2024. Május 14. - 14:50:18
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Anabolic Xtreme Hyperdroll X2 + Mass FX + MHP Anadrox + ON 100%Whey + Vitamin  (Megtekintve 39545 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. November 16. - 12:00:41
Válasz #90
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Gyerekek ne tessék elbagatelizálni a topicot,mert körbemegyek egy mogyoróvesszővel és a feng shui alapelvei szerint elrendezlek benneteket!  ;D

2007. November 16. - 12:11:59
Válasz #91
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. November 16. - 12:28:47
Válasz #92
Nem elérhető

God Vazzeg


Gyerekek ne tessék elbagatelizálni a topicot,mert körbemegyek egy mogyoróvesszővel és a feng shui alapelvei szerint elrendezlek benneteket!  ;D

Úgyszokták mondani: "ne rosszalkodj Sztereo, mert szétültetlek!"  :P

2007. November 16. - 12:38:49
Válasz #93
Nem elérhető

Riper


Én nagyon sokankról tudok, akiknek kialakult bármiféle szteroidok nélkül is. Most ilyenkor nem extra méretű gynora kell gondolni, hanem ami általában nem nagyon látszik, csak a "gazdája" tudja, hogy valamikor érzékennyé vált és megjelent valami, ami addig nem volt és ott is maradt.
Mit lehet tenni ellen? Szeroid :D ez az átka a naturálságnak. Ha a tünet megjelenésekor azonnal használtam volna proviront, nolvadexet stb. lehet nem tudott volna rendesen kialakulni.
Én semmihez nem tudom kötni amúgy a dolgot, az egyik oldalt pár éve az első diétám alatt fejlődött ki, rá fél évvel pedig egy erős tömegnövelés közepén a másik oldalt. Azóta eltelt 3 év és ott vannak, de nem változtak vagy váltak újra érzékennyé.
Leave no doubt

2007. November 16. - 12:43:53
Válasz #94
Nem elérhető

hopika


Értem.
Azért "hitetlenkedtem" csak az elején,mert a környezetemben nem fordult elő "tiszta" embereknél ilyesmi.
Mostmár ezt is tudom.
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2007. November 16. - 13:07:14
Válasz #95
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Már megint egy kurvahosszút írok ide, de annak, aki többet akar tudni, lehet, hogy érdemes többet is olvasnia egy-egy dologról.

Menjünk bele akkor még részletesebben a gynekomasztia témájába. Ez természetesen minden férfi sportolót és férfit érint. Teljesen mindegy, hogy szed-e szteroidokat vagy bármit, vagy nem.

Természetesen, mivel vannak erősebb szerek, amit sportolók használnak, hogy a teljesítményükön így vagy úgy javítsanak, olyan szerek, amik erősebb hormonális változásokat képesek okozni, mint az anabolikus szteroidok például, ezért ha valaki hajlamos rá, akkor jóval nagyobb az esélye, hogy bekövetkezhet nála ez a kellemetlen mellékhatás is. Az esetek legnagyobb százalékában, azok között, akik szteroidokat használnak és ésszel teszik ezt, a gynekomasztia nem alakul ki, vagy kezelhető még kialakuló stádiumban! Tehát az élsportolók, komolyabb sportolók veszélyeztetebbek lehetnek ebből a szempontból, de egyáltalán nem több ezek között az emberek között a gyno előfordulása, mint a normál emberek között.

Miért?

Mert a gyno-nak sok potenciális okát nevezi meg az orvostudomány ma. A következőket legfőképpen:

•   Pubertáns kor
•   Szteroidokkal történő visszaélés (bitch tits - kurva mellek)
•   elhízás
•   marijuana használat (de ez még kérdéses)
•   daganatok
•   genetikai rendellenességek
•   krónikus májelégtelenség
•   sok gyógyszer mellékhatása
•   kasztráció
•   Klinefelter Szindróma(genetikai hiányosság, másnéven S-CA, ahol egy szex kromoszóma hiányzik)
•   Gilbert's Szindróma(örökölt májelégtelenség, ami elsősorban a férfiaknál található és a férfiak 3-7%-ánál megtalálható)
•   öregedés

A kevésbé tájékozott ember, és néha a túlterhelt orvos is,(és természetesen a demagóg, okoskodó, sötét suttyó, aki mindig csak egy okot ismer, miközben az egész orvostudomány találgat egy területtel kapcsolatban, ő, a barom, 100%-ig biztos egy nem kívánt dolog okában. Ilyenkor szoktam felrobbani egyébként.)

Én az okokhoz még hozzáírnám még lehetséges okként, ami mai szójával dúsított élelmiszereket jelenti, új és nem eléggé tesztelt tartósító, szinező és adalékanyagokat és mérgező vegyi anyagokat jelenti, melyek tartós fogyasztás mellett komoly hormonális változásokat képesek okozni nőknél és férfiaknál egyaránt.

Mi az a két alapvető félreértés, amit a mai „média által művelt”(teljesen félretájékoztatott egyén, más néven) embernél megtalálsz, akik táplálék-kiegészítőket és minden mást esznek, hogy „csak javítsanak a kinézetükön”? Ohh, az ártatlanok. Sokszor egyébként teljes zűrzavarban lévő „szakértők” is teljes félreértésben élnek a területükkel kapcsolatban. Ez van ma ezen a bolygón.


1.   Nincsennek tisztában vele, hogy aminek hatása van, annak nem kívánt mellékhatása is van! Mindig! Vagy megpróbálják nem figyelembe venni ezt a tényt. Bármi, amit szájon, bőrön, végbélen, injekción át bejuttatsz a szervezetedbe, az okoz jót is és rosszat is egyszerre! És az egyensúly bármikor felborulhat, arról nem beszélve, hogy minden szervezet kicsit más!

2.   Attól, hogy autóbalesetben naponta több ezer ember hal meg a világon, még nem kell betiltani az autókat és nem kell ráirni minden egyes legyártott kocsira, hogy HALÁLOS! Van pár hihetetlen diplomás szakértő, aki mindent betiltana, mert lehet, hogy káros. Csak azt nem értem, hogy ezek az emberek minek születtek meg és minek élnek, ha hamarosan úgyis meghalnak. ezek az emberek mindekit betennének egy steril burokba 80 évre, mert ott biztonságos az élet. senki ne mozduljon, senki ne csináljon semmit, mert veszélyes. Idióták.

Bővebben kifejtve az 1-es pontot akkor: Ma a világ jelenlegi fejlettségi szintjén, ami arról szól, hogy egy roppant fejlett civilizációban élünk manapság, azt láthatod, hogy soha nem látott szintjét értük el a betegségeknek ezen a bolygón. Soha semmikor ezelőtt a történelemben, az előző pár ezer évben, nem volt ennyi beteg ember még megközelítőleg sem! Tehát, itt egy demagóknak hangzó, de igaz pardoxonnal kell most szembenéznünk: Minél fejlettebb ez a civilizáció, és benne állítólag az orvostudomány, annál több betegség jelenik meg és annál több a beteg ember.(a lakosság növekedésének arányaihoz képest is! Tehát nem azért van több betegség, mert több ember él a földön ma, mielőtt még valaki ilyesmire gondolna…)

Na nézzük ezt. Az orvostudomány eredeti célja és lényege az lett volna, hogy megszüntesse és csökkentse a betegségek mennyiségét és növelje az emberek életkorát. Sajnálattal közöljük, hogy a statisztikákat megnézve az orvostudomány mára teljesen megbukott ezzel kapcsolatban. Pedig volt elég ideje ahhoz, hogy megmutassa, tud-e valamit kezdeni a problémával. A valósággal a legnehezebb szembenézni. Ez pedig a kőkemény valóság, ami száraz tényekre épül és az orvostudománynak semmilyen megoldása nincs erre manapság. A gyógyszeripar és bevétele pedig rakétasebességgel, megállíthatalanul növekszik. A milliárd dolláros befektetők kedvenc helye a gyógyszeripar. Itt valami nem stimmel persze…(Olvasd el mondjuk Dr. Lenkei könyvét, ha többet akarsz tudni erről. De olvasd el legalább háromszor, ha meg is akarod érteni ;D)

Visszatérve a mai táplálkozásra, amibe a táplálék-kiegészítők is tartoznak. Több millió féle élelmiszer van ma a piacon és több százezer féle étrend-kiegészítő, teák, porok, kapszullák, ampullák, krémek és kenőcsök. Egy demagóg suttyónak szerinted van képessége felfogni ezt a területet? Nem, nincs. A demagóg suttyó az ajtókilincs működését sem fogja fel, nemhogy a mai táplálkozás és emberi szervezet témáját fel tudná fogni.

