2024. Május 10. - 19:49:38
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Paranormális tevékenységek  (Megtekintve 64832 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Június 22. - 19:17:46
Megtekintve 64832 alkalommal
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Nem akarok Ronnie Coleman lelkébe gázolni, de Isten nem létezik...



Na ezután a merész kijelentés után nézzük miért is nyitottam ezt a topikot. Nincs most túl sok időm, ezért lehet, hogy kissé felületes leszek, de majd előbb utóbb úgyis szépen felépül ez a topik is.

Gyerekkoromban sokat foglalkoztam a természetfeletti, paranormális jelenségek tanulmányozásával...mostanában nem nagyon jutott időm ilyenre. De a "földönkívüliek" létezésében biztos vagyok, valamint abban is biztos vagyok, hogy egyrészt Isten nem létezik, másrészt a "tipikus vallások" (keresztény, zsidó stb) csupán az igazságról terelik el a figyelmet, illetve megnyugvást, reményt, lelki békét nyújtanak azoknak (a szememben naív) embereknek akik hisznek bennük.




Egyrészt, a Világegyetemben 100-800 milliárd (nem túl pontos infó  ;D) galaxis található.

A mi galaxisunk a Tejútrendszer csak egy ezek közül.

A Tejútrendszerben 200-400 milliárd csillag található külön csillagrendszerrel.

A "mi" csillagunk a Nap, csillagrendszerünk a Naprendszer csak egy ezek közül.

A Naprendszerben 9 bolygó található.

A Föld bolygó csak egy ezek közül...




Ebből én mire következtetek... Mindenki tisztában van azzal, hogy egy átlagos emberi lény milyen tulajdonságokkal, intelligenciával rendelkezik és úgymond mennyi "haszna" van... ::) ;D
Nos, tuti hogy ez az egész kóceráj a milliárdszor milliárdnyi csillagrendszerrel csakis miattunk létezik és mi vagyunk a górék.  :-}

Ez még viccnek is rossz...




Még némi utalást engedjetek meg itt az elején.


Az ember egy bizonyos történelmi fázisban (kőkorszak, rézkor) még barlangokban élt, legnagyobb öröme az volt ha sikerült egy lándzsát csinálni, leölt(ek) egy mamutot, és a kezével kipingálhatta a barlangja falát...

Majd eltelt alig több mint ezer év és hirtelen elindult az írott történelem, piramisokat és más egyéb máig lenyűgöző monumentális építményeket emeltek az emberek.

Hogy a büdös francba?! Imhotep épp a kését élezte egy fa alatt és a fejére esett egy szögmérő?! "Mennymá' vazzeg tervezek egy piramist még ma! Hé Dzsószer, ezt csekkold le!"  ::)


Különböző kultúrák már nagyon régóta ábrázoltak olyan lényeket akik nem emberiek, istenként tisztelték őket...talán ők adhatták át a tudást és ez okozhatta az emberi társadalom robbanásszerű fejlődését...


Most van még más dolgom a neten, de az eddig leírtakról bedobok pár fotót...aztán kíváncsi lennék a véleményetekre a földönkívüliek, a vallás, az építészet és a paranormális jelenségek összefüggéseivel kapcsolatban.




A Tejútrendszer








A Naprendszer






Különös barlangrajzok a világ minden tájáról












A Nasca vonalak Dél-Amerikában








Hasonló vonalak Észak-Amerikában és különös indián totemek








Ősi rituális tánc a Dél-Amerikai őserdőben








Stonehenge






Egyiptomi piramisok





GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Június 22. - 19:26:07
Válasz #1
Nem elérhető

Tarot


Ebben nem hiszek, hogy földönkívüliektől kaptuk volna ezeket a dolgokat, a sok szarsága ellenére az ember mint faj, elég fejlődőképes volt, és most is az, gondolj bele, a 20. században mennyi fejlődtünk, nem kellett ehhez semmi, csak 2 világháború meg utána a hidegháború. Önmagukat gerjesztő folyamatok ezek szerintem, jön egy újdonság és épül rá három, nem kellenek ide ufok. Ennek ellenére én is valószínűtlennek tartom, hogy egyedül lennénk. Akár a földön is lehetnek más értelmes létformák, csak nem feltétlenül a minket körülvevő 3 (4) dimenzióban.


Ezek az "UFO" árbrázolások pedig elég érdekesen mind humanoidok, régebben is lehettek (sőt biztos voltak) élénkebb fantáziájú emberek, akik kicsit máshogy rajzolták le amit láttak, Picasso földönkívüli dolgokat látott? Nem, csak ilyen volt a stílusa.


A piramisokat volt szerencsém élőben látni, tényleg lenyűgözőek, de semmi földönkívüli sincs ott se, egész más világbna éltek, annak a több tízezer embernek nem volt más dolga/célja az életben, mint a csodálatos fáraónak felépíteni a piramist, volt rá idejük bőven.

I want to believe.


 @-o !+"%

2008. Június 22. - 19:38:43
Válasz #2

B1ll4

Vendég
Ez egy nagyon jó téma a hasonlóan sokat töprengő embereknek is mint pl én :D . Szomszédnak van egy egész jó távcsöve szoktuk néha kémlelni az eget , vaterral mikor jóba voltam majdnem minden nap csillagokat tanulmányoztunk és anyámmal már régóta rajzolunk egy igazi térmozgást , filmkockás vetítős módszerrel , ami a Föld keringését jelzi a saját tengelye körül , a Naprendszer körül , A tejútrendszerben való keringése , a Tejútrendszer egyik spirálkarja forgásában és belerajzolva az Andromédát meg pár galaxis-t , még1-2 év és talán elkészül :D . Ha most tudományosan nézzük a földönkívüli dolgokat nekem a vöröseltolódás tetszik Hubble Úr  :-){ munkája ... bár azóta a Nasa , 51-es körzet k*rva sok mindent eltitkol , de azért voltak a 60-as években papírok amik kikerültek , meg azért van annyi manipuláció már ezzel , hogy az emberek nem tudnak igazán már mibe hinni .

Stonehenge is érdekes de nekem a legtetszetősebb dolog az a Húsvét-szigeteki manusok :) . De az aztékok kultúrája a maják az inkák , valami iszonyat dolgokat műveltek . Mutteromnak építészetből művészettörténelem anyagban az inkák kúltúrája benne volt , hát valami iszonyat dolgok .

Mindig mikor szar kedvem van vagy filózgatni támad kedvem én ilyen tipikus hülye vagyok , hogy eltud néha menni a kedvem és belefeledkezek a mélységekbe . Miből lett az ember ? Miért pont ember lettem (bár mondják hogy hasonlítok a majomra :D) ? Miért pont ebben az időben kellett megszületnem ? stb stb... oké ősrobannás meg milliárd tudományos magyarázat , de engem ezek sose fognak kielégíteni , az új dolog ami nagyon érdekes hogy az univerzum meddig fog ugye tágulni ? Mi lesz utána? Phaeton jégbolygóról szart se tudunk , de már nem is a Naprendszerünkbe tartozik .

Ilyenkor beugrik a Men in black utolsó jelenete emlékeztek ? Mikor a kis szörnyecske játszik a galaxisokkal ... Meg ugye az arecibói rádióteleszkóp meg hubble űrteleszkópja , nasa kutatások , sok mindent tudnak már csak nem érdekük ezeket a nép tudtára bocsájtani , hogy ***** ********  :-Đ :-Đ .

Szóval amikor tehetem , elő a csillagászati könyveket vagy szomszédhoz átpattanok és nézelődünk .

Csak gondoljatok bele fényév meg CSE mértékegységek , mi lehet azzal az élőlénnyel aki 150.000 fényévről látja a Földet ? Lehet még a dínó korszakot látja a Földön , emberileg ezt fel nem lehet fogni . Ezek azok a dolgok , bármit állíthatsz mivel nincs bebizonyítva , biztos hogy igazad van .

