2024. Május 11. - 23:32:03
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010 FITPARÁDÉ - Október 16-17  (Megtekintve 35850 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Október 08. - 23:21:16
Megtekintve 35850 alkalommal
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Innen számolva még 1 hét a Fitparádé. Minden érdemi infót és képet ide biggyesszünk be,legyen szó akárcsak rajongói képről,backstage képről,versenyképről,eredményekről,kommentről.

http://www.fitparade.hu/

Badis sztárvendégek: Dayana Cadeau,Clarence "Minipredátor" De Vis, Mustafa Mohhamad,Rehan Jalali (Hollywood sztáredzője)

TIMEA MAJOROVA FITMODEL WORLD

sport- és szabadidős verseny

 

A Timea Majorova Fitmodel World versenyszabályzata a kötelező pózokkal az alábbi linkre kattintva tölthető le.

 

Sminket igényelni az alábbi elérhetőségen lehet: Krisztina: 06 30 900 0798, krisztina.furi@freemail.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

A színpadi smink ára 5.000,-Ft, amelyben benne van a műszempilla is az anyagköltséggel!

 

VERSENYKIÍRÁS

 

Fitparádé

Sportmax Sportcsarnok

Budapest XII. ker. Csörsz utca 14-16.

2010. október 16.

 

Szabályzat:

A versenyre való jelentkezés hivatalos jelentkezési lapon keresztül történik. A jelentkezési lapot hiánytalanul kell kitölteni. 

A jelentkezéshez egész alakos fényképet kérünk, a felvétel elkészítésének dátuma azonosítható kell, hogy legyen. Az azonosíthatóság érdekében a felvételen fel kell mutatni a legfrissebb Pump & Flex magazint. A verseny szervezője a fénykép beérkezését követően a jelentkezést elbírálja, és jogosult a jelentkezést elutasítani ha a versenyző felkészültsége nem felel meg a nemzetközi standardnak.

A postai úton beküldött képeket nem áll módunkban visszaküldeni. A képeket az info@fitparade.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre JPG formátumban, illetve az SBI Promotion Kft, H – 1052 Budapest, Váci u. 10. II/2. postacímre kérjük eljuttatni.

Az SBI Promotion Kft. nem vállal felelősséget a postai, illetve e-mailen beküldött szerzői jogokkal ellátott és/vagy elveszett, megsérült képek után. A beküldött képek az SBI Promotion Kft. tulajdonába kerülnek.

A jelentkezőknek biztosítaniuk kell egy nyilatkozattal, hogy az SBI Promotion Kft. részére beküldött képek és a rendezvényen készített fotók közlésre alkalmasak és a Fitparádé „Tímea Majorova FitModel World” kampányában és a rendezvény beszámolóiban publikálhatóak.

 

Résztvevők:

A versenyre 16 éves kortól hölgyek jelentkezhetnek, teljesen kezdők és versenyengedéllyel rendelkező, bármely sportági szövetség versenyzői is.

Korosztály és magasságkategória nincs!

 

Előnevezési díj: 10.000,-Ft vagy 40 Euro. A regisztrációs díjnak a nevezési lappal egy időben kell beérkeznie az SBI Promotion Kft., H -1052 Budapest, Váci utca 10. II./2. címére. Az előnevezés 2010. október 1. 17 h-ig tart. A regisztrációs díj befizetését tanúsító csekk eredeti példányát, illetve a banki átutalás másolatát be kell mutatni.


Helyszíni nevezés: 2010. október 16., 09.00-10.00 h között, a Sportmax Csarnok versenyregisztrációs pultjánál. A helyszínen fizetve a nevezési díj 12.000,-Ft vagy 50 Euro.

 

Figyelem! Mindössze az első 30 nevező indulhat a versenyen!

 

A verseny díjazása:

 

 „Tímea Majorova FitModel World” I. helyezett nyereményei:

Címlapfotózás életmód magazin számára.
Képes Sport fotózás.
Megjelenés az SBI Promotion Kft. dvd kiadványában.
Megjelenés a Pump & Flex magazinban.
Amerikai életmód magazinokban megjelenés.
Tímea Majorova honlapján megjelenés.
Ajándékcsomag.
Érem.
 

 „Tímea Majorova FitModel World” II. helyezett nyereményei:

Képes Sport fotózás.
2 személyre szóló 2 éjszakás, félpanziós wellness hétvége Magyarországon.
Megjelenés az SBI Promotion Kft. dvd kiadványában.
Megjelenés a Pump & Flex Magazinban.
Tímea Majorova honlapján megjelenés.
Ajándékcsomag.
Érem.
 

„Tímea Majorova FitModel World” III. helyezett nyereményei:

Képes Sport fotózás.
2 személyre szóló 2 éjszakás, félpanziós wellness hétvége Magyarországon
Megjelenés az SBI Promotion Kft. dvd kiadványában.
Megjelenés a Pump & Flex Magazinban.
Megjelenés Tímea Majorova honlapján.
Ajándékcsomag.
Érem.
 

„Tímea Majorova FitModel World” IV. helyezett nyereményei:

Képes Sport fotózás.
30.000 Ft bruttó pénzdíj.
Megjelenés az SBI Promotion Kft. dvd kiadványában.
Megjelenés a Pump & Flex Magazinban.
Ajándékcsomag
 

„Tímea Majorova FitModel World” V. helyezett nyereményei:

Képes Sport fotózás.
20.000 Ft bruttó pénzdíj.
Megjelenés az SBI Promotion Kft. dvd kiadványában.
Megjelenés a Pump & Flex Magazinban.
Ajándékcsomag.
 

„Tímea Majorova FitModel World” VI. helyezett nyereményei:

Képes Sport fotózás.
10.000 Ft bruttó pénzdíj.
Megjelenés az SBI Promotion Kft. dvd kiadványában.
Megjelenés a Pump & Flex Magazinban.
Ajándékcsomag.
 

A 12 legjobb versenyző nyereményei:

Megjelenés az SBI Promotion Kft. dvd kiadványában.
Megjelenés a Pump & Flex Magazinban.
Ajándékcsomag.
Képes Sport fotózás
 

Minden induló emléklapot kap.

 

A bírálást Tímea Majorova és az SBI Promotion Kft. által felkért nemzetközi zsűri végzi el. Az elbírálás a következő szempontokat követi: Nyílt tehetségkutató 2 fordulós verseny. A verseny megkezdése előtt szakember segítségével 1 óra áll a rendelkezésre a színpadi koreográfia, mozgások és a könnyed alapállás elsajátítására.

 

Kötelező alapállások:

Az általános fizikai szépség, sportosan kidolgozott, egészségesen zsírmentes, nőiesen izmos tónus, arányos, esztétikus, szimmetrikus testalkat bemutatása mellett a versenyző mozgáskoordinációjának, egyéniségének, kisugárzásának, színpadi mozgásának elbírálása. A zsűri elsősorban a test szimmetriáját, nőies izomzatát, fittségét értékeli. Nem szabad túlzásba vinni az izmokat! A robosztus izomzat és a duzzadó erek hátrányt jelentenek, ez nem fitness forma verseny! A zsűri értékeli az összbenyomást, a szép tartást, mozgást is pontozza. Ez a „Tímea Majorova FitModel World” ahol fontos a szép has, láb, fenék, de kedves arccal, szépséggel, nőiességgel, egészséges kisugárzással párosítva. Narancsbőr, rezgő combok lepontozásra kerülnek. Nincsenek pózok, a versenyzők nem feszítenek.  Sportos, nőies, könnyed beállás van szemből, mindkét oldalról és hátat fordítva. A szabályrendszer azonos az Arnold Sportfestival amatör Bikini fordulójával.

Különösen ügyelni kell a frizurára, sminkre, kiegészítőkre, hiszen ezek is számítanak az összbenyomás megítélésében.