Térjünk rá mégegyszer a gynekomasztiára:

Tételezzük fel, hogy a gynekomasztiának csak egyetlen oka van és ez a túl sok ösztrogén vagy megnövekedett ösztrogénszint egy férfi testében(ösztrogén = női fő szex hormon)

Mi okoz megnövekedett ösztrogénszintet egy férfi szervezetben?

Természetesen rengeteg minden!

De nézzük azt, amiket a legtöbbször emlegetnek a tudomány mai állása szerint:

1.   Elhízás. Tehát túl sok kaja, zsíros kaja, satöbbi satöbbi…A tanulmányok azt mutatják, hogy az elhízás elsődleges ok az ösztrogénesedéshez, mivel az aromatáz enzim, ami a tesztoszteront ösztrogénné alakítja a zsírsejtekben található. Több zsír egynelő több tesztoszteron konverzió ösztrogénné.

2.   Cink hiány. A cink megakadályozza az aromatáz enzimek túlzott jelenlétét a férfi szervezetben és segíti a tesztoszteron termelést is egyben.(csak mellékesen jegyzem meg, hogy a túl sok cink pedig mérgező. Még mielőtt „Nagy Péter 2” idióta  gyorsan elszalaldna az extremefit-be cink tartalmú táplálék-kiegészítőt venni és 1 hét múlva visszajönne, hogy fizessük ki a korházi számláját cink mérgezés miatt.

3.   Májfunkciók. A máj egy olyan szerv, amely elősegíti különböző kémia anyagok, hormonok, anyagcsere hulladék űrülését a szervezetből. Ha a máj rosszul funkcionál, akkor ez nem, vagy kevésbé történik meg.

4.   Alkohol. Az alkohol fogyasztás tönkreteszi a májműködést és így több hormon, mérgező anyag, és anyagcsere hulladék marad a szervezetben. Továbbá az alkohol fogyasztás erőteljes emlekedést okoz az ösztrogén szintben az emberi testben. Nőknél erőteljesebb, férfiaknál enyhébb ösztrogénemelkedést okoz már kevés alkohol is.

5.   Gyógyszerek. és mellékhatásaik.

És amit a felsorolás ismét nem említ: Élelmiszerek!

És akkor most térjünk rá az eredeti kérdésre, amit hopika tett fel.

Hogy alakulhat ki egy sportoló férfiban gynekomasztia, ha nem szed semmit? (bár ilyen manapság nem sok van, hogy nem szed semmit? (Vicc, de azért megdöbbennél ha tudnád, hogy a „csak hurkát evő, ártatlan” férfiak közül mennyinek lesz gynekomasztiája öregkorára.)

Köztudott, hogy a súlyzós és a nem súlyzós, aerobik vagy kardió edzés is növeli a tesztoszteron szintet. Az is köztudott, hogy a magas tesztoszteron szint megnövekedett ösztrogénszinttel is jár az aromatizálódás miatt. Képzeld el ezt a folyamatot mondjuk 15-20 éven át és nem kell zseninek lenned ahhoz, hogy kitaláld, hogyan lesz egy sportolónak gynekomasztiája ahogy idősödik...

És végezetül újra, mielőtt mindenki depressziós lesz és félni kezd a gynótól, megismétlem :D :

Attól, hogy autóbalesetben naponta több ezer ember hal meg a világon, még nem kell betiltani az autókat és nem kell ráirni minden egyes legyártott kocsira, hogy HALÁLOS!

Jó napot és jó közelgő hétvégét kívánok mindenkinek!

"Az élet és az üzlet kockázatos, de ez adja az egész értelmét"(idézet fiatalkori tisztelt menedzseremtől)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. November 16. - 13:20:14
Válasz #96
Nem elérhető

hopika


Na ez egy szép írás volt.Köszönöm(és gondolom mások is...) :-){
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2007. November 21. - 11:11:01
Válasz #97
Nem elérhető

Lalika85


 :-)!   Köszönöm az Extremefit-nek a segítséget és az ajándékot  :-){

Nagyon korrektek vagytok.
Minden elismerésem.

Folytatom továbbra is a termék beszámolómat.
Remélem mások is tanulnak a hibáimból...

Most egy új fejezet kezdődik megint   =/+'   
 
Decembertől 4hónapos teszt következik.
MHP Secretagogue one +  ON 100% whey turmix + Vitaminok,aminosavak + BSN True mass

Ezt a tesztet befejezem.


