Bodybuilding.hu Fórumok

Fórum => Termék Tesztek => PARA-ANABOLIC XTREME TEST => A témát indította: B1ll4 - 2008. Július 14. - 13:28:03

Cím: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 14. - 13:28:03
Sziasztok !

Megszeretném indítani a teszt topicot , mert már 1 hete húzza mindenki a dolgot , hátha így a többiek is kedvet kapnak írkálgatni :) . Remélem páran már ismertek , de aki nem annak bemutatkoznék : Józsa Béla becses nevem , 19 éves leszek augusztusban , megszakításokkal 3 éve foglalkozok a testépítéssel előtte 12 évet futballoztam ! Kezdeti céljaim mint sokan másoknak is , egy minimális fizikum összehozása volt . Irigyeltem a nálam izmosabb srácokat (amit megjegyzek nem volt nehéz találni a szikár 53kg-omhoz :D) . Évről , évre hálisten mondhatjuk , hogy fejlődtem valamelyest és most itt tartok , hogy elértem a 92kg-ot , viszonylag száraz formával !

Ezzel a teszttel szeretnék egy új szintre lépni , mind fejben mind kívül . Az összes olyan embert aki irígy , nem bírja ki , hogy ne szóljon le , megtanulok nem foglalkozni velük és csakis az igazán értékes emberekkel foglalkozok . Lehet gyerekes a dolog , de én élsportolónak tartom magam , mert ha nem ehhez ragaszkodnék nem lenne abszolút meg az önfegyelem a sport , az életmód iránti alázat , ami elengedhetetlen véleményem szerint ebben a sportban . Vannak genetikai gyengeségeim is sajnos , de ezeket majd kompenzálnom kell idővel , még mindig hátat szélesítek és fogok is . Mellet elsősorban ott is a felső részét kell felhoznom . Váll oldalsó,hátsó fejére több hangsúlyt fektetek , lábamat is itt az ideje külön szedni . Külön fogom megedzeni a hajlítót és a feszítőt is , a hasazást kicsit visszafogom mert a széles derék annak is betudható , hogy a ferdehasizmaim , habár most már nem látszanak annyira , de eléggé megvastagodtak és ezáltal az összkép nem igazán meggyőző !

tockon2 barátommal fogok együtt tesztelni , ami nagyon sokat jelent számomra . Igazi fenevad ha beszabadul a terembe és ő mindig motiváció marad számomra , ha éppen nincsen a gondolataimban valaki előttem (gondolok itt Sethre , Stevere meg 1-2 emberkére) . Ez az én teszt topicom , tehát most nem fogom isteníteni Patrikot sehol sem , tudja ő azt jól mit gondolok róla . Mint elmondtam , próbálom teljes kizárni gondolataimból is a rossz dolgokat , célzok itt ezzel jó apámra , a körülöttem élő kécskei EMO teamre és hasonlók ... ! A távoli kitűzött céljaim sok embernek nevetségesek és leírnak , hogy ilyen betegségből meg ilyen gyenge genetikával nem lehet megcsinálni , de én befogom bizonyítani pár év múlva , hogy amit kiterveltem azt valóra is váltom !  @:-)
Megtaláltam már a harmóniát ezzel a sporttal , hálisten vannak sokan akik ezt már pozitívan tolerálják és ez számomra mind motiváció és az is lesz még egy darabig !

