Fórum > Kiegészítő háború

Minden ami pörgés ........

(1/10) > >>

Linda Varga Namat:
Ahány termék annyiféle hatás ...............és ahány ember ,annyiféle verziót hallottam már egyes pörgetőkről kinek mi és hogyan hatótt.
Írjátok le ti is mi az amit már kipróbáltatok és kinek mi a kedvence ...stb .

Én már próbáltam  : Stimulant-X
                           Rampage
                           Venom Hyperdryve
                           Redlinde

Ami a legjobban bejön nálam : BSN ENDORUSH   :-)!
Vigyázat a piramis ragályos   ;D ;D ;D     :-):-)::

tomi:
Én is próbáltam már pár dolgot, a múltkor a hydroxycut hardcore-tól voltam elájulva.
Na azóta kipróbáltam az endorush-t és nem hittem el, hogy létezhet ilyen erőszint és bedurranás növekedés legális szerrel. Nekem még a 118ml-es adag is bőven elég edzés előtt, azt szoktam egy kis vízzel felhigítani (nekem így jobban ízlik). Itt tényleg megvan az a 10% plussz, amit én a GAKIC-nál nem tapasztaltam. Erőszint növelés mellett, nőtt tőle a kardiovuszkuláris kitartásom is, az kb 20%-al. Én annak a híve vagyk, hogy tápkiegből csak a protein és esetleg a creatin az, ami hasznos, de ennek a hatása megkérdőjelezhetetlen.  :-)!

ViCtor:
Tsóókolom!
Endorush viszi a datoját (pálmát)   @:-) Ha pedig szó szerint, pörögni akarsz akkor stimulant-x ajánlható. Stim-x kell még az éjszakát áttanuló vizsgázóknak is. Endo kell..edo kell? jah endo sztem mindenkinek kell. Andro, a bolt behjáratánál clear víz helyett endo folyadék kellene! Úgye, nem rossz ötlet...  :-!
Endorushról még annyit, h ízben a legjobb a gyümi puncs, utána az átlagos orange íz, majd a különlegesen ízű lime citromos...
a végén már mindegyik íz bejött, de tényleg!

Barátom fogyni akart és tanácsot kért. Javasonltam, h menjen be a store-ba stimulantért. Sajnos a boltban kifogyott,mert a drogosok már elvitték az összeset,  így sztivijék a venomot ajánlották neki. Szegény pára meg is vette. Én pedig fogtam a fejem, h félrenyúlt. 3 héttel később közli, h kurvára bejött a venom hyperdrájv és kellemesen le is adott a súlyából. A pörgésről nem adott információkat. Mindenesetre jó termék, ahogy ismerem a srác diétáját,csoda,h hatot a szer,de hatott, nagyon hatott  :-){

Igazából a pörgés deffiniciója kb az,hogy mit sztekkelünk mivel. Hehe :-)(-:
Stimulant x endorushal már egész jó.
na haleeeee /:-)

Kola:
én nem tudom hisz még az Endorush-hoz nem volt szerencsém de 1szer majd mindenképpen magambanyomatom :-oD @-o
jövőhéttől lesz az edzés előtte "kombóm" a :gakic,aplodan,nanox9 nem mondom sokat várok tőle na de majd kiderül hogy széttépek mindent vagy a kórházba kelek  :-)! :-):-)::
viccet félretéve írjatok hogy mégis mire számítsak illetve hoyg milyen tapasztalataitok vannak ezen termékekről?
a választ előre is köszönöm ?:-/ @:-)

efitmaster:
Hi Zoli,

A Jay Cutler Mass Kit-et teganp volt szencsém a kezembe fogni. Mit mondjak, jól néz ki és szépen össze van rakva. Ez a külsejéről. 5 db 100 oldalas könyv, életnagyságú Jay Poszter benne; mondjuk a magyaroknak nehéz lesz olvasni a könyvecskéket, de képekkel van illusztrálva. Minden kiegészítőről csomó leírás.

A tartalma sem rossz. A benne lévő termékekről jók a tapasztalatok, de így együtt nem láttam még visszajelzést én sem. Mindenképpen egy jó kis csomagnak tűnik. Kiváncsi vagyok a te tapasztalatodra a stack-el.
Ma délután postázzák, ha jól tudom...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése