2024. Április 27. - 18:00:36
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Infók, tények, fogyasztói vélemények a Mass XXplosion-ról  (Megtekintve 24132 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Március 16. - 03:06:39
Megtekintve 24132 alkalommal
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Folyamatosan azon gondolkozol, hogy hogyan építhetnél magadra még több izmot? Hogy milyen edzésmódszert próbálj még ki, milyen táplálékkiegészítőt használj még, hogyan változtass a táplálkozásodon...?

Lehet, hogy a megoldás egyszerűbb mint gondolnád...

Gondoltál már arra, hogy melyik a nap leganabolikusabb periódusa?

Az edzés utáni periódus? 30 percen belül meg bla-bla-bla...ugye? Van benne igazság!
És mi lenne, ha ennek a periódusnak a kezdetét kitolnánk...mondjuk az edzés kezdetéig...?

Melyik izomcsoportodba szeretnéd, hogy eljussanak azok a tápanyagok amiket edzés után beviszel? A megedzett izomcsoport(ok)ba? Világos. És mi lenne, ha már edzés közben elkezdenéd táplálni őket könnyen felszívódó tápanyagokkal...?

Jah, hogy akkor pont oda szállítaná a tápanyagokat a vér ahová kell? Hogy sokkal nagyobb vérnyomással mint az edzés után? Hogy edzés közben eleve sokkal több vér van ott? És akkor kőkeményen belepréselődnének a tápanyagok az izomszöveteidbe, hatalmas sejttérfogatnövekedést produkálva ezzel...?


Ha látsz ebben fantáziát, akkor olvass tovább!


De mielőtt mindent újra elmagyaráznék, hadd másoljam be ide az egyik korábbi írásomat erről a témáról...








2007. november 3. - Részlet a topikomból, az 'Általános segítség' részlegből:



"Nos, ígértem, hogy majd bővebben is írok ezekről az "aminosavas praktikákról"... Most éppen erre is van egy kis időm, járjuk kicsit körbe a témát.


De azért azt megjegyezném, hogy ez a témakör és ezek a praktikák már megkívánnak egy bizonyos "bodys alapműveltséget" és min. 4-5 év edzésmúltat. De azért megpróbálok közérthető lenni, hogy mindenki kicsit agyalhasson rajta és alkalomadtán majd esetleg ő is hasonló dolgokat építsen be a programjába, akár csak egy "fizikális komfort zóna" limitének kijebb tolása végett, vagy akár testépítő (vagy másmilyen) versenyre való felkészüléskor.


Ugyebár miről szól a testépítés dióhéjban: edzeni kell, majd edzés után az izmokat ellátni megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyaggal, hogy azok könnyebben regenerálódhassanak és nagyobbá, erősebbé válhassanak. Pofonegyszerű nem?  :)
 

Csakhogy én mindig is azon voltam, hogy még ha sikeresek is vagyunk egy adott területen (nálam ez perpilllanat a bodybuilding) akkor is hogyan hozhatnánk ki még többet a dologból (ezesetben magunkból) vagy akár hogyan hozhatnánk ki a MAXIMUMOT. Persze, hogy maximumot elérjük az rengeteg dologtól függ: genetika, intelligencia, mentalitás, idegrendszer, motiváltság, kitartás, edzésintenzitás, reagálás és tolerancia bizonyos hatóanyagokra/gyógyszerekre, anyagcsere...és sajnos a pénz is...de még sorolhatnám. Én a világ egyik legjobbja akarok lenni, így nekem ezeket mind folyamatosan figyelnem, javítanom, erősítenem, korrigálnom kell különben nem fogom elérni a célomat. De egy, ezt a sportot alacsonyabb szinten űző embernél talán már az is jelentős előrelépés lenne, ha 10 vagy akár csak 5 %-ot javíthatna a teljesítményén vagy 5 klióval növelhetné meg az izomtömegét. Milossal nagyon sokat beszélgettünk, vitázgattunk erről a témáról...de abban már egyet értünk, hogy az izomtömegnövelés jövője ebben (is) rejlik!


Akkor vágjunk bele!


Szó volt arról, hogy miről is szól a testépítés...de akkor próbáljuk meg más szemszögből nézni ezt az egészet és vizsgáljuk meg a "biológiai alaphelyzetet".
 

Az emberi szervezetben körülbelül 5 liter vér kering folyamatosan. Az vér egyik és legfontosabb szerepe, hogy a testet (pl. a belső szerveket, az izmokat...) tápanyagokkal lássa el. A tápanyagok a vérben keringenek, a szívizomzat ritmikus pumpálása generálja a folyamatos keringést. Ha a vér teljesen "üres" lenne akkor gyakorlatilag egy halott személyről beszélünk. (De majd ha áttérünk a testépítő szemléletre akkor majd az "üres vér" kifejezés azt fogja jelenteni, hogy "a maximális izomnövekedéshez, a maximális anabolizmushoz nem elegendő a vérben keringő tápanyagok mennyisége".) OK?  ;)


Nézzük tovább...



A testben lévő kb. 5 liter vérből alapesetben (pihenő személy) csak kb. 15 %-a van a vázizomzatban. Ha a pihenő személy aktivizálja magát akkor a szív gyorsabban kezd el pumpálni és a vér követni fogja az aktivitás irányát...tápanyagot fog szolgáltatni a munkavégzéshez...azokba az izmokba fog több vért áramoltatni amik a munkát végzik. Ezt testépítőként nap mint nap megtapasztaljuk...sőt már a hétköznapi életünkbe is beférkődzik, erre áll rá a testünk...ezért van az, hogy ha jövök a bevásárlásból, mire beérek a lakásba 10x megcserélem a szatyrot a karjaimban mert az izmaim ezt is edzésnek fogják fel és azonnal BEDURRANOK...és akkor jöhetne a hülye duma: "Minek vagy ekkora, ha még ezt a szatyrot sem bírod el...?" ;D Nos én lehet, hogy egy 12 kilós szatyrot alig bírok egy kézzel elvinni 100 m-re...de attól még egy 300 kilós szatyrot is elvinnék 25 m-re.... :-*


És akkor nézzük ezt testépítő szempontból...


Az izmokban a legnagyobb vérbőséget a testépítő edzésekkel lehet elérni! Ilyenkor a testben lévő vérmennyiségnek akár a 80 %-a is a munkában lévő izmokba áramolhat!!! 5x annyi mint normál esetben!!! Ezért (is) fordulhat elő, hogy kemény edzésnél (pl. lábazás) elszédülhet az ember. Akinek eddig még nem derült ki: testépítőként az a célunk, hogy mire elhagyjuk az edzőtermet addigra az aznapra megedzendő izmokba MAXIMÁLIS MENNYISÉGŰ VÉRT JUTTASSUNK!!! Erre kell törekednünk mind a gyakorlatok sorrendjének, a sorozatszámoknak, az ismétlésszámoknak...de leginkább az EDZÉSSTÍLUSNAK a megválasztásánál! Ugyebár Arnold már a 60-70-es években alkalmazta pl. a mell-hát szuperszetteket és nem volt hülye...az edzés végére szinte az egész felsőteste maximálisan megtelt vérrel...és ekkor máris készíthette róla Art Zeller azokat a hihetetlen fotókat a Gold's Gym-ben...


Akkor most menjünk tovább...


Az edzőterembe járó emberek nagy része és minden valamire való testépítő versenyző is ugyebár próbálja elérni azt, hogy az edzés alatt maximális pumpáltságot érjen el. Azért a legtöbben itt nem aknázzák ki a különböző edzésmódszerekben rejlő lehetőségeket...de pl. egyre többen használnak nitrogén-oxid alapanyagú táplálékkiegészítőket amik nagyszerűen fokozzák a vérbőséget és a tápanyagok szállítását edzés közben és akár napközben (pl. Nitrix, naNOx9...) is. Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen sokan használnak anabolikus szteroidokat, hogy még nagyobb vérbőséget, még jobb tápanyagszállítást és tápanyaghasznosulást érjenek el...


De...



Beszéltünk arról, hogy pl. számomra nem elég az ha valamit "csak simán" jól csinálunk... Én a maximumot akarom kihozni a dolgokból. Említettem, hogy ebben a témakörben a testépítő szótárban mit jelent az "üres vér" kifejezés...

Vegyünk egy "átlag XXI. századi gyúróst"... Szed valamilyen methadienone származékot, testosterone enanthate-ot meg valami nandrolone származékot is...szed True Mass-t, Nitro-Tech-et, glutamint, Animal Pak-ot + C vitamin-t, és naNOx9-et vagy No-Xplode-ot... Mondjuk délben kajál egyet...kb. ez a 3. étkezése aznap...majd délután lemegy a terembe előtte bedob 5 naNOx9-et vagy iszik egy 3 kanalas No-Xplode-ot...elkezdi a hátazást, leedz...bemegy az öltözőbe megissza a True-Mass-t, hazamegy és 2 órán belül eszik még 150 g csirkemellet és egy zacskó rizst...stb...

Jól csinálja?
Jól.

Fog fejlődni?
Fog.

Csinálhatná jobban is?
Igen.

Fejlődhetne jobban?
Igen.

Lehetne az egész fényévekkel jobb is?
Igen, de az már egy másik szint...ezzel most ne is foglalkozzunk...emberünk még nem tart ott.



Nézzük mi történt...

Délben kajált. Utána ment még a nitrogén-oxid is. Délután 2 körül megfogta a rudat és hátazott egyet. Egy kemény hátedzés azért nagyon minimálisan 1 órás. Mondjuk 12:30-kor befejezte a kajálást, megkezdődik az emésztés. Fehérjét (pl. csirkét), szénhidrátot (pl. rizst, burgonyát) és némi zsírt vitt be a szervezetébe. Ezeket a szervezetnek előbb meg kell emésztenie, majd a tápanyagok (pl. a csirkéből aminosavak lesznek, a rizsből pl. keményítő lesz ami poliszacharid) már megemésztett állapotban bekerülnek a véráramba és megkezdődik a már említett tápanyag keringés a vérkörben.

2-kor elkezd edzeni...pl. a 12:30-kor megemésztődött aminosavnak vajon hány %-a kering a hátizom sejtjei között 2:45-kor... ::) Nem tudom kapisgáljátok-e már hogy mire akarok kilyukadni... :)



A vér 15%-a helyett akár 80% kering a hátizmokban. Nézzük ezt 5 liter vérre levetítve hozzávetőlegesen... Normál esetben 0.75 liter áramlik a hátizmokban...hátedzés alatt ez elérheti majdnem az 4 litert is!!! Még kokszol is az ember és nitrogén-oxidot is szed. TUDTOK ENNÉL ANABOLIKUSABB PERIÓDUST TALÁLNI AZ EMBERÜNK NAPIRENDJÉBEN??? Kötve hiszem. De...ő inkább hagyja azt, hogy "üres vérrel" végigeddze az edzést, majd "megvárja" hogy a már említett "hiperanabolikus ablak" szinte bezáruljon (a rengeteg vér és vérnyomás a hátában) és megissza a True-Mass-t, aztán komótosan elfogyaszt még egy étkezést 2 órával később. Élete nagy (izomtömegnövelő) lehetősége mellett ment éppen el...és másnap ezt rutinosan megismétli... ;D


Természetesen csak viccelek, ennyire nem drámai a helyzet, de már apró változtatásokkal is sokkal többet lehetne kihozni a dologból...


Ezt a "hiperanabolikus ablakot" ami az edzés alatt kitárul illene kihasználni... Itt jönnek képbe az "előemészett" tápanyagok...pontosabban tápanyagok amelyeket már nem kell megemészteni...készen állnak arra, hogy a véráramba kerülve megrohanják az "éhes" izomsejteket.


Mit kellene tenni? Edzés előtt és/vagy közben ilyen tápanyagokat juttatni a véráramba, kihasználva az extrém vérbőséget és vérnyomást...mely ráadásul éppen az aznapra célbavett izmok felé irányul. Mit kellene bevinnünk: aminosavakat (komplett amino termék, glutamin, BCAA, EAA) és egyszerű cukrokat (dextróz, fruktóz...) vagy keményítőből kivont maltodextrint... A cukrok hatására beindult inzulintermelés csak tovább segíti célunkat...hogy már az edzés alatt minél több izomsejtbe, minél több aminosavat és szénhidrátot pumpáljuk bele!!! Aztán persze edzés után mehet tovább a megszokott protokoll. Ez az egész procedúra mindössze annyiban befolyásolhatja az étrendünket, hogy számításba kell venni az edzés előtt/közben elfogyasztott szénhidrátokat is...


