2024. Április 27. - 18:22:14
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Kezdő kúra  (Megtekintve 2494788 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2007. Szeptember 20. - 14:36:04
Válasz #15
Nem elérhető

NaturalBoy


Üdv hopika!
Arra h lehet h túledzem magam már én is gondoltam illetve többen mondták a teremben és megfontoltam. Kipróbáltam már azt is hogy heti 5 edzés ami 1 órás. Egy hétfő,kedd,csütörtök,péntek,szombat osztássalés hidd el nem türelmetlenül h csak 2-3 hétig csináltam. 4 hónapig követtem és semmi eredmény nem mutatkozott. Csak öszetett mozgásokon alapuló gyakorlatokat csináltam Pl: felhúzások, guggolás, fekvenyomás, döntött törzsű evezés, áthúzások, kétkezes bicepszezés, tolódzkodás stb. Mindig úgy edzek h 1 percnél kevesebbet pihenyek a sorozatok között. 16 évesen kezdtem először edzeni és másfél év után 20 kg nőttem és csak fehérjét próbáltam ki és 1 doboz kreatint ez idő alatt. Azóta az ominózus másfél év óta fejlődtem 2 kg-t 1 év alatt. Eddig mindig ráfogtam valamire h miért nem vagyok nehezebb. nyáron biztos csak több víz párolog belőlem, télen mert meg voltam fázva stb. de mostmár valamit tényleg szeretnék tenni elene hogy újra érezzem azt amit akkor éreztem mikor elkezdtem edzeni. Hétről hétre új izmokat láttam előjönni, minden edzés izgalmas volt stb. most meg lemegyek végigcsinálom és nem történik semmi.
Egyébként utánnanéztem azon tápkiegeknek amiket ajánlotatok az Alri ill. az Anabolic Extreme termékeinek.
Több helyen olvastam, orvosi oldalakon is, hogy ilyen fiatalabb korban 18-19 éves kor előtt a szervezet annyi tesztoszteront termel amennyit csak bír, kvázi egy saját tesztoszteron szint fokozó hatását nem érzi meg a szervezet vagy nagyon csekély hasznot hoz. Ezt először akkor tapasztaltam amikor kipróbáltam a ...... Tribu x90 termékét ami nem használt, ezt magamba annyival nyugtáztam h hát nem  alegjobb márka, ezután próbáltam ki a T-Bomb 2-t amivel szintén semmi változást nem észleltem. Ez volt az a pillanat amikor utánnajártam h mit ronhattam el és akkor olvastam h miért nem hatott.

2007. Szeptember 20. - 14:41:32
Válasz #16
Nem elérhető

God Vazzeg


Szia

CH beviteledet számold már ki, kíváncsi vagyok  8-) Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is korai még a "mélyvíz"..  ;)

2007. Szeptember 20. - 15:44:44
Válasz #17
Nem elérhető

Bubee


Szia

CH beviteledet számold már ki, kíváncsi vagyok  8-) Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is korai még a "mélyvíz"..  ;)

Csatlakozom. Azért 44-es kar 14% tzs mellett még nem jelez genetikai határt. Bőven van hova fejlődnöd még naturál úton. Van jópár kiváló termék ami hozzásegít a fejlődéshez, gyógyszer nélkül. Válaszd egyelőre ezt az utat, pláne ilyen korban. Van még időd bőven. Ne siesd el!

A másik dolog: nem kell csodát várni a tápkiegektől. Ezt a hibát sokan elkövetik. Ha nincs nagy elvárásod, eleve nem koppansz akkorát. Vannak szar termékek és vannak jók. Hogy ezt megtudd itt jó helyen jársz. Van már pár termék teszt, nameg külföldi oldalakon is sokat lehet okulni.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Szeptember 20. - 18:24:20
Válasz #18
Nem elérhető

NaturalBoy


Üdv Bubee!
Nem a termékek minőségéban kételkedem csak attól tartok h az általatok ajánlott Alri vagy Anabolic extreme termékek hatásaát nem fogom megérezni, mivel ebben akorban álítólag a tesztoszteron fokozó termékeknek nincs hatásuk mint azt már leírtam, neked egyébként mi a véleményed erről, igaz lehet? Ráadásul én nem várok csodát a tápkiegektől már jópárat szedtem és tudom mit várhatok reálisan. Viszont az első kreatinom egy BioTech rrágótablettás kreatin volt. A 200 rágótabletta került 3490 ft-ba és 1 hónap alatt 8 kg-t hozott amiből a kúra utáni héten 2 ment le. Most nyáron beszedtem 2 doboz Creakic-et a muscletehtől. Ez két hónap altt hozott 20 dk.-t. Tisztában vagyok vele h nem nőhetek örökké úgy mint az elején de ez már elszomorító. Nektek most úgy tűnhet h mindenképp a könnyeb utat keresném vagy a gyorsabb növekedés reményét. pedig tényleg nagyon sok mindent megpróbáltam és szabályosan hónapok óta ugyan úgy nézek ki. Mindegy mit csinálok. szóval az igazat megvallva eléggé hajlok valamilyen szteroid kipróbálására és végülis valamennyire a kíváncsiság is erősíti bennem. Még azért ezt alaposan átgondolom azok alpján amit írtatok és a Ch bevitelem is ki fogom számolni mert azt eddig soha nem tettem meg mindig a fehérjére fókuszáltam. Tudnátok még annyiban segíteni h ha mégis szteroidhoz nyúlnék akkor mire kell figyelni vagy hogy kell beadni. illetve még arra is kíváncsi volnék h ti hány évesen és milyen méretekkel próbáltátok ki először ja és h elsőnek mit.

2007. Szeptember 20. - 18:29:43
Válasz #19
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Bocs Natural, hogy ezt mondom, de ahogy olvasgatlag, egyre jobban az jön le, hogy te még nagyon messze állsz a szteroidoktól, már ne haragudj. Javaslom, hogy kerüld el őket, hacsak nem komolyan versenyezni akarsz. De még akkor is azt mondom, hogy az alapokkal sem vagy tisztába szerintem, nemhogy a szteroidokkal nem. Sokat kellene még tanulnod...fiatal vagy nagyon és még csak 2 éve edzel, ami nem sok.

Nem csak a szteroidokról, de a sima tömegnövelésről is kellene még olvasnod sokat...és szerintem senki nem fog neked itt könyvet írni ezekről.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. Szeptember 20. - 18:37:46
Válasz #20
Nem elérhető

Bubee


Naturalboy:

Továbbra is azt mondom h felejtsd el. Nem hiába mondják itt neked többen is. Ha egynél több ember hasonló véleményen van akkor az már jelent valamit. Ha platót fogsz akkor először a teendő az h megnézed a három komponenst, azaz a táplálkozás, edzés és regenerálódás hármast. Általában ezekben keresendő a hiba. Leginkább a táplálkozás ami nem szokott helyén lenni. De lehet h az edzést kell átvariálni vagy többet és jobb minőségben pihenni. Mivel nálad szó sincs a genetikai határ eléréséről, ezért át kell nézned h mi az ami nem stimmel. Ha leírod h pontosan mit és hogy csinálsz, nagy valószínűséggel meg fogják találni a hibát a fórumtársak. És ha megvan, átalakítod és fejlődni fogsz, az szinte biztos.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Szeptember 20. - 18:38:01
Válasz #21
Nem elérhető

parrre


Ha tényleg másokra vagy kiváncsi, akkor kezdem a sort.  8-)

32 éves vagyok, sehányévesen se nyúltam szteroidokhoz, viszont tápkiegekből sokat kipróbáltam, illetve mindent hajlandó vagyok kipróbálni ami boltban legálisan kapható.  :-oD 110 kg vagyok, méreteim nagyjából : mell 123 kar 46 láb 68, derék 106. Max fekvenyomásom 150 kg körül van.
Tömegeléskor kb 450g ch-t eszem és kb 300 g fehérjét.

A ch-nak nézz utána, a drogot meg hagyjad a falloszba. Písz.

Szerintem
 ;-oo-;

2007. Szeptember 20. - 20:19:25
Válasz #22
Nem elérhető

tomi


Amit írtam nem buzdítás volt, csupán válasz a kérdésre, ami az volt hogy hogyan?, én nem az, hogy csináljam-e?.  8-}
Up the dose, lift the most!

2007. Szeptember 20. - 22:24:51
Válasz #23
Nem elérhető

God Vazzeg


Nincs is ezzel baj Tomi, mi is csak véleményt írtunk  :-){

2007. Szeptember 20. - 23:52:47
Válasz #24
Nem elérhető

doom


Nekem az tetszi igazán, hogy azt hiszi 18 évesen elérte a maxot. ;D
A méreteid szerintem eben a korba egész jók de tuti nőni fogsz, talán még magasságban is nem hogy többi méretben mivel még egyátalán nem álhatott le a tested éret emberé alakulásában.
Még csak gyerek vagy nem értem mit panaszkodsz, a hiba megoldására ne koxot keress.

Én 25 vagyok koxhoz nem nyúltam csak diétában egy kis spiro ;D (de ettől nem lettem nagyobb mer fogyáshoz kell), igaz mindig azon gondolkozok mit kéne már nyomni de találok más utat.

