2024. Április 29. - 12:38:26
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: EXTREMEFIT - POWERZONE 2007 NYÁR - GÁRDONY SPORT BEACH  (Megtekintve 13206 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Augusztus 01. - 00:18:11
Megtekintve 13206 alkalommal
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. Augusztus 01. - 18:49:39
Válasz #1
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
 :-<                Sziasztok!

Mindeki, aki ott volt!!!!
Mondjátok el a véleményeteket, kritikátokat a versenyről!
Nekünk, a hozzászólásaitok segítenek értékelni a rendezvényt!

Mindenki aki nem jött el, irja le tetszenek-e a képek! Van-e kedve eljönni legközelebb!!! :-OO

Berkes Laci d:)

2007. Augusztus 02. - 15:50:16
Válasz #2
Nem elérhető

bjudob


Szia Laci!
Én is ott voltam Gárdonyban és versenyeztem fekvenyomásban.
Majdnem a kezdetektől ott vagyok a versenyeiteken. Csak maximálisan dicsérni tudlak Téged, Haris Évit, Buranits Ildikót (habár most Ő nem volt ott) és az összes rendezőt. Nagyon jó versenyeket csináltok és lehetőséget biztosítotok az amatőröknek is a megmérettetésre.
Egy apró megjegyzésem volna csak a versenykiírásban leírt szabályok következetes betartásáról. Mint ahogyan levetetted az egyik versenyzőről a megerősített térdvédőt, úgy figyelni kellene pl. a fekvenyomásban a rúd hüvelykujjal történő átfogására vagy a fej padtól való felemelésének tilalmára, ill. pump&run-ban a karok kinyújtására.
  További sok sikert és sok ilyen versenyt kívánok!    Laci

2007. Augusztus 03. - 14:18:25
Válasz #3
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Hali Bjudob!

Köszi a hozzászólást, természetesen igyekszünk mindenre odafigyelni!
Azonban ahogy te is írtad ez eg amatőr megmérettetés és nem akarunk tulzás szigort. =/+'
Az erősített fásli 15-20 százalék segítség, és az amatőröknek nincs is a birtokába ez a segédeszköz.
De igérem ezután(Debrecenbe) erre is kiterjed majb a figyelmünk.Ha bármi más észrevétel van még azt is szivesen fogadjuk. Ezekből tanulunk mi is. Łł=
Remélem debrecenbe a Fitparadén megit indulsz, sok sikert és jó készülést továbra is!!! :-!

 d:)Berkes Laci

2007. Augusztus 03. - 17:53:38
Válasz #4
Nem elérhető

ati75


Sziasztok
Két alkalommal vettem részt ezen a versenysorozaton, Gárdonyban és a Lurdy Házban, egyre több induló van és egyre komolyabb eredmények születnek. Én úgy hiszem, hogy ebből a versenysorozatból komoly és meghatározó versenysorozat fog válni,mivel olyan támogatók és szervezők áltak be a versenyek mögé, akikkel ez könnyen megvalósulhat. Ez egy nagyon jó kezdeményezés az amatőr szinten megmérettetést kívánó sportolóknak,fekvenyomásban az amatőr eredmények szinte már összefolynak a profik eredményeivel, versenyről versenyre látni az előrelépést. Persze itt is vannak kisebb zökkenők,azonban ezek a versenyek folyamán megoldásra kerülnek, gondolok itt a súlycsoportok változtatására illetve az időcsúszásokra, de úgy gondolom hogy ez elenyésző, az a szellemiség fontos amely ezt a versenysorozatot vezérli.
Találkozunk Debrecenben!!! Kösz Extremfit a támogatást!!

2007. Augusztus 04. - 17:13:58
Válasz #5
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia Ati!

Valóban ezért hoztuk létre ezt a versenysorozatot. hogy az erősportok tömegsport, szabadidős amatőr jellegét erősitsük vele! Azoknak is lehetöséget adjunk a versenyzésre, akik nem profik, de a készülés (meló melett) motivációt ad a sportoláshoz, fejlődéshez.
Nagyon örülök, hogy egyre népszerűbb az Extremefit Power Zóna  @-o !!!!!!

