2024. Május 04. - 09:46:28
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Jól működő márkák a szteroid piacon  (Megtekintve 445229 alkalommal)

0 Felhasználó és 44 vendég van a témában

2023. Június 15. - 21:36:32
Válasz #5115
Nem elérhető

michael3482


Hilma szemesekrol illetve tesztorol vélemény?

2023. Június 15. - 22:12:58
Válasz #5116
Nem elérhető

Alexx


Hilma szemesekrol illetve tesztorol vélemény?
testo működik fixen

2023. Június 15. - 23:39:28
Válasz #5117
Nem elérhető

Logan


Sziasztok!

megosztom veletek forumozó (moderálva) nevezetű taggal kapcsolatos tapasztalataimat. Jó pár privát levelet váltottunk mire eljutottunk oda, hogy ő tud e valakit aki megbízható, normális cuccot tud. Meg is kaptam a csoda kontaktot, akit el ne basszak, mert nagyon jó fej. Ezután kaptam privenoteos ( aki nem tudja ez egy olyan oldal, ahol a megnyitott üzenetet egyszer lehet megnyitni) mailt, hogy akkor ő csak ezen keresztül hajlandó kommunikálni. Lebeszéltük , hogy akkor mi is kellene, majd két hete elutaltam a pénzt, idáig nagyon készséges volt az ember, viszonylag hamar válaszólt. Eltelet 1 hét majd rákérdeztem, hogy mikor lesz csomagszám. Itt már kicsit megnőtt a válaszidő, de végül azt mondta, majd másnap feladja.  Ismét eltelt 5 nap amikor megint írtam, erre már azt választ kaptam, hogy ő már múlthéten feladta és küldte is a csomagszámot, termesztésen nem kaptam se csomagszámot, se csomagot. Megint írtam, erre már az volt a válasz, hogy ő külföldön van és majd ha hazajött küldi a csomagszámot. Ez volt az utolsó válasz amit, kaptam azóta, még kétszer írtam és semmilyen válasz nincs. Bárhonnan rendeltem idáig külföldről, mindig megkaptam amit rendeltem, természetes magyartól kellett rendelnem ahhoz, hogy lehúzzanak. Ezt a 40k kívánom, hogy költse rákgyógyszerre.

Hogy esetleg más nem fusson bele ebbe hibába, bár úgyis megváltoztatnak majd minden adatot:

email: bt.......@gmail.com (moderálva)

utalás: P R (moderálva)
Takarékbank
---------------------- (moderálva)

végére pedig ahogy, mondás tartja a stílus maga az ember, természetese én vagyok a köcsög senkiházi, mert megmerem kérdezni 2 hét után, hogy hol van az előre kifizetett cuccom:

Re:masteron
« Címzett: Flo11 Dátum: Ma - 09:45:36 »
« Továbbítottad vagy válaszoltál erre a levélre. »
VálaszIdézetTörlés
Idézetet írta: Flo11 - Ma - 08:33:39
na most untam meg a várakozást meg hogy nem kapok választ, a hétvégén írok egy szép beszámolót erről a sztoriról, megemlítelek téged is meg a remek kontaktodat, számlaszámmal mindennel együtt, ilyen nincs a világon, hogy heteket kell várni két rohadt ampullara, külföldről bármit rendeltem mindig megkaptam, természetesen magyarnak kellett utalnom, hogy végre lehuzzanak 40kval



Hallod hülyegyerek említs meg mindent buktasd le magad!
Tudod mit pöcsfej én ha kell vissza adom neked csak akkor add meg a nevedet vagy a címedet és én saját magam utalom vissza neked a szaros pénzedet!
Te figyelj már az meg sem fordul a hülye agyadban hogy az ember valószínűleg azért nem küldi el mert lehet valami gubanc van erre valószínű te nem gondoltál igaz csak szaros 40 000 Ft miatt rinyálsz mint egy rossz kurva. Te hülyegyerek heti 1,5-2 millióért rendelnek tőle legalább 8-10 ember akkor szerinted a te reggelid árával fog elmenni?
Mekkora egy pitiáner senki vagy egyből dobálod az ember úgyhogy saját magad is lebuktatod. Csináld buktasd le dob fel add ki a számlaszámot add ki az embert aki ismeri az úgy is tudja hogy milyen valószínű téged fognak szidni többen szerintem. Bár itt a fórumon nem sok ember rendel tőle mivel nem sok embernek adtam meg de most kihangsúlyozom bánom hogy egy ilyen kis csicskának mint te megadtam! Máskülönben én sem kaptam meg hülyegyerek de nem rinyálok érte meg nem próbálok meg vamzerkodni az ilyen szaros is köcsögöket a teremből is kitiltanák egy ilyen duma miatt. Adj ki minden adatot hátha az emberek elkezdenek szídni és a kutya nem fog egy ilyen csicskának segíteni többet. De nehogy én dobjalak tégedet itt ki pöcsfej
Két ampulla mi  @-o nem szégyelled magad? Figyej máskor rendelj be többet hülyegyerek hogy ha bármi van legyen. vagy mama ennyire a pénzt?
Ráadásul kurva túlárazott a cucc két ampulláért 40 k barmi is az.

bt----------@gmail.com
Sztem ez B T. (moderálva)

2023. Június 16. - 00:39:13
Válasz #5118
Nem elérhető

Rhino


Én évek óta tőle vásárlok, mindig korrekt volt kivétel nélkül. Ha késett a csomag vagy valami oknál fogva várni kellett azt mindig jelezte felém. Nem tudom nálad mi történhetett, de biztos vagyok benne, hogy nem lehúzni akart. Ahogy írtam is, tapasztalatom szerint egy korrekt srác, volt hogy külön ajándékot küldött próbaként 1-1 márkából teljesen ingyen!! Azt javaslom beszélj vele tisztelettel és biztos találtok megoldást a problémára.

2023. Június 16. - 07:27:53
Válasz #5119
Nem elérhető

Damn


Érdekes...
Nyilván tisztelettel kell beszélnie minden embernek egymással, és azt is értem hogy te jó tanácsnak szánod, de mire fel adjon tiszteletet? Már mint a másik fél hogy huzhatja fel az orrát ha ő nem korrekt?! Eddig csak a srác rakot bele 40kát,ő semmit, és még neki áll feljebb?! Nehezen lehetne ilyen embernek tisztelet teljesen írni..
De mindenesetre jó tanuló pénz hogy mielőtt költessz, kétszer is járd körbe hogy biztos nem e csesznek át. :D

2023. Június 16. - 08:42:58
Válasz #5120
Nem elérhető

haven


Érdekes...
Nyilván tisztelettel kell beszélnie minden embernek egymással, és azt is értem hogy te jó tanácsnak szánod, de mire fel adjon tiszteletet? Már mint a másik fél hogy huzhatja fel az orrát ha ő nem korrekt?! Eddig csak a srác rakot bele 40kát,ő semmit, és még neki áll feljebb?! Nehezen lehetne ilyen embernek tisztelet teljesen írni..
De mindenesetre jó tanuló pénz hogy mielőtt költessz, kétszer is járd körbe hogy biztos nem e csesznek át. :D

Nem tudod, ez egy bizalmi viszony.
" all those moments will be lost in time like tears in rain "

2023. Június 16. - 09:01:43
Válasz #5121
Nem elérhető

guzzi


Na akkor kedves Flo vagy Flórián vagy a faszom tudja ki vagy!  @-o @-o

Olyan idézeteket szúrsz be amit amúgy nekem nem is küldtél el!  @-o
Te magad nagyon szépen próbálod fényezni de amúgy egy ilyen megnyilvánulással te nem meg sajnáltatod magad hanem egy értelmes ember azt mondja hogy na azonnal ezt a srácot el kell felejteni! Máskülönben mint egy utolsó cigány rák betegséggel fenyegetőzöl hogy költse rák gyógyszerre az ember?
Nem szégyelled magad?

És akkor itt mindenkinek is üzenem hogy  legyen tisztába dologgal nem én adtam el neked bármit is hanem sírva könyörögtél itt az oldalon hogy de jó lenne egy korrekt valaki.  Na most volt egy hülye jelen esetben én és mondjuk úgy hogy segítettem ezt így utólag óriási hibának tartom!
Az hogy te nem kaptad meg a szaros akármidet az nem biztos hogy azt jelenti hogy te levagy húzva.  !+"%
Viszont én ezek után semmit nem küldenék neked ismétlem semmit!
 Tehát azt hogy te egy ki borítasz mindent ezzel buktatva magad buktatva akár ezt az oldalt is fel se fogod egy igazi huszonpár éves csicska hülye lehetsz aki szaros 40 000 k ért kijön és rinyál itt kint mindenkinek és panaszkodik hogy a csávó nem korrekt stb. Te öreg nem itt kell vamzerkodni, nem nekem itt kell panaszkodni hogy kivel hoztalak össze vicc amit csinálsz. Szépen gondolkodni kell hogy vajon miért nem küldte? Na most lehúzott vagy csak valami történhetett?  Igaz erre magadfajta hülyegyerek soha nem gondol csak egyből kimegy és köpköd meg dobja fel saját magát.  @-o Te megérdemelnéd hogy te is meg mindenki bukjon aztán megnézném a pofádat hogy hogy sírnál! De ismétlem önmagam Én az ő helyében neked ezek után semmit nem küldenék!!
Viszont te kiadtad az ő adatait ami valószínű hogy ma van holnap nincs de azt ne felejtsd el kisöreg hogy ő is tudja a te adataidat!  ****)
És újra kihangsúlyozom nem én adtam el neked nem nekem utaltál én csak jóhiszeműleg a te rinyálásodra reagálva ajánlottam. Aki drágának tartja a cuccot nem kell venni,  senkire nincs lebeszélve senkire nincs rá erőszakolva én bármit veszek azt azért teszem meg mert nekem megéri ha nem érné meg nem venné meg. De te rendelj máshonnan vannak itt oldalak ott a Zsolt segít neked a majesticból rendelni mert látszik te magadtól Túl hülye vagy!  @-o @-o o--O
Az ilyen veréb mint a megérdemel ni hogy az ilyen oldalról azonnal le legyen tiltva! Én szégyellem magam egyáltalán segítettem egy ilyen magadfajta igazi hülye vagy hülyének!
Két ampullát rendeltél és teszed a nagy vevőt  @-o majd nyávogsz hogy 40 000-re le lettél húzva. Te öreg ki a faszt érdekli. Az biztos hogy le lettél húzva? Mi  a fasznak dobálod itt a neveket ki vagy te.  @-o @-o @-o


A tiszteletről csak annyit hogy ha bárkivel egy terembe te így beszélnél mert késik a cuccod azonnal ki lennél tiltva!! De az is valószínű hogy az életbe szóba nem állna veled más hasonló!
Azt hogy engem le támadtál nem is értem milyen jogon? Velem tiszteletlenül beszéltél mert egy tök hülye neveletlen Pancser és ráadásul most be is bizonyítottad vamzer is vagy! Te itt kint irkálsz olyat ami tabu!  :----
Viszont azok az emberek akik ezek után  szóba állnak veled privát üzenetbe az számoljon arra hogy ha te ezt egyszer megtetted valakivel te bármikor megfogod tenni bárki mással is mert te nem kaptad meg a szaros cuccodat időbe!  @-o
Igen jaa mert jaj neked a héten véget ér a kúrád öcsém tanulj meg te tisztelettel viselkedni!
 ***)))) Tanulj meg türelmesen és szintén tisztelettel várni mert nem biztos hogy téged bárki is be csaphatott!
Menj haza szóljál anyucinak apucinak hogy mi történt aztán próbáljanak megnevelni. Te nem való vagy egy edzőterembe te nem való egy ilyen fórumra te tök hülye vagy!

2023. Június 16. - 09:24:04
Válasz #5122
Nem elérhető

Janó


Na akkor kedves Flo vagy Flórián vagy a faszom tudja ki vagy!  @-o @-o

Olyan idézeteket szúrsz be amit amúgy nekem nem is küldtél el!  @-o
Te magad nagyon szépen próbálod fényezni de amúgy egy ilyen megnyilvánulással te nem meg sajnáltatod magad hanem egy értelmes ember azt mondja hogy na azonnal ezt a srácot el kell felejteni! Máskülönben mint egy utolsó cigány rák betegséggel fenyegetőzöl hogy költse rák gyógyszerre az ember?
Nem szégyelled magad?

És akkor itt mindenkinek is üzenem hogy  legyen tisztába dologgal nem én adtam el neked bármit is hanem sírva könyörögtél itt az oldalon hogy de jó lenne egy korrekt valaki.  Na most volt egy hülye jelen esetben én és mondjuk úgy hogy segítettem ezt így utólag óriási hibának tartom!
Az hogy te nem kaptad meg a szaros akármidet az nem biztos hogy azt jelenti hogy te levagy húzva.  !+"%
Viszont én ezek után semmit nem küldenék neked ismétlem semmit!
 Tehát azt hogy te egy ki borítasz mindent ezzel buktatva magad buktatva akár ezt az oldalt is fel se fogod egy igazi huszonpár éves csicska hülye lehetsz aki szaros 40 000 k ért kijön és rinyál itt kint mindenkinek és panaszkodik hogy a csávó nem korrekt stb. Te öreg nem itt kell vamzerkodni, nem nekem itt kell panaszkodni hogy kivel hoztalak össze vicc amit csinálsz. Szépen gondolkodni kell hogy vajon miért nem küldte? Na most lehúzott vagy csak valami történhetett?  Igaz erre magadfajta hülyegyerek soha nem gondol csak egyből kimegy és köpköd meg dobja fel saját magát.  @-o Te megérdemelnéd hogy te is meg mindenki bukjon aztán megnézném a pofádat hogy hogy sírnál! De ismétlem önmagam Én az ő helyében neked ezek után semmit nem küldenék!!
Viszont te kiadtad az ő adatait ami valószínű hogy ma van holnap nincs de azt ne felejtsd el kisöreg hogy ő is tudja a te adataidat!  ****)
És újra kihangsúlyozom nem én adtam el neked nem nekem utaltál én csak jóhiszeműleg a te rinyálásodra reagálva ajánlottam. Aki drágának tartja a cuccot nem kell venni,  senkire nincs lebeszélve senkire nincs rá erőszakolva én bármit veszek azt azért teszem meg mert nekem megéri ha nem érné meg nem venné meg. De te rendelj máshonnan vannak itt oldalak ott a Zsolt segít neked a majesticból rendelni mert látszik te magadtól Túl hülye vagy!  @-o @-o o--O
Az ilyen veréb mint a megérdemel ni hogy az ilyen oldalról azonnal le legyen tiltva! Én szégyellem magam egyáltalán segítettem egy ilyen magadfajta igazi hülye vagy hülyének!
Két ampullát rendeltél és teszed a nagy vevőt  @-o majd nyávogsz hogy 40 000-re le lettél húzva. Te öreg ki a faszt érdekli. Az biztos hogy le lettél húzva? Mi  a fasznak dobálod itt a neveket ki vagy te.  @-o @-o @-o


A tiszteletről csak annyit hogy ha bárkivel egy terembe te így beszélnél mert késik a cuccod azonnal ki lennél tiltva!! De az is valószínű hogy az életbe szóba nem állna veled más hasonló!
Azt hogy engem le támadtál nem is értem milyen jogon? Velem tiszteletlenül beszéltél mert egy tök hülye neveletlen Pancser és ráadásul most be is bizonyítottad vamzer is vagy! Te itt kint irkálsz olyat ami tabu!  :----
Viszont azok az emberek akik ezek után  szóba állnak veled privát üzenetbe az számoljon arra hogy ha te ezt egyszer megtetted valakivel te bármikor megfogod tenni bárki mással is mert te nem kaptad meg a szaros cuccodat időbe!  @-o
Igen jaa mert jaj neked a héten véget ér a kúrád öcsém tanulj meg te tisztelettel viselkedni!
 ***)))) Tanulj meg türelmesen és szintén tisztelettel várni mert nem biztos hogy téged bárki is be csaphatott!
Menj haza szóljál anyucinak apucinak hogy mi történt aztán próbáljanak megnevelni. Te nem való vagy egy edzőterembe te nem való egy ilyen fórumra te tök hülye vagy!
Ezzel nagyrészt egyet ertek .  Benne van a pakliban hogy nem kapsz semmit a penzedert ha ismeretlen embertol elore fizetessel rendelsz. Ezek utan le kelk vonni a tanulsagot es elkonyvelni tanulo penznek.nasreszt meg ha csendben várt volna még egy hetet lehet mar megapta volns a cuccot.

2023. Június 16. - 09:29:09
Válasz #5123
Nem elérhető

Janó


Hilma szemesekrol illetve tesztorol vélemény?
Oxaja jo tobbit nem tudom.

2023. Június 16. - 09:35:34
Válasz #5124
Nem elérhető

Janó


Ma voltam ismét laborban.
Hilma ena 3 naponta 0,4ml.
SHGB szint nem tiszta miért ilyen magas, nálam nem akar lemenni a tesztotól.
A másik a hemoglobin szintem is 181.Vért kellene adnom, de 1x sikerült, másodszor már nem vették le a magas hemoglobin miatt. Na itt zárult a kör. Most megpróbálom az aszpirint hátha segít. Esetleg más ötlet, ha az aszpirin nem jön be?

SHGB 54,5nmol/L
Tesztoszteron 44,65nmol/L
Szabad tesztoszteron 1,83%
Biológiailag aktív tesztoszteron 45,2%
Ösztradiol 220pmol/L
Aspirin nem csokkenti a hemoglobint csak megakadalyozza a vérrög kialakulását. A  vér sűrűséget csapolassal lehet csak gyorsan csokkenteni. Amugy meg ha abbahagyod a cuccolast kerulod a vasat tartalmazo ételt sok vizet iszol lassan visszaáll normalisra de az hónapok.

2023. Június 16. - 09:44:16
Válasz #5125
Nem elérhető

guzzi


 @:-) Büszke lehet magára az ilyen ember meg büszke lehet mindenki aki egyetért ezzel a megnyilvánulással mert ezt így ebben a formában ahogy ő most le reagálta ez nem hogy nem tisztességes ez nemcsak hogy nem korrekt ez egyenesen undorító!!!!
Bárhol ezt bárkinek elmondaná egy terembe ott helybe szájba lenne VERVE az ember és a terembe a lábát soha nem tehetnél be! Azt nem értem ha eddig rendelt és minden korrekt volt akkor most mi a faszt rinyál itt egy minimális késés miatt? Ez mindig mindenhol benne van a pakliban hogy később érkezik meg a cucc nem törvényszerű de benne van.
Csak egy példa aki külföldről  rendel vagy aki rendelt már és van vagy volt hogy nem érkezik meg időben mit csinál beszalad a NAV-hoz és elmondja hogy én rendeltem innen onnan ezt azt?  @-o @-o Gyerekek mi van veletek rendelni kell időbe és annyit hogy egy kúrára elég legyen mert mi van ha kúra közben jön egy-két hetes késés? Jaj elfogyott a cucc kúra közbe? De tartaléknak mindig lenni kell srácok!
40k?  @-o @-o
A majesticről már nem tudnál rendelni sem mert minimum vásárlási limit van.  ;-oo-; @-o o--O

2023. Június 16. - 09:49:16
Válasz #5126
Nem elérhető

Ritchey


Hilma szemesekrol illetve tesztorol vélemény?
Olvass vissza pár oldalt. Van akinek nagyon bejött, van akinek kevésbé. Nekem ma hozta meg a dpd a cuccokat, eddig minden nagyon korrekt volt. A minőség majd kiderül az elkövetkezendő hetekben, enát és stanát rendeltem tőlük. De mindenképp írok róla mit tapasztaltam, nekem is sokan segítettek itt, amiért hálás köszönet! Az a minimum, hogy én is megosztom amit tapasztaltam. Üdv

2023. Június 16. - 09:59:00
Válasz #5127
Nem elérhető

Flo11


Na akkor kedves Flo vagy Flórián vagy a faszom tudja ki vagy!  @-o @-o

Olyan idézeteket szúrsz be amit amúgy nekem nem is küldtél el!  @-o
Te magad nagyon szépen próbálod fényezni de amúgy egy ilyen megnyilvánulással te nem meg sajnáltatod magad hanem egy értelmes ember azt mondja hogy na azonnal ezt a srácot el kell felejteni! Máskülönben mint egy utolsó cigány rák betegséggel fenyegetőzöl hogy költse rák gyógyszerre az ember?
Nem szégyelled magad?

És akkor itt mindenkinek is üzenem hogy  legyen tisztába dologgal nem én adtam el neked bármit is hanem sírva könyörögtél itt az oldalon hogy de jó lenne egy korrekt valaki.  Na most volt egy hülye jelen esetben én és mondjuk úgy hogy segítettem ezt így utólag óriási hibának tartom!
Az hogy te nem kaptad meg a szaros akármidet az nem biztos hogy azt jelenti hogy te levagy húzva.  !+"%
Viszont én ezek után semmit nem küldenék neked ismétlem semmit!
 Tehát azt hogy te egy ki borítasz mindent ezzel buktatva magad buktatva akár ezt az oldalt is fel se fogod egy igazi huszonpár éves csicska hülye lehetsz aki szaros 40 000 k ért kijön és rinyál itt kint mindenkinek és panaszkodik hogy a csávó nem korrekt stb. Te öreg nem itt kell vamzerkodni, nem nekem itt kell panaszkodni hogy kivel hoztalak össze vicc amit csinálsz. Szépen gondolkodni kell hogy vajon miért nem küldte? Na most lehúzott vagy csak valami történhetett?  Igaz erre magadfajta hülyegyerek soha nem gondol csak egyből kimegy és köpköd meg dobja fel saját magát.  @-o Te megérdemelnéd hogy te is meg mindenki bukjon aztán megnézném a pofádat hogy hogy sírnál! De ismétlem önmagam Én az ő helyében neked ezek után semmit nem küldenék!!
Viszont te kiadtad az ő adatait ami valószínű hogy ma van holnap nincs de azt ne felejtsd el kisöreg hogy ő is tudja a te adataidat!  ****)
És újra kihangsúlyozom nem én adtam el neked nem nekem utaltál én csak jóhiszeműleg a te rinyálásodra reagálva ajánlottam. Aki drágának tartja a cuccot nem kell venni,  senkire nincs lebeszélve senkire nincs rá erőszakolva én bármit veszek azt azért teszem meg mert nekem megéri ha nem érné meg nem venné meg. De te rendelj máshonnan vannak itt oldalak ott a Zsolt segít neked a majesticból rendelni mert látszik te magadtól Túl hülye vagy!  @-o @-o o--O
Az ilyen veréb mint a megérdemel ni hogy az ilyen oldalról azonnal le legyen tiltva! Én szégyellem magam egyáltalán segítettem egy ilyen magadfajta igazi hülye vagy hülyének!
Két ampullát rendeltél és teszed a nagy vevőt  @-o majd nyávogsz hogy 40 000-re le lettél húzva. Te öreg ki a faszt érdekli. Az biztos hogy le lettél húzva? Mi  a fasznak dobálod itt a neveket ki vagy te.  @-o @-o @-o


A tiszteletről csak annyit hogy ha bárkivel egy terembe te így beszélnél mert késik a cuccod azonnal ki lennél tiltva!! De az is valószínű hogy az életbe szóba nem állna veled más hasonló!
Azt hogy engem le támadtál nem is értem milyen jogon? Velem tiszteletlenül beszéltél mert egy tök hülye neveletlen Pancser és ráadásul most be is bizonyítottad vamzer is vagy! Te itt kint irkálsz olyat ami tabu!  :----
Viszont azok az emberek akik ezek után  szóba állnak veled privát üzenetbe az számoljon arra hogy ha te ezt egyszer megtetted valakivel te bármikor megfogod tenni bárki mással is mert te nem kaptad meg a szaros cuccodat időbe!  @-o
Igen jaa mert jaj neked a héten véget ér a kúrád öcsém tanulj meg te tisztelettel viselkedni!
 ***)))) Tanulj meg türelmesen és szintén tisztelettel várni mert nem biztos hogy téged bárki is be csaphatott!
Menj haza szóljál anyucinak apucinak hogy mi történt aztán próbáljanak megnevelni. Te nem való vagy egy edzőterembe te nem való egy ilyen fórumra te tök hülye vagy!

az a baj veled, hogy semmi értelme annak amit írsz csak össze-vissza fröcsögsz. A tények számítanak, mondtam, hogy a hülye dumáidat, hagyd meg másnak. és mik a tények én fizettem valamiért amit nem kaptam meg, ennyi kész vége. az ,hogy miért nem kapom az a feladó egyéni szociális problémája, ha nem tudja taratni amiért fizetek, semmi gond utallja vissza a pénzt, aztán felejtsük el egymást. De itt nem ez történt, hanem jönnek a kifogások ,hogy már elküdlte, meg ő külföldön van stb.  és nincs is semmilyen magyárzata miért nem küldi, csak egyszerűen nem válaszól. De tudom te milliókért rendelsz, és nem számit hogy 2 hetet vársz vagy 2 hónapot. ****)

2023. Június 16. - 10:46:32
Válasz #5128
Nem elérhető

guzzi


Te Flo figyelj már mi a fasznak avatsz bele engemet?
Írj az emberre ne itt!
Írsz nekem itt hogy fröcsögök hülyegyerek közben úgy viselkedsz mint aki nem lett megnevelve mint egy igazi csicska cigány gyerek! Te vamzerkodsz itt! Ismétlem írj az emberre ne itt kint nekünk és főleg ne nekem! Te milyen jogon avatsz bele engem? Mekkora egy hülye fasz vagy! másold már be ahova én azt írtam te neked hogy én 2 millióért rendelek hetente te istenverte igazi csicska gyerek! Nem mellesleg még egyszer kihangsúlyozom én nekem te nem utaltál én velem te semmilyen kontakba nem álltál azt hogy privátba tettem egy szívességet már bánom!!!
Na de engem te ne avasd bele!
Ha akarsz valamit írj az embernek de ne itt dobálózz hogy ki fröcsög! Én ezek után neked semmit nem küldenék egy türelmetlen hülyegyerek vagy nem érdemelsz meg egy betűt! Ha pedig olyan bátor gyerek vagy hogy itt arcoskodsz akkor írj az emberre és másold be hogy ide mit írtál ill hogy nyilvánultál meg aztán várd a válaszát de engem hagy ki ebből! Nekem semmi közöm hozzád neked sincs hozzám nem vagyunk egy szinten én próbálom a te szintedet felvenni és azon beszélni mert úgy látszik hogy te nem tudsz viselkedni te adod itt elő magad plusz egy olyan emberről írsz negatívan akiről azt se tudod hogy kicsoda és ez egy ezzel egyidejűleg belém is belém álltál holott nekem semmi közöm hozzád!

Ismétlem állítsd le magad rólam!

2023. Június 16. - 11:18:16
Válasz #5129
Nem elérhető

Lolka


Fiúk nem szeretnék beleszólni de ne buktassuk már be ezt az oldalt! Aki nem emlékszik rá az jobb ha tudja hogy a Protein builder oldalán is volt egy ilyen szteroidos topik vagy Fórum vagy nevezzük akárhogy is és egyszer csak megszűnt. Volt egy másik fórum is ott is árultok táplálékkiegészítőket és szteroidokról volt leírás és a hozzászóló résznél volt hogy egymásnak segítettek az emberek az is megszűnt a ki tudja milyen viselkedés miatt szerintem. Valakinek baja van valakivel az keresse meg privátba vagy írjon oda személyesen. Amúgy én is rendeltem az illetőtől és soha egy rossz szavam nem tudna lenni sőt csak jót tudnék mondani ahogy Rhino is mondja mindig korrekt volt arról nem is beszélve ha olyan márkát akartam venni amit hallottam hogy talán jó és ő tudta hogy nem az azonnal mondta hogy azt inkább ne.