2024. Május 14. - 01:40:24
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: dave brutál stack-je(bsn+alri)  (Megtekintve 9419 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. December 04. - 16:58:56
Megtekintve 9419 alkalommal
Nem elérhető

dave18


na sziasztok! először is maga a stack: -cellmass
                                                    -nitrix
                                                    -no-xplode
                                                    -jungle warfare
                                                    -bad ass mass

nagyon ígéretesnek hangzik és már alig várom h elkezdjem. Ma elmentem és megvettem a cellmass-nitrix-no-xplode kombót.2 héten belül meg remélem meg tudom venni már a jw-t meg a bam.-t,és csak akkor kezdem el szedni a stack-et.
Nagyon izgatott voltam és nem bírtam ki hogy ne próbáljam ki a no-xplod-ot @-o.Szóval hazaértem és kajáltam még egyet edzés előtt mert már 2 órája nem ettem és majd éhen haltam :) Ez 100g rizsből és 200g csirkéből állt. Vártam kb másfél órát és kinyitottam a no-xplod-ot meglepődve láttam h ajándékba hozzá van csomagolva a syntha-6 minden ízéből 1 adag és 1 adag a cellmass-ból. KIRÁLY @:-) akkor eddzés után a cellmast is kipróbálom meg a fehérjét is.
no-xplode-ot bekevertem és megittam.Kellemes, finom  ízű ital, rég ittam már ilyen finomat. összereaktam a cuccom és nyomás eddzeni. Már nagyon rá voltam kattnva az edzésre és alig vártam hogy odaérjek.
Végre leértem a terembe, annyira felvoltam pörögve már útközben hogy az thittem kettéharapok valmit.De szerencsére éppségben leértem @-o Az öltözőben enyhe eufórikus érzés fogott el. Tudtam hogy brutális eddzés lesz. Ma hát nap van és felhúzással kezdek.Jó akkor irány a guggoló állvány. Először 2 sorozat bemelegítés:fölrakom 60kg-ra a rudat és lenyomok vele laza 15 ismétlést. Kis pihi és ezt megismétlem.Az-agy izom kapcsolat 110%-os és mostmár tuti hogy a derekam is be van melegedve és semmi baja nem lesz.Fölpakolom a rudat 100kg-ra és fölcsatolom az övet hogy meglegyen támasztva a derekam.megmarkolom a rudat,az egyik kezem kifelé a másik pedig befelé néz gyengébbek kedvéért madárfogással ;D. A fogás távolsága pedig egy picivel szélesebb a válszélességnél. kiemelem a rudat az állványból és lenyomok vele 12 kökemény ismétlést ami 100%-osan szabályos.rúd vissza az állványra, kis pihi.Lazán lenyomtam ezt a sorozatot úgyhogy emelek.120kg és 10 ismétlést akarok vele nyomni.Éreztem minden egyes ismétlésnél amikor fölállok a súllyal hogy a hátam összes izom rostja megfeszül és utánna megnyúlik mikor visszaengedem és ez minden egyes ismétlésnél csak durvább lesz.megint sikerült.viszont ez a sorozat már megizzasztott és elkezdtem gondolkodni azon hogy hogy fogom metartani a következő sorozatra kitűzött 130kg-t,ugyanis az alkarom olyan szintewn bedurrant már hogy szerintem még a fogmosás is nehezen ment volna.nem baj csak azértis megcsinálok vele 8 ismétlést
kiemelem a rudat az állványból és éreztem hogy ezzel a súllyal még fölállni sem lesz könnyű nemhogy megtartani.A 6.-ik imétlés felé már erősen elkezdett a kezemből csúszni a rúd de erőtt vettem magamon és az alkaromon és mégjobban rászorítottam a rúdra.Végülis a 8 ismétlés megvolt,és szabályos is volt,csak az alkarom knem bírta az totál k.o lett a végére.jólvan,akkor most pihi és irány a csigára nyak mögé húzni.Azalkarom tééleg k.o ugyogy az első sorozatban 60 a másik kettőben pedig 70kg-val nyomtam 12-t,viszont az olyan szabályos ismétlés volt, és olyan koncentrált volt mint egy tornádó közepe,a hátizmaim minden egyes rostját éreztem, ahogy megfeszül és megnyúlik.Ezután jött 80 kg-val 3 sorozat mellhez húzás, mindegyikből 12 ismétlés.ennek a végére a hátam kellőképpen bedurrant,és még hátravoltak az evezések. Irány csigára evezni.80 kg-val kezdtem szűk fogantyúval de mindíg elfelejtem hogy eszméletlenül szar az a csiga ami ebben a teremben van,a lábtartó túl közel van a súlyokhoz és ezáltal nem tudom teljes mozgástartományban végezni a gyakorlatot mert túl hamar leérkeznek a súlyok és nem tudom maximálisan megnyújtani a hátamat.kipróbáltam még 2 fogantyút de az se volt jó ugyhogy nyomás evezni egykezes súllyal.30 kg-val kezdtem és 12 ismétlést nyomtam a hátam már nayon bevolt durrnava az alkarom meg megszűnt létezni.fölemeltem 35 kg-ra és reménykedtem h letudok vele nyomni 10 ismétlést anélkül higy kicsúszna a kezemből a súly. az akaraterőmnek hála csakazértis megtartottam a súlyt 10 ismétlés erejéig.  éreztem hogy az utolsó sorozattal   megfogok küzdeni ezért nem is emeltem a súlyon inkább arra koncentráltam hogy a 10 ismétlés sikerüljön.elkezdtem csinálni a gyakorlatot, mindkét oldalamnál a 6-ik ismétlésnél kezdett kicsúszni a súly de eröt vettem magamon és tiszta erőmből szorítottam a súlyt, 2 ismétlést sikerült csináln és a nyolcadiknál kiesett a súly a kezemből, az alkrom végleg megadta magát. a hátam is k.o volt de büntiből még csináltam 3 sorozat áthúzást 50 kg-val.