Teszt végére nem feltétlen szeretnék hízni , lehet korábban említettem , akár hízhatok is 2-3kg-ot nem zavar nagyon ... DE , a mass-fx & Hyperdrol tesztnél bebizonyították nekem a termékek , hogy ha nem is tömeg jön rád , de sűrűsödsz , keményedsz , tagolódsz ... ezek , ahogy én láttam nagyon is látványosak voltak . Nem fogok ebből ceremóniát csinálni soha és nem is akarok , hogy én mikor kajálok félre . Most Seth-et megtiszteltem egy ilyennel Pénteken (3 év után) , de lehet hetente becsúsztatok 1 vagy maximum 2 félrekajálást , de az sem lesz "szemét" jellegű . Sokszor leírtam már nektek , hogy én ehhez a csapathoz akarok tartozni még nagyon sokáig . Akik lent voltak Kécskén szerintem láthattok , hogy mennyire örültem mindenkinek . Ez az a dolog ami nálam az értékrendbe mind az átlagon felül van és csakis a velünk egy életmódú emberek tudják miken megyünk keresztül nap mint nap . Szóval szeretném megköszönni minden fórumos kollégának a segítségét , támogatását ! Én a lehető legkeményebben fogom ezt a tesztet levezetni , nem lesz (mint ahogy nem is volt) elbizonytalanodás , kicsapongás ... buli , csakis a testépítésnek hódolok és tovább nyomni titeket is előre , hogy mindenhonnan meglehet csinálni , ez csak rajtatok áll !Köszönöm Steve-nek és az ExtremeFit-nek a kiegészítőket és , hogy megbíztak egy ilyen teszttel . Precíz leszek a vezetésében , képekkel dúsítva , próbálok motiválóan írogatni !

Az étrendemet és a táplálékkiegészítő használatomat este fogom leírni majd edzés után , mert most már vár a kaja és még nem igazán láttam neki sütni,főzni . Nyomjátok a vasakat keményen , ez mindig egy biztos pont marad a számunkra ! Sok sikert az összes tesztelőnek ! :-){ ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: darknight - 2008. Július 14. - 13:33:47

Nyomjad neki Bélaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    >:D >:D >:D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: hopika - 2008. Július 14. - 13:40:32
Sok sikert Béla és elnézést,hogy mégsem jutottam el Hozzátok pénteken!
Train Hard!!!
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Steve Namat - 2008. Július 14. - 13:40:45
Gooooo Béla!!!!!!!!!!


 @:-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Július 14. - 13:50:17
Kíváncsian várom mit fogsz kihozni a tesztből, a hozzáállással nem lesz gond, az tuti  8) Adj bele mindent, mert muszáj!!  :-<  @:-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Zsuzsi - 2008. Július 14. - 14:40:14
Én is kíváncsian várom a fejleményeket és tök jó lenne mihamarabb látni a Johnnyban azokat a kemény edzéseket :D :D :D :D :D :D
Sok sikert Béla!!!!!!
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtisFace - 2008. Július 14. - 14:43:31
Azt hiszem meg van kitől kell hozzáállásból példát venni :-)! Hajrá Béla! ;-oo-;

(Én is ma még elindítom a topicom, csak elötte még meló meg edzés)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: madinorbi - 2008. Július 14. - 15:08:09
Hajrá Béla !
Tőled tutti infokat fogunk megtudni a 3ad-ről  ;)
Nyomjad !
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: sasa - 2008. Július 14. - 15:10:35
Ez az Béla!
Úgy viselkedsz már mint egy profi! Łł=
Csak így tovább!
Csak azért vigyázz a gyors erőnövekedéssel és plussz kilókkal, mert az izületek végesek.
Mondom én? ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Július 14. - 15:22:50
Béla, pótanyád figyel  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
...és drukkol @:-) :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 14. - 15:53:40
A táplálékkiegészítésem :

Nem sokat változott az eddigiekhez képest , NO-fokozók terén én havonta váltogatok , mert képes vagyok sajnos megszokni a különböző termékeket . Fehérjéből teljesen felesleges váltanom , mivel megtaláltam a számomra legjobb fehérjét . A szokásos vitamin , aminósav bevitelem is megmaradt , de nézzük csak , hogy is néz ki ez valójában .

Prolab Training Pak : 1. étkezés után 1 zacsi , ISS super vitamin pak-ot váltottam le vele , szinte ugyanaz a 2 termék .
Dymatize Elite Whey 10LB  : Sima csokis ízben veszem , nem variálgatom mert ráfáztam már erre párszor . 1. étkezésnél 2 adag , edzés után 2 adag , valamint 1 adag esti felkeléskor , mert ezt nem tudom elkerülni :) !
MHP Glutamine-SR : Edzés közben beverek az arcba 15g-ot .
Optimum Nutrition C-vitamin : Az egyik legfontosabb kiegészítő számomra , mivel én hajlamos vagyok ugye arra , hogy immunrendszer legyengüljön legyen szó itt nyárról ,télről bármilyen évszakról .Biztonságot nyújt és nagyon hálás feladatot tölt be nálam . Nem utolsó sorban a gyilkos vitamin lobby mi ? Kórházban 15-20g-ot kaptam naponta ...ez is lifetime kiegészítő szerintem.
California Fitness Creatine Monohydrate : Napi 5g , edzésnapokon edzés után , szünnapokon reggel éhgyomorra .
Gaspari Superpump 250 : Edzés előtt fél órával 1 adag , kíváncsi leszek rá !
Anabolic Xtreme Mass-FX : Az egyik teszt termék , ami már nálam bevált és remélem újra megmutatja mit tud , napi 4 szem étkezésekkel bevéve , kiemelt helyen az 1.étkezés és az edzés utáni étkezés , 1-et napközbe fogok , az utolsót pedig lefekvés előtt.
Anabolic Xtreme 3-AD : 2. héten fogom elkezdeni szedését az előírt módon , reggel a mass-fx-el 2-őt és valamikor 8 órával később a másik 2-őt , szünnapon nyílván találomszerűen , edzésnapon edzés utáni étkezésnél.
Továbbá a szokásos co-q10 , calcium-magnesium , zinc , omega 3 kiegészítésem is megvan , csak ezek noname márkák de a dózisok egész jók . Ezzel a kiegészítő arzenállal látok neki a tesztnek .

Az étrendem :

Utóbbi időben megindult felfele a mérleg végreeee  @:-) , jó fél évet kellett rá várnom , persze változtam esztétikailag , de a mérleg nyelve nem indult meg , tudjátok ti is gondolom milyen idegesítő ez . Mindig játszadozok valami tápanyagforrással , hátha megindulok újra . Most éppen a földimogyi emelése tette meg jótékony hatását ami a 3-AD-hez is jó szolgálatot tehet majd . Nem sokat változott az étrendem sem , monoton evő vagyok ... A fehérjebevitelem 3g/tskg-ra felviszem a teszt alatt , mondjuk alapból olyan 2,5-2,7 körül vagyok .

1.étkezés : 150g zabpehely , kisebb marék földimogyi , banán , 2 kanál protein
2.3.4.étkezés : 250g rizs elosztva , 500g csirkemell , fél kg paradicsom
Edzés után (5. étkezés) : 2 kanál fehérje , 90g dextróz
6. étkezés : 125g rizs , 200g csirkemell, kisebb marék földimogyi , paradicsom
7.étkezés : 200g Cottage Cheese , 100g zabpehely , 1 kanál lenmagolaj
Éjjeli ébredés : 1 kanál protein

Hétvégén az edzés utáni dextrózon kívül , ezek a mennyiségek stimmelnek.

CH ~ 600g  , Fehérje ~ 270g , Zsír ~ 50g

A vízfogyasztás így nyáron akár elérheti néha a 9-12 L-t is , izzadós típus voltam amúgy is , pajzsmirigy nélkül meg pláne ... de ezzel jár , szóval nyomatom , próbálok minél nagyobb ásványi anyag tartalmú vizet vásárolni , ezzel is megakadályozni a mikrotápanyagok kiürülését a szervezetemből.
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Johnnyx - 2008. Július 14. - 19:43:03
C-vitaminból mennyit nyomsz naponta Billa? Nekem is elég gatya az immunrendszerem, könnyen náthás leszek még így nyáron is. Én most 4g körül mozgok.
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtomAnti - 2008. Július 14. - 20:44:00
Nyomjad KÉcskei helytartóm.

Köszönöm neked a hétvégét és a Vasárnap esti szállást.  8-) :-){
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 14. - 23:24:48
JohnnyX 10g a napi bevitel , nem több , nem kevesebb és még élek :)

Atom ezt félreérti még a végén valaki :D . De szívesen amúgy...
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 14. - 23:31:12
Nem írom le milyen edzésbeosztásban nyomom a dolgot , mert ez a hét ilyen bevezető , következő héten bontunk mindent mindennel .

Mai nap Középső hát , tricepsz , vádli került sorra .

Középső hát :

Döntött törzsű evezés : 8*90kg , 8*100kg , 8*90kg , 8*90kg -> kímélem a derekam mert még mindig nem totál frankó a dolog , de majd hét közepétől már talán helyrejön.
Melltámaszos evezőgép : 8*55kg, 8*60kg ,8*65kg , 8*70kg
Alsó csigás evezés : 8*60kg , 8*65kg , 8*70kg , 8*75kg
Széles fogású csukja keretben : 20*40kg , 20*40kg -> átmozgató jelleggel csinálom mindig , csukjám egész jó , csak vállövet kell szélesítenem mert ami most van az minden csak nem vállöv.

Tricepsz :

Homlokra engedés : 8*40kg , 8*50kg , 8*50kg , 8*50kg
Fejfölött nyújtás kötéllel : 8*25kg , 8*25kg , 8*25kg , 8*25kg -> ismét kihangsúlyozom relatív súlyok vannak minden gépen , tehát itt a súly nem oszt nem szoroz.
Fordított fogású letolás : 8*20kg , 8*25kg , 8*30kg , 8*30kg

Vádli :

Álló vádligép : 4*20 (60kg) -> robbanékony végrehajtással , csúcson megfeszítés , lassú visszaengedés , fárasztás .

Mára ennyi volt , most nyomás kajálni hiszen az egyik legfontosabb étkezés az edzés utáni + még nyújtanom is kell derékra egy kicsit . Lassan robbanni fog az alpha male ! Toljátok a vasakat ! @-o @:-) =/+'
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Johnnyx - 2008. Július 15. - 08:16:42
JohnnyX 10g a napi bevitel , nem több , nem kevesebb és még élek :)

Atom ezt félreérti még a végén valaki :D . De szívesen amúgy...

Köszi. És mindent bele a teszthez! A te hozzáállásoddal biztos ki tudod hozni a maximumot a termékekből  (:-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 15. - 23:08:43
Üdvözletem sorstársaim !

A mai nap edzés szempontjából nem volt pite , amióta kevesebb szénhidrátot eszek 1 étkezésre és többször , egyre jobban érzem magam és a tápanyag is jobban felszívódik , ennek nyomai vannak . Én bennem ma már feléledt az alfa hím jelentem örömmel mindenkinek ! Keménység , eszméletlen durranás , intenzitás , erő , fáradtságkitolás ... minden megvolt . Beértünk a terembe , volt pár srác akik nézőként helytálltak , egyszerűen nem volt és nem is lehetett ellenfél ma ! Övet meghúztam mint az állat , csuklószorítót fel , ordítottam egy mocskos nagyot , feltekertem a hangerőt és kezdetét vette az edzés !

Ezen a keddi napon a mell-bicepsz-oldalsó váll került terítékre.

Mell : Ez az az izomcsoport ami nagyon sokat jött az utóbbi időben , egyre jobb izomérzet , nagyon jó pumpálás , gyakorlat végrehajtás , kezd kitömődni a kicsike.Olyan gyakorlatokat próbáltam ma favorizálni , amiket régen csináltam , egy kis változatosság a cickónak.

30°-os nyomás keretben , rúddal : 8*90kg , 8*100kg , 7*110kg , 7*110kg, majd a végén egy pumpáló 8*70kg
30°-os nyomás egykezes súlyzókkal : 8*36kg , 8*32kg , 8*32kg , 8*32kg
Hammer Strength alsó csigás mellgép : 8*55kg , 8*55kg , 8*55kg , 8*40kg -> ez valami hihetetlen mód bevált .
Áthúzás : 8*32kg , 8*32kg , 8*32kg

Bicepsz : Itt vége volt mindennek , olyan erőbe voltam bicó edzés közben , vigyorogtam végig annyira jó érzés volt az a lüktetés a karban , teltség .

Karhajlítás francia rúddal állva :  8*50kg , 8*60kg , 8*60kg , 8*60kg
Kalapács ülve : 8*16kg , 8*18kg , 8*20kg , 8*20kg
Koncentrált karhajlítás ülve : 8*14kg , 8*14kg , 8*14kg

Oldalsó váll : Először csináltam melledzés után , mert sajnos igen satnya a vállam és kipróbáljuk ezt a verziót , hát valami brutál durranás , izomérzet ! Persze nem ment nagy súllyal mert ismétlésszám is az egekben volt , de azért jól esett .

Állva oldalemelés : 20*9kg , 15*9kg , 12*9kg

Edzés végén betoltam a "szereket" :D és már osontam is haza , hogy tudjak visszatölteni .

3 kép végezetül a jelenlegi formáról.


Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: darknight - 2008. Július 15. - 23:16:20

Ez az Uram, csak így tovább!!! :-)! (:-) ;-oo-;

Már csak 1-2 nap és csatlakozom a "brigádhoz"...

  >:D >:D >:D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Jordan - 2008. Július 15. - 23:20:03

Ez az Uram, csak így tovább!!! :-)! (:-) ;-oo-;

Már csak 1-2 nap és csatlakozom a "brigádhoz"...

  >:D >:D >:D

Én is..... !+"%
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 16. - 22:48:40
Sziasztok ! A mai napom marha gyorsan eltelt , ránéztem az órára fél-7 , huh kajálnom kell tockon2 lealáz lábba . Szeretnék neki gratulálni mert nem gyenge intenzitással csinálja a dolgot és ez becsülendő mivel előtte soha nem lábazott és mindenképpen szeretné felhozni ezt a testrészét .Nekem már bizonyított ! :-)!

Az én oldalamról sajnos szarabb a helyzet . Derekamba még mindig megvan ez a fránya becsípődés , így pár emberrel megbeszéltem hátazásnál döntött evezés nincs , lábazásnál guggolás nincs . Ezek nélkül kell megcsinálnom a tesztet , a mai lábazásnál vannak viszont marha jó pozitív tapasztalatok . Persze a kiegek számlájára is írható , végre felmentem normális ismétlésszámra lábnál , kisebb súllyal , de nagyon szabályosan hajtottam végre azokat a gyakorlatokat amiket végezhetek derékproblémákkal is , jobb volt a bedurranás , izomérzet mint amikor guggoltam meg csináltam minden hardcore gyakorlatot . Annyira nem félek , hogy baj lesz a lábammal , mert egész jó húsban van , legalább van esélyem felhozni a felsőtestet hozzá . Szóval aki azt hiszi , hogy marha gyenge vagyok , annak csak azt tudom mondani , hogy ilyen intenzitással , koncentrációval próbálja megcsinálni . Ez az edzés megtanított arra , hogy nem mindig az a marha nagy súly a lényeg . Régen alig vártam beálhassak a guggoló álvány alá , huh 170kg a rúdon beleguggolok 7-8-at és én vagyok a nagyon kemény fasza gyerek .  Hát saját káromon tanultam ezzel a derékproblémával , de ezentúl öv nélkül , jó bemelegítés nélkül nem fogok semmire se rámenni . Saját kárán tanul az ember .Igaz nagyon szar érzés , mikor tudom , hogy bármikor beállnék az állvány alá és guggolnék brutál súlyokkal , de használd az eszed Béla ! Nem hiányzik neked egy komolyabb sérülés , koncentrálj , izolálj és jó lesz az így is . Fáraszd ki több szögből , edzd intenzívebben , legyen meg az a hormonkibocsájtás.Ezek függvényében lássuk , hogy nézett ki a mai edzés . Láb , has , hiperhajlítás volt terítéken.Nem írom le az elején , erölködni akartam előlguggolással , de derekamat amint éreztem ott is hagytam és csináltam helyette mást...ezért ezt már nem is írom le.

Láb :

Hack-gép  , alsó lábtartással , szűken  : 20*60kg , 15*70kg , 12*75kg , 8*80kg
Combfeszítő gépen : 20*35kg , 15*40kg , 12*45kg , 8*50kg
Hack-gép , felső , széles lábtartással : 20*65kg , 15*70kg , 12*75kg , 8*75kg
Egylábas combhajlító gépen : 12*25kg , 10*25kg , 10*25kg , 8*30kg

Has :

Hasprés : 4*25

Hiperhajlítás a végén , ami hálisten nem fáj , úgyhogy erősíthetem az alsóhátam , csináltam 2*15 ismétlést és ezzel ki is fújt az edzés . Megittam a turmixot , viszonylag kezdek észheztérni , kicsit elszontyolódtam , de hallgatok kis republicot ( tudom , homokos vagyok :P ) , mert van akinek nem tetszik , de ilyen zenékben találom meg azt amire szükségem van . Úgyhogy lassan az életjelek visszajönnek . A  Mass-FX kezdeti napjai már most jobbak mint az előző tesztben voltak , várom már , hogy ráboríthassam a 3-AD-et . Szóval összefoglalva , jó néha magadnak kitalálni edzéseket , te érzed magadon , hogy reagálsz bizonyos gyakorlatokra , jó a változatosság . Nálam beválni látszik mindig az ilyen húzás . Mindenki tolja a vasakat , zabáljatok , nőljetek nagyra , sose érjétek be az átlagos belsővel , külsővel !  @:-)  :-){
 
A képek minőségéért bocsi , ősember szőrzettel rendelkezek , roma barna is vagyok , és még szarok a fények is :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtomAnti - 2008. Július 16. - 22:52:39
He Kese Mó  hogy tucc így telelenni?   ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 16. - 23:07:52
Mondjuk a jobbos keresztszálkás feszítője, hajlítója . A bal meg szimplán egy picike valami mellette . Hát igen fociban támaszkodó láb a jobbos volt , kapta a terhelést , idővel remélem majd sikerül kiegyenlíteni a számlát .
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 17. - 23:00:24
Üdv !

A mai napom , hogy szokta ezt jellemezni tockon2 pajtás "olyan búval baszott volt" , felkeltem 2-kor , nemtudom miért , de mocskos mód elaludtam . Kajáltam egyet , már jött is a hang , hogy húzzak kifele garázs bejárót betonozni , nagyon jót tett a derekamnak igazi felüdülés volt . Feljöttem néha kajálni , hogy kapjak levegőt is , majd telt-múlt az idő , és el is csúsztam a nappal rendesen , jól fel is idegesítettek , így nem bírtam már időben kizárni a rossz dolgokat , edzésen olyan voltam mint egy nagy 0 . Intenzívnek , intenzív volt  . Volt bedurranás , libidó is maximális már a teszt kezdete óta hálisten , nincs panaszra okom . De mikor ránéztem tockon2-re vadállat mód edz , kitartó , állat hozzáállás , akkor az engem nemhogy motivált volna , inkább el is ment a kedvem az egésztől . Holnapra rendbe kell szednem magam , mert ez nem állapot . A kaja persze bevan tartva , meg minden amiket leírtam , ez nálam szent dolog , csakhát néha balul sülnek el a dolgok  ,nem kell ezt nektek mondani . Belegondolok néha a kitervelt kis életembe , mármint ami a testépítő karriert illeti , én megmondtam , hogy megfogom csinálni , csak a 10-es létrán kb. a 0,5-nél ha tarthatok , valamit ki kell találnom , hogy előrébb lépjek . Beülök a tükör elé , megcsapkodom magam párszor , utána majd csak észhez térek ,ha mégse akkor még mindig ott van Dr.Csernus és a többiek :P .

Nah lássuk a mai edzést , mit is bohóckodtam : Széles hát , csukja , tricepsz , vádli volt.

Széles hát :

Húzódzkodás : 4*8 -> végig magamtól ment , máskor már a 3. szériában segített tockon2.
Fordított fogású mellhez húzás : 8*80kg , 8*90kg , 8*95kg , 8*100kg
Szembenéző tenyeres lehúzás : 8*80kg , 8*85kg , 8*90kg , 8*95kg
Yates vállvonogatás (egykezes súlyzókkal) : 12*28kg, 10*32kg , 8*32kg

Tricepsz :

Szűknyomás keretben : 8*90kg , 8*100kg , 8*100kg , 8*100kg
V-rudas letolás : 8*25kg , 8*30kg , 8*35kg , 8*35kg
Köteles nyújtás fejfölött : 8*25kg , 8*25kg , 8*30kg , 8*25kg

Vádli :

Johnny féle vádliedzés volt , kösz Johnny az ichletet , topicodból néztem el , mondom kipróbálom , vádlim bármire reagál , de ez az edzés különösen tetszett .

Álló vádligép : 15*60kg , 12*70kg , 10*80kg , 12*70kg , 15*60kg -> brutál durranás .

A mass-fx kezdi kifejteni a hatását , libidó brutál , emlékszem mikor olvastam a reklámokat még anno , kiröhögtem ezeket a termékeket , vicc ilyen nem létezik ... erre tessék bizonyított . Próbáljátok ki akik férfias erőben akarják magukat érezni egész nap , felemelő érzés . Feszülsz , telt vagy (noh persze a jó kaja nélkül ez nem létezne) , tesztó maximalizálva , mi kell még ? Talán egy kis 3-AD ? Jövőhéten rádobjuk azt is , épp edzésmódszert , edzésbeosztást , szériaszámokat , sorozatszámokat fogok váltani , remélem minden úgy fog reagálni rá ahogy elterveztem . Tervezzünk és valósítsuk meg ! Nyomjátok azt a rohadt vasat !!!!  @:-) @:-) @:-)

Srácok , ne haragudjatok , de én csak egy képet merek felrakni , annyira szar a forma , jézusom ... képen nem jön át semmi , bár lehet ekkora szar lennék ? Nah mind1 , ez már egy jó motiváció ismét ...

Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Július 17. - 23:03:48
Sajnálunk nagyon Béla  :-p  ;D
Na nyomjad keményen, ez nem te vagy  :-)->  :-oD  @:-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Július 17. - 23:06:24
Bécó, holnap várlak msn-en...  8-) ;D
Sírunk együtt... Najó nem sírunk, de kíváncsi vagyok, mi lehet a baj, de biztos nem olyan nagy, ami megérne egy depressziót  :-*  ;)

Főleg azután, amit eddig is letettél az asztalra  :-)!
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 17. - 23:09:51
Nincs baj , csak nem fasza valami . Csajt kellene találni aki van ezen a szinten , jajj de reménytelen helyzet ez :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Július 17. - 23:13:16
Nincs baj , csak nem fasza valami . Csajt kellene találni aki van ezen a szinten , jajj de reménytelen helyzet ez :D
Hát a te szinteden biztos nincs korodbeli, az tuti...
Pankus?! :D :D :D :D :D oké, poén volt.... magaslabda, meg minden  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bécó, meglátjuk hogy' lesz kész a kocsim,  és ha rendben lesz, akkor a jövő7 utáni héten feljöhetnél a pótszülőket meglátogatni ;) De mondom, majd még pontosítunk, hogy mi lesz a verdával, meg idővel, meglátogatjuk majd a NAGYOK-at, meg ilyenek  8-) ;D

MÓD: Ejj, de értelmeset írtam :D :D :D :D asszem megyek aludni {-) De azért remélem, értetted, amit mondani akartam :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 17. - 23:16:37
Az én anyám !  :-){ 8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 18. - 00:59:51
Sétáltam egyet a Tisza-parton , elgondolkodtam pár dolgon , mik lehetnek ezek az érzelmi váltakozások .

Belegondoltam : Béla te animálnak tartod magad és úgy is adod elő ,az igazi kemény maghoz tartozol , nem lehetsz nyápic , most hogy kezdesz egyenesbe érni , körülvesznek nagyszerű emberek mint tockon2 , Steve , Producer , Atomanti , Darknight , Boresz , Tarot , Jordan , Firstlady , Torony , Seth , Zotya és még sorolhatnám , akik támogatnak , talán még motivációt is adok nekik , nem írhatok én le ilyet , hogy problémám van . Ezentúl megígérem , hogy nincsen nyafogás , ez nem hozzám illő .
Igazi bajnok akarok lenni , nem érdekel milyen út , végig kell mennem rajta , akár eltart 10 évig , akár 5 évig . Kitűztem a célt , ezt nem veheti el előlem senki . Ezt a kis érzelmi válságot meg tudjuk be Béla serdülő korának és mert 0-24-ig állandó stressz alatt áll . Ezentúl pusztítani fogok , nem fog érdekelni számomra értéketlen ember problémája , magason fogok rász*rni , nekem se segített senki én megcsináltam , akkor ő is képes rá úgy gondolom ! Leírtam már ezt egyszer , de most tudatosítom mindenkiben , Béla többet nem fog családi problémákat leírni , semmi ilyesmit . Kőkeményen fogom előadni , jövő héttől mikor jön a 3-AD , edzéstervváltás is lesz és elpusztítok mindent ami az utamba áll , törnek majd a vasak , ordításomtól még tockon2 is megfog ijedni ! Meg kell indulnom a hegyen felfelé , nem maradhatok ezen a szinten , mert be fogok ide ragadni és nem lesz kiút . Most vagyok fiatal , tettre kész , Béla csináljad , ne szarozzál !

Az új edzéstervet már fel is vázolom ide , hátszétszedésnek vége , most jön a mell és eröltetni fogom a vállat , domináljanak most ezek , ők az igazán lemaradt testrészek !

Hétfő : mell ,oldalsó váll ,  tricepsz

mell : fekvenyomás ferdepadon (10,8,6) fekvenyomás egyenes padon (10,8,6) 15° tárogatás (15,12,8) áthúzás (15,12,8)
oldalsó váll : Oldalemelés ülve (20-15-12)
Tricepsz : szűknyomás (12,10,18) tolódzkodás (12,10,8) köteles nyújtás (12,10,8)

Kedd :Láb , has

Láb :Hack-gép lenti szűk tartás feszítőre (20-15-12)
        Combfeszítőgép (20-15-12)
        Hack-gép fenti lábtartás (20-15-12) vagy sétáló kitörés döglésig az utcán
        Combhajlítógép egylábas (20-15-12)
Has : hasprés 4*25

Szerda : váll , vádli

váll : nyakból nyomás ülve (20,15,12) oldalemelés állva (20,15,12) , ferdepados oldalttartás (20,15,12) csigás lehúzás (20-15-12)
vádli : álló vádligép (15,12,10,12,15) meg variálgatom majd mindenhogy

Csütörtök : hát , bicepsz , has

Hát : Húzódzkodás szélesen (12,10,8) Fordított fogású vállszéles húzódzkodás (12,10,8) , lehúzás szembenéző tenyérrel (12,10,8) melltámaszos evezés (12,10,8)
bicepsz : karhajlítás állva rúddal (12*10*8) , kalapács bicepsz ülve (12,10,8) ferdepadon váltott karhajlítás (12,10,8)
has : hasprés 4*25

Péntek : mell , csukja , vádli

mell : Egykezes ferdepad (15,12,10) hammer strength (15,12,10)  csigás keresztezés (20,15,12)
csuklya : keretben széles fogású vállvonogatás (20,15,12)
vádli : álló vádligép (15,12,10,12,15) meg variálgatom majd mindenhogy


Benyomtam az ON gombot , a gépezet elkezdett forogni , lássuk csőlátással meg tud-e valaki állítani , legyen az apám vagy bárki akadékoskodó irígy emberke !  :-/- =/+' :-/- =/+' :-/-- :-/-- :-/-- @:-) @:-) :-oD
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtomAnti - 2008. Július 18. - 05:39:39
Béckó Testvérem.

Minden rosszban van valami jó.Ezeket a negatív dolgokat fordítsd a saját javadra.
Én is így szoktam