1969.júli 20. volt ember a Holdon (ezt sem tudom elhinni , ugye a manipulációs képek stb... árnyék -> nincsenek fények , lobogott a zászló -> nincsenek időjárási viszonyok egyáltalán , ugrálás hangja stb -> nincs hang az űrben , csak a tipikus űrzaj amit a fekete lyukak és más egyéb jelenségek okozzák . De tegyük fel ha ember járt már a Holdon , azóta miért nem ? Mi van a Hold túloldalán ...? A földönkívüli egységeknek miért pont UFO-knak kellene lenniük ? Ha leveszem a repülőgépről a felségjelzést és felküldöm a levegőbe akkor az is az ...
Miért pont csészealjal közlekednének ? Miért úgy néznének ki mint a filmekben meg képregényekben ? Lehetnek azok 66-szor fejlettebbek mint a mi kis primitív emberi civilizációnk .

Kiküldtünk 1-2 jelet az űrbe DNS kettős spirál , Leonardo da Vinci emberábrázolása , 10-es számrendszer stb.... még ha találnánk is választ ... akkor is tudjuk azért , hogy a hangsebesség lassabb jóval mint a fénysebesség ezáltal mire visszakapnánk valami választ , azt már az emberiség nem igazán tudná meg . Főleg ha megnézzük a színskálát a földi egységekben , folyamatos az eltolódás és szabályos .

Nehéz ezt felfogni ,anno egy kis semmiség egy 14-15 milliárd éve felrobbant ami kb a tenyerembe elfért volna és a benne lévő gravitációs összehúzódás miatt ez a felszabaduló energia beindította a magfúziót , ez a test tegyük hozzá 5000 tonna körül mozgott és abból lett a világegyetem ?

Sose fogok ezekben a tudományokban hinni , jó erre támaszkodni , meg néhány embernek elegendő magyarázatot ad , de nekem sose lesz elég :) .

Van 1-2 igazán jó film én ha k*rva szar kedvem van : SUNSHINE ezt a filmet nézem meg . Persze mese az egész , de elgondolkodtató valójában.

Steve-l karöltve tehát hívjuk majd a bolygó kapitányát , hogy segítsen az elménket csiszolni . Abbahagyom már , én egy buta gyúrós vagyok  8-)!

2008. Június 22. - 19:40:51
Válasz #3
Nem elérhető

George


Akkor tessék egy korrekt paranormális tevékenységek-gyűjtemény, ami még illik is erre a fórumra. Tessék lesni 3:09-nél a Nitro-Tech dobozt a szekrényben 8-}
http://www.youtube.com/watch?v=deoJUBW9CI8

2008. Június 22. - 19:55:23
Válasz #4

B1ll4

Vendég
George bazzeg most megint befogok ezektől hülyülni . Pedig pár ezer videót megnézhettem már youtube-on ilyenekről de ezt még nem láttam .

Jó filmek még ilyen célokra : Kör , Ideglelés , Boogeyman , Gomba , Átok...

2008. Június 22. - 20:18:45
Válasz #5
Nem elérhető

Boresz


Lehet hogy most kicsit ellenszenvesnek fogok tűnni,de ez a véleményem.
Amit nem értünk meg,vagy nem tudunk megmagyarázni, azt berakjuk egy ufo-kategóriába. Nincsenek,vagy legalábbis nem tudunk róla hogy minek,hogyan,és mennyi idő alatt készültek fura goldok,az akkori civilizációban.Leginkább az okára tippelnek az okosok.Biztosan van rá magyarázat,csak rossz helyen,rosszul kérdezik.Hameg E.T. műve volt akkor rossz volt a megítélése* az emberi találékonyságra,mert felfedeztük,elhíreszteltük,és kitaláltunk rá valami publikus magyarázatot amit még el is tudnak fogadni az emberek,nagy tömegben.Hozzáteszem egy ember még képes logikusan gondolkodni,ész érveket figyelembe véve,de egy bizonyos szám felett valaki elkiáltja mágát és akkor az úgy is van,legyen az hülyeség vagy bármi.Nem mossák már le róla.Pl.: gabonakörök.
A Föld kialakulása megint játék a számokkal.Jó nagy számokkal,sok véletlennel( !? ),és szerencsével? Nah ehhez már feljebb kéne keresni a miért,hogyan(?)  dolgot.