Hát ez egy nagyon durva edzés volt és minden úgy ment ahogy terveztem. nagyon jót hátaztam. mosat irány haza megiszom az ajándék cellmass-t és rá 30-percre meg eszek 100g rizst 2 evőkanál kakaóval és egy syntha-6-ot
és közben írom ezeket a sorokat.
A cellmass is nagyon finom volt és a fehérje is. Nagyon felvillanyoztak ezek a termékek és remélem 2-héten belül lesz pénzem hogy megvegyem a JW.-t és a BAM.-t hogy végre elkezdhessem a stack-emet.
ahogy megvan minden jelentkezem és folytatom a naplómat,leírok majd magamról több informácót és akinek kérdése van bármivel kapcsolatban annak segítek szívesen. Addíg jó eddzést és pihenést, most énis ezt teszem  {-)

2007. December 04. - 18:19:42
Válasz #1
Nem elérhető

Jordan


Szeva! Eddig ez jól hangzik, tetszik a dolog, meg foleg hogy favoritizálod a felhúzást!!!  @:-) @:-) @:-) Nekem is a kedvenciem kozé tartozik, eroszeretettel alkalmazom. Kivancsi leszek a fejlodésedre is. De szeritem a heveder elengedhetetlen a hátedzéshez, foleg a felhúzásnál!  :-/] Javaslom neked is a használatát!  ;) Na sok sikert, hajrá!  =/+'
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2007. December 04. - 19:13:30
Válasz #2
Nem elérhető

Kola


mik leszenk itt az elmúlt napokban... ;-oo-;
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2007. December 18. - 10:55:38
Válasz #3
Nem elérhető

dave18


nah itt vok. sajnos úgy alakult hogy csak januárba tudom elkezdeni a kúrát,de legalább addíg pihenek és csak lightosan edzek mert most hagytam abba a szálkásítást ami 4 hónapig tartott, kicsit elfáradtam ugyhogy a decembert még végigpihenem aztán folytatom a diétát. már nagyon várom h elkezdjem kiváncsi vok h mire képes a bsn+az alri együtt.

2008. Január 04. - 02:26:28
Válasz #4
Nem elérhető

dave18


nah végre elkezdtem a stack-et 2-napja, a dolgok annyiban változtak h a jungle warfare helyett vettem 3 doboz syntha 6-ot és egy doboz dessert proteint mert csak így volt pénzem és úgy gondolom h  a megfelelő protein bevitel nélkül szedhet az ember akármit fele annyira sem hat.kb 4 hétig fog tartani ez a stack ami alatt a célom 3-4 kg hús felpakolása.

Rólam:18 éves vagyok és 4 éve kezdtem eddzeni, most 90 kg vagyok nemrég hagytam abba egy 4 hónapos szálkásítási szakaszt és utána pihentem 1 hónapot, most folytatom a diétás étkezést de tömegelési céllal.képeket rakok majd fel amint rájövök hogy kell.

az éktezésem elég egyszerű:-reggel 100g zabpehely 4dl 1.5 % tej+1 kanál syntha 6-al turmixolva
                                     -napközben 400-500g rizs 70-80dkg hússal elosztva ez lehet csirke,pulyka marha,minden nap változó és minden nap más módon van elkészítve.
                                      edzés után:2 kanál syntha 6+3-4 dl tej +60g zabpehely és egy banán v 100g rizs 1 ek kakaóval
                                     -lefekvés előtt egy doboz zsírszegény túró+ fél kanál syntha 6 és ezt néha megspékelem egy kis kókuszreszelékkel.
                                     -éjszaka 1 kanál dessert protein 2dl tejjel+ 1 szelet rozskenyér mogyoróvajjal

Hetente 1 csalónapot tartok amikor azt eszek amit akarok.

A többi kiegészitő: reggel:1 adag cellmass 3db nitrix 1 kapszula bad ass mass 1 animal pak
                         edzés előtt 1 kanál No-xplode
                         edzés után 1 adag cellmass
                         napközben 3db nitrix
                         este 3db nitrix 1 kapszula bad ass mass


legközelebb leírom majd az edzéstervemet és a tapasztalataimat, nah megyek aludni {-)                                   
                                     

2008. Január 20. - 20:33:28
Válasz #5
Nem elérhető

Lalika85


Kiváncsian várom a tesztedet!!!
Légyszives csinálj képeket is!!

Szeretném a változásaidat szemmel is látni  d:)

Sok sikert a teszthez.
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2008. Január 20. - 23:00:24
Válasz #6
Nem elérhető

Kris


Én már ahhoz is gratulálok ,hogy ezt amit leírtál meg is bírod enni.

Nekem inkább tömegnövelő kajának tűnik ,mint diétásnak.

Hajrá! Sok sikert!

2008. Január 21. - 11:03:03
Válasz #7
Nem elérhető

dave18


nah végre itt vok, a helyzet az h azért nem írtam mert a gépem elromlott, am a teszt még mindíg tart mert volt egy kis szünet sajnos amíg nem tudtam edzeni mert elkaptam ezt a köcsög vírust amitől sikeresen lefogytam 3 kg-t és ez tartott olyan másfél hétig mostmár viszajött a súlyom és szeretnék még 2-3kg fölszedni. a termékekről: a cellmass tökéletes kreatin, edzés után és lefekvés előtt fogyasztom amitől nagyon jókat alszom, ez a legjobb kreatin amit eddíg szedtem. a no-xplode a kedvencem ez marha jó cucc 2 kanálla szoktam nyomni edzés előtt és szétszedem tőle az edzőtermet úgy pörgök, nagyon jó cucc.a nitrixnek  a hatását nem nagyon érzem de sztem amit összhatást érzek ezzel együtt érzem de nem nagyon tudom elkülöníteni a hatását. a syntha 6 az egyik legjobb fehérje amit eddíg szedtem ettől érzem h ettem vmit nem ugy mint mondjuk 100% whey protein amiből ha két kanállal iszok akkor is olyan mintha magam mögé öntöttem volna.és nagyon finom a syntha 6 eddíg epreset és moccachino-t ittam, nagyon finomak. a dessert proteint éjszaka iszom ez meg a másik legjobb fehérje amit eddíg ittam és isteni íze van @-o és végül a bad ass mass: kiváló cucc nagyon jól megemeli a tesztoszteron szintet és a libidót, kúra utánra kíváló @:-)


