2024. Május 14. - 02:06:27
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: ProAnabol teszt - Béla  (Megtekintve 6471 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Szeptember 12. - 12:39:22
Megtekintve 6471 alkalommal
Nem elérhető

Béla


Sziasztok!

Szerencsés helyzetben vagyok, mert kedvezményes áron (Efitmaster/AndroBan segítségével  Łł=) hozzájutottam 1 doboz ProAnabol-hoz (Alri). A tesztelést szeptember 2-án vasárnap kezdtem el.

Röviden magamról:

32 éves, 171 cm magas és 92 kg vagyok. Kb.: 8 éve gyúrok, azt megelőzően  NB II-III. –as szinten fociztam, ill. munkámból adódóan többféle küzdősportot is kipróbáltam. 2001-ben és 2002-ben több testépítő és fitness forma  versenyen résztvettem.
Főbb eredményeim:                                           2002  testépítés -75 kg    IV. helyezett (MB.)
                                                                     2002  Fitness Forma I. hely (Tisza Kupa)
                                                                     2002  újonc V. hely (MLO Olimpia)
Adataim a következők:     

mell: 114 cm   kar: 40 cm  derék: 90 cm  comb: 63 cm vádli: 41 cm

Jelenleg tömegnövelési fázisban vagyok és lehetőleg nem nagyfokú súlygyarapodás, hanem minőségi izomtömegnövelés a célom. Főleg a felsőtestem gyengébb részeit (hát vastagsága, kar tömegesítése) akarom felhozni, mert távolabbi terveim között szerepel, hogy 2-3 év múlva ismét felkészülök egy versenyszezonra.

Étkezés: napi 6-7 étkezés (a szokásos testépítő ételekkel)

Táplálékkiegészítés:   

- éhgyomorra 1 szem Ginseng (Nature’s Best)

-  1 adag Protein 80 (Nature’s Best) kazein tartalmú csokis turmix, zabpehely  - imádom, függő vagyok tőle  :),  ezután 1 kapsz.  ProAnabol és 1 kapsz. Tribulus (NB.), 1 csomag Multi Pak (NB.),
- edzés előtt Superpump 250 (Gaspari) – csak akkor, ha előtte éjszaka melózni voltam, 1 kapsz. Tribulus

- edzés után tejsavó turmix vízzel (hangulatomtól függően váltogatva, Optimun Nutrition – csoki íz vagy Isopure gyümölcsös ízek + szőlőcukor vagy maltodextrin

- lefekvéskor 1 adag Protein 80 (kazein) sovány tejjel, 1 kapsz. ProAnabol

A hétfői edzésprogram bicepsz és tricepsz (szuperszett) volt. Szándékosan nem ittam edzés előtt Superpumpot, mert kíváncsi voltam, milyen hatás jelentkezik kétnapi ProAnabol szedés után. Meglepetésemre iszonyatosan bedurrantam tőle, valamint feltehetőleg, hogy a szervezetet anabolikus (építő) állapotban tartja, a reggeli felkeléskor sokkal keményebb volt az izomzatom. =/+'

2007. Szeptember 12. - 12:46:10
Válasz #1
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szia Béla! Te akkor ha jól emlékszem a Tozó embere voltál. Akkor még asszem Natures Bestként.

Hajrá!  :-)!

2007. Szeptember 12. - 13:55:44
Válasz #2
Nem elérhető

Béla


Hello!

Igen jól emlékszel és jelenleg is az Ő útmutatásai alapján edzek, valamint már üzlettársak is vagyunk.

Sajnos családi, munkahelyi és anyagi okok miatt az elmúlt években csak szinten tudtam tartani magam, de most azon vagyok, hogy 1-2 éven belül megint színpadra álljak.  =/+'

2007. Szeptember 18. - 16:22:05
Válasz #3
Nem elérhető

Béla


Sziasztok!

