2024. Április 28. - 23:01:34
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Dianabol  (Megtekintve 287696 alkalommal)

0 Felhasználó és 26 vendég van a témában

2008. November 19. - 21:05:49
Válasz #120
Nem elérhető

Cressler


Ezzel nem értek egyet mivel az embereknek kellene, hogy legyen annyi agyuk, hogyha D.B. vagy akárki nem is mond semmit róla az interneten,addig nem szednek be minden szart össze-vissza amíg nem biztosak a dolgukban!

Akkor rosszul fogalmaztam.Teljesen egyetértek veled cressler,én is azért írtam hogy nézzen utánna a dolgoknak és legalább ezen a fórumon olvason a témában.
Úgy értettem hogy a szteroid témában léynegesen nehezebb szerintem pontos információkhoz jutni,mint pl: tápkieg téren.
Mindenki csak mossa kezeit mert nem mondd semmit a csúnya szteroidokról.viszont ha pontos képet kapnának az alkalmazásról,mellékhatásokról,levezetésről stb.-ről a felhasználók vagy leendő felhasználók akkor szerintem drasztikusan kevesebb gyno-s lenne vagy yolan akinek bármiylen mellékhatása is lesz tőle előbb-utóbb.
Szóval az is baj szerintem,hogy nagyon nehéz ebben  a témában információhoz jutni.Nagyon sokat kell keresgélni és még akkor se biztos hogy hiteles és nem félrevezető.Mert a többség álszenteskedik a szetroidokról és úgy tesz hogy azzal mert nem beszél róla azzal már nincs is és magáról minimum az a véleménye h ő a fiatalság védelmezője.

Utólag visszagondolva viszont Bunny rosz példa volt,mert ő szerintem nem mosom kezeim alapon nem segít hanem,mert segg hozzá mint megannyi máshoz és fölényeskedő magatartásával leplezi ezt.
Ja így már OK!

 
 
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. November 19. - 23:10:11
Válasz #121
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Egy pillanat! Én alaposan utána olvastam a témának és annak tudatába szedem be hogy tudom hogy milyen károsak lehetnek MÉG KÉSÖBBIS a szervezetemre!Meg én nem azt a kérdést tettem fel itt legelösször hogy szedjeme vagy nem ?! Hanem azt hogy 100szem hozhate valami eredményt! Erre csak Steve válaszolt hogy "100 szem nem sok vegyembe egybe hátaugy hat valamit" a többiek csak elkeztek fikázni! Ugy hogy fére értesz engem! Mert tudod énis olyan vagyok hogy ha valaminek nekiállok akko elötte utána olvasok és tájékozodok a témában! Ahogy annak idején a testépités téren is!(pl:kaja,gyakorlatok pontos végzése...stb).Ugy hogy elötte olvasd el hogy mit kérdezek és utána alkos véleményt! Üdv
Boby, reggeltől estig magyarázhatnám neked ezt a témakört és 1-2 éven belül az anyád sem ismerne rád annyit fejlődnél ha követnéd a tanácsaimat...de biztos, hogy már eljött az ideje? Hány éves is vagy, mióta edzel, méreteid, erőszinted, céljaid, elkötelezettséged, egészségügyi állapotod, anyagi háttered...?

Leírtam már párszor ezen a fórumon, hogy én anno azért kezdtem el gyógyszereket szedni mert NAGY céljaim voltak a versenyzésben...és miután kétszer is felálltam naturálon a színpadra szembesültem a hátrányommal... Szemléletet váltottam, feltekertem a hangerőt...2 év alatt országos 10. helyezettből abszolút magyar bajnok lettem. De még nekem is bőven lettek volna tartalékaim a naturál edzésben...viszontén eredményorientált voltam, hivatásomul választottam a versenyzést, erre tettem fel az életem ezen részét!

Te is hasonló cipőben jársz?


































