Általános Témák > Sportok

World Strongest Man 2009

(1/7) > >>

Cressler:
Az erősembersport kedvelői biztosan tudják, hogy idén talán minden idők legynagyobb versengésének lehetünk majd szemtanúi a WSM 2009 versenyen.
A verseny előtt olyan nagy kérdések, hogy a Nagy Z kap-e meghívást, Mariusz Pudzianowski-nak hogyan sikerül a felépülés a sérüléséből még nyitottak. De egyenlőre úgy néz ki Mariusz és Savickas is indul és összeméri erejét a legnagyobb trónkövetelővel Derek Poundstone-al. Természetesen Travis Ortmayerről sem szabad megfeledkezni és az orosz ex-súlyemelő Koklyaevről sem.

Cressler:
A versenyszámok

Qualifying Events:

Medley
Fingal’s Fingers
Conan’s Wheel
Squat Lift
Deadlift
Dumbbell Press
Keg Toss
Truck Pull
Atlas Stones

Final Events:

Giant Farmer’s Walk
Fingal’s Fingers
Deadlift Hold
Overhead Lift with Axle
Boat Pull (arm over arm)
Plane Pull (harness and rope)
Atlas Stones

Jordan:

--- Idézetet írta: Cressler - 2009. Szeptember 17. - 17:11:30 ---Az erősembersport kedvelői biztosan tudják, hogy idén talán minden idők legynagyobb versengésének lehetünk majd szemtanúi a WSM 2009 versenyen.
A verseny előtt olyan nagy kérdések, hogy a Nagy Z kap-e meghívást, Mariusz Pudzianowski-nak hogyan sikerül a felépülés a sérüléséből még nyitottak. De egyenlőre úgy néz ki Mariusz és SAvickas is indul és összeméri erejét a legnagyobb trónkövetelővel Derek Poundstoneal. Természetesen Travis Ortmayerről sem szabad megfeledkezni és az orosz ex-súlyemelő Kokyalevről sem.

--- Idézet vége ---

Bakker, ez se lessz rossz  @-o

Cressler:
Én egyébként arra tippelek, hogy Poundstone lesz a nyerő.

Norbert002:
Szerintem BigZt nem fogja tudni megverni a Poundstone sehogyse. Marius nem tom h áll a sérülésével akárhol végezhet, de első 3 tuti szerintem. Azthiszem a lengyel OBn második lett az idén msot még 1-2 számba kikapott, de nem sokkal maradt le. Addigra szerintem simán visszatornászhatja magát  arégi erőszintjére és akár nyerhet is. De vmiért úgy érzem BigZt ismét nem fogják tudni megfogni :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése