2024. Április 29. - 06:59:23
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Nitrix+ Syntha6 teszt 2 év kihagyás után újra elkezdtem edzeni  (Megtekintve 7792 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Április 17. - 00:55:47
Megtekintve 7792 alkalommal
Nem elérhető

wizs


Üdv mindenkinek!
Új tag vagyok a fórumon, és már most nagyon tetszik. Amiről írok az Nitrix + Syntha6 (BSN). 2 év kihagyás után újra elkezdtem edzeni, és mivel anyagi hátterem, hogy is mondjam nem túl jó, ezt a 2 kiegészítőt vettem meg. Napi 4 szem Nitrixet szedtem, reggel 2, meg edzés előtt 2, a Synthát vacsora után lefekvés előtt ittam egy adagot. 6 hete edzek ugye a Syntha elfogyott a 4. héten a Nitrixet szedem folyamatosan. Nos csak annyit írok hogy mikor elkezdtem fekve 57kg-ba 4x8 ment, most 87kg-ba 4x6. Minden izomcsoportra nagyjából hasonló szinten fejlődtem erőben. Étkezésem nem túl testépítő, akkor eszem mikor éhes vagyok és azt amit anyám főz nagyjából napi 4-5-ször. 183cm, 23 éves vagyok. Mikor elkezdem 82 kg-voltam, most 78kg vagyok. A derékbőségem 10 cm-t csökkent 96-ról 86cm-re. Mellette a karom 37cm-ről 39,5-re nőtt, mellbőséget nem mértem. Sajnos mikor elkezdtem 6 hete még nem tudtam, hogy fogok itt fórumozni, uh képket sem csináltam, de mostaniakat majd teszek fel. Majd le fogom írni az edzésprogramomat is, de nem ma este.

2008. Április 17. - 16:42:30
Válasz #1
Nem elérhető

Johnnyx


Ezek szerint bevált neked a Nitrix. Azon kívül, hogy hozott erőben, illetve tömegben, még mit vettél észre? Gondolok itt ilyesmire, hogy plussz energia, nagyobb edzéskedv, kitolt fáradtság érzet, stb.
Edzés után is Syntha-6-ot iszol vagy valami mást?

Egyébként tök hasonlóak vagyunk, én is 183 cm magas vagyok, 39-es a karom és 88-as a derekam. Ami viszont érdekes, hogy én 90,5 kg körül mozgok jelenleg. Lehet, hogy a combom miatt van azzal elég jól állok: 64 cm körül. Neked mennyi a combbőséged?
Egyetek zabot!

2008. Április 17. - 18:42:19
Válasz #2
Nem elérhető

wizs


Edzésmúltamat tekintve 17 évesen kezdtem az egészet. 1 évig minden tápl.kieg.nélkül 72 kilosan. Utána kezdtem el venni a ...teces dolgokat, 3 év alatt kb.300e Ft-ot költöttem rá. Kb 2005-ben hagytam abba 74
kilosan, szval sztem nc. 75 kiloval szériáztam fekve 85-be nyomtam a csúcsot. Rengetetget ettem meg szedtem a a pezsgős kreatinterméket, tömegnövelőket és semmi. Sztem nálam szálkásabbal csak a maratoni futók voltak(80as derék bőség), de ahhoz képest nem volt rossz az erőszintem 34-35ös karral bicepszeztem, tricepszeztem 35kg-val franciarúddal.Mondjuk a folyamatos foci biztos sokat számított, hogy nem híztam, mindegy. A kihagyás alatt lettem 84kg 96cm körüli derékbőséggel, pedig a foci ment tovább, csak sztem olyan a szervezetem hogy maximális fizikai terhelést igényel. Most hogy elkezdtem 82kg voltam 37es karral, elég gyorsan elfáradtam a fizikai tevékenységek során, semmi állóképsségem nem volt már, ezért is kezdtem újra. A lényeg Nitrix: előtte bármely pezsgő formátumot vettem be edzés előtt, szinte semmit nem érzetem edzés közben. A Nitrixet első edzésnap bevéve reggel 2 szemet, meg edzés előtt 2 szemet, olyan hatása volt, hogy egyszerűen nem akartam elfáradni, pedig hosszú idő után először ettem vasat. Olyan szinten nem éreztem a fáradságot, hogy akkor még 2x16kg egykezes súlyzó a ferdepadon nyomva egyszer csak hirtelen rámesett minden előjel nélkül(úgy értem, hogy nem éreztem azt a szokásos fáradságot, amit akkor érzek mikor már nem tudok többet belenyomni). A karomat és a mellemet annyira megdurrantotta, hogy 2 éve nem láttam magam olyannak a tükörben, mint akkor. A kihagyás alatt az ereim szinte eltűntek, mert ugye elég sokat zsírosodtam, de már most látni 6 hét alatt az egész karomon az ereket. Az hogy a derékbőségem 10cm-t csökkent tutira a nitrixnek köszönhető, mert rendesen gyorsítja az anyagcserémet, legalábbis a folyadékot tekintve napi 4-5 liter víz sima edzés alatt 1,5-2l. jah hozzáteszem, hogy eddig nem is hasaztam, de most a héten elkezdtem ugrálókötelezni, meg lábemelést és hasprést csinálni, uh remélem visszajönnek hamarosan a kockák. Sztem egyelőre ennyit a Nitrixről elég.
Syntha6: Edzés után nem ittam mert este 7-8 között érek haza edzésből, így tolok egy óvatos vacsorát, általábban főtt étel, mert akkorra van kész mire hazaérek. A Synthát a barátok közt közben szoktam elszürcsölni, szigorúan egy adagolókanál kb fél liter tejjel. Íze messze a legjobb azok közül amiket eddig ittam, egyáltalán nem puffaszt, a szél se jön tőle. Biztos jól regenerál amennyire meg tudom ítélni, mert a régebbi időkhöz képest kevésbé érzem az izomfájdalmat reggelente, és délután már teljesen üdén megyek edzeni.
Ezeken kívül semmi mást nem szedek. Kokszot még soha nem próbáltam, és nem is fogom, minek mikor így is fejlődök? Az edzéssel nem az a célom, hogy Coleman legyek, megelégszek egy 80kg-os
lehetőségeim szerint szálkás, arányos testtel.(a combom térd fölött 10centivel 48-49es kb. tudni kell, hogy még nem guggoltam meg stb, mert a derekam meg a hátom gyakran fájt, de mostmár hozzáfogok ehhez is csak módjával nem nagy súlyokkal, mert nem kockáztathatok meg a foci miatt egy izületi sérülést vagy izomszakadást)