Debrecenbe üjra talivali  =/+' !

B. Laci  d:)

2007. Augusztus 06. - 11:21:15
Válasz #6
Nem elérhető

Dezső


Miért kell azt írni hogy olyan kajak volt minden? Nem volt kajak. Késett az egész verseny, elég jócskán. Annyira sokan voltak versenyzők, hogy össze kellett a csoportokat olvasztani. A szervezők arra nem figyeltek, hogy egy egyenletes felületet alakítsanak ki, ahová a fekvenyomó padot tették. Ingott az egész. A kihangosítás pocsék volt. Soroljam. Minek úgy is törölve lesz, mert ez nem fényesítés volt. :-<

2007. Augusztus 06. - 11:21:15
Válasz #7
Nem elérhető

Dezső



2007. Augusztus 06. - 14:41:47
Válasz #8
Nem elérhető

ViCtor


Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. Augusztus 06. - 16:56:55
Válasz #9
Nem elérhető

ati75


Figyelj ide Dezső!

Senki nem mondta, hogy minden kajak volt, olvass csak vissza szépen. Voltak problémák, amiket a jővőben ki kell küszöbölni a szervezőknek, engem is zavart a nem teljesen egyenletes fekpad stb. de ahogy ismerem a szervezőket, még egyszer ilyen jellegű problémákat nem fognak megengedni maguknak. Amúgy azt sem hiszem, hogy törölnék akkor a hozzászólásod ha kritikát mondassz, mint ahogy nem is tették.

2007. Augusztus 07. - 15:24:04
Válasz #10
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia Dezső!
Miért törölnénk a kritikádat! Ez nem az a fórum! Természetesen mindenhol vannak problémák, versenyt szervezni nehezebb mint résztvenni és csak magunkra figyelni! Össszességében azonban egy jólsikerült verseny volt ez a Gárdonyi!
A szponzorok is kitettek magukért, mert pl. az extremefit többszázezer forintért osztott nyereményeket, és értékesebbeket mint sok más versenyen!  :-)! A Kell-Food Kelényi Zoli jóvoltából mindenki Ingyen szendvicset biztositott minden résztvevőnek!  <:-) A verseny a strandon szabadtéren zajlott, ennek megvan a szépsége és hátránya is! Nem betomoztak le nekünk egy tökegyenes területet, de ennek ellenére minden pad stabilan lett lerakva és nem mozgott, a versenyzők kérésére a verseny a legoptimálisabb padon zajlott és a bírók es jómagam voltunk a napon egész nap!  :-Đ
A díjakat neves versenyzők jöttek el átadni, és részvételükkel emelni a színvonalat: Szántai Dóri, Csapó Dorina, Gróf Brigi, Farkas Andi, Varga Dani  :-):-):: :-):-):: Nekik külön köszönet, hiszen csak a verseny kedvéért, a jó hangulatért voltak ott!!!! A Natúrland jóvoltából senki sem ment haza üres kézzel aki felkészült, és megvárta azeredményhirdetést!  :-! !
Miért Voltak a nyomásnál összevonva a különböző kategóriák?  ˝=/
Tudod ha járnál más érőemelő versenyekre, tudnád, hogy a versenyzőket az ő érdekükbe csoportokra osztják a kért kezdősúly alapján. Ez azért van így mert a lapozóknak(akik a súlyokat rakják ) nem kell 100 kilókat átrakni emberenként és pörög a verseny, nem varnak nyomások közt egy órát az atléták!  =/+'
Persze biztosan van aki jobb viadalt szervezett volna!  @:-) De akkor, miért nem teszi meg?  /:-) Ja talán mert ez nem ennyire egyszerű!!!
Jó hangulat, és sikeres sportolók jellemezték a Gárdonyi Power Zónát! Ha neked most nem jött össze amit akartál, legközelebb újra várunk, és remélem sikeres és elégedett lesze a mi következő versenyünkön Debrecenbe!!!!  :-}

Berkes Laci   d:) és a stáb többi résztvevője!!!

