2024. Április 29. - 00:13:23
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: MuscleLogic - 100% Muscle Whey Pro3 Hardcore  (Megtekintve 25073 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 22. - 16:14:54
Megtekintve 25073 alkalommal
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Mivel eddig még nem láttam, hogy valaki felvetette volna, azt hiszem most kellene, hogy jöjjön azoknak a "felhsználóknak" a véleménye aki próbálta már a MUSCLELOGIC új termékét a 100% Muscle Whey Pro3 Hardcore.
Nekem most hogy megjött csokis ízben is, azonnal be is vásároltam 2 dobozzal, hiszen akcióban 12900 jó magyar búznyákért magunkévá is tehetjük. Még nem bontottam fel, de este már az ágy mellett figyelt. Szóval nekem lesznek biztosan véleményeim, de kíváncsi lenne a BODYBUILDING.HU csapata is, a többiek véleményére!

De csak egy gyors leírás, hogy mi is lehet ez:

Leírás amit a dobozon is találhatsz:

MuscleLogic - 100% Muscle Whey Pro3 Hardcore
       
 
    Mennyiség adagonként   Napi bevitel %-a
    
Összes kalória       116   
Összes Zsír               1g
Koleszterin               2mg
Nátrium               55mg
Összes Szénhidrát    2,8g
Cukrok               1,5g   
Fehérje               23g   
Kálcium           20%
Vas                  2%

S egy gyors ismertető amit a honlapon találni lehet:

Fontosabb mint a SZTEROIDOK!
 
Amikor lemész a terembe, úgy látod, hogy mindenki tudja már, mi az a „"szuszta" meg a "deka". Viszont ha egy kicsivel több időt eltöltöttél már a vasak között, kezdesz rájönni, hogy vannak fontosabb pontok is a testépítésben, mint a szteroidok beceneveinek reppelése. Az izomépítésben vannak fontosabb dolgok, mint a "napó", amit a terem furán néző, zömök szörnyei is inkább már csak a kutyájuknak adnának oda. De ha nincs kutya, akkor eladják neked a cuccot. Legalább keresnek némi extra pénzt az olyan újoncokon, mint Te. Rosszabb szívatás ez, mint ami régen a laktanyákban volt, és jobb, ha tudsz erről, még mielőtt Te leszel az a "kopasz újonc", akin mindenki röhög a teremben.
 
Mi az amiről tudnod kellene?
 
Mégis mi az, amit fontosabb lenne mindenkinek jobban megismernie az első napon, ahogy belép az edzőterembe? Nos, nem az 50 kilós súlyzó és nem is a napozim. Akkor mégis mi az? Nos, ez a mágikus dolog a Protein! Mii...i...tein???
 
Mi az a Protein?
 
Az, ami a legfontosabb!...és tényleg a legfontosabb?
 
Lássuk. Ha megismered jobban, akkor tudni fogod, hogy valóban ez a legfontosabb, és onnantól az életed részévé válik, sokkal jobban, mint azelőtt valaha.
A protein (fehérje) szó a görög "proteios" szóból ered, ami annyit jelent, hogy "a legfontosabb", "elsődleges fontosságú" vagy a "vezető". Nem véletlenül nevezték el így.
 
Ahhoz, hogy a tested izmot építsen, és ne egy zsírtömeget cipelj a kemény edzések után, a szervezetednek szüksége van proteinre, jobban, mint bármi másra. Ahhoz, hogy egyáltalán legyen tested, szükséged van megfelelő mennyiségű proteinre nap mint nap. Semmi nem fontosabb az izomépítés szempontjából, mint a protein!
Arnold és a többiek jobban tudták a 70-es években ezt a tananyagot, mint az egyszeregyet. Akkoriban rettenetes ízű protein keverékekkel küzdöttek meg az edzéseik után, de meg kellett küzdeniük minden nap, éveken át. Nem is az edzésen akartak túl lenni, hanem a kezdetleges protein italokon, de minél előbb. Undorítóbbnál undorítóbb ízű protein porok készültek a múltban. Nem az edzés viselte meg Arnoldot és társait, hanem az, hogy hogyan vigyenek be elég proteint a szervezetükbe naponta anélkül, hogy ki ne hánynák. Csak álmodtak azokról a napokról, amik számodra már itt vannak 2009-ben - az ő idejük most már tényleg egy valódi rémálom lenne ehhez képest. Te abban a szerencsés helyzetben vagy ma már, hogy használhatod a világ legfejlettebb protein kiegészítőit az edzéseid mellé, hogy tényleg elérd a célod az izmaid növekedésében.
Eljött az a nap, amikor a MUSCLELOGIC - 100% Muscle Whey Pro3 Hardcore megszületett számodra, biztosítva a különleges minőségű proteint a testednek és az izmaidnak minden nap; reggel, edzés előtt – után, és este, lefekvés előtt is. Ha tudod, miért híres a belga csoki, akkor tudni fogod azt is, hogy miért lesz híres a MuscleWhey Pro 3 Hardcore íze is és miért fogod annyira szeretni - mivel a legjobb belga ízesítőházak dolgoztak rajta!
 
Ma, Arnoldékkal ellentétben, te már alig fogod várni, hogy túl legyél az edzéseken majd ahhoz, hogy megkapd a következő hihetetlenül finom protein turmixodat, amit a 100% MuscleWhey Pro3 Hardcore-al készítesz el; és ami biztosítja az izmaidhoz szükséges 100% értékű Proteint, különlegesen gyors és kettős fázisú beáramlással az izmaid összes sejtjébe.
 
Próbáld ki most! A legfejlettebb technológiával készült különlegesen tiszta protein kiegészítő mostantól elérhető az üzletekben. Ne alkudj meg olcsó és alacsony minőséggel, mivel a legfontosabb dologról van szó, ahol nincs helye az alkudozásnak, mert a verejtékes edzésed és a munkád vész kárba! Ne vesztegesd az időd és a pénzed olcsó rossz minőségű porokra! Használd a MUSCLELOGIC - 100% Muscle Whey Pro3 Hardcore-t!
 


Ja és a fontos ami nem sok cégnél van:




Spórold meg az utánajárást és a keresgélést. Hívd fel a 061 4561262 -es számot és akár holnapra nálad lesz egy dobozzal, bárhol az országban, vagy rendeld meg az interneten a legnépszerűbb testépítő oldalakon! www.bodybuilding.hu és www.extremefit.hu, Ha több időd van, látogass el a Lurdy-Házba vagy a Westend City Centerbe és keresd az Extremefit és Bodybuilding.hu boltokat, ahol profik segítenek neked az év minden napján.
 
Keresd a MUSCLELOGIC többi termékét is! Hamarosan az üzletekben és a webáruházakban is!
www.musclelogic.eu, www.musclelogic.hu
 
Rendelj ingyenes mintacsomagot az info@musclelogic.hu e-mail címen!
 

A 100% MuscleWhey Pro Hardcore előnyei:
 
Több izom gyorsabban
Tudományosan bizonyított izomépítő összetevők
Anabolikus összetevőkkel lát el
Maximális potenciálú protein forrás
Több hidrolizált tejsavó frakció a felépüléshez
Aszpartam mentes
Nagyon alacsony laktóz tartalom

2009. Október 22. - 16:20:09
Válasz #1
Nem elérhető

hopika


Én szívesen bepróbálom,ha eljutok odáig.Jelenleg van 2 fajta fehérje és mostanában szűkös a keret kissé.Ha az egyik legalább elfogy,akkor úgyis vennem kell-így kipróbáljuk mint kutyultak Zoliék a boszorkányműhelyben... @:-)
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Október 22. - 16:43:17
Válasz #2
Nem elérhető

Johnnyx


Én múlt héten vettem epres ízben. Röviden: oldódása és íze kiváló, emésztésre sincs panasz. Ha hasonlítani kell valamihez, akkor a Nitro-Tech-hez áll legközelebb, de nincs meg az a néha kissé zavaró utóíze. Mivel én eddig Nitro-Tech fan voltam, viszont azt az ára miatta nem mindig tudtam megvenni, a jövőben az MWP3H-t fogom használni.  :-oD
Egyetek zabot!

2009. Október 22. - 16:54:43
Válasz #3
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Akkor egy plussz a MuscleLogic - 100% Muscle Whey Pro3 Hardcorenak! 1:0  ;D ;D ****:))))))

2009. Október 22. - 21:00:08
Válasz #4
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Írtam már róla, amikor elkezdtem használni...de leírom itt is a véleményem. Bár ugye én lehetek elfogult, így vagy elhiszitek, vagy nem.  :D Tudom George...NEM!  ;D
Szóval...
Epresről tudok nyilatkozni, a csokist én még nem próbáltam, mert be vagyok tárazva most nagyon fehérjéből, de lehet így is beruházok egybe nemsokára, mert úgy izgulok.  ;D
Állaga krémes, jól oldódó. Íz szerintem baromi finom. Kevés ilyen finom eprest ittam, talán ami ezt az élményt váltotta ki nálam, az a Myofusion és a Syntha volt. A Nitro eper íze elmehet a sunyiba ez mellett.  ;)
És annyiban hasonlítanám én is a Nitro-hoz, hogy érzem, hogy vittem be tápanyagot, nem olyan, mintha legurítottam volna egy pohár vízet...
De nálam jobban hajaz a Myofusion-re.

 :-oD

2009. Október 22. - 21:18:18
Válasz #5
Nem elérhető

George



2009. Október 23. - 08:20:14
Válasz #6
Nem elérhető

Kris


Biztos jó ,de szerintem DRÁGA!!

2009. Október 23. - 08:51:43
Válasz #7
Nem elérhető

Johnnyx


Biztos jó ,de szerintem DRÁGA!!
Hát mondj olyan koncentrátum + izolátum + hidrolizátum keveréket, ami olcsóbb!  8-}
Egyetek zabot!

2009. Október 23. - 09:10:11
Válasz #8
Nem elérhető

Kris


Ebben az árban azért lehet válogatni!!!

Szerintem vannak akik értik mit mondok!

Amúgy jól hangzik a hidrolizátum!

Tudod mi az???

2009. Október 23. - 09:34:54
Válasz #9
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Biztos jó ,de szerintem DRÁGA!!

Én 10.000ft alatt nem igazán láttam jó minőségű 2,27kg fehérjét. Max 500-1000ft árkülönbségek vannak.
Persze mindenki maga dönti el, mit bír el a pénztárcája.  ;)

2009. Október 23. - 09:48:27
Válasz #10
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
Ráadásul ha utánaszámolunk akkor %-osan több fehérje van benne, mint az Optimumban

Gold Standard-75%

Musclelogic-76.7%

Én már kóstoltam a csokisat is,finom kakaó :-oD.


Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2009. Október 23. - 10:58:23
Válasz #11
Nem elérhető

George


Ez az örök dilemma, hogy mi a drága...még mindig nehezen értik meg sokan, hogy mi a különbség a minőség és a mennyiség között. Ha minőséget viszel be, minőségi lesz az eredmény. Ha csak az a lényeg, hogy plusz két kanállal többet vigyél be másból, akkor gondold végig, hogy az árban gyengébb termék miért olcsóbb? Tényleg van benne annyi? Tényleg fel tudsz dolgozni belőle mindent? Tényleg nem szeméttel van dúsítva? Mert nagyon nem mindegy. A minőségnek ára van mindenhol, de nekem spec. nem mindegy, hogy hulladékot öntök-e magamba vagy nem ::) Akkor inkább iszok belőle kevesebbet, és több csirkét sütök mellé ;) De amit beviszek az legyen tökéletes.

2009. Október 23. - 11:03:48
Válasz #12
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Ebben az árban azért lehet válogatni!!!

Szerintem vannak akik értik mit mondok!

Amúgy jól hangzik a hidrolizátum!

Tudod mi az???

Persze vannak, akik nem értik, de az sem biztos, hogy te érted saját magadat...

A whey hidrolizátum valójában whey izolátum(a legtöbb esetben), aminek az aminosav pepdidjei enzimatikusan(proteolytic enzimmel pl. stb...) rövidebb amino láconkra vannak bontva egy eljárás folyamán, és ez sokkal jobb felszívódást biztosít a gyomorban.(és keserűbb lesz a whey íze sokkal.) Ez a formája a whey proteinnek iszonyatosan drága ezért minden protein kiegben csak nagyon csekély!!! mennyiség van, amit általában a gyártók rá sem írnak a cimkére, hogy pontosan mennyi.

Ebben az árban lehet válogatni, mivel több száz whey protein van a piacon, de ha valamelyik nagyon olcsó akkor az valószínüleg sem izolátumot, sem hidrolizátumot nem tartalmaz, max a doboz cimkéjén, de a dobozban már nincs benne!!!
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Október 23. - 11:29:03
Válasz #13
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
Ebben az árban azért lehet válogatni!!!

Szerintem vannak akik értik mit mondok!

Amúgy jól hangzik a hidrolizátum!

Tudod mi az???

Persze vannak, akik nem értik, de az sem biztos, hogy te érted saját magadat...

A whey hidrolizátum valójában whey izolátum(a legtöbb esetben), aminek az aminosav pepdidjei enzimatikusan(proteolytic enzimmel pl. stb...) rövidebb amino láconkra vannak bontva egy eljárás folyamán, és ez sokkal jobb felszívódást biztosít a gyomorban.(és keserűbb lesz a whey íze sokkal.) Ez a formája a whey proteinnek iszonyatosan drága ezért minden protein kiegben csak nagyon csekély!!! mennyiség van, amit általában a gyártók rá sem írnak a cimkére, hogy pontosan mennyi.

Ebben az árban lehet válogatni, mivel több száz whey protein van a piacon, de ha valamelyik nagyon olcsó akkor az valószínüleg sem izolátumot, sem hidrolizátumot nem tartalmaz, max a doboz cimkéjén, de a dobozban már nincs benne!!!
Azokról a termékekről már ne is beszéljünk amik nem túl jó minőségű tejsavó koncentrátum, és szója izolátumból állnak, van bőven a piacon, szépen fel is lehet tőlük fújódni, aztán megy a fingi-lingi ;D ;D.....na ezeket messze kerülöm.
Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2009. Október 23. - 11:30:48
Válasz #14
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Ja és ami a lényeg, hogy a kategóriájában a MuscleWhey Pro HC jobb áron van, de minimum nagyon hasonló áron, mint a többi ilyen minőségű termék.

Biztos, hogy találsz ugyanilyen terméket párat a magyar piacon, de az ugyanilyen árban is lesz! Viszont ha egy ugyanilyen jellemzőkkel cimkézett terméket látsz mondjuk 2 ezer forinttal olcsóbban, akkor biztos lehetsz benne, hogy az nem ugyanilyen minőségű termék! Azoknál nyugodt szívvel kezdhetsz gyanakodni! Ennyi a lényeg, és ezt is biztos sokan értik...
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"