Az elmúlt héten négy edzésnapom volt.  Az első edzésen váll, a másodikon hát, a harmadikon mell és a negyediken kar.  Lábedzést csak kéthetente végzek, mert alapból nagyon hamar reagálnak a terhelésre és így akarom összhangban tartani a felsőtesttel.

Továbbra is nagyon bedurranok a ProAnabol szedése óta, valamint folyamatosan úgymond szálkásodok és száradok lefelé. (vízhajtó hatás)  Viszont a testsúlyom 93 kg-ra ment fel, tehát +1 kg két hét alatt. (állandó pozítiv nitrogén egyensúly) Az erőszintem folymatosan nő, minden gyakorlatnál kb.: 10 %-kal nagyobb súlyokkal tudok dolgozni, mint ezelőtt. Az edzések során nem nagyon tudok elfáradni, szinte újból leedzenék. Azt tapasztaltam, hogy az edzések után általában a második napon izomlázam lesz az edzett testrészben, valószínű, hogy a mélyebben lévő és máskor alig használt izomrostok is nagyfokú terhelést kapnak, mivel nagyobb súllyal tudom végezni a gyakorlatokat.
Nekem eddig a kéthetes szedés óta csak pozitív tapasztalatom van a kiegészítőről.

Tervezem, hogy még egy hónapig fogom szedni /a dobozon kéthónapos szedést javasolnak/, valamelyik egyéb termékkel, de hogy pontosan mi legyen, azt még megbeszélem AndroBan-nal és Tozóval.

2007. Szeptember 18. - 16:30:01
Válasz #4
Nem elérhető

ViCtor


Hali! Igen, az edzés utáni izomlázreakció elég nagy. Vicces is egy kicsit. Egy-két hét után már nem annyira számmottevő, de az elején még igen.
Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. Szeptember 19. - 09:22:52
Válasz #5
Nem elérhető

Karcsi


Szia  Béla
légyszi dobd fel ide , hogy Efitmaster mit javasol a Proanabol mellé nagyon kiváncsi vagyok!
Jó edzést.

2007. Szeptember 24. - 16:55:54
Válasz #6
Nem elérhető

Béla


Sajnos AndroBan nagyon elfoglalt, úgyhogy a privát e-mailre még nem kaptam választ. Remélem, hogy a napokban eldől, hogy mit javasol Nekem.

Tegnap megint lemértem a súlyom és 93,5 kg vagyok már csütörtök óta, tehát folyamatosan nő a súlyom, amióta szedem a ProAnabolt. 
Mostanában érezhetően többet megyek a mellékhelyiségbe, ugyanis nálam most indult be a vízhajtó hatása a szernek.
Edzésintenzitás, edzéskedv továbbra is magas, alig fáradok el és harapom a vasat. ;D =/+'

Következő edzésen lemérem a testrészeket és majd leírom az adatokat összehasonlítás képpen.

2007. Október 03. - 10:46:10
Válasz #7
Nem elérhető

Béla


Androban a következőket javasolta számomra:  Idézet: A Hyperdrol2 és a Mass FX nem lenne rossz választás a Pro Anabol után. Vagy a Jungle Warfare és utána Bad Ass Mass ráindítva a 3. héttől. Bármelyik a kettő közül.

Ha hazaérkezik, akkor majd személyesen is beszélgettünk és remélem az Olimpiáról is beszámol nekem.

A héten fogy el (pénteken) az első doboz ProAnabol. Számomra nagyon bejött. Feleségem megint lemérte a méreteimet és azok a következők:

mell: 118 cm   kar: 42 cm  derék: 90 cm  comb: 66 cm vádli: 42 cm

Összegezve tehát 1-2 cm növekedés a testrészekben, kivéve derékméret, ami nem változott, de feszesebb lett ott is az izom. Edzésintenzitás továbbra is nagyon magas, folyamatos bedurranás továbbra is. A testsúlyom maradt 93,5 kg, ugyanis az utolsó hetekben ebben nem volt változás. Múlt héten csak kétszer tudtam edzeni, mert személyi edző vizsgát tettem és erre azért elég sokat kellett tanulni és kétnapos volt a vizsga.