2007. Szeptember 20. - 23:52:47
Válasz #25
Nem elérhető

NaturalBoy


Üdv mindenkinek!
Hát valóban egyre többen vagytok ugyan azon a véleményen szóval tényleg érdemes megfogadni. Már leírtam h pontosan mennyit pihenek meg mennyit eszem de leírom most is kicsit részletesebben ha valami fontos tényezőt kifelejtenék arra kérdezetek rá és mondom. Szóval a 3-as első tagja az edzés: Heti 6 alkalommal edzek délután 2 órát és még este visszamegyek fél órát vádlizni hétfő,szerda,pénteken. Így a héten a vádlim háromszor a hasam hatszor a többi izmot pedig kétszer edzem. 2 havonta váltok edzéstervet amit vagy úgy állítok össze h egy nagy és egy kis izom egy nap pl: mell bicepsz hát tricepsz vagy ami nekem jobban bejött hát bicepsz és mell tricepsz, a vállamat a lábnapon edzem és 1 perces pihenőkkel dolgozom vagy olyan edzéstervet csinálok amibe antagonista izmokat edzek hát mell combfeszítő combhajlító bicepsz tricepsz. Az 1 perces piheőkön kívül szeretem a szuperszeteket mert mindekettő nagyon intenzív edzést eredményez és a bedurransomra is jótékonyan hat. Ez az edzés a teremben másoknak soknak tűnik töben mondták viszont odafigyelek a megfelelő mennyiségű minőségi alvásra. Ez szinte mindennap 8 óra de mivel most érettségizek az évben és kidolgozom a tételeket ha sűrű napom van akkor is megvan a 7 és fél óra. És akkor maradt a táplálkozás: mint mondtam napi 3gr./testsúlykiló fehérjét eszem minden nap. Mivel eddig csak a fehérjét tartottam fontosnak nem számoltam se a kalóriát se a szénhidrátot de most igérem az elkövetkező napokba ugyan oylan étkezést folytatok mint eddig és kiszámolom a szénhidrátot. Úgygondolom részletesen leírtam ha valami hiányozna kérdezetek rá.

2007. Szeptember 20. - 23:52:47
Válasz #26
Nem elérhető

NaturalBoy


Üdv Tomi!
Értettem akkor is amikor írtad és köszi a segítséget. Azt az elöbb elfelejtettem írni hogy terveim közt szerepel a versenyzés. Ezt csak azért mert többen írtátok h ha nem akarok versenyezni akkor fölösleges ilyen cuccokhoz nyúlni. Ezzel én is teljesen egyetértek mert csak azért h én legyek a strand bikája nem érdemes kockára tenni az egészségem viszontegy versenyfizikumhoz valjuk be elengedhetetlen. Azok alapján amit írtatok egyre jobban kezdek elgondolkozni h a szteroidra szánt pénzemet inkább egy anabolic extreme hypedrol-ra költeném.

2007. Szeptember 21. - 09:05:34
Válasz #27
Nem elérhető

izomboy


Tetszik a hozzáállás a fórumon,más helyen már lefikáztak volna lenézően és kizártak volna a fórumból, de itt illedelmesen, +kritikával rugdostak segbe, ami előrelépés a testépítőfórmokra nézve:)

Egyébként akkor érsz meg a dopping használatra ha nincs kérdésed a dologgal kapcsolatban.(kivéve hogy mi eredeti, mert ez mindenkinek kérdés)

2007. Szeptember 21. - 12:23:23
Válasz #28
Nem elérhető

NaturalBoy


Naturalboy:

Továbbra is azt mondom h felejtsd el. Nem hiába mondják itt neked többen is. Ha egynél több ember hasonló véleményen van akkor az már jelent valamit. Ha platót fogsz akkor először a teendő az h megnézed a három komponenst, azaz a táplálkozás, edzés és regenerálódás hármast. Általában ezekben keresendő a hiba. Leginkább a táplálkozás ami nem szokott helyén lenni. De lehet h az edzést kell átvariálni vagy többet és jobb minőségben pihenni. Mivel nálad szó sincs a genetikai határ eléréséről, ezért át kell nézned h mi az ami nem stimmel. Ha leírod h pontosan mit és hogy csinálsz, nagy valószínűséggel meg fogják találni a hibát a fórumtársak. És ha megvan, átalakítod és fejlődni fogsz, az szinte biztos.
Üdv Bubee!
Leírtam h mennyit pihenek és mennyit eszem és hogyan edzek. megpróbáltam részletesen kifejteni de ha valmi kimaradt akkor kérdezz rá és leírom. Ezek alapján mit gondolsz mi lehet a hiba ami miatt nem növök? Mivel sokan dicsértétek az anabolic xtreme-et és a szteroidról is mindenki lebeszél arra gondoltam h a hypedrol nevű terméket próbálnám ki, erről mi a véleményetek?

2007. Szeptember 21. - 12:29:55
Válasz #29
Nem elérhető

Bubee


Hyperdrol X2 + Mass-FX, ahogy ezt már máshol is ajánlottam. Próbáld ki.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index