2024. Május 12. - 19:54:58
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: HUNGARIAN ELITE OPEN AND MOVE DAY FEAT. JAY CUTLER - 2008 Október 25-26 BUDAPEST  (Megtekintve 59574 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Augusztus 20. - 03:07:16
Megtekintve 59574 alkalommal
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Nos Tisztelt Hölgyeim és Uraim! ;)

Nem kis feladat egy ilyen eseményt bejelenteni, hosszú egyeztetések után. Az sem kis feladat, hogy Magyarországon összejöjjön ilyesmi, ráadásul a fura és titokzatos események folytán a bodybuilding.hu csapata is belekeveredik a dolgokba a végén. Valakinek mindig fel kell venni az üres csízmát, kivéve akkor nem, ha éppen karácsony van. :D Ez a téma annyira sokoldalú, hogy nem is tudom pontosan, hogy hol kezdjem. Van mikor csak kapkodsz a gondolataid után, mint egy macska, aki a gombolyagot, vagy annak a végét akarja megfogni, de csak nem akar összejönni és nem tudod elkapni a helyes pontját a dolgoknak. A végén azért csak összejön. Ezzel a kora őszi hétvégével kapcsolatban csak robognak a gondolatok át az agyamon. Hamarosan megtudjátok, miért. Vágjunk hát egyből a dolgok közepébe!

Nagyon sokan várták eddig a pillanatig a pontos információkat a legkiemeltebb magyarországi, őszi testépítő eseménnyel kapcsolatban, ami nem más, mint a kétszeres, és jelenlegi Mr. Olympia, Jay Cutler Magyarországra látogatása.

Jay Cutler? A jelenlegi Mr. Olympia? Igen, uram! Pontosan!

Megtörténhet ez 2008-ban Magyarországon? Valaki ezt összehozza, valaki ezt megszervezi és valakiknek már csak egy dologért kell aggódniuk, hogy nehogy lemaradjanak erről! Elég egyszerűen hangzik, nem igaz?

Az isten szerelmére, miért jönne ide, egy olyan fickó, aki a Las Vegasi luxusházában kényelmesen elterülve éppen kipiheni a legutolsó versenyének fáradalmait, miközben 50 államban meg még 50 országban várják éppen a rajongók, csak azért, hogy legyen legalább egy fotójuk ezzel a fazonnal? Mindennek oka van! Mondanám, ha én is zseni lennék. De inkább most azt mondom, hogy nem számít, mi az oka annak, hogy a jelenlegi Mr. Olympia október 25-26-án Budapesten lesz. Az számít, hogy hogyan lehet vele majd találkozni éppen akkor. Igen, ez meg fog történni! De ne rohanjunk ennyire előre.

Van egy másik oldala is ennek a dolognak. Mindenekelőtt azzal kezdem, hogy hogy került a csízma az asztalra. Vagyis miért éppen a bodybuilding.hu nagy közösségi oldalán kerül ez most bejelentésre a mai éjszakán? Vááá, miért?  :D Pontosan azért, mert mindenki profi valamiben. Van, aki a kocsmaröcsögei versenyek megszervezésében profi. Van aki a vasrúd- és habszivacshajlításban profi. Van aki a párizsiszalámi evésben profi. Van aki a fikázásban profi és van aki a matyóhímzésben profi. És néha van úgy, miközben olvasol néhány fórumot, meg blogot, hogy komolyan kezdessz arra gyanakodni, hogy vannak olyan írók, akik az összes előző dologban együttvéve profik, csak azt nem tudod, hogy éppen most melyiket csinálják.  :D 

Nos, nekünk az a hálátlan terület jutott, hogy mi szállítjuk a Mr. Olympiákat a Magyarországi nagy testépítő közösségbe.  :D  Nem, nem értetted félre, mindenkinek meg van a maga rászabott helye a nagyvilágban és jobb ha ezt minél előbb megtalálja. Egy nagyon tapasztalt, öreg, holland, barátom mondta nekem fiatal koromban, hogy megtanítson valamire: „ Zoli, minden pókerasztalnál ül valaki, akit szívatnak. Ha nem tudod, ki az, akkor Te vagy az.” Szóval, jobb ha körülnézel az életben, mielőtt leéled az életet. Ez az amit megtanultam ebből.