az edzésről:általában úgy edzek h 2 nap edzés 1 nap pihenő, ez nekem nagyon bevállt.
az izomcsoportok bontása pedig így néz ki:1 nap:mell-váll 2. nap:bicepsz-tricepsz-vádli. 3. nap:combfeszítő-lábhajlító 4. nap:hát-vádli.  a hasat pedig heti 2x beszúrom vmelyik edzésembe

gyakorlatokat nem írok mert az minden edzésen változik, általában 3-6 gyakorlatot végzek izomcsoportok nagyságától és erőszinttől függően és 3 sorozattal gyakorlatonként  de inkább érzésre szoktam edzeni csak azért írtam le h legyen vmi alapotok az edzéseimről.

Krisnek írom h igen ez tömegnövelő étrend csak éppen diétás és figyelek arra h szemét kaját ne nagyon fogyasszak mert szeretném  minimálisra szorítani a zsírosodás mértékét.

képek azok vannak de még mindíg nem tudom őket fölrakni sajnos pedig elég jók lettek sztem.

2008. Január 21. - 12:22:15
Válasz #8
Nem elérhető

Kris


Persze ,vágom ez egy nagyon szep tiszta etrend.

En csak "irigykedem" mert en tomegelesnel is orulnek ha csak a haromnegyedet be tudnam tartani ,mint te.


2008. Január 23. - 15:12:01
Válasz #9
Nem elérhető

dave18


hát nem könnyű néha az igaz de megéri, am sajnos már a nagyja elfogyott a dolgoknak és sajnos a gépem miatt nem bírtam folyamatos naplót írni de hamarosan elkezdek újabb dolgokat tesztelni és arról remélem már rendes naplót tok írni, mert nagyon bejöttek ezek a termékek mint már írtam. Elég sokat fejlődtem tőlük és zsírt minimálisat szedtem föl a táplálkozásomnak köszönhetően alig várom h újabb dolgokat tesztelhessek. összegzés képpen: kúra utánra kiváló termékek nekem szinte teljes egészében sikerült megtartani a felszedett izomtömegemet pedig a vírus elég szépen lepusztított de mégis viszajött a formám, csak szuperlatívuszokban tudok írni ezekről a cuccokról, amit írnak róluk azt teljesítik is megfelelő táplálkozás mellett természetesen!!!  NEM TOK KÉPET FÖLRAKNI!!!! :-Đ itt szerencsétlenkedek már mióta, ha valaki segítene azt megköszönném :-){

2008. Január 23. - 15:15:10
Válasz #10
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
...!  NEM TOK KÉPET FÖLRAKNI!!!! :-Đ itt szerencsétlenkedek már mióta, ha valaki segítene azt megköszönném :-){

Az új üzeneted írása közben a további opcióknál mostmár te is tudsz felrakni képet a gépedről.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Január 23. - 15:46:27
Válasz #11
Nem elérhető

dave18


Thanks. Az első képem a teszt előtt még a szálkásítás alatt volt. a 2. pedig a teszt közepénél.

2008. Január 23. - 16:20:54
Válasz #12
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
"vettem 3 doboz syntha 6-ot és egy doboz dessert proteint"


Illetve a Dessert-et a barátnőd vette  ;) :) s közben a Pistihez ezt a kedves mondatot fűzte :

"Jé te csak ekkora vagy?
Az én Dávidom sokkal szebb , pedig ő csak 18 éves és még nem is profi....ő mindenkinél szebb ,még nálad is sokkal jobb lesz majd meglátod......" ;D ;D  ;D És egy gyors mozdulattal elő is kapta a pénztárcáját és megmutatta nekünk az arcképedet  <3! .



2008. Január 23. - 17:20:05
Válasz #13
Nem elérhető

Woodslave


szép! Ez az, amikor a genetika, az elhivatottság, meg a ráfordítható erőforrások találkoznak.  /:-) :-)!

2008. Január 23. - 19:09:38
Válasz #14
Nem elérhető

dave18


 !+"% nekem egy kicsit másképp adta elő h hogy sikerült lejáratnia de mind1 csak szerelmes   ;D