2007. Augusztus 09. - 20:37:37
Válasz #11
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Üdvözlet mindenkinek!

Nekem azt hiszem nincs jogom nagyon véleményt mondani, mivel nem voltam versenyző ezen a napon, de azok kedvéért akiket érdekel leírom a többiek pedig "ügyetsemvetve" lapozzanak tovább!

Már reggel nem éppen a legjobban indúlt a napom! Csúcsforgalom, elalvás, este nem is volt semmi... Szóval tudjátok "ez nem a te napod" című jelzővel illethettem volna az aznapomat. De amikor (nem keveset késve) odértem egyből Sántha Tomiék fogadtak, és valamin megint csak úgy beröhögtünk,de arra már nem emlékszem, hogy min (ja meg mellesleg majdnem elütöttem őket). Aztán szépen lassan ahogy beértem minden híres emberrel találkoztam! Berkes Laci és Esztitől kezdve Farkas Andin keresztűl Csapó Dorináig! Szóval szépen összefújt minket a szél (ami nem volt, mivel iszonytatóan meleg volt). De már a kezdet jó volt! Rájöttem, hogy elfelejtettem kaját hozni magammal, és amikor már észrevettem magam, mindenki csak integethetett a saját szépen elkészített betevőinek!
Ja külön köszönet a Khell-Food-nak mert én nem voltam résztvevő még is ettem! Nem keveset....sokat!  :-oD

A késés azért volt ciki, mert én hoztam az Extrémfitt nyereményeit, amit megbántam, hogy átadtam, mert meg kellett volna mindet ennem >:D
 /7%

De abszolút véve én nagyon jól éreztem magam, hiszen gondoljunk bele! Egyetlen egy dolog volt az ami foglalkoztatta az ott levőket, mégpedig a súly szeretete!!!! ha mi nem tartunk össze és nem csinálunk több ilyen "összeröfit" akkor ki fogja megcsinálni? Senki!!! Így köszönöm mindenkinek aki lehetővé tette hogy minden összejöjjön és nem tökéletes dolgot, de majdnam tökéleteset csináltak!

Ha a hibákról kell szót említeni, akkor csak annyi, hogy nem volt elég súly a neheéz kategóri résztvevőinek a bemelegítéshez, de én mindösszesen ennyi hibát véltem felfedezni a megszámlálhatatlan jó dolog mellett!

2007. Augusztus 10. - 16:06:35
Válasz #12
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Szia Dániel!

Köszi a segítséget! Aggódtam valóban azért késel, mert mindent megettél a díjakból!  :-)(-:
Akkor téged kelett volna mindenkinek ajándékba adni, ennek talán a női résztvevők örültek volna, na de a srácok 8-) ?
Valóban a súlyból több kell, ez is azt mutatja egyre erősebb a mezőny  Łł= hurrá! Erre is magam fogok figyelni!  d:)
A végére jól érezted magad  :-)- ! Biztosan a sok puszi bekaszírozása a díjátadásnál segitett!  :-/-(-: Láthattad sokan szeretnek ám téged! Remélem jössz máskor is!!!  #:-)
  [:-o] Holnap aug. 11.-én összefolaló a FIX. Tv Fitness Magazinjában déltől nézzétek!!!  [:-o]

JÓ SZÓRAKOZÁST!! KÖSZÖNET Krémer "Golyó" Józsinknak[/color]
  d:) Berkes Laci

2007. Augusztus 10. - 16:53:26
Válasz #13
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Kár, hogy kimaradtunk a buliból! @:-)
Üdv,
Bolyóczki Zsolt

2007. Augusztus 11. - 20:27:12
Válasz #14
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Sziasztok Gyurmáék!  @:-)

Október 12-13 Opava, Ausztria Kupa!  :-/--   0o0o0
Október 20-21 Debrecen Fitparádé Debrecen  :-/-
December 1-2-3Masters VB. Elit verseny Budakalász  :--:

Jöttök????   O0

Tervezzétek be már most!   :-):-)::

B. Laci  d:)