2024. Április 28. - 21:49:32
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Baj van? Baj van!  (Megtekintve 25797 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2015. November 02. - 21:25:57
Válasz #45
Nem elérhető

Maszat


Azóta se múlt el a fájdalom, és a zsibbadás. Alapból zsibbad, érzékeny. Ha pedig nagyon kinyújtom az ujjam, akkor iszonyatosan belenyilal. De nem a szúrás helyére, főlé 2 centivel. Jövőhéten megnézetem, mert már eléggé zavaró.

azóta elmúlt? :D vagy mi lett a sztori vége?

Nagyon kemény, azóta is érzékeny. Ha tompa, puha dolog ér hozzá, mondjuk a masik ujjam ujjbegye, vagy rányomom az asztalra akkor semmi, de amint egy hegyes kemény dolog ér hozzá, pl körömmel nyomom meg, vagy pl ceruza hegyével érek hozzá akkor egy ilyen fura  szúró,csiklandozó érzés. Telibe trafáltam akkor egy ideget. Pont pár hete meséltem a srácnak,h azóta is érzékeny.
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2018. Július 12. - 08:14:39
Válasz #46
Nem elérhető

kalmanka


nekem is Volt hasonlo esetem winivel. a wini ugye vizes, inkabb jellemzö az, hogy valami nem oda illö dolog kerül bele. raadasul nem ampullas Volt hanem iylen 10ml-es csaladi csomag. na mindegy, betoltam 1ml-t, aztan lett nagy vonyitas masnap. picsam ahogy nektek is ketszer akkora lett kökemeny, piros, fajt, meg mindent produkaltam, talan meg laz is Volt. en ezt nem birtam 1 napnal tovabb, fogtam a felszivotüt belenyomtam ebbe a szep piros kökemeny területbe ugy erzesre addig amikor elerem a közepet, aztan 10ml-es fecskendövel szepen szivtam le a cuccot: wini csomokat, meg vizes veres mittudomenmit. ezt megjatszottam 2-3x aztan minden helyrejött.

igazi elmeny Volt amikor kifacsarodott pozban eppen leszivok.

jartam ugy is, hogy a könyök Bursa-m gyulladt be, megeröltettem, meg szerintem többször eleg szerencsetlenül ebben a gyulladt allapotban beütöttem, szoval megtettem mindent amit lehetett, hogy rossz legyen neki, igy szepen feldagadt, megtelt valami folyadekkal, es puha lett. ranezesre Volt benne 2-4ml folyadek. megneztem a videokat hogy is csinaljak a nagyok, meg az orvosok, ök Sem tökölnek sokat ahogy en Sem. 2ml-es fecskendö, ra valami közepes 3-4cm-es tü, beletoltam ebbe a duzzanatba, es szepen leszeivtam a folyadekot. aztan par nap alatt ujratöltödött, de mar nem Volt benne annyi. ezt is leszivtam, aztan igy kimelve szepen elmult.