 

A verseny menete:

A verseny 2 fordulós. A fordulókban a versenyzők rajtszám szerint felsorakoznak a színpad hátulsó részén.

Az 1. forduló során az indulók csinos, erre az alkalomra tervezett sport ruházatban, fehér térdzokniban és fehér sportcipőben, egyszerű közös koreográfiát mutatnak be, melyet Göncz Sada sztártréner tanít be számukra. A forduló alatt a műsorvezető mindenkit bemutat. A bemutatkozáshoz a versenyző kijön a színpad közepére, és megmutatja magát szemből és hátulról, majd visszamegy a sorba. Az 1. fordulón az összpontszám 30%-át kapják megjelenésükre az indulók.

A 2. forduló során bikiniben és magas sarkúban, névszerinti szólításra, egyenként a színpad elülső részének közepére jönnek, ahol maximum 60 másodperc alatt – bírói irányítással – megteszik a 4 könnyített alapfordulatot (nem fitness és nem figure póz, nincs feszítés csak lazán, nőiesen), azt megismételik a színpad jobb- és bal oldalán, újból középen, majd visszaállnak a sorba. A bírók kihívhatják összehasonlításra a versenyzőket. A 2. fordulón az összpontszám 70%-át kapják megjelenésükre az indulók.

 

Kötelező alapfordulatok ruházata, felszerelése, megjelenése:

Sportruházat: A sportruházatot (kisnadrág, top, fehér térdzokni) a pontos ruha- és zokni méret előzetes megadása mellett startajándékként biztosítjuk az indulók részére.

Bikini: Tiszta, illemnek, ízlésnek, disztingváltságnak megfelelő, díszíthető, 2 részes fürdőruha, a tanga megengedett.

Cipő: 1. fordulóhoz: Fehér színű sportcipőt a versenyző hozza magával! 2. fordulóhoz: Balesetmentes járást biztosító, magas sarkú cipő. Üvegcipő tilos!

Haj: Bírálat során ne akadályozza a váll és hát izomzatának értékelését. Legyen csinos, ápolt, modern és nőies.

Test: Egészséges színhatású testbarnítás, enyhe csillám megengedett. Testdíszítés nem megengedett!

Díszítők, kellékek: Zavaró díszítés, illetve karóra, bokalánc, színpadon látható piercing használata tilos.  A testtetoválást nem pontozzuk le, de nem is értékeljük. Fülbevaló, gyűrű, karkötő és a fürdőruha strasszos, köves, flitteres díszítése engedélyezett. 

Egyéb: Verseny közben rágógumi, cukorka stb.. rágása tilos!
Biztonsági okokból a honlapon kizárólag a név, ország, város, elért eredmények, célkitűzések, hobbik illetve egyéb, a versenyzővel kapcsolatos megjegyzések jelennek meg.

 

Pontos cím, telefonszám, e-mail cím, illetve egyéb elérhetőséget nem jelentetünk meg és nem adunk ki. Az SBI Promotion Kft. részére megküldött elérhetőségeket kizárólag a jelentkezéssel kapcsolatos tájékoztatás miatt kérjük.

 

Az SBI Promotion Kft. nem ügynökség, nem képviseli a versenyzőket.

 

A jelentkezéshez meztelen képet nem fogadunk el. Az SBI Promotion Kft. fenntartja a jogot, hogy az általa alkalmatlannak minősített (honlapon nem megjeleníthető), illetve láthatóan korrigált/módosított anyagokat elutasíthasson.

 

A jelentkezés visszaigazolását e-mailben kapják a jelentkezők. A jelentkezők minden levelezésben jelöljék meg nevüket és elérhetőségüket (telefonszám, e-mail cím). 

 

Az itt felsorolt szabályoktól való eltérés diszkvalifikációhoz vezethet.  Az SBI Promotion Kft. által szervezett versenyekre való szabályos jelentkezés egyben a szabályok elfogadását is jelenti.

 

Az SBI Promotion Kft. a szabályokat módosíthatja, amelyeket a www.fitparade.hu weblapon tesz közzé!

2010. Október 08. - 23:22:19
Válasz #1
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
LOUIE KONCZ CLASSIC

sport- és szabadidős nemzetközi verseny


BODYBUILDING VERSENYKIÍRÁS

 

Fitparádé

Időpont: 2010. október 17., vasárnap

Helyszín: SPORTMAX, Budapest XII. ker., Csörsz utca 14-16.

 

Louie Koncz Classic - a továbbiakban LKC - sport és szabadidős nyílt gála, amelyen mindenki, aki a sportágakat szereti és felkészült, elindulhat itthonról és külföldről egyaránt.

Célunk megegyezik Louie mindenkori céljával: segíteni szeretnénk a fitness és testépítő sportok népszerűsítését Magyarországon, továbbá a sikeres versenyek és versenyzők által nemzetközi szinten is.

 

Helyszíni regisztráció: 2010. október 17-én.  9.00-10.00 h-ig.

A LKC kezdése: 10.30 h-tól.

 

Kategóriák szerinti kezdési sorrend:

Junior Fitness: (21 év alatti lányok)

Fitness: (női)

Bodyfitness: (női) -165 cm / +165 cm

Bodybuilding: Tehetségkutató -80, +80kg (első versenyes), Újonc -80, +80 kg (az elmúlt 5 évben nemzeti bajnokságon dobogós helyen nem végzett), Női, Classic Body -175, +175 cm, Férfi Masters -50, +50 év, Open -80, -90, -100, +100 kg, "Mr Uniformis” rendőr, tűzoltó, katona, és polgárőr, mentős foglalkozású férfi versenyzők részére: testépítés -80 kg; +80 kg, Classic abszolút, Vegyes Páros, Férfi Abszolút kategória.

 

A szabadpóz ideje: 90 másodperc. A szabadpózt a TOP5-be került versenyzők mutatják be.

Claasic bodynál a magasság / testsúly arány: -175 cm-nél magasság -100, +4 kg. +175 cm-nél magasság -100, + +6 kg.

A kategóriák minimális létszáma 5 fő. Amennyiben kevesebb versenyző indul egy kategóriában, a szervezők jogosultak a kategóriákat összevonni.

 

Nevezés:

Előnevezés: 2010. október 1., 17.00 h-ig írásban, faxon: 06-1-266-3508 vagy e-mailben: info@fitparade.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Előnevezési díj: 5.000,-Ft, melyet bankszámlánkra kérünk befizetni október 1.-ig. Amennyiben a nevezési díj nem érkezik be a megadott határnapig, nem tekintjük előnevezettnek a versenyzőt.

Helyszíni jelentkezés nevezési díja: 6.000,-Ft,

 

Díjazás:
OPEN: -80kg, -90, -100, +100 kg

1. helyezett: Érem + 50.000,-Ft + értékes tápkieg ajándékcsomag.
2. helyezett: Érem + 30.000,-Ft +értékes tápkieg ajándékcsomag.
3. helyezett: Érem + 20.000,-Ft + értékes tápkieg ajándékcsomag.
4-5. helyezett: Tárgynyeremény.
Női, Masters és a Vegyes páros kategória győztesei 20.000,-Ft-ot nyernek és tápkieg csomagot kapnak.

Minden induló Emléklapot kap. A pénznyeremények bruttó összegek.

 

Egyéb kategóriák:

1. helyezett: Érem + ajándékcsomag.
2. helyezett: Érem + ajándékcsomag.
3. helyezett: Érem + ajándékcsomag.
Minden induló Emléklapot kap.

 

Abszolút kategória:

A fenti férfi kategóriák győztes versenyzői indulhatnak rajta. Ennek a kategóriának a bajnoka 1 évre megnyeri a „Louie Koncz Classic” vándorserleget és exkluzív interjút készít vele a Pump & Flex magazin. Angol nyelvtanfolyamon való részvételt nyer. 