Hova jutunk el akkor most?

2008 Magyarország, Testépítés. Itt vagyunk most. Soha jobb helyen!  8)

Amit a testépítésben mindenki vár, az leginkább az őszi versenyszezon. De jobb ha most azt mondom, hogy amit a leginkább várnak az emberek, az az, hogy történjen valami. Leginkább olyan valami, ami még soha azelőtt.
Nos. Most ide jutottunk el!

Már hosszú hetek óta megy a magyar testépítő közösségben a találgatás, hogy mi fog történni. Mivel mi fog történni?

Na akkor, hogyan is írjam le, amit már szazan megpróbáltak leírni előttem és mégsem írták le egész pontosan? Úgy, hogy leírom egyszerűen, mi fog történni.
 
2008 Október 25 és 26 két igazán emlékezetes nap lesz ismét a magyar testépítés világában! Miért? Mert még tényleg nem volt ilyen. Na nem arra gondolok, hogy éppen a halottak napjára szervezünk egy testépítő versenyt, mivel az egy héttel később lesz. Nem, nem erre gondolok, pedig ez is egyedi dolog. Marketing szempontból tényleg figyelemreméltó, de egy ekkora pókerasztalnál sok minden megtörténhet az emberrel.

2008 Október 25 és 26-án annyi esemény lesz együtt Magyarországon a testépítést szerető kis és nagyemberek számára, hogy ez már számukra is sokkoló. Túl sok. Soha ennyi jót még nem kaptak a fitnesz és testépítés szerelmesei egy napon, mint ezen a két napon fognak. Túl sok? Nem, a testépítésben nem hiszem, hogy létezne olyan, hogy túl sok, meg túl nagy. Ez inkább csak hihetetlen. Na nézzük akkor, mi lesz ez.

Október 25-én reggel megkezdődik egy nagy és patinás magyar verseny, amit úgy hívnak, hogy SUPERBODY. Tudom, ezt mindenki ismeri természetesen. Ez jó. Ami még jobb hír, hogy ebben a rettenetesen tönkretett magyar testépítésben állítólag soha talán ezelőtt nem látott létszámú nevező van egy ilyen tipusú versenyen, ami kb. 140-150 ember. Vauuu. Ez azért nem kevés. Azt nem igazán értem mondjuk, hogy hogy lehet tönkretéve a magyar bodybuilding, ha 150 versenyző nevez egy versenyre manapság egy napon, de valami zseni majd talán elmagyarázza egyszer. Szóval valaki itt hazudik valamiről, legalábbis úgy tűnik, de kit érdekel most ez? Most megy a sport vagy nem megy? Első blikkre azt mondanám, csak látva a mostani őszi testépítő eseményeket itt Magyarországon, hogy soha jobban. De tőlem azt is mondhatja valaki, hogy rosszabbúl élünk, mint négy éve. Rendben, de miért van minden délután forgalmi dugó 4 órán keresztül Budapesten.

Félretéve a tréfát: A nagymúltú SUPERBODY verseny 25-én reggel kezdődik és sok-sok kategóriával megy egész nap.

Miért fontos ez itt most?

Azért mert egyszercsak vége lesz. Bizony, kedves barátaim, aminek eleje van, annak vége is van, ahogy tízezer éve a védákban is leírták már a nagy öregek szanszkritül vagy valami ilyesmi olvashatatlan nyelven. Pontosabban valahogy így irták, hogy "ha ebben az univerzumban valami egyszer elkezdődik, akkor az egyszer be is fog fejeződni". Nem tudom, hogy ez -e azeredeti, mert minden évben lefordítják máshogy, de így elég logikusan hangzik.  :D Azt viszont nem írták le, ha jól emlékszem erre a közel 150.000 db idegen nyelven íródott kötetre, hogy amikor befejeződik valami, akkor valami más elkezdődik és ez egy furcsa végtelen érzéssel tölti el az egyszerű földi halandót. Ez fog történni a testépítés rajongóival is ezen a kora őszi szombaton, mivel csak kb. 3 percre a SUPERBODY helyszínétől, ahol ádáz csaták folynak majd, és fejeződnek be egy érdekes és hosszú napon. Szóval, 3 percre onnan, a híres budapesti SYMA csarnokban, a vasharc már örökre megkoronázott királya, Jay Cutler fog belépni az arénába! Pontosan este fél 8-kor! És elkezdődik valami kiemelkedően jó rész a nap végén!