*lehet hogy valami társasjéték szereplői vagyunk,amit magasabb rendű élőlények felügyelnek,és csak nézik a reakcióit a homo sapiens-nek

u.i.:biztosan feltűnt hogy a tömeg és a megítélési blahblah,a MiB-ből van de talán ez az egyetlen ami nem fikció a filmből
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2008. Június 22. - 20:26:49
Válasz #6
Nem elérhető

endre66


Kezdek megijedni tőletek.  8)
Ne legyetek olyanok, mint a matek tanárok az egyetemen... 8-)
Az életünk és a környezetünk nem lineárisak, hanem logaritmus alapúak. ::)
Deriválni egy lovat is meg lehet tanítani, de integrálni az művészet.  :-){

2008. Június 22. - 20:32:53
Válasz #7
Nem elérhető

George


Kezdek megijedni tőletek.  8)

Most miért? Ja...most vettél Nitro-Techet ;D Vazzeg azzal házi kísértet is jár, nem mondta kbalu? 8-)

2008. Június 22. - 20:39:54
Válasz #8
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Kezdek megijedni tőletek.  8)

Most miért? Ja...most vettél Nitro-Techet ;D Vazzeg azzal házi kísértet is jár, nem mondta kbalu? 8-)

Azért van ráírva, hogy csak 18 éven felülieknek!!  8-}

2008. Június 22. - 20:41:23
Válasz #9

B1ll4

Vendég
Az a házi kísértetek korhatára ?:)

2008. Június 22. - 20:42:29
Válasz #10
Nem elérhető

endre66


Ha éjszaka a Nitrotekes dobozomból előmászik egy JAy Cutler hasonmás szellem, és ha nem tudja a választ arra a kérdésemre, hogy ki a címvédő Mr.O, akkor... [:-o]

Hogy valami diskurzusba is bekapcsolódjak: abban én sem hiszek, hogy volt ember a holdon. Mikor is? Hatvanas években? Gondoljátok el a saját életetekben (idősebbek előnyben) mennyi változás, fejlődés, újítás következett be...azóta nem voltunk képesek semmi különöset felmutatni, és most oltogatjuk a népet azzal, hogy 2030-50 között hódítjuk meg a Marsot? Valaki nagyon rosszul hazudik. 2 variáció játszik: vagy már be is népesítettük a Holdat, és a dollármilliárdosok fentről röhögnek rajtunk, vagy ad kettő, valamiről rohadtul elterelik a figyelmet, és a dollármilliárdosok innen lentről röhögnek rajtunk... :-}

I don't know man, inkább nézem a meccset o--O   @-o

2008. Június 22. - 20:43:38
Válasz #11
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Az a házi kísértetek korhatára ?:)

Aha! 18 év alatt nem ajánlott a házi kísértet tartása!! Béla...csak nem tartottál egyet otthon fiatal korod ellenére?

2008. Június 22. - 20:48:16
Válasz #12

B1ll4

Vendég
:D , Szokott egy előjönni esténként , volt is vele sok balhém , de amióta zma , Sleep-md meg nyugisabb életmód van ez kb 3 hete , azóta nem igazán viccelődnek velem a dolgok . Hálisten... :-){

2008. Június 22. - 20:54:07
Válasz #13
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Ezek az "UFO" árbrázolások pedig elég érdekesen mind humanoidok, régebben is lehettek (sőt biztos voltak) élénkebb fantáziájú emberek, akik kicsit máshogy rajzolták le amit láttak, Picasso földönkívüli dolgokat látott? Nem, csak ilyen volt a stílusa.
És a világ minden táján hasonló stílusban rajzolták le a dolgokat és mindegyik "alkotó" hasonló dolgokat látott?

Illetve többszáz évvel ezelőtt az amazóniai őserdőben a bennszülött azért csinált űrszerkóra emlékeztető jelmezt és járt benne furcsa táncot, mert tudta, hogy a NASA 1969-ben vmi hasonló dologgal fog minket szopatni...?


 ????... ::)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Június 22. - 21:04:57
Válasz #14
Nem elérhető

Johnnyx



*lehet hogy valami társasjéték szereplői vagyunk,amit magasabb rendű élőlények felügyelnek,és csak nézik a reakcióit a homo sapiens-nek


Nem társasjátékról van szó. Ez egy gépek által kreált virtuális világ, nem a valóság, amit látsz magad körül, valójában csak egy tartájban fekszel.

Vigyázzatok a kísértetek Nitro-Tech-et esznek, azért fogy olyan gyorsan.
Egyetek zabot!