leírom a hallottakat: minumum 4 hét ajánlott. De az csak a nagyon minimum!!! Most kapható a szomatrop, ebben amit láttam már az a kínai volt, és nagyon sok mindenkinek bejött az elérhető ára miatt. olyan 670/NE-ben kapható. A legjobb még elérhető árban: Genotropin annak olyan 1240/NE a napija. Mennyi kell naponta? 4-5 NE s ez is minyima csak!

tomi:
Én még régebben rá voltam kattanva a peptid hormonok-ra. Ezekből is rengeteg fajtát kitenyésztettek már, amik közül a leghatásosabbak az Lr3Igf1 és az MGFII hormonok. Az lr3igf-1-ről itt találtok egy szuper, angol nyelvű leírást:
http://www.revitropin.com/about-revitropin.htm

fastor:
igaz hogy a növit az orvos bizonyos esetekben felírhatja gyógyszertári vényre? --)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése