2024. Május 08. - 23:11:07
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Balla Yvette - Tudok segíteni?  (Megtekintve 60812 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Február 25. - 13:36:07
Válasz #195
Nem elérhető

Waderne


Szia Yvette!

Szeretném a segítségedet kérni! Jövő héten lesz egy műtétem, ami után kb. 2 hónapig egyáltalán nem mozoghatok, max. séta. Milyen zsírégetőt javasolnál diéta mellé? Félek, hogy mozgás nélkül visszahízom az eddig leadott kilókat.

Köszönöm előre is!

Szép napot mindenkinek!

2009. Március 13. - 23:31:40
Válasz #196
Nem elérhető

nes


Szia! a tavalyi jól sikerült Kiskunkupáról szeretnék érdeklődni, hogy idén is várható egy hasonló rendezvény?

2009. Március 20. - 11:25:16
Válasz #197
Nem elérhető

darknight



Szia Yvette!

Először is szeretnék gratulálni a BEST-topikba felrakott képekhez, gyönyörűek, a forma pedig brutális (főleg az a has :-O :-)!)!

Másodsorban pedig megkérdezném, hogy hátra/hasra milyen gyakorlatokat csinálsz, illetve milyen az edzésbeosztásod...

Emellett érdekelne, hogy mostanában milyen táplálékkiegészítőket használsz a felkészülésedben, illetve hogyan alakul a táplálkozásod.

Köszönöm előre is, csak így tovább (:-)!

  >:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2009. Április 11. - 18:00:12
Válasz #198
Nem elérhető

Eleanor


Üdvözlöm Kedves Yvette!
Ön a példaképem, Szikszay Gabriella után, de róla sajnos már jó ideje nem hallani semmit! Így bizakodva egy bonyolult, összetett kérdéssel, vagy inkább kéréssel fordulnék Önhöz!
19 éves lány vagyok! 3 éve még 65 kilo voltam,elkezdtem itthon maszek eszközökkel ( féktárcsák a csövön, házilag eszkábált fekpad, és 2 darab 5 és 1 db 2 kilós súllyal, és 2 lengéscsillapítóval, no meg vágtam a fát, és hordtam a vizet vödörszámra, még jó hogy nincs bevezetve :-) ) edzeni! Jártam futni, hetente 4 alkalommal, esténként egy órácskát! Az edzéstervemet a magam módján alakítottam, ahogyan éreztem hogy mennyi terhelést birok, de nem is akasszam ki magamat túlságosan!  Bemelegítéseket, 10x10 fekvőtámaszt csináltam, rákészülésképpen! Az edzésem ugy kb 1-másfél órát vett igénybe! Ezt fél évig csináltam, amikor abba hagytam mert vészesen elkezdtem fogyni, és a térdeim is rosszak már 14 éves korom óta, nem birják a terhelést, (gondot is okozott/na edzeni őket), és nem birták a guggolást, meg a futást sem (mai napig nem bírom)! Most jó ha vagyok 48 kilo! Felszedni nem tudok, pedig zabálok mint az állat! Kaptam ajándékba egy bicajt, azzal tekerek napi 2 órát! Időbe telt mire  rájöttem mit szeretek csinálni, pontosabban arra, hogy csak egy dolog van ami leköt, és örömöm van benne! Az pedig ha edzek! Mindegy milyen feltételekkel!Bármilyen áron!
Viszont, tanácsát szeretném kérni! Ezekkel az eszközökkel, itthon hogyan tudnék elkezdeni egy edzést, mit csinálhat az ember itthon, éppenséggel nem a legmegfelelőbb eszközökkel?? Nem áll szándékomban 2hónap sem pedig fél vagy akár egy év alatt ugy ki nézni mint aki 10 éve csinálja! Ez tudom, hogy idő, és kemény munka! de szerettem, és szeretném csinálni is, csak hát azért nehogy többe kerüljön a leves mint a hús!
Nagy problémám, hogy a környékünkön a konditerem drága, a mindennapi szükséges dolgokat a szervezetem számára, nem sok eséllyel tudnám megadni, mivel állandó anyagi krakkban élünk!És sokszor csak a kenyér és kenyér étrend az elérhető! De én szeretném megpróbálni!
Kérem segítsen! Elnézést a hosszú szövegelésért!
Tisztelettel! Edina

2009. Június 09. - 17:29:46
Válasz #199
Nem elérhető

hagabi1


 #:-) csak soha sem feladni.Edzeni még ha tápok nélkül is de megéri,zsirtalan test az szép,de ha nagy tömegre vágysz akkor fontos az étel öszeállitás,és a hozzá a tápszerek.Mindig akkora célt tüzz  magad elé amit életviteled és anyagi körülményeid lehetövé tesznek.Jo egészséget és kitartást!!!

2009. Július 21. - 01:27:16
Válasz #200

Szilvi78

Vendég
Szia!Azt szeretném kérdezni,hogy szedhetem-e hidroxy maxot és ihatok -e valamilyen fehérje turmixot együtt?Szép vékony ,izmos testet szeretnék,de most van rajtam 3 kilo felesleg,főleg a hasamon.
Köszi