Egy szó mint száz...



Ha az edzés által ilyen kedvező helyzetbe hozhatjuk a szervezetünket izomtömegnövelés szempontjából akkor szerintem megéri foglalkozni azzal, hogy ezt maximálisan kihasználhassuk és az egekig fokozzuk az anabolikus és anti-katabolikus folyamatokat a testünkben!





Úgyhogy:





                            IGYATOK AMINOSAVAKAT!!! 

 





@:-) @:-) @:-)"



Remélem nem volt unalmas másodszorra sem.

Na, felkeltettem az érdeklődéseteket? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljatok egy terméket, ami az előbb felvázolt elméletet a gyakorlatban is képes megvalósítani!








http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=15&products_id=926



Csupán annyit kell tenned, hogy egy tasak tartalmát feloldod hideg vízben és az edzésed közben elkortyolgatod némi plusz víz kiséretében.


Itt az idő, hogy végre igazi izomkötegeket pakolj magadra! Edzés közben csak vizet szoktál inni? Vagy ice tea-t, kólát???! Ugye nem akarod tovább vesztegetni az idődet?!




Használj az edzésed közben Mass XXplosion-t, a kirobbanó izomtömegnövekedés érdekében!!!




GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Március 16. - 03:13:45
Válasz #1
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Ebbe a topikba várjuk azok tapasztalatait, véleményeit akik használják vagy használták a Mass XXplosion-t, illetve olyanok írásait is szívesen olvassuk akik valamilyen formában alkalmaznak vagy alkalmaztak már tápanyagbevitelt edzés közben.

B1ll4, Balu, pamela2 és Csikó István az Extremefit jóvoltából kaptak 1-1 doboz Mass XXplosion-t és ebben a topikban fogják megosztani veletek a tapasztalataikat.


 :-oD
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Március 16. - 06:23:40
Válasz #2
Nem elérhető

FirstLady


"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Március 16. - 06:28:30
Válasz #3
Nem elérhető

Pity


Kíváncsian várjuk az eredményeket!! Mindent bele skacok!

2009. Március 16. - 07:03:38
Válasz #4
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Mindjárt indulok edzeni, ma tolom be az első adagot!  :-oD

2009. Március 16. - 07:17:38
Válasz #5
Nem elérhető

fastor


"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Március 16. - 08:18:46
Válasz #6
Nem elérhető

God Vazzeg



2009. Március 16. - 10:14:45
Válasz #7
Nem elérhető

bandus


hajrá srácok, erre nagyon kíváncsi vagyok ****:))))))

nekem ez az egyik legszimpatikusabb termék :-oD de amíg egyetemre járok ez felejtős, hogy havonta be tudjak tárazni belőle :(
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Március 16. - 10:50:17
Válasz #8
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Első benyomások:

Az izzel nekem semmi bajom, páran mondták már, hogy eléggé furcsa. Szerintem teljesen rendben van, nyilván nincs Mojito koktél ize...de simán csúszik.  :-oD
A CH-tól ami benne van, jobban töltődtem edzésen, és talán később is kezdtem kifáradni. Nagyon jól durrantam. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy én pluszban teszek hozzá aminosavakat (BCAA, Glutamin, folyékony amino) és ezt kortyolgatom. Próbáltam már ugyan ezt Cell-Tech-el is, de az nagyon leterhelte a gyomromat plusz még ment utána True-Mass is...és órákig nem tudtam enni. Ennél viszont abszolút nem játszik a gyomorterheltség, edzés után még lecsúszott egy 3 adagolókanalas Mass-Tech + 2 adag Whey...és simán tudok enni most!

Szóval első benyomás nálam teljesen pozitiv!  :-)!

2009. Március 16. - 11:19:30
Válasz #9
Nem elérhető

madinorbi


Első benyomások:

Az izzel nekem semmi bajom, páran mondták már, hogy eléggé furcsa. Szerintem teljesen rendben van, nyilván nincs Mojito koktél ize...de simán csúszik.  :-oD
A CH-tól ami benne van, jobban töltődtem edzésen, és talán később is kezdtem kifáradni. Nagyon jól durrantam. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy én pluszban teszek hozzá aminosavakat (BCAA, Glutamin, folyékony amino) és ezt kortyolgatom. Próbáltam már ugyan ezt Cell-Tech-el is, de az nagyon leterhelte a gyomromat plusz még ment utána True-Mass is...és órákig nem tudtam enni. Ennél viszont abszolút nem játszik a gyomorterheltség, edzés után még lecsúszott egy 3 adagolókanalas Mass-Tech + 2 adag Whey...és simán tudok enni most!

Szóval első benyomás nálam teljesen pozitiv!  :-)!
Vazzeg ennyi cukortól 2 hét alatt, fókabercivé alakulnék.
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 16. - 11:34:52
Válasz #10
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Első benyomások:

Az izzel nekem semmi bajom, páran mondták már, hogy eléggé furcsa. Szerintem teljesen rendben van, nyilván nincs Mojito koktél ize...de simán csúszik.  :-oD
A CH-tól ami benne van, jobban töltődtem edzésen, és talán később is kezdtem kifáradni. Nagyon jól durrantam. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy én pluszban teszek hozzá aminosavakat (BCAA, Glutamin, folyékony amino) és ezt kortyolgatom. Próbáltam már ugyan ezt Cell-Tech-el is, de az nagyon leterhelte a gyomromat plusz még ment utána True-Mass is...és órákig nem tudtam enni. Ennél viszont abszolút nem játszik a gyomorterheltség, edzés után még lecsúszott egy 3 adagolókanalas Mass-Tech + 2 adag Whey...és simán tudok enni most!

Szóval első benyomás nálam teljesen pozitiv!  :-)!
Vazzeg ennyi cukortól 2 hét alatt, fókabercivé alakulnék.

Melyik verzióra gondolsz? A Cell-Tech-re?

2009. Március 16. - 11:36:41
Válasz #11
Nem elérhető

madinorbi


Első benyomások:

Az izzel nekem semmi bajom, páran mondták már, hogy eléggé furcsa. Szerintem teljesen rendben van, nyilván nincs Mojito koktél ize...de simán csúszik.  :-oD
A CH-tól ami benne van, jobban töltődtem edzésen, és talán később is kezdtem kifáradni. Nagyon jól durrantam. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy én pluszban teszek hozzá aminosavakat (BCAA, Glutamin, folyékony amino) és ezt kortyolgatom. Próbáltam már ugyan ezt Cell-Tech-el is, de az nagyon leterhelte a gyomromat plusz még ment utána True-Mass is...és órákig nem tudtam enni. Ennél viszont abszolút nem játszik a gyomorterheltség, edzés után még lecsúszott egy 3 adagolókanalas Mass-Tech + 2 adag Whey...és simán tudok enni most!

Szóval első benyomás nálam teljesen pozitiv!  :-)!
Vazzeg ennyi cukortól 2 hét alatt, fókabercivé alakulnék.

Melyik verzióra gondolsz? A Cell-Tech-re?
Celltech, mastech + edzés közben 30gramm keményítő, még a 30gé massxx-et tolerálnám, de utánna egy adag masstech már sok lenne, persze mindenki más.
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 16. - 11:42:49
Válasz #12
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Első benyomások:

Az izzel nekem semmi bajom, páran mondták már, hogy eléggé furcsa. Szerintem teljesen rendben van, nyilván nincs Mojito koktél ize...de simán csúszik.  :-oD
A CH-tól ami benne van, jobban töltődtem edzésen, és talán később is kezdtem kifáradni. Nagyon jól durrantam. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy én pluszban teszek hozzá aminosavakat (BCAA, Glutamin, folyékony amino) és ezt kortyolgatom. Próbáltam már ugyan ezt Cell-Tech-el is, de az nagyon leterhelte a gyomromat plusz még ment utána True-Mass is...és órákig nem tudtam enni. Ennél viszont abszolút nem játszik a gyomorterheltség, edzés után még lecsúszott egy 3 adagolókanalas Mass-Tech + 2 adag Whey...és simán tudok enni most!

Szóval első benyomás nálam teljesen pozitiv!  :-)!
Vazzeg ennyi cukortól 2 hét alatt, fókabercivé alakulnék.

Melyik verzióra gondolsz? A Cell-Tech-re?
Celltech, mastech + edzés közben 30gramm keményítő, még a 30gé massxx-et tolerálnám, de utánna egy adag masstech már sok lenne, persze mindenki más.

Cell-Tech most nem megy, azt csak irtam, hogy próbáltam azt is edzés közben + aminokkal. Amúgy nagyon sokáig én is féltem tőle...de nem zsirosodtam be. Meg nem teljes adag ment belőle, hanem fél vagy 3/4. Mass-Tech se teljes adaggal megy, mert az ugye 160g CH lenne, meg nincs is akkora shaker a világon, amiben azt össze lehetne rázni!  ;D 3 adagolókanál + 2 adag Whey! Igy van benne kb. 100g CH + 70g protein.  :-oD

2009. Március 16. - 11:49:35
Válasz #13
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
Khm...Khm... ;D,én már a múlt héten kipróbáltam(a többiek előtt,bocsi)3 edzésen is a Mass XXplosion-t,a 4. edzés nem volt ilyen sikeres mert kicsit lesérültem(megúzódott a hátam,ilyen is ritkán szokott történni velem,hogy lesérülök),no de nézzük az edzéseket és a Mass-t.
Az edzéseket nem fogom részletezni,mert 2 egyforma nincs,néha Mike Mentzer féle elveket követem,nem számolok ismétléseket csak kikészítsem az adott izomcsoportot,és ne legyen túl hosszú az edzés(max 50-60perc)mert kitapasztaltam az évek alatt,hogy ha nagyon elnyújtom az edzéseket,akkor nehezen regenerálódom és nem igazán fejlődöm(ezért jött be nekem a Dogcrapp edzésterv is).Vannak olyan edzéseim is amikor csak főgyakorlatokat csinálok(húzó és nyomó főgyakorlatok),mert ez a módszer is alkalmasabb a tömegnövelésre szerintem,mintha sok kis gyakorlatra fecsérelném el az időmet,energiámat.

Az edzés felénél ittam meg a Mass XXplosion-t,előtte nem használtam No termelés fokozót,csak koffeint+fogyasztottam fehérjét kevés ch-val.
Az edzés második felében jobb,erőteljesebb bedurranást éreztem,plusz jól jött a szénhidtrát,kevésbé voltam fáradt a végén.
A Mass XXplosion tartalmaz 6g BCAA-t,de még vettem be 4.8g BCAA ethyl ester-t.Legjobb ha valaki fojékony aminóval használja a terméket,így egy minőségi ch-t tatralmazó"tömegnövelőt"lehet belőle csinálni.Folyékony amino nélkül maga a termék összesen 10g aminosavat tartalmaz,amiből 6g BCAA.1 hét használat után úgy érzem kitolja a fáradságküszöböt,így azoknak érdemes fontolóra venni a használatát akik szuperszettes illetve hosszú edzéseket végeznek,a regeneráció is jobb lesz talán.Egyenlőre ennyi még írok véleményt a termékről. ****:))))))



Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2009. Március 16. - 16:02:34
Válasz #14
Nem elérhető

Gabe


Első benyomások:

Az izzel nekem semmi bajom, páran mondták már, hogy eléggé furcsa. Szerintem teljesen rendben van, nyilván nincs Mojito koktél ize...de simán csúszik.  :-oD
A CH-tól ami benne van, jobban töltődtem edzésen, és talán később is kezdtem kifáradni. Nagyon jól durrantam. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy én pluszban teszek hozzá aminosavakat (BCAA, Glutamin, folyékony amino) és ezt kortyolgatom. Próbáltam már ugyan ezt Cell-Tech-el is, de az nagyon leterhelte a gyomromat plusz még ment utána True-Mass is...és órákig nem tudtam enni. Ennél viszont abszolút nem játszik a gyomorterheltség, edzés után még lecsúszott egy 3 adagolókanalas Mass-Tech + 2 adag Whey...és simán tudok enni most!

Szóval első benyomás nálam teljesen pozitiv!  :-)!
Egy állat vagy baze'!  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"