2024. Május 10. - 04:28:55
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Paranormális tevékenységek  (Megtekintve 64727 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Június 22. - 21:06:16
Válasz #15
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Ibrahim Sued, az O Globo című brazil lap egyik rovatvezetője egy ufószerencsétlenséggel kapcsolatos levelet jelentetett meg 1957. szeptember 14-én. A levél szerzője három darab, kisméretű, fehér színű fémtörmeléket mellékelt. A levélíró kiemelte, hogy egy repülő csészealj robbant fel a Sao Paulo tartományban lévő Ubatuba partjai felett. Szakértők megvizsgálták az egyik törmelékdarabot, s megállapították, hogy az 99,99 százalékban tiszta magnézium. Három évvel korábban három ismeretlen repülő járművet láttak az ugyancsak Sao Paulo tartományban lévő Caminas városa felett. Az ufókból darabok estek le, amelyeket alapos vizsgálatnak vetettek alá. Az eredmény: 88,91 százalékban tiszta ón. Mindkét esetben a törmelékdarabokat röntgendiffrakciónak, sűrűségméréseknek és sugárzási teszteknek vetették alá. Az elemzések során a neves kutatók - többek között dr. Luisa Maria A. Barbosa és Elson Teixeira - arra a megállapításra jutottak, hogy a fémdarabok nem a Földről valók.

2008. Június 22. - 21:07:46
Válasz #16
Nem elérhető

Johnnyx


Ezek az "UFO" árbrázolások pedig elég érdekesen mind humanoidok, régebben is lehettek (sőt biztos voltak) élénkebb fantáziájú emberek, akik kicsit máshogy rajzolták le amit láttak, Picasso földönkívüli dolgokat látott? Nem, csak ilyen volt a stílusa.
És a világ minden táján hasonló stílusban rajzolták le a dolgokat és mindegyik "alkotó" hasonló dolgokat látott?

Illetve többszáz évvel ezelőtt az amazóniai őserdőben a bennszülött azért csinált űrszerkóra emlékeztető jelmezt és járt benne furcsa táncot, mert tudta, hogy a NASA 1969-ben vmi hasonló dologgal fog minket szopatni...?


 ????... ::)

Ebben az egybeesésben azért tényleg lehet valami. Ahhoz, hogy hasonlót rajzoljanak, hasonlót kellett látniuk vagy találkozniuk kellett.
Egyetek zabot!

2008. Június 22. - 21:09:31
Válasz #17
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Mark D. Phillips, az Associated Press (AP) tapasztalt fotósa számos fényképet készített 2001. szeptember 11-én a World Trade Centernél negyven perccel az után, hogy a repülőgépek becsapódtak az épületekbe. A sűrű, sötét füstfelhőben többen egy elmélkedő-szemlélődő arcot véltek felfedezni. Egyesek szerint Isten jelent meg, mások határozottan állították, hogy Osama bin Laden jellegzetes vonásai mutatkoztak meg. Továbbá nemcsak a fényképeken, hanem a CNN egyik tudósításában is megjelent egy ördög formájú "kísértet" a füstoszlopban. A kétszarvú, szakállas, kis ördögszerű test farokban végződik, és a kezében egy vasvillát tart. Mind az AP, mind a CNN visszautasította a hamisítással kapcsolatos vádakat. Elmondták, hogy náluk mindig az objektív tájékoztatás az első szempont, továbbá fotósaik, tudósítóik tapasztalt

2008. Június 22. - 21:21:42
Válasz #18
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Június 22. - 21:45:27
Válasz #19
Nem elérhető

mushroom


Valóban érdekes, mint Steve a topik elején elmondta, emberi mértékkel nézve végtelen nagyságú világban élünk. A Földön pont ideális volt a környezet az emberek és más fajok kifejlődéséhez. Szerintem is szinte lehetetlen, hogy egy ekkora mindenségben ne legyen még töménytelen mennyiségű bolygó, ahol szintén adottak a feltételek bizonyos létformák kifejlődéséhez.
Endre! Ha már az integrálást említetted, biztos tudod, hogy született a Newton-Leibniz formula :) Egyszercsak... "valahogy".

2008. Június 22. - 21:54:52
Válasz #20
Nem elérhető

FirstLady


:D , Szokott egy előjönni esténként , volt is vele sok balhém , de amióta zma , Sleep-md meg nyugisabb életmód van ez kb 3 hete , azóta nem igazán viccelődnek velem a dolgok . Hálisten... :-){

Gratula Bécó!  :-)! :)

Egyébként az a baj, hogy egyszerűen ép ésszel felfoghatatlan számokról beszélgetni, és véletlenek, találgatások, fikciók, valóság korrelációban nem hiszem, hogy nagyot tudunk alkotni UFO ügyben ;)

Egy biztos, szellemet komolyan kb 10 éve nem idéztem, és nem is fogok soha többé 8-)  ;D
A sztori röviden annyi, h. egy ismerőshöz mentünk páran, micsináljunk, idézzünk szellemet, éshát mindegymitől akkor még  ::) , de eléggé beleéltük magunkat... nagyon nem megyek a részletekbe, nem sikerült visszaküldeni... egy héttel később átugrottam a fickóhoz, hát... a szobában sokkal hidegebb volt, mint máshol, nem nagyon tudott aludni, én meg, amikor felkapcsoltam a villanyt, olyan volt, mintha a egy ember már kapcsolta volna, és a kezéhez értem volna, pedig én nem hittem az ilyenekben... na mindegy, a fickó zárt osztályon is volt egy ideig emiatt, majd eladta azt a kisházat... pár éve tudtam meg azt, hogy a kisház már több tulajdonost is megélt, mert csak max. 1-2 hónapot laknak benne az emberek... ki tudja miért...
Azóta hiszek a szellemekben  :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. Június 22. - 21:58:17
Válasz #21
Nem elérhető

Johnnyx



Nehéz ezt felfogni ,anno egy kis semmiség egy 14-15 milliárd éve felrobbant ami kb a tenyerembe elfért volna és a benne lévő gravitációs összehúzódás miatt ez a felszabaduló energia beindította a magfúziót , ez a test tegyük hozzá 5000 tonna körül mozgott és abból lett a világegyetem ?


Na erről van egy jó elméletem. Szóval volt 14-15 mrd éve az a cucc, ami Béla tenyerében elfért és ugye felszabadult az energia, robbanás, stb. Az univerzum azóta is tágul ugyebár. Ám ez a felszabaduló energia egyszer csak el fog fogyni, a tágulásban elhasználódik. Ekkor megindul a folyamat visszafelé, szűkülni fog  a világegyetem, míg megint bele nem fér Béla tenyerébe. Közben energia fog termelődni - energiemegmaradás ugyebár - és újra felrobban és így tovább. Mindig minden kezdődik elölről.  @-o
Asszem túl fáradt vagyok  !+"% Inkább elmegyek meccset nézni mosmá  @:-)
Egyetek zabot!

2008. Június 22. - 22:29:48
Válasz #22
Nem elérhető

Johnnyx


Lady, remélem Kécskén majd megmutatod hogyan kell szellemet idézni  ;D
Nekem sosem sikerült  !+"%
Egyetek zabot!

2008. Június 22. - 22:36:08
Válasz #23
Nem elérhető

FirstLady


Lady, remélem Kécskén majd megmutatod hogyan kell szellemet idézni  ;D
Nekem sosem sikerült  !+"%
Poénból idéztem már azóta, csak ott kulcs-damil-cserép, tolókapcsolóslámpa-damil segítséggel, és szigorúan az igazi szellemidézés kellékei nélkül  8-) ;D ;D ;D ;D
Ilyet csinálhatunk, megijeszteni a kicsiket 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. Június 22. - 22:36:51
Válasz #24
Nem elérhető

Seth


Lehet ezért kapok egy-két mínuszt.., de én hiszek Istenben. (a Seth név sem az egyiptomi mitólógiából van, hanem egyrész ószövetség, másrészt az "Angyalok városa" című filmből ;D ) Sok testépítő van ezzel így a leghíresebb Lee Haney, aki karitatív módon is szeretette ez kimutatni, de mondhatnám Kevin Levrone-t, Flex Wheelert, magyarok közül érdekes mód La Lave Alex cikkében olvastam, hogy Istennek ad hálát az életéért. Ők sem "angyalok" (pl. Kevin, Flex  ;)) ezt tudom, de ez arról szól miben hisznek.. Különbözőek vagyunk. Sztem ezen a fórumon mindkettő megfér békével. Gondoltam, bejelentkezem...  tudom Namat Úrral  ;D  meg sokakkal ellentétben más véleményen vagyok, de sztem nem vagyok itt egyedül, és ezért is írom meg a nézőpontomat. Nekem a hit értelmet ad a céloknak, és válasz a miértjeimre, lényegi része az életemnek. Így élek, szeretem és élvezem, van úgy, hogy imádkozom edzések, vagy egy sorozat előtt...  8-) és nem cserélném el semmiért... o:) o:)

2008. Június 22. - 22:54:18
Válasz #25

B1ll4

Vendég
Mondjuk anyámmal is történt érdekes dolog .

4 éve karácsony szentestélyén hárfali szívinfarktusa lett , arra ébredtem éjjeli 2-3-kor , hogy össze vissza hány mindent meg szúrja minden , 3 napig volt kómában . Utána magához tért . Teljesen normális emberről van szó , építészmérnök stb ... azt mondja egyszer csak nekem : Fiam olyat álmodtam amit én se hiszek el , de ha nem velem történne tényleg nem hinném el .
- Nah mondom mi lehet az már ?
- Egy zöld mezőn sétáltam ahol egy piros kéz csalogatott és menet közben egy fehér tenyér megállította (nem a filmbeli :P ) , hogy nem neked még dolgod van a Földön , gyerekidet fel kell nevelni és még nem most jött el a te időd .

Ezt elmondta , kicsit muttert kattantnak hittem , de utána elkezdtem ebben hinni .

Amíg nem az ember saját bőrén történik , vagy meg nem tapasztalja és be nem bizonyosodik a tény addig úgyse fog benne hinni.


2008. Június 22. - 22:57:36
Válasz #26
Nem elérhető

George


Egyetértek Sethel abban, hogy van olyan magasabb létforma, amit nevezhetünk akár isteninek is. Én az egyházi teóriákkal nem értek egyet, mindenki a magáénak akarja az egy istent, régen meg mindenkinek több istene is volt. Az jó, ha az ember hisz valamiben, szerintem kell, amiből energiát tudunk meríteni, illetve vannak olyan technikák(meditáció stb) ami sokat segíthet a céljaink elérésében, bármi is legyen az.
Szellemidézés meg társai - ezek szerintem nem azok a dolgok, amikkel  nagyon foglalkozni(szórakozni) kellene, mert nekünk innen kb. fingunk sincs arról, hogy mi van odaát. Viszont valami van az biztos, ennek már rengeteg bizonyítéka is van. Én szeretek két lábbal állni a talajon, és úgy alakítani az energiákat, hogy nekem itt a legjobb legyen :) Majd ha ott leszek, akkor onnan fogok okoskodni ;D

2008. Június 22. - 22:57:56
Válasz #27
Nem elérhető

hopika


Mondjuk anyámmal is történt érdekes dolog .

4 éve karácsony szentestélyén hárfali szívinfarktusa lett , arra ébredtem éjjeli 2-3-kor , hogy össze vissza hány mindent meg szúrja minden , 3 napig volt kómában . Utána magához tért . Teljesen normális emberről van szó , építészmérnök stb ... azt mondja egyszer csak nekem : Fiam olyat álmodtam amit én se hiszek el , de ha nem velem történne tényleg nem hinném el .
- Nah mondom mi lehet az már ?
- Egy zöld mezőn sétáltam ahol egy piros kéz csalogatott és menet közben egy fehér tenyér megállította (nem a filmbeli :P ) , hogy nem neked még dolgod van a Földön , gyerekidet fel kell nevelni és még nem most jött el a te időd .

Ezt elmondta , kicsit muttert kattantnak hittem , de utána elkezdtem ebben hinni .

Amíg nem az ember saját bőrén történik , vagy meg nem tapasztalja és be nem bizonyosodik a tény addig úgyse fog benne hinni.



Én már 2x haltam...a neked még dolgod van ismerős...sajnos.
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Június 22. - 23:06:53
Válasz #28
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Lehet ezért kapok egy-két mínuszt.., de én hiszek Istenben. (a Seth név sem az egyiptomi mitólógiából van, hanem egyrész ószövetség, másrészt az "Angyalok városa" című filmből ;D ) Sok testépítő van ezzel így a leghíresebb Lee Haney, aki karitatív módon is szeretette ez kimutatni, de mondhatnám Kevin Levrone-t, Flex Wheelert, magyarok közül érdekes mód La Lave Alex cikkében olvastam, hogy Istennek ad hálát az életéért. Ők sem "angyalok" (pl. Kevin, Flex  ;)) ezt tudom, de ez arról szól miben hisznek.. Különbözőek vagyunk. Sztem ezen a fórumon mindkettő megfér békével. Gondoltam, bejelentkezem...  tudom Namat Úrral  ;D  meg sokakkal ellentétben más véleményen vagyok, de sztem nem vagyok itt egyedül, és ezért is írom meg a nézőpontomat. Nekem a hit értelmet ad a céloknak, és válasz a miértjeimre, lényegi része az életemnek. Így élek, szeretem és élvezem, van úgy, hogy imádkozom edzések, vagy egy sorozat előtt...  8-) és nem cserélném el semmiért... o:) o:)
Én ezt abszolúte megértem és elfogadom.  ;-oo-;


De én csakis magamban hiszek! Semmiben és senki másban. (Az életem alakulásának szempontjából.)


 /:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Június 23. - 00:09:10
Válasz #29
Nem elérhető

Tarot


Mark D. Phillips, az Associated Press (AP) tapasztalt fotósa számos fényképet készített 2001. szeptember 11-én a World Trade Centernél negyven perccel az után, hogy a repülőgépek becsapódtak az épületekbe. A sűrű, sötét füstfelhőben többen egy elmélkedő-szemlélődő arcot véltek felfedezni. Egyesek szerint Isten jelent meg, mások határozottan állították, hogy Osama bin Laden jellegzetes vonásai mutatkoztak meg. Továbbá nemcsak a fényképeken, hanem a CNN egyik tudósításában is megjelent egy ördög formájú "kísértet" a füstoszlopban. A kétszarvú, szakállas, kis ördögszerű test farokban végződik, és a kezében egy vasvillát tart. Mind az AP, mind a CNN visszautasította a hamisítással kapcsolatos vádakat. Elmondták, hogy náluk mindig az objektív tájékoztatás az első szempont, továbbá fotósaik, tudósítóik tapasztalt


Na ez már számomra a hülyeség kategóriája, az emberi agy arcokat akar látni, ott is ahol nincsenek vagy legalább valamit, amiről "meg tudja mondani mi", rendszer kell az agyunknak.