2007. Október 08. - 15:06:51
Válasz #8
Nem elérhető

Béla


Múlt hét csütörtökön sikerült személyesen találkozni AndroBan-nal és megbeszéltük a további táplálékiegészítő használatot, na meg a MR. Olimpiát.

A Hyperdol 2 (Anabolic Extreme) kezdtem el szedni a tegnapi naptól. Ezt követően a 3. héttől be fog csatlakozni a Mass Fx. Azért csak ekkor mert, nálam a kontrolált és minőségi tömegnövelés a cél. Jövő év tavaszára szeretnék abba a fazonba kerülni, mint amikor 2002/2003-ban abbahagytam az intenzív edzést.

Összegzés a ProAnabol-ról:

- kb.: 1,5 kg-ot nőtt a testsúlyom a kúra alatt, de eközben a testzsír csökkent, mert az egyenes hasizmon elkezdtek megjelenni a felső kockák
- erőnövekedés - a kúra alatt folyamatosan nőtt az erőm, a mell (fekvenyomás) kivételével, szinte mindenben a régi maximumommal tudok dolgozni, pedig az elmúlt években csak hobbiszinten edzettem
- edzésintenzitás folyamatosan nagyon magas, a SuperPump 250-hez tudnám hasonlítani
- bedurranás - folyamatos és néhény edzésen(főleg karedzés, szuperszett) már kicsit kellemetlen volt, mert az utolsó sorozatokban az utolsó ismétléseket a nagyfokú bedurranás miatt nehezen tudtam megcsinálni
- potencia - nekem eddig sem volt ezzel probléma, tehát nálam semmilyen pozitív, érdemleges változást nem okozott ebben, valószínű, hogy nálam elég magas a tesztoszteron szint alapból

Aki teheti próbálja ki, mert nem fog benne csalódni, de a minőségi táplálkozára mindenképpen figyeljen oda.



2007. November 06. - 02:53:48
Válasz #9
Nem elérhető

Béla


Sziasztok!

A Hyperdrol 2 és a Mass FX -et szedem az elmúlt két hétben. Továbbra is szálkásodok, valamint az erőszintem növekszik. Súlyom  megmaradt 91-92 kg, de az átalakulásom folyamatos.
Sajnos az elmúlt hetekben a Fitparádén és egyéb üzleti okok miatt nem tudtam a szokásos edzéseimet folytatni, de múlt hétvége óta ismét visszatértem a régi kerékvágásba.
A kihagyás az erőszintemen nem látszik meg, sőt az edzések óta, valószínüleg a fenti kiegészítők miatt, nincs akkora izomlázam, mint amit ennyi kihagyás után éreznem kellene.
Androbannal megbeszéltem a további kiegészítést, ami a fenti tápálékkiegészítők után a következők lesznek:  Orastan A
(6 hétig) vagy Halodrol. Cél továbbra is a minőségi tömegnövelés és erőnövelés. =/+'

2007. November 06. - 09:00:46
Válasz #10
Nem elérhető

Atesz


Szia Béla!


Érdekes amit a ProAnabolról és a bedurantságról irtál: a kar edzésednél az utolsó sorozatot nem tudtad megcsinálni. Tegnap velem is ezt történt: Én egy másik Alri terméket tesztelek, N'Gprge. Nekem is pozítív tapasztalataim vannak vele, szinte megegyezik az általad tapasztaltakkal. 2hét alatt +1kg, és -1cm derék, bedurranás, erő az edzés végéig!
Még egy hasonlóság 33 éves vagyok és12 éve én is NB II.-ben fociztam.

Ne haragudj, hogy belekotnyeleskedtem a tesztedbe, de úgy gondoltam érdekes lehet. @-o
Üdv,
Atesz