Mert akkor durrrbele baszki!!!!   @:-)



 ;D

GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. November 20. - 14:20:34
Válasz #122
Nem elérhető

Boby_69


Hát a méreteim : 2m ,81kg... és lassan 2 éve edzek tisztán!! Most ezzel a dinabol kurával szakitotam meg! A céljaimat igazán még magamse tudom mert ha végzek a sulival biztos hogy a tengerentulra szeretnék menni! Ott meg nem sok eséjem lenne ismeretség nélkül! Ja és hát a az anyagi helyzetem se engedi meg azt hogy több száz ezret kidobja mindenfajta táp.kiegre meg normális kajákra! Ugy hogy marad a kox,de persze nem akarom tulzásba vinni! Üdv

2008. November 20. - 14:37:54
Válasz #123
Nem elérhető

hopika


Inkább sakkozzál...   ::)  ;D  ;D
Peace

Ritkán értek egyet Menővel,de most igen... ;-oo-;
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. November 20. - 14:43:37
Válasz #124
Nem elérhető

NaturalBoy



Ne úgy állj hozzá h kipróbálod  a szteroidokat és ha nem jó gyújtesz tápkiegre és jó kajára.
Pont fordítva ha megvan  a jó kajálás a tápkiegek akkor jöhet ez, nem helyetük és nem előttük.


Ezt írtam neked nemrég Boby.

TE ELOLVASOD EGYÁLTALÁN AMIT ÉN VAGY BÁRKI MÁS ITT ÍR NEKED?

2008. November 20. - 15:08:30
Válasz #125
Nem elérhető

Boby_69


Igenám de én írtam aztis hogy a kajámra nagyábol odatudok figyelin! Max még veszek pluszba fehérjét hogyazis mindig meglegyen és akkor kész! Na és Izomenő szerinted mi a faszért edzek ???? Nem azért hogy több kg legyek ?? Meg szerinted mért akarok koxolni ?? HÁT NEM AZÉRT HOGY HIZZAK ??????????? MEG MÁR ÍRTAM TE ASBERÁLT HOGY HA VISSZA OLVASNÁL HOGY NAGYÁBBO LODA FIGYELEK A KAJÁMRA!( a nagyábol azt jelenti nálam hogy nem grm-ra pontosan még a sok okos nehogy félreértse)!!! Ja és nagyon szívesen sakkoznék veled Izomenő az inteligenciádat nézve nem lennél nagy ellenfél ! Üdv

2008. November 20. - 15:54:45
Válasz #126
Nem elérhető

Cressler


asszem megvan a hónap felfedeztettje  ****:)))
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. November 20. - 16:03:10
Válasz #127
Nem elérhető

Kola


The future is your's... ****:))))))
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. November 20. - 16:06:25
Válasz #128

Torony

Vendég
Ja és hát a az anyagi helyzetem se engedi meg azt hogy több száz ezret kidobja mindenfajta táp.kiegre meg normális kajákra! Ugy hogy marad a kox,de persze nem akarom tulzásba vinni! Üdv

te olyan ostoba vagy, hogy ezt a postodat minden testépítő fórum nyitólapjára ki kellene rakni elrettentésnek.

2008. November 20. - 16:06:52
Válasz #129
Nem elérhető

Boby_69


Nyugottan lehet gunytüzni bellölem! Attol még a dolgok nem változnak ,max itt a fomumon!

2008. November 20. - 16:13:16
Válasz #130
Nem elérhető

leopard22


Miért nincs olyan smiley ami egy pisztollyal fejbe lövi magát? Én azt most nagyon szívesen beilleszteném ide.

2008. November 20. - 16:21:49
Válasz #131

Torony

Vendég
Nyugottan lehet gunytüzni bellölem! Attol még a dolgok nem változnak ,max itt a fomumon!

nem, nem változnak, ugyanolyan idióta maradsz... a cucc és a kaja+kieg nem vagy-vagy hanem ÉS. Amíg ezt nem sikerül felfogni, addig itt bizony oltani fogunk.

2008. November 20. - 16:22:15
Válasz #132
Nem elérhető

Boby_69


Na mind1! Most legalább lesz miröl beszélni egy ideig és fellenditetem ezt a topicot! Ja és Mr. Torony mért ez nem igy van ??? Egy vödök táp.kieg ami jobb minöségü az kb 20ezer! 20ezerért meg veszek kb 500szem dianabolt! Na de mind1! pár embernek jelentkezniekéne valami komoly egyetemre! föleg Mr Izomenőnek! Na erre a komentreis lehet köpködi! Üdv

2008. November 20. - 16:22:50
Válasz #133
Nem elérhető

FirstLady


Mostmár szerintem elég lesz... az oda-visszából! :-!!!
(privátban oldjátok meg, innen törlöm mostantól!)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. November 21. - 02:59:05
Válasz #134
Nem elérhető

like.no.other


Mostmár szerintem elég lesz... az oda-visszából! :-!!!
(privátban oldjátok meg, innen törlöm mostantól!)

Lenne szived? ;D