Az Abszolút kategória bajnoka, - amennyiben a bajnok külföldi, akkor a következő Magyarországon rezidens abszolút helyezett versenyző - kiutazást nyer az indiai világbajnokságra. A repülőjegyet, szállást, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora) 2010. november 3-8. közötti kint tartózkodással biztosítjuk. 

 

Különdíjak:

•A legtöbb versenyzőt indító klubnak kupa.
•A legtöbb pontot szerző klubnak pénzdíj és kupa. (I. helyezett 5 pont, II. helyezett 4 pont, III. helyezett 3 pont, IV. helyezett 2 pont, V. helyezett 1 pont)
•Legjobb pózolónak pénzdíj és kupa.
Figyelem! Az öltözőbe 1 fő kísérő mehet be abban az esetben, ha a napi jegyet megvette. A kísérő nevét a regisztrációval együtt le kell adni. Karszalag nélkül a Sportcsarnokban tartózkodni nem lehet.

 

Az SBI Promotion Kft. a szabályokat módosíthatja, amelyeket a www.fitparade.hu weblapon tesz közzé!

2010. Október 10. - 16:24:53
Válasz #2
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Timea megérkezett Magyarországra!  @:-)

A kép Buranits Ildikótól származik. ...én meg "elcsórtam". :)

2010. Október 10. - 17:06:56
Válasz #3
Nem elérhető

dino


hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!

2010. Október 12. - 10:26:55
Válasz #4
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
A Louie Koncz Classic-hoz kapcsolódó

VERSENYRUHÁZAT, SZÍNPADI VISELKEDÉS
  A Férfi Testépítés, klasszikus testépítés versenyzőinek egy szolid, nem rikító színű póznadrágot kell viselni, ami tiszta és ízléses.
  A Női Testépítés versenyzőinek egy szolid, nem mintás bikinit kell viselni ami, alkalmazkodik az általános ízlés és illem szokásaihoz. Díszíteni nem lehet! A bikininek szabadon kell hagyni a hasizom és a test alsó izomzatának részeit. A bikini alsójának a fenék legalább 50%-t takarnia kell.
  A Női Body Fitness (Fitness Forma) versenyzőinek egy szolid fekete bikinit kell viselni az elődöntők során. Színes, díszíthető bikinit kell viselni a döntők alkalmával! A bikiniknek alkalmazkodnia kell az általános ízlés és illem szokásaihoz. A bikini alsója, tanga nem lehet!
  A Női Fitness versenyzői a rutin gyakorlatok esetén egyéni, saját maguk által választott ruházatot viselhetnek, ami megfelel az általános ízlés és illem szokásainak. Az összehasonlításoknál, a Body Fitness kategóriánál, a döntőben leírtaknak megfelelőt.
A versenyzők ékszerként kizárólag az eljegyzést és házasságot szimbolizáló karikagyűrűt viselheti.

A versenyzők nem rágózhatnak, cukorkát nem szopogathatnak, illetve nem fogyaszthatnak ételt és/vagy italt, amíg a színpadon tartózkodnak.

A versenyen barnításhoz a Dream Ten barnító használata megengedett.

Berkes László versenyigazgató

Ezzel kapcsolatos kérdéseiteket 0620-2608632 és a laszlo.berkes@gmail.com-on tehetitek fel.


2010. Október 18. - 06:56:15
Válasz #5
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A nap folyamán vagy este dobálok fel képeket. A Timea Majorova versenyről is,és a badis vesrenyről is. Szoros csaták voltak mindehol,nagyon jól felkészült versenyzőkkel!!!

Köszönöm a versenyzőknek és a szervezőknek is!


2010. Október 18. - 10:54:22
Válasz #6
Nem elérhető

Szabi


Egy kis helyzetjelentés: 

Újonc +80 kg-ba indultam a Fitparádén,hogy hányadik lettem nem tudom az első 5-be nem kerültem be.Elég erős mezőny volt, és kb. 15 induló ebbe a kategóriába, nem is gondoltam volna.

