2024. Május 04. - 20:13:58
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Jól működő márkák a szteroid piacon  (Megtekintve 445475 alkalommal)

0 Felhasználó és 55 vendég van a témában

2023. Június 17. - 17:15:24
Válasz #5160
Nem elérhető

Ritchey


Lehet igazad van, nem tudom, viszont csatolom hogy hogy néz ki, de tény hogy a dobozálása tényleg korrekt.. :)
Ez ugyanaz a csomagolasu mint az én oxam lehet csak érzékenyebb vagyok az anyagra de en par nap után durván éreztem a hatást most kb két hét után pedig kb egy centi kar comb vadli mellkas növekedés mikozben kidolgozottabb lettem. Egész nap feszülök eresedek es libidó erekcio komoly szinten nőtt. Ez csak 20 mg naponta hatása. Nem is akarok feljebb menni ennyi nekem elég legfeljebb hozzacsapok heti 200 primobolant vagy masteron enantatot
Szia, a primot vagy masteront is tőlük rendelted? Csak mert nekem is ilyen terveim vannak, ha elfogyott az ena, utána oxával és primoval vezetném le.. (ha lesz mit..  @-o) primoból van szemes is, melyik a jobb szerinted? Mi a tapasztalatod? Én még elég kezdő vagyok ezekben azért kérdezem. Köszönöm üdv
Nem hasznaltam még primobolant de ár érték alapján jobb a szuris . A stana mukodik mit erzel?
Még nem kezdtem el, tegnap érkezett csak meg a cucc, eddig csak egy ml ena ment a hilmából, úgy tervezem pár héttel később kezdem a stanát. Azt elmeletileg 1hét után éreznem kéne ha jól gondolom. Hallgatok a Zolira ha jó a cucc a 3. napon van a maxon a vérben akkor jöhet a következő stb.. ha nem akarok vizesedni. Ez menne egy hónapig és a második hónaptól menne mellé a stana. De ha van jobb ötleted az érdekel. Nekem eddig csak ilyen biosira, omega, meg vedi pharmás tapasztalatom van, azokba szerintem szinte semmi nem volt. Tavaly vettem biosirás oxát is, hát semmi ilyet nem tapasztaltam amit írtál a 20mg oxától. Pedig már felmentem ilyen 6-7 szemig is.
En a helyedbe nem várnék vele most kezdeném a stanat 20 mg naponta nekem eleg a jo stanabol. Gondolom nem őszre akarsz jo strandfazont. A biosira oxad ures volt. En omegaval jartam igy pár éve  teljesen ures volt minden amit vettem belőle.
Teljesen igazad van, csak egy picit ott van bennem, hogy letesztelném melyik cuccba mi van, mármint mit tud a hilmás ena és mi változik ha a stano is megy mellé.
Bár 2-3 hét múlva úgyis megyek vérvételre ott majd kiderül a szabad tesztó meg minden más is. A strandfazon már mindegy tavaly az omegával szoptam be ( volt susta is az is üres volt) idén meg ezzel a szar pharm tec enával. Még jó hogy a ripped -et nem vettem át,mert gondolom az is egy fos lehet. Ezért vagyok most nagyon kiváncsi a hilmára, mert ha faszájos akkor rendelek még oxát meg primót, legfeljebb elmegyünk majd valami last minute útra, addig marad a belső kisugárzás.. de nagyon köszönöm a segítséget!  ;-oo-;

2023. Június 18. - 11:23:27
Válasz #5161
Nem elérhető

haven


Ezzekkel fogtam bele egy 16 hetes kúrába,  a cél erőnövelés. Heti 2X2 a terv, ha sikerül HCG t is szereznem, akkor azt még heti 500 egységgel megdobom.
" all those moments will be lost in time like tears in rain "

2023. Június 18. - 13:02:58
Válasz #5162
Nem elérhető

MLO


Ezzekkel fogtam bele egy 16 hetes kúrába,  a cél erőnövelés. Heti 2X2 a terv, ha sikerül HCG t is szereznem, akkor azt még heti 500 egységgel megdobom.

Ez milyen cucc?

Boldinak adj időt, jó lesz...

2023. Június 18. - 13:09:36
Válasz #5163
Nem elérhető

MLO


Sziasztok!
1. Tren ace használathoz, lenne jó tanácsotok!?
2naponta 0.3ml?
Tesztó menne, meg max npp...
(6 hete megy tesztó)

2023. Június 18. - 13:51:37
Válasz #5164
Nem elérhető

Kamagraking


Sziasztok!

megosztom veletek forumozó (moderálva) nevezetű taggal kapcsolatos tapasztalataimat. Jó pár privát levelet váltottunk mire eljutottunk oda, hogy ő tud e valakit aki megbízható, normális cuccot tud. Meg is kaptam a csoda kontaktot, akit el ne basszak, mert nagyon jó fej. Ezután kaptam privenoteos ( aki nem tudja ez egy olyan oldal, ahol a megnyitott üzenetet egyszer lehet megnyitni) mailt, hogy akkor ő csak ezen keresztül hajlandó kommunikálni. Lebeszéltük , hogy akkor mi is kellene, majd két hete elutaltam a pénzt, idáig nagyon készséges volt az ember, viszonylag hamar válaszólt. Eltelet 1 hét majd rákérdeztem, hogy mikor lesz csomagszám. Itt már kicsit megnőtt a válaszidő, de végül azt mondta, majd másnap feladja.  Ismét eltelt 5 nap amikor megint írtam, erre már azt választ kaptam, hogy ő már múlthéten feladta és küldte is a csomagszámot, termesztésen nem kaptam se csomagszámot, se csomagot. Megint írtam, erre már az volt a válasz, hogy ő külföldön van és majd ha hazajött küldi a csomagszámot. Ez volt az utolsó válasz amit, kaptam azóta, még kétszer írtam és semmilyen válasz nincs. Bárhonnan rendeltem idáig külföldről, mindig megkaptam amit rendeltem, természetes magyartól kellett rendelnem ahhoz, hogy lehúzzanak. Ezt a 40k kívánom, hogy költse rákgyógyszerre.

Hogy esetleg más nem fusson bele ebbe hibába, bár úgyis megváltoztatnak majd minden adatot:

email: btam-------------(moderálva)
utalás: P R (moderálva)
Takarékbank
-------------------------(moderálva)

végére pedig ahogy, mondás tartja a stílus maga az ember, természetese én vagyok a köcsög senkiházi, mert megmerem kérdezni 2 hét után, hogy hol van az előre kifizetett cuccom:

Re:masteron
« Címzett: Flo11 Dátum: Ma - 09:45:36 »
« Továbbítottad vagy válaszoltál erre a levélre. »
VálaszIdézetTörlés
Idézetet írta: Flo11 - Ma - 08:33:39
na most untam meg a várakozást meg hogy nem kapok választ, a hétvégén írok egy szép beszámolót erről a sztoriról, megemlítelek téged is meg a remek kontaktodat, számlaszámmal mindennel együtt, ilyen nincs a világon, hogy heteket kell várni két rohadt ampullara, külföldről bármit rendeltem mindig megkaptam, természetesen magyarnak kellett utalnom, hogy végre lehuzzanak 40kval



Hallod hülyegyerek említs meg mindent buktasd le magad!
Tudod mit pöcsfej én ha kell vissza adom neked csak akkor add meg a nevedet vagy a címedet és én saját magam utalom vissza neked a szaros pénzedet!
Te figyelj már az meg sem fordul a hülye agyadban hogy az ember valószínűleg azért nem küldi el mert lehet valami gubanc van erre valószínű te nem gondoltál igaz csak szaros 40 000 Ft miatt rinyálsz mint egy rossz kurva. Te hülyegyerek heti 1,5-2 millióért rendelnek tőle legalább 8-10 ember akkor szerinted a te reggelid árával fog elmenni?
Mekkora egy pitiáner senki vagy egyből dobálod az ember úgyhogy saját magad is lebuktatod. Csináld buktasd le dob fel add ki a számlaszámot add ki az embert aki ismeri az úgy is tudja hogy milyen valószínű téged fognak szidni többen szerintem. Bár itt a fórumon nem sok ember rendel tőle mivel nem sok embernek adtam meg de most kihangsúlyozom bánom hogy egy ilyen kis csicskának mint te megadtam! Máskülönben én sem kaptam meg hülyegyerek de nem rinyálok érte meg nem próbálok meg vamzerkodni az ilyen szaros is köcsögöket a teremből is kitiltanák egy ilyen duma miatt. Adj ki minden adatot hátha az emberek elkezdenek szídni és a kutya nem fog egy ilyen csicskának segíteni többet. De nehogy én dobjalak tégedet itt ki pöcsfej
Két ampulla mi  @-o nem szégyelled magad? Figyej máskor rendelj be többet hülyegyerek hogy ha bármi van legyen. vagy mama ennyire a pénzt?

Forumozó - (moderálva) és a csodadealer a gmail.com-os emailcímmel...

Tudod,ha úriember lennél,zsebből kifizetted volna azt a 40-et,mivel te rángattad bele ebbe a helyzetbe ezt az embert.

De mindenki úgy intézi a dolgait ahogy akarja.

Végezetül egy kis olvasnivaló:
https://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=1358.0


Te szuper Kamagra  @-o Miért is kellene nekem kifizetnem? És kit rángattam én bele? De óriási tévedésben vagy öreg! Ezt az embert nem kellett semmibe belerángatni! Te kb. akkora faszfej mint aki egyetért vele! Te aki nagyban árulod a szaros cuccaidat fű alatt privát üzenetekben szerintem jobb ha befogod a pofádat!  @-o @-o ;-oo-;
Azt miből veszed te is hogy be lett húzva? A fasz Flo csak azért gusztustalankodik mint egy depressziós Vamzer mert két hétig nem érkezett meg neki a szaros cucca?  !+"%
 ****) Szuper Kamagra csak nem te vagy az a fő Dealer aki nem küldte el neki? Most meg előadod itt a hiper kommentelő mindentudót! ( aki amúgy G is vagy. ) ****) Csak a hülye nem veszi észre hogy ugyan azzal a stílussal írsz!
Mióta a G eltűnt te vagy itt a nagy fő megmondó szuper vegyész!  :-} ****:)))
Máskülönben nincs semmi közöd hozzá akkor mi a fasznak ugatsz bele hogy kinek kell fizetni meg kinek nem!??  ***))))
Különben egy ilyen megmozdulás után minden teremből ki lenne rugdosva és senki nem állna vele szóba!!!  :-}  :----

Szerintem kettőnk közül te buktál meg itt szteroidkereskedelemmel,azonnal tettek rád terhelőt vagy hármat.
Ezen felül még le is vetted a srácot,ami sima lopás.

Ahhoz meg,hogy azt hiszed,hogy én vagyok G csak annyi a hozzáfűznivalóm,hogy ez csak a te paranoid agyszüleményed.Jókat szoktam röhögni rajt.

Kártalanítsd a srácot!
Anabolika bevizsgálás-->írj privit

2023. Június 18. - 13:53:25
Válasz #5165
Nem elérhető

Kamagraking


Ezzekkel fogtam bele egy 16 hetes kúrába,  a cél erőnövelés. Heti 2X2 a terv, ha sikerül HCG t is szereznem, akkor azt még heti 500 egységgel megdobom.
Nem kimondottan erőnövelő cuccok,választhattál volna vmi androgénebbet is.
Fluoxy.metribolone,stb..
Anabolika bevizsgálás-->írj privit

2023. Június 18. - 14:07:29
Válasz #5166
Nem elérhető

Norborg34


Ezzekkel fogtam bele egy 16 hetes kúrába,  a cél erőnövelés. Heti 2X2 a terv, ha sikerül HCG t is szereznem, akkor azt még heti 500 egységgel megdobom.
Nekem elite boldi, amit másfél éve vettem, brutálisan gyulladt, kiváncsi vagyok nálad működni fog-e?! Elite szuszi is nagyon picit gyulladt, viszont semmit sem ért, de ugyan akkor tájt mások pedig írták, hogy tök jó! Concentrexre majd írd már meg légyszi, hogy hogy muzsikált! Nyár vegéig én semmi mást nem tesztelgetek, lehet még utána sem, csak 1-2 régebbi érdekességről akarom megtudni,  hogy működnek-e!? Köszi!

2023. Június 18. - 14:30:14
Válasz #5167
Nem elérhető

haven


Ezzekkel fogtam bele egy 16 hetes kúrába,  a cél erőnövelés. Heti 2X2 a terv, ha sikerül HCG t is szereznem, akkor azt még heti 500 egységgel megdobom.
Nem kimondottan erőnövelő cuccok,választhattál volna vmi androgénebbet is.
Fluoxy.metribolone,stb..
Nem ismertem ezeket, utána olvasok majd, köszönöm a tippet!  ;-oo-;
" all those moments will be lost in time like tears in rain "

2023. Június 18. - 14:32:56
Válasz #5168
Nem elérhető

haven


Ezzekkel fogtam bele egy 16 hetes kúrába,  a cél erőnövelés. Heti 2X2 a terv, ha sikerül HCG t is szereznem, akkor azt még heti 500 egységgel megdobom.
Nekem elite boldi, amit másfél éve vettem, brutálisan gyulladt, kiváncsi vagyok nálad működni fog-e?! Elite szuszi is nagyon picit gyulladt, viszont semmit sem ért, de ugyan akkor tájt mások pedig írták, hogy tök jó! Concentrexre majd írd már meg légyszi, hogy hogy muzsikált! Nyár vegéig én semmi mást nem tesztelgetek, lehet még utána sem, csak 1-2 régebbi érdekességről akarom megtudni,  hogy működnek-e!? Köszi!
Persze, mindenképp megírom majd! A dobozukra 2021 es gyártási dátum van, bízom bennük  ;)
" all those moments will be lost in time like tears in rain "

2023. Június 18. - 17:53:31
Válasz #5169
Nem elérhető

Karcsi!!!


Ezzekkel fogtam bele egy 16 hetes kúrába,  a cél erőnövelés. Heti 2X2 a terv, ha sikerül HCG t is szereznem, akkor azt még heti 500 egységgel megdobom.



nekem volt ilyen elites boldim szerintem üres volt az enyém! de a concartex úgy hallottam hogy jó tesztókat csinál!

2023. Június 18. - 18:00:14
Válasz #5170
Nem elérhető

haven


Ezzekkel fogtam bele egy 16 hetes kúrába,  a cél erőnövelés. Heti 2X2 a terv, ha sikerül HCG t is szereznem, akkor azt még heti 500 egységgel megdobom.



nekem volt ilyen elites boldim szerintem üres volt az enyém! de a concartex úgy hallottam hogy jó tesztókat csinál!
Azt tudni fogom, ha üres lesz a boldi, nálam az extrém durranás hoz, gondolom a megemelkedett vörösvértestszám miatt. Azt megmondja a labor. A tesztó önmagában, tehát ha a boldi üres lenne, megemelné a vörösvértestszámot?
" all those moments will be lost in time like tears in rain "

2023. Június 18. - 19:42:48
Válasz #5171
Nem elérhető

guzzi


Sziasztok!

megosztom veletek forumozó (moderálva) nevezetű taggal kapcsolatos tapasztalataimat. Jó pár privát levelet váltottunk mire eljutottunk oda, hogy ő tud e valakit aki megbízható, normális cuccot tud. Meg is kaptam a csoda kontaktot, akit el ne basszak, mert nagyon jó fej. Ezután kaptam privenoteos ( aki nem tudja ez egy olyan oldal, ahol a megnyitott üzenetet egyszer lehet megnyitni) mailt, hogy akkor ő csak ezen keresztül hajlandó kommunikálni. Lebeszéltük , hogy akkor mi is kellene, majd két hete elutaltam a pénzt, idáig nagyon készséges volt az ember, viszonylag hamar válaszólt. Eltelet 1 hét majd rákérdeztem, hogy mikor lesz csomagszám. Itt már kicsit megnőtt a válaszidő, de végül azt mondta, majd másnap feladja.  Ismét eltelt 5 nap amikor megint írtam, erre már azt választ kaptam, hogy ő már múlthéten feladta és küldte is a csomagszámot, termesztésen nem kaptam se csomagszámot, se csomagot. Megint írtam, erre már az volt a válasz, hogy ő külföldön van és majd ha hazajött küldi a csomagszámot. Ez volt az utolsó válasz amit, kaptam azóta, még kétszer írtam és semmilyen válasz nincs. Bárhonnan rendeltem idáig külföldről, mindig megkaptam amit rendeltem, természetes magyartól kellett rendelnem ahhoz, hogy lehúzzanak. Ezt a 40k kívánom, hogy költse rákgyógyszerre.

Hogy esetleg más nem fusson bele ebbe hibába, bár úgyis megváltoztatnak majd minden adatot:

email: btam-------------(moderálva)
utalás: P R (moderálva)
Takarékbank
-------------------------(moderálva)

végére pedig ahogy, mondás tartja a stílus maga az ember, természetese én vagyok a köcsög senkiházi, mert megmerem kérdezni 2 hét után, hogy hol van az előre kifizetett cuccom:

Re:masteron
« Címzett: Flo11 Dátum: Ma - 09:45:36 »
« Továbbítottad vagy válaszoltál erre a levélre. »
VálaszIdézetTörlés
Idézetet írta: Flo11 - Ma - 08:33:39
na most untam meg a várakozást meg hogy nem kapok választ, a hétvégén írok egy szép beszámolót erről a sztoriról, megemlítelek téged is meg a remek kontaktodat, számlaszámmal mindennel együtt, ilyen nincs a világon, hogy heteket kell várni két rohadt ampullara, külföldről bármit rendeltem mindig megkaptam, természetesen magyarnak kellett utalnom, hogy végre lehuzzanak 40kval



Hallod hülyegyerek említs meg mindent buktasd le magad!
Tudod mit pöcsfej én ha kell vissza adom neked csak akkor add meg a nevedet vagy a címedet és én saját magam utalom vissza neked a szaros pénzedet!
Te figyelj már az meg sem fordul a hülye agyadban hogy az ember valószínűleg azért nem küldi el mert lehet valami gubanc van erre valószínű te nem gondoltál igaz csak szaros 40 000 Ft miatt rinyálsz mint egy rossz kurva. Te hülyegyerek heti 1,5-2 millióért rendelnek tőle legalább 8-10 ember akkor szerinted a te reggelid árával fog elmenni?
Mekkora egy pitiáner senki vagy egyből dobálod az ember úgyhogy saját magad is lebuktatod. Csináld buktasd le dob fel add ki a számlaszámot add ki az embert aki ismeri az úgy is tudja hogy milyen valószínű téged fognak szidni többen szerintem. Bár itt a fórumon nem sok ember rendel tőle mivel nem sok embernek adtam meg de most kihangsúlyozom bánom hogy egy ilyen kis csicskának mint te megadtam! Máskülönben én sem kaptam meg hülyegyerek de nem rinyálok érte meg nem próbálok meg vamzerkodni az ilyen szaros is köcsögöket a teremből is kitiltanák egy ilyen duma miatt. Adj ki minden adatot hátha az emberek elkezdenek szídni és a kutya nem fog egy ilyen csicskának segíteni többet. De nehogy én dobjalak tégedet itt ki pöcsfej
Két ampulla mi  @-o nem szégyelled magad? Figyej máskor rendelj be többet hülyegyerek hogy ha bármi van legyen. vagy mama ennyire a pénzt?

Forumozó - (moderálva) és a csodadealer a gmail.com-os emailcímmel...

Tudod,ha úriember lennél,zsebből kifizetted volna azt a 40-et,mivel te rángattad bele ebbe a helyzetbe ezt az embert.

De mindenki úgy intézi a dolgait ahogy akarja.

Végezetül egy kis olvasnivaló:
https://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=1358.0


Te szuper Kamagra  @-o Miért is kellene nekem kifizetnem? És kit rángattam én bele? De óriási tévedésben vagy öreg! Ezt az embert nem kellett semmibe belerángatni! Te kb. akkora faszfej mint aki egyetért vele! Te aki nagyban árulod a szaros cuccaidat fű alatt privát üzenetekben szerintem jobb ha befogod a pofádat!  @-o @-o ;-oo-;
Azt miből veszed te is hogy be lett húzva? A fasz Flo csak azért gusztustalankodik mint egy depressziós Vamzer mert két hétig nem érkezett meg neki a szaros cucca?  !+"%
 ****) Szuper Kamagra csak nem te vagy az a fő Dealer aki nem küldte el neki? Most meg előadod itt a hiper kommentelő mindentudót! ( aki amúgy G is vagy. ) ****) Csak a hülye nem veszi észre hogy ugyan azzal a stílussal írsz!
Mióta a G eltűnt te vagy itt a nagy fő megmondó szuper vegyész!  :-} ****:)))
Máskülönben nincs semmi közöd hozzá akkor mi a fasznak ugatsz bele hogy kinek kell fizetni meg kinek nem!??  ***))))
Különben egy ilyen megmozdulás után minden teremből ki lenne rugdosva és senki nem állna vele szóba!!!  :-}  :----

Szerintem kettőnk közül te buktál meg itt szteroidkereskedelemmel,azonnal tettek rád terhelőt vagy hármat.
Ezen felül még le is vetted a srácot,ami sima lopás.

Ahhoz meg,hogy azt hiszed,hogy én vagyok G csak annyi a hozzáfűznivalóm,hogy ez csak a te paranoid agyszüleményed.Jókat szoktam röhögni rajt.

Kártalanítsd a srácot!


Ns figyelj ide  szuper Kamagra király @-o @-o
Terhelőt tettek rám hárman is???  @-o @-o @-o
Csak hogy tisztán láss te is!
Semmi közöm a sráchoz!!!
Attól hogy te azt hiszed én vagyok ezen nem csak én nevettem nagyot!! De legyen így ahogy te be képzelted!
Viszont nem kell tagadni hogy Veszprémbe van az a személy ahonnan te rajtad keresztül küldik a cuccot!!
Igen szuper Kamagra király te it privát üzenetbe oldod meg!! ;-oo-;
Máskülönben amit te lopásnak nevezel a csalás büntetőjogi értelembe!
Viszont amit te csinálsz az kábítószer kereskedelem!!  :-} ****)
(Mivel hogy minden szteroid kábítószernek minősül!)
Kártalanítsak?? Én? Miért is?
Nyugodtan nyomoztak le az adott e-mail címet és számlaszámot!
Aztán a te privát üzeneteidet is és az általad megadott számlaszámot is!
Felhívnám a figyelmed hogy abban az esetben vádaskodj ha minden kétséget kizáróan tudod bizonyítani azt amit részemre felhozatál és itt nyilvánosan leírsz! Máskülönben amit te csinálsz sz vádaskodás amit semmivel nem tudsz bizonyítani ellenben én veled igen csak tudnám!
De jobb ha itt befejezzük és ezt a témát lezárjuk és nem dobáljuk egymásra a szart főleg nem úgy hogy ismétlem és kihangsúlyozom semmi közöm nincs az emberhez! Ne játszd az eszed mert nincs mire! A hülye Flo gyerek túl játszotta az eszét és ezzel egyidejűleg  túlreagálta az egészet te pedig beálltál mögé mint vamzer asszisztens! Az én véleményem szerint mindez gusztustalan és nem helyénvaló! Zárásnak ugyanazt tudom mondani mint eddig is ilyen viselkedéssel és hozzáállással az ilyen gyerekeket mint a Flo vagy pl te is  kizárnak minden teremből örökre!!! Vamzerokat és segítőiket soha sehol nem tűrték és nem is tűrik meg!!  ****) :-} **:))))*

2023. Június 18. - 22:20:22
Válasz #5172
Nem elérhető

Rob97


Nyilván nem a csomagolás alapján dönt az ember, de pl a Vedi pharma amit árul az már a csomagoláson is látszik hogy 1 fillért nem ér :D szóval támpontnak jó valamilyen szinten azért...
De mellesleg találkoztam olyan gyártóval is akinek a szemese nulla volt de az injekciósa mesteri volt, szó szerint tökéletes...
Nehéz jót találni, meg nehezebb sajnos beszerezni.. 

Én is most akartam rájuk próbálni de ezer oldal van ahol a hilma cucc fent van amit ajánlottak itt . Nem lehet elmenni rajta melyik oldalon van ,,jó cucc''. Hilmastore.com?

hilma a steroidify.com oldalon is van, ez viszont nem kispalyas oldal 10+ eve a piacon 0/24 ugyfelszolgalattal. nekem elb@sztak a rendelesem, mast kuldtek, lefotoztam es szo nelkul ingyen kuldtek ujat ezt meg megtarthattam (persze posta dij sem volt es 1000x bocsanatot kertek).

ennyit tudok mondani egyelore, mivel enantat megy par hete meg nem tudom megmondani, hogy a cucc milyen, de libido mar biztosan nott

2023. Június 19. - 00:23:05
Válasz #5173
Nem elérhető

Zero


Nyilván nem a csomagolás alapján dönt az ember, de pl a Vedi pharma amit árul az már a csomagoláson is látszik hogy 1 fillért nem ér :D szóval támpontnak jó valamilyen szinten azért...
De mellesleg találkoztam olyan gyártóval is akinek a szemese nulla volt de az injekciósa mesteri volt, szó szerint tökéletes...
Nehéz jót találni, meg nehezebb sajnos beszerezni.. 

Én is most akartam rájuk próbálni de ezer oldal van ahol a hilma cucc fent van amit ajánlottak itt . Nem lehet elmenni rajta melyik oldalon van ,,jó cucc''. Hilmastore.com?

hilma a steroidify.com oldalon is van, ez viszont nem kispalyas oldal 10+ eve a piacon 0/24 ugyfelszolgalattal. nekem elb@sztak a rendelesem, mast kuldtek, lefotoztam es szo nelkul ingyen kuldtek ujat ezt meg megtarthattam (persze posta dij sem volt es 1000x bocsanatot kertek).

ennyit tudok mondani egyelore, mivel enantat megy par hete meg nem tudom megmondani, hogy a cucc milyen, de libido mar biztosan nott

Jó drágák is a cuccok.

2023. Június 19. - 10:47:05
Válasz #5174
Nem elérhető

Ritchey


Nyilván nem a csomagolás alapján dönt az ember, de pl a Vedi pharma amit árul az már a csomagoláson is látszik hogy 1 fillért nem ér :D szóval támpontnak jó valamilyen szinten azért...
De mellesleg találkoztam olyan gyártóval is akinek a szemese nulla volt de az injekciósa mesteri volt, szó szerint tökéletes...
Nehéz jót találni, meg nehezebb sajnos beszerezni.. 

Én is most akartam rájuk próbálni de ezer oldal van ahol a hilma cucc fent van amit ajánlottak itt . Nem lehet elmenni rajta melyik oldalon van ,,jó cucc''. Hilmastore.com?

hilma a steroidify.com oldalon is van, ez viszont nem kispalyas oldal 10+ eve a piacon 0/24 ugyfelszolgalattal. nekem elb@sztak a rendelesem, mast kuldtek, lefotoztam es szo nelkul ingyen kuldtek ujat ezt meg megtarthattam (persze posta dij sem volt es 1000x bocsanatot kertek).

ennyit tudok mondani egyelore, mivel enantat megy par hete meg nem tudom megmondani, hogy a cucc milyen, de libido mar biztosan nott
Mennyi a kiszállítási idő ha onnan rendelsz?