Lezárásképpen:
a termékekkel megvoltam elégedve. (A forgalmazójával  meg végképpen  :-! )
A testösszetételem változott pozitívan és nőtt az erőm.
Sajnos rengeteget hibáztam és nagyon nagy kezdőként kezdtem el ezt a tesztet,de ennek az oldalnak a segítségével és a ti segítségetekkel,sokat fejlődtem.
Még most is kezdő vagyok és remélem,hogy a továbbiakban is számíthatok mindenkinek a segítségére.
Nem bántam meg,hogy megvásároltam ezt a rengeteg terméket.
A buta kérdéseimért és a tudatlanságomért meg elnézést kérek.

Mindenkinek jó edzést!!!


Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2007. November 21. - 12:11:43
Válasz #98
Nem elérhető

hopika


Kitartás Lalika és sok sikert a következő teszthez! :-):-)::
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2007. November 22. - 20:08:29
Válasz #99
Nem elérhető

Lalika85


Köszönöm a bíztatást.

Légyszives írjátok meg a véleményetek a most tervezett étkezésemhez.

Napi terv!!!    Összesen: Napi 235g fehérje (3g/testsúly kg      (szénhidrát) 250g CH




8:45 Reggeli
Müzli                           ON 100% Whey tejes turmix                                             35g fehérje
                                     Vitaminok                                                                           50g ch
                                   




Edzés utána     3 kanál BSN true mass                                                                    50g fehérje
                                                                                                                                  70g ch

11:30kor  100g rízs 50g hús   (edzés után ahogy haza érek)                             20g fehérje                                                 
                                                                                                                                  70g ch
                                                         Vitaminok


        13:15kor 2kanál up your mass                                                                        20g fehérje
                                                                                                                                 35g ch
14:30kor Ebéd
35g rízs 50g hús                                                                                                   20g fehérje
                                   Vitaminok                                                                             25 ch

     16:00kor                 ON 100% Whey vizes turmix                                            20g fehérje
                                     

17:30kor     6 tosásos tükör tojás (6 fehérje 3 sárgája)                                       30g fehérje

21:00kor vacsora
50g hús + párolt zöldség                                                                                          20g fehérje


     22:00kor   ON 100% Whey vizes turmix                                                             20g fehérje
                                                                                                                 
Lefekvéskor Secretgogue One

Éjjel ha felébredek ON 100% Whey Turmix!!!




az edzésem 3 nap lesz a héten! hétfő-szerda-péntek

Mell-Bicepsz-Has


Fekvenyomás egyenes padon  1x20   4x8
30°-os nyomás 1 kezes súlyzóval       4x8-10
Tárogatás fekve 1 kezes súlyzóval      4x12
Alsó csigás tárogatás                            2x15

Bicepsz állva egyenes rúddal               4x8
30°-os padon ülve egykezessel             4x10
Csigánál állva egyenes rúddal              4x10

Lábemelés                                             5x15
Lábfelhúzás                                           5x20
Twist állva                                             5x100
Botozás előre dőlve                               5x100


Hát-Tricepsz-Has

Húzódszkodás                                        4x…..
T-rudas evezés                                        4x8-10
Fűrészelés egykezes súlyzóval                4x10
Csigás lehúzás mellhez                            1x20

Tolódszkodás                                           4x….
Homlokra engedés francia rúddal            4x8-10
Lórugás                                                     4x12-15

Hasprés                                                     5x30
Csigás hasprés                                          5x25
Twist ülve gépnél                                     5x100
Botozás                                                     5x100

Váll-Láb-Vádli


Nyakból nyomás egykezessel                    4x8

Nyakból nyomás forgatva                          4x8

Oldalra emelés                                            4x12

Oldalra emelés döntve                                4x12


Guggolás                                                     4x12

Lábtológép                                                  4x12

Kitörés                                                         4x15

Merev lábas felhúzás                                   4x15


Állva súly nélküli vádli                               1x100

Állva vádli gépen                                        5x20-25

Ülő vádli                                                     5x20-25

   Várom a tanácsaitokat és a segítséget!!!  Formásodni szeretnék!!!!
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2007. November 22. - 20:11:18
Válasz #100
Nem elérhető

Lalika85


A rízst már nem nagyon birom megenni. Ha tudtok helyette mást ajánlani,légyszives tegyétek meg!! A banánban mennyi a jó CH ??

Tápanyagforrások: Fehérje: elsőrangú: csirke, pulyka, halak, marhahús (ezek fehérjetartalma 20%), tojásfehérje (10%), ezekre alapozzunk. Másodrangú: proteinek, sovány sajtok, túrók, ezeket kiegészítésnek használjuk. Szénhidrát: elsőrangú: rizs (szénhidráttartalma 70%), pufirizs, zabpehely (60%). Másodrangú: főtt burgonya (20%), durum és teljes kiőrlésű tészta (70%), gabonák, hüvelyesek, teljes kiőrlésű kenyér. Rostanyag: zöldségek. Zsír: elsőrangú: lenmagolaj, mct, olajos magvak, halolajak, olívaolaj (főzés), extra szűz olívaolaj (öntet) stb. Másodrangú: telített zsírok (fizikailag minden olyan zsír, ami szilárd, állati zsiradékok stb.), ezeket a zsírforrásokat tartsuk alacsony szinten az étrendünkben!


Szálkásítás:

Tévhitekről: 1. Nincs semmiféle szer, amivel szálkásítani lehet diéta nélkül. 2. Nincs „szálkásító edzés”, a sok ismétlés kis súllyal baromság, nem zsír-, hanem izomvesztést okoz: az x kilogrammal felépített izom kevesebb terheléstől leépül, különösen csökkentett tápanyagbevitelnél! 3. Diéta nélkül szálkásítani nem lehet! 4. Célirányosan szálkásítani egy adott izmot vagy testrészt nem lehet. Nem lehet egyik izmon tömegnövelni, a másikon szálkásítani. Vagy tömegelsz, vagy szálkásítasz.
A legjobb módszer az intenzív súlyzós edzés nagy súllyal + aerob edzés (A sok súly kis ismétlés baromság, mert ahogy elveszed a súlyt, azonnal izomtömeget vesztesz.) Szálkásítani meglévő, megfelelő izomtömeggel kell. Ha ez nincs meg, előbb tömeget kell növelni.
A diéta csak tiszta tápanyagforrásokból állhat. Kerülni kell a cukrokat és a telített zsírokat. A diétában a szénhidrátbevitelt korlátozni kell, ez kiindulási állapottól, izomzattól és nemtől függően 1-3g/tsk legyen. Az átlagos testsúlyú férfi 150g szénhidráttal tud diétázni kb., ez általában mindenkinél működik. Nők kb. 100g szénhidráton kezdhetnek. A diéta módja az, hogy ráállunk a fent nevezett értékekre, és megnézzük, mennyit változott a testsúlyunk. Ha 0-1kg a csökkenés, akkor rendben vagyunk, ha 1kg-nál több, kevés a szénhidrát, ha 0.5kg-nál kevesebb, sok a szénhidrát, 20g-al csökkentsük vagy növeljük. A fehérjebevitelt tartsuk magasan, 3g/tskg.


Ezeket találtam....     ?:-/
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2007. November 22. - 21:19:48
Válasz #101
Nem elérhető

tomi


hmm, szálkásító edzés tényleg nincs, de azért a kis súlyokkal magas ismétlések se rosszak lásd toney freeman. sztem kis súlyos edzéseket a versenyzők szoktak alkalmazni, amikor verseny előtt már kevesebb bennük a víz és az erő, és nem szeretnének lesérülni. De alkalmazni lehet még elmaradt/makacs izomcsoportok fejlesztésére, mivel ezzel talán még koncentráltabban tudjuk a vért az izmokhoz irányítani.
Up the dose, lift the most!

2007. November 30. - 18:41:02
Válasz #102
Nem elérhető

Lalika85


Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és a segítséget!!!

Most lezárom ezt a tesztet!

Szerencsére újat kezdhetek  @:-)

STEVE NAMAT MASS STACK  =/+'

Ott is várom mindenkinek a hozzászólásait!!

Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2008. Február 15. - 10:39:18
Válasz #103
Nem elérhető

Lalika85


 ˝=/ Így utólag: Ezekkel a termékekkel sokkal jobb fejlődést is elérhettem volna,ha több rutinnal rendelkezem és a táplálkozásom is megfelelő!!!!

Sajnos nem így volt,ezért megfizettem a tanuló pénzt,bár azért így is hoztak a termékek.
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)