Nem vagyok csalódott sőt örülök, hogy egy erős mezőny volt a színpadon,ez most így sikerült.A formámmal elégedett vagyok össze se lehet hasonlítani a 2 évvel ezelőtti formámmal.Úgy hogy már ennek örültem.

Ami nekem kicsit furcsa, hogy az Újonc kategória így volt kiírva: Újonc -80, +80 kg (az elmúlt 5 évben nemzeti bajnokságon dobogós helyen nem végzett). Ennek ellenére volt olyan köztünk aki 2 éve Superbody Open 3.volt,de nem érdekel nem fikázásból írom csak hogy volt ilyen is.

A verseny szervezését kicsit átgondolhatták volna,mert ami előtte ott volt a regisztrációnál az halálos.Aki ott volt tudja. Az is számomra felfoghatatlan, hogy ha előre leadtam a nevezést elkészült a regisztráció akkor a nevem miért nem volt rajta az indulók között?Még jó hogy figyeltem mikor a számokat mondták és megkérdeztem hogy engem miért nem mondtak.Ezután írtak rá a lap végére. Bár előfordulnak kisebb hibák mindenhol.

Még annyi lenne,hogy szerintem egy ilyen színvonalú versenyre illő azért a bedurrantáshoz pár dolgot előkészíteni, ugyanis még 1 kis kézi súlyzó se volt, majd megoldja mindenki maga ahogy tudja...

Amúgy jó kis verseny volt ez...

Rakok be nektek én is 1-2 képet:
"A jövő testépítője pedig az,aki az általános jó alak,jó kinézet mellett eltér az átlagostól.Valahogy más..."

"A mai bodybuilding több szertartásból tevődik össze: vallás, sport, művészet, és tudomány, összemosva kémiával és a matematikával."

2010. Október 18. - 10:57:16
Válasz #7
Nem elérhető

Szabi


"A jövő testépítője pedig az,aki az általános jó alak,jó kinézet mellett eltér az átlagostól.Valahogy más..."

"A mai bodybuilding több szertartásból tevődik össze: vallás, sport, művészet, és tudomány, összemosva kémiával és a matematikával."

2010. Október 18. - 12:00:40
Válasz #8
Nem elérhető

brutusz


Gratula mindenkinek! Nem csak az "aranyosaknak" hanem mindenkinek aki felkészült a versenyre. Jó kis verseny volt ez!
Zsoltnak valóban jobb a tömegesebb forma, bár egy szaltót vártam volna a kűrben... ;D
Szabi, jó lett ez a forma, élőben közelről meg sokkal jobb mint a képeken!

Mondjuk az engem ismeglepett, hogy az újonc kategória milyen erős. Verseny után meg is néztem a kiírásban, hogy ki indúlhat benne, mert meglepő volt, hogy ezek az emberek hol voltak eddig.
Versenyszervezéssel kapcsolatban csak annyit, hogy kicsit zavaró volt, hogy közben majdnem elbontották a csarnokot is. Nekem az a véleményem, hogy aki kiállít az várja meg a végét. De ennek ellenére minden elismerésem a szervezőké!

2010. Október 18. - 12:27:19
Válasz #9
Nem elérhető

Szabi


"Szabi, jó lett ez a forma, élőben közelről meg sokkal jobb mint a képeken! "


Köszi brutusz !!!
"A jövő testépítője pedig az,aki az általános jó alak,jó kinézet mellett eltér az átlagostól.Valahogy más..."

"A mai bodybuilding több szertartásból tevődik össze: vallás, sport, művészet, és tudomány, összemosva kémiával és a matematikával."

2010. Október 18. - 12:40:11
Válasz #10
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Akkor egy kis ízelítő a modellekből.

...de előtte felvezetésként egy kis lámúr.  @-o ***)))) ;D

2010. Október 18. - 12:41:52
Válasz #11
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2010. Október 18. - 12:43:46
Válasz #12
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2010. Október 18. - 12:45:49
Válasz #13
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2010. Október 18. - 12:48:30
Válasz #14
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member