A kérdés már csak az, hogy TE odaérsz-e. Bizony, kedves barátaim, jobban tesszük ha odaérünk!

A jelenlegi Mr. Olympia interaktív közönségtalálkozójával együtt, mi kezdődik még ebben a híres csarnokban akkor este?

Nos, elkezdődik és most valóban elkezdődik! az európai hardcore testépítők harca, a HUNGARIAN ELITE OPEN CHAMPIONSHIP. Európai? Ohh, yes sir. Sok európai országból érkeznek majd versenyzők az esti versenyre, hogy összemérjék magukat a legjobbak és legnagyobbak között. Csak egy verseny! Csak egy lehetőség és csak egy bajnok! Ami máshol elkezdődik, az itt végetér! A kérdés az, hogy le tudják –e győzni a mi bajnokunkat? Hosszú évek után először, Lantos Johnny áll majd a színpadon! Az európai nagyokkal szemben. Hát jöjjenek és próbálkozzanak! Az este megadja majd a választ!

Az összdíjazás: Több mint 1 millió forint!

Tehát, ne felejtsd el: 2008 Október 25 este fél 8-kor a SYMA CSARNOKBAN! (YOU WILL GET MUSCLES!) IZMOKAT FOGSZ KAPNI!  :D

Na, itt a vége?

Nem, még nincs itt a vége.

2008 Október 26-án vasárnap reggel egy új esemény veszi kezdetét a SYMA csarnokban. Úgy hívják, hogy MOVE DAY. Ez a nap egy új MOZDULAT lesz előre a küzdő-, fitnesz-, erő- és izomsportok és szórakoztatás világában.

A vasárnap délelőtt az IFBB hivatalos magyar testépítő és fitnesz bajnokságával kezdődik majd és a mára egyre népszerűbb Pump&Run versennyel folytatódik. Ezután az idelátogatók a K1 küzdelemeit követhetik és a világhírű Rippel fivérek új bemutatóját nézhetik meg. A legérdekesebb esemény a testépítés szempontjából ekkor következik majd. Jay Cutler, Mr. Olympia, a bodybuilding.hu óriás standjánál találkozik a közönséggel autogrammokat oszt és fényképezkedik a rajongókkal, ezután pedig egy igazi Mr. Olympia vendégpózolást kapunk tőle ajándékba a SYMA színpadán. A hétvége, a MOVE DAY és a közönség utolsó nagy "mozdulása" pedig az Irigy Hónaljmirigy nagykoncertje lesz ezen az estén.

Szóval, ne felejtsd el: 2008 Október 26-án MEG FOGUNK MOZDÍTANI! EZ LESZ A MOVE DAY!

És ennyi?

Nem, nem ennyi!

Kérdeztem már az elején, hogy hogy kerül a csízma az asztalra, nem? Úgy, hogy a bodybuilding.hu ezeknek az eseményeknek a főszponzora lesz ezen a hétvégén(kivéve a Superbody-t) és ezért még egy extraként a bodybuilding.hu hivatalos TV-je, a Gyurma, ráadásképpen egy igazi HADRCORE Jay Cutler, Steve Namat(Németh István) és Lantos Johnny edzés-videóval ajándékozza meg a bodybuilding.hu látogatóit. Ezt a videót a hétvége utáni hétfőn délelőtt forgatják majd és hamarosan kiderül, hogy hogyan lehet hozzájutni egy "nem kalózkopihoz" ebből a hihetetlen edzésfilmből.

És még mi lesz?

A következő hetekben itt a bodybuilding.hu fórumon folyamatosan elég sok jegyet fogunk kisorsolni a fent leírt eseményekre.

