Fórum > Termékáttekintések - segítség

Stack-ek. Úgy általában.

(1/16) > >>

parrre:
Hi

Arra gondoltam, lehetne egy topic, melyben ki lehetne vesézni ki milyen stacket akar/fog használni, miért olyat, milyen célra, stb., illetve aki tud érdemben hozzászólni a dologhoz, segíteni, tanácsot adni az megteheti. Mivel úgy tűnik nagyon sokan (egyre többen) használnak valamilyen komplett stacket, szerintem jó ötlet ha minden info egy helyen megtalálható. ::)

Kezdeném is egy "csemegével"  ;)

Gaspari Maximus Stack (6 hetes kúra)

Hozzávalók :

1 doboz Halodrol Liquigels
1 doboz Orastan-A
1 doboz Novadex XT

Infok :

http://www.zupplements.com/store/product_info.php?cPath=52&products_id=239


Több külföldi oldalon azt írják hogy iszonyú durva, szteroid szerű eredményt produkál, nálunk viszont nem nagyon találtam infót róla.
Valaki esetleg próbálta már? Vagy mondjuk az alkatrészek közül valamelyiket ?

fLeSs:
A Halodrolról én is szépeket olvastam, de az még az eredeti Halodrolra, a prohormonra vonatkozott. A gélkapszulás hatása jóval gyengébb az eredetinél.

parrre:

Stack ügyileg lenne kérdésem.

Van a Bad Ass Mass Cutting stack. Ha értesüléseim helytállóak, (illetve angoltudásom) a cutting itt zsírégetést jelent.
Namost. Ha A B.A.M komponensei egyenként is általában száraz izomtömeget építenek, ez így rendbe is van.
A kérdésem , hogyha cutting stack-ként nyomom a cuccot, hogyan kell kajálni  /7% ??

Nyilván a 4-5 g ch /kg itt nem megy mert abból nem nagyon lesz "cutting" . A 2-3 g meg félő hogy nem elég az "izomépítő" szereknek.

Segicsetek má me ojjan depi vok hogy mingyá öngyi leszek . :-/- o:)

ViCtor:
Sziasztok sztekkelők!  @:-)

Alri PRIMED & REG-X. Az egyik legjobb és legolcsóbb páros, amit be tudsz szerezni. Én többször tettem, nem bántam meg!
Akinek az a gondja, hogy nem tudja, mi a legjobb, milyen párost szerezzen be ebben a kategóriában, nem szeretne csalódni, annak bátran ajánlom ezt a kombót!
Hozzáteszem, h eddig azért voltak leárazva, mert nemzetközileg gondok voltak a doboz állagával. Levegővel érintkezve úgymond "megkövültek". A Cég hírdette,h a terméküknek semmi baja, hatásilag ua.
Nekem sem okozott csalódás. Háromszor egymás után is erre voksoltam. Sőt még élveztem is, h kicsit bajlódhatok a cuccal. Vízben pedig így is azonnal és kiválóan oldódik. Viszont extrém íze van mindkettőnek. Nekem bejött.
tapasztalat: támogatja az intenzív, megterhelő edzéseket, több pump, energia szint növekedés, erezettség nem volt számottevő, primed kis adagja annyit tudott, mint másik termék dupla adagja. kitartás a második órában is..ha van.
A többi kategóriával ellentétben a primednek korrekt profilja van. 22g-os adagja alá nem csak felsorolva vannak a cuccok(és te dönts el,miből ,mennyi van benne csökkenő sorrendben) ,mint az sp250-ben vagy a vapornál, hanem minden mátrixát számadatokkal látott el. Hatásos, tényleg! Vannak ennél zsírabb kombók is a kategóriában,de ár/érték arányban verhetetlen. De vannak ennél drágábbak is, amik fele ennyit sem tudnak.
Apropó, az már csak hab lehet a tortán,ha emellé még jungel meg venomot is nyomat valaki vagy restorét... uhhh
Most nem jut eszembe több. Csak az, h újra beszerezném:)
ui. Megjegyzem, h a boltban szóltak előre az állagáról, ami dícséretes. Thx!  ;D


ViCtor:
Sztekkelők szevasztok!  ;D

Újabb bevált kombóról szeretnék egy rövidet írni nektek, csak úgy...  ;D Nem más, mint a Hydroxycut Hardcore és a Leukic párosról.
Másodjára van szerencsém a Muszklitek' H-H-hoz és harmadszor a Leu-hoz. De együtt még sosem volt dolgom velük, mindezidáig. Rájöttem, h e két cucc csak együtt a leghatásosabb, és sztem sehogy máshogy. Legalábbis, h érthető legyen, így a legszuperebb. Nem gondoltam volna, h később, ódákat fogok zengeni a H-H-ról, de így lett.

Ami jellemzi: Látványosabb alakváltozás úgy, hogy a súlyod stagnál. Ergo, az izom nem tűnik el.* Elég hamar látszik az eredmény, főleg alacsonyabb testzsírszázaléknál. Ezért jobban ajánlom a végfelhasználóknak ezt a sztekket, mint 10+ kiló felesleget cipelőknek. Okay! Nyílván ott is hasznára válhat az embernek, de oda több idő kell.

A dózis protokolt érdemes betartani, mert a kezdeti 1 szemek is rendesen hozzák az eredményt az elején! Ez komoly! Nem kell mindjárt ezer szemet bevenni, mert nagyfiúnak érzed magad.
H-H:
1: első 3 nap 2x1 kapszula /nap
2: köv. 3 nap 2x2
3: köv 14 nap 2x3
Első adag mindig reggel 30-60 percel reggeli előtt.
Második adag ugyan így edzés előtt ennyivel. Pihinapon koradélután vedd be. (Fontos, hogy a második adagot,f őleg edzésnapon, szobahőmérsékletű vízzel nyeld be)  8)

Leu:
Edzésnapon azonnal pont edzés előtt 1 adagot ,azaz 6 szem tablettát. Pihinapon meg az első dolgod legyen ez reggel. Akinek sok pénze van,az meg napi 2 adagot szedjen be.

Na, nekem tetszik e páros ereje. Eredményt evvel lehet elérni,tuti. Sokat próbáltam sokféleképpen, ez ütős! Nagyon ott van.
Egy kis anabolikusság fogyás alatt. Finoman fogalmazva. Ez a H-H & Leu páros! Nem kell bonyolítani, csak használni.  ;D

ui.: Természetesen, kaja, pihi, és more intensity edzés szükségeltetik. Legalább a fogyasztásodnak (étel) 70%át tegye ki értelmes kaja&pia, vagyis fehérhús és sima víz stb. (LEGALÁBB). A többi lehet cukros eredetű vagy egyéb, de ha felborúl az arány, akkor ne szerezd be ezt a kombót, mert szart sem ér majd. Ez a minimum.

ciao, shock sikert! /:-)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése