2024. Május 08. - 03:14:43
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Tömegnövelős extrák  (Megtekintve 81313 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. December 08. - 20:27:59
Válasz #180
Nem elérhető

pmiller06



2010. December 22. - 23:00:59
Válasz #181
Nem elérhető

pmiller06



2010. December 22. - 23:05:10
Válasz #182
Nem elérhető

Gabe


"Yeah buddy, light weight baby!"

2011. Január 03. - 18:14:30
Válasz #183
Nem elérhető

pmiller06


Vacsi
Diétázol?

Nem! Sajnos régóta nem jutottam le a terembe. Így aztán a zabálást is vissza kellett fognom  :-\ Nem akarok még dagadtabb lenni  ;D

2011. Március 07. - 23:47:12
Válasz #184
Nem elérhető

pmiller06


Parmezános csirkemell brokkolival és camemberttel töltve



Hozzávalók:

1 egész csirkemell
1 camembert
kb. egy maréknyi brokkoli
néhány szelet bacon
parmezán



A csirkemellet négy vékony szeletre vágtam és kiklopfoltam, majd sóval, borssal megszórtam. A brokkolit néhány percig pároltam, de csak annyira, hogy még roppanós maradjon.

A bacont egymás mellé fektettem, ráhelyeztem a csirkemmellet és a hús végébe tettem néhányat brokkoliból és sajtból. A husit szalonnával együtt felgöngyöltem és megforgattam a reszelt parmezánban.

Ezután egy kisebb sütőtálba szorosan egymás mellé tettem a húsokat, majd a sütőbe toltam és szép pirosra sütöttem.



Köretként grillezett puliszkát készítettem mellé, amit szintén megszórtam egy kis parmezánnal.


2011. Március 24. - 10:41:19
Válasz #185
Nem elérhető

pmiller06



2011. Szeptember 03. - 00:52:44
Válasz #186
Nem elérhető

pmiller06


Vietnami csirkegolyók - sütőben sütve



Hozzávalók:
50 dkg darált csirkehús
3 szál citromfű, felaprítva
2 gerezd fokhagyma, finomra vágva
1 fej hagyma, finomra vágva
3 evőkanál halszósz
1 evőkanál kukoricakeményítő
 
valamint barnacukor, saláta, uborka, édes chiliszósz.
 
A sütőt bekapcsoltam 200 fokra.
A gombóc hozzávalóit összegyúrtam és olajos kézzel kb. 4 cm átmérőjű golyókat formáltam belőle (ízlés szerint lehet még sózni, de a halszósz már sós). Barna nádcukorba forgattam (csak óvatosan, mert féltem, hogy túl édes lesz), és sütőpapírral bélelt tepsire tettem őket.
Az előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütöttem őket, közben néhányszor megforgattam a golyókat, hogy a cukor egyenletesen alakuljon karamelles réteggé.
 
Tálalás: a kisült gombócokat salátalevélen tálaltam, kis kockára vágott kígyóuborkával és egy tálkányi édes chiliszósszal együtt.
Forrás: GoodFood

2011. Szeptember 03. - 01:03:27
Válasz #187
Nem elérhető

pmiller06



2011. Szeptember 03. - 01:05:41
Válasz #188
Nem elérhető

pmiller06



2011. Szeptember 03. - 01:07:31
Válasz #189
Nem elérhető

pmiller06



2011. Szeptember 03. - 01:09:20
Válasz #190
Nem elérhető

pmiller06



2011. Szeptember 03. - 01:13:02
Válasz #191
Nem elérhető

pmiller06



2011. Szeptember 03. - 01:14:49
Válasz #192
Nem elérhető

pmiller06



2011. Szeptember 03. - 10:17:43
Válasz #193
Nem elérhető

pmiller06


Bazsalikomos-sajtos csirkemell batyuk




Hozzávalók:

8 kis szelet csirkemell,

8 db sajt kocka,

8 kis szelet bacon,

8 db bazsalikom levél,

só.


A csirkemell szeleteket besóztam, mindegyik közepére tettem egy-egy szelet bacont, rá a sajt kockát, végül a bazsalikom levelet. Batyu szerűen felhajtottam a hússzeletek oldalait, és fogpiszkáló segítségével rögzítettem. Egy tepsit vékonyan kiolajoztam, rápakoltam a batyukat, és lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütöttem, majd a fóliát levéve kicsit pirítottam a tetejét.

http://csaladituzhely.blogspot.com/2011/09/bazsalikomos-sajtos-csirkemell-batyuk.html

2011. December 18. - 10:00:00
Válasz #194
Nem elérhető

Triszo


 #:-) beugróként szeretném 1 kedvenc gyúrós receptem megosztani veletek, hátha valaki elkésziti, és megkedveli  :))
http://www.nosalty.hu/recept/thai-teszta
ő lenne az. Tipp: Ha rizstésztából készitjük, és a kinai kelt, bambuszrügyet(én ezeket utálom :D) felcseréljük 4-5 kisebb csilire, és kaliforniai paprikára, valamint répára(ezeket érdemes juliennre vágni) sokkal erősebb izvilágot kapunk vala. Remélem elkészititek, és fasza lesz!:D =/+' <:-)