Szóóó…, mi a legjobb, amit tehetsz?   :D

1. Látogass ide sűrűn, vegyél részt a fórumon a különböző akciókban ezzel kapcsolatban és szerezz meg egy jegyet ingyen a játékok folyamán.
2. Készülj fel egy maratoni, testépítő, fitnesz és szórakoztató hétvégére és ne hagyd, hogy kihagyjanak belőle. :D

Jól hangzik?

Október 25-26-án találkozunk a SYMÁBAN!!

De addig is ebben a topikban és a bodybuilding.hu oldalain folyamatosan friss híreket és információkat kaphatsz az eseménnyel kapcsolatban. Látogasd meg a következő oldalakat is:
http://www.ifbbbajnoksag.hu/
http://www.moveday.hu/

További kérdéseket tehettek fel itt ebben a topikban az eseménnyel kapcsolatban a hétvége fő szervezőjének, Klink Zoltánnak is.

Ez a téma még részletesebb információkkal és eseményleírásokkal bővül majd a következő napokban itt ebben a topikban!

Legyen jó napotok!  ;)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Augusztus 20. - 04:48:42
Válasz #1

B1ll4

Vendég
Jólvan efit , nagyszerű ! :)  :-):-):: Csak van itt megoldás és most már mi átlagemberek is tudhatjuk a titkot !  (:-)

2008. Augusztus 20. - 07:26:20
Válasz #2
Nem elérhető

FirstLady


"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. Augusztus 20. - 08:04:17
Válasz #3
Nem elérhető

Lalika85


Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2008. Augusztus 20. - 08:39:32
Válasz #4
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Húúú Efit milyen felvezetőt írtál.  ;D Nem tudtam mikor bontakozik ki a tényleges "főinformáció". De kibontakozott!  Łł=

Akkor hát lányok,fiúk! Szurkoljunk együtt Johnnynak az Extremefittel!  ;) :-):-)::

2008. Augusztus 20. - 08:46:00
Válasz #5
Nem elérhető

sasa


Akkor most Johnny ha jól taktikázik, akkor egy nap alatt közel egy misit kereshet? Łł=
Hu! Johnny nem akarod, hogy a barátnőd legyek? :-)o-:

2008. Augusztus 20. - 09:09:29
Válasz #6

Klink Zoltán

Vendég
Köszi Efit a belépőt,tökéletesre sikerült,olyanra,amilyenre azt a hétvégét tervezzük. Kezdjetek el azokon a  kérdéseken gondolkodni,amiket Jay-nek szeretnétek feltenni,egy hamarosan nyíló topicban eldöntjük közösen melyik 30(45) legyen az.
Sokáig titkolództam,elnézéseteket kérem,de ez a bejelentés remélem kárpótolt benneteket!

2008. Augusztus 20. - 09:10:55
Válasz #7
Nem elérhető

sasa



2008. Augusztus 20. - 10:34:08
Válasz #8
Nem elérhető

Johnnyx


Egyetek zabot!

2008. Augusztus 20. - 11:32:41
Válasz #9
Nem elérhető

George


Ez egy hosszú nap lesz @-o Lesz csirkemell meg kispárna az Elite büféjében? :D

2008. Augusztus 20. - 11:38:01
Válasz #10

Klink Zoltán

Vendég

2008. Augusztus 20. - 11:42:19
Válasz #11

Klink Zoltán

Vendég
Most kaptam meg az Irigy plakátképét,de 80 MB.Segítsetek,hogyan lehet feltenni,mert ilyet még nem láttatok ;D

2008. Augusztus 20. - 11:45:54
Válasz #12
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Augusztus 20. - 12:03:51
Válasz #13
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Bizony-bizony, ez nagyon jól hangzik!  :-)! :-)! :-)! :-)!

Ez lesz a testépítés hétvégéje! De ne feledkezzünk el arról sem, hogy  a következő hónapban lesz egy Fitparádé is ami szintén EXTREMEFIT rendezvény! Jön felfelé a mi szeretett testkultúránk!
 d:)

2008. Augusztus 20. - 12:07:39
Válasz #14
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Küld át ha tudod Zoli! Megpróbálom lekicsinyíteni!
 d:)