2024. Május 19. - 19:01:25
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Tömegnövelős extrák  (Megtekintve 81563 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Szeptember 27. - 14:14:41
Válasz #135
Nem elérhető

Maszat


Miller, a chicken cacciatore-nél van 1 ilyen rész:  "Ezután elkeverjük benne a mascarponét..."  mi az a mascaporne??

Egy sajt fajta,bármelyik hipermarketben kapsz!


jah tényleg, beugrott. Nem írja a hozzávalóknál, azért csodálkoztam.
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Szeptember 27. - 14:23:41
Válasz #136
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Miller, a chicken cacciatore-nél van 1 ilyen rész:  "Ezután elkeverjük benne a mascarponét..."  mi az a mascaporne??

Egy sajt fajta,bármelyik hipermarketben kapsz!

Így így..egy semleges ízű sajt, a Tiramisu-hoz is azt használják.

2010. Szeptember 27. - 14:30:29
Válasz #137
Nem elérhető

Andy9


Érdekes íze lehet csirkével,lehet ki kéne próbálni :)

2010. Szeptember 27. - 15:28:09
Válasz #138
Nem elérhető

George


Miller, a chicken cacciatore-nél van 1 ilyen rész:  "Ezután elkeverjük benne a mascarponét..."  mi az a mascaporne??

Egy sajt fajta,bármelyik hipermarketben kapsz!

Így így..egy semleges ízű sajt, a Tiramisu-hoz is azt használják.
Igazi tömegelős cucc ;D

2010. Szeptember 27. - 17:32:34
Válasz #139
Nem elérhető

pmiller06


Miller, a chicken cacciatore-nél van 1 ilyen rész:  "Ezután elkeverjük benne a mascarponét..."  mi az a mascaporne??

Egy sajt fajta,bármelyik hipermarketben kapsz!

Így így..egy semleges ízű sajt, a Tiramisu-hoz is azt használják.
Igazi tömegelős cucc ;D

Maszatnak pont mind1 :D

2010. Szeptember 27. - 17:42:01
Válasz #140
Nem elérhető

mack


Miller, a chicken cacciatore-nél van 1 ilyen rész:  "Ezután elkeverjük benne a mascarponét..."  mi az a mascaporne??

Egy sajt fajta,bármelyik hipermarketben kapsz!

Így így..egy semleges ízű sajt, a Tiramisu-hoz is azt használják.
Igazi tömegelős cucc ;D

Maszatnak pont mind1 :D

itt van Maszatnak a tömegnövelő: http://www.nana.hu/gasztro/receptek/mascarponebol-edeset-sosat-38785.html

2010. Szeptember 27. - 21:40:49
Válasz #141
Nem elérhető

pmiller06


Csirke steak (Barilla Pecorino raguval), Parmezán forgáccsal



Hozzávalók:

- csirkemell
- olaj
- őrölt fekete bors
- só
- Barilla Pecorino ->

A megmosott csirkemellet sóval, borssal meghintjük. Közben egy teflon serpenyőben olajat hevítünk.  Kérget sütünk rá (magas hőmérsékleten a csirkemell mindkét oldalát megpirítjuk 2-2 perc alatt). A csirke egyik felét megkenjük Barilla Pecorinoval, majd 5 percre 220-250 fokra a sütőbe tesszük. Ha kész megszórom parmezán forgáccsal.  Tésztával, rizzsel, vagy akár steak burgonyával tálalom.


2010. Szeptember 27. - 21:51:25
Válasz #142
Nem elérhető

parrre


Ez jó fajta. Szoktam még pestoval is az se rossz ;)

2010. Október 04. - 21:54:24
Válasz #143
Nem elérhető

Maszat


na Miller, nehogy alábbhagyjon a lelkesedés. Mégmégmég receptet  /7%   ;D   ;-oo-;
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Október 04. - 22:06:47
Válasz #144
Nem elérhető

pmiller06


Más dolgom is van...De ha 10 db-ot már elkészítettél, akkor szólj! És dobok még..

2010. Október 04. - 23:27:13
Válasz #145
Nem elérhető

pwz


Más dolgom is van...De ha 10 db-ot már elkészítettél, akkor szólj! És dobok még..

En is szolhatok?  ;D

2010. Október 04. - 23:29:41
Válasz #146
Nem elérhető

pmiller06


Más dolgom is van...De ha 10 db-ot már elkészítettél, akkor szólj! És dobok még..

En is szolhatok?  ;D

Akartam is kérdezni pwz, hogy melyik hogy ízlett? Marhás receptek is készülnek? :D

2010. Október 04. - 23:41:46
Válasz #147
Nem elérhető

pwz


Más dolgom is van...De ha 10 db-ot már elkészítettél, akkor szólj! És dobok még..

En is szolhatok?  ;D

Akartam is kérdezni pwz, hogy melyik hogy ízlett? Marhás receptek is készülnek? :D

Egyikkel sem nyultam melle. Van par favorit. A tarkonyos csirkegomboc martasa nagyon jo, es a joghurtos citromos cuccot is megcsinaltam mar vagy 3szor  ;D (Kicsit a korozottre hasonlit az ize :D ,de lehet, hogy csak nekem)
Amire meg nagyon kivancsi vagyok az a whiskys mustaros csirke. Ezt meg nem csinaltam meg.
Marhat nem nagyon csinalok, mert a tescoba csak szar marhat lehet kapni, a hentesnel meg iszonyat ara van. Viszont multkor lattam a 800grammos lazac felaron volt, csak tele a fagyasztom meg mindig...

2010. Október 11. - 10:14:42
Válasz #148
Nem elérhető

pmiller06


Sütőtökös csirkenyárs



Hozzávalók 4 nyárshoz
1 egész csirkemell, húsa kockára vágva

1 kisebb cikk sütőtök
a páchoz:
2 ek méz
2 ek paradicsompüré
2 tk szójaszósz
kb. 1 ek. frissen aprított rozmaring (szárítottal ne kísérletezzünk)

bors
1 tk frissen őrölt chili

Elkészítés:
A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük, beleforgatjuk a csirkemellet és hűtőbe tesszük egy órácskára.
A húsdarabokat kissé lecsepegtetjük, majd a kockára vágott sütőtökkel felváltva nyársra húzzuk. A maradák páccal beecsetejük a sütőtököt is.
A sütő rácsára 2 rétegben alufóliát borítunk, aléteszünk egy tepsit, ha esetleg csöpögne és időnként megforgatva 180-200 fokon kb. negyed óráig sütjük. A sütési idő alatt 2-3-szor átkenegetjük a páccal.

2010. Október 11. - 10:22:56
Válasz #149
Nem elérhető

pmiller06


Lazac kapribogyóval, kapros tejszínes mártással



Hozzávalók:
4 szelet lazac
vaj és olíva olaj
2 evőkanál kapribogyó
1 csokor kapor
1 dl fehérbor
2 dl tejszín
só, bors

Az előre besózott, borsozott lazacszeleteket a vaj és olíva olaj keverékén megsütöttem, félretettem. A serpenyőben megfuttattam a kapribogyókat, fakanállal kicsit szétnyomkodtam, apróra vágott kaporral meghintettem és a a borral összefőztem. Felöntöttem tejszínnel, borsoztam kicsit (sózni nem kellett, megtette ezt a kapribogyó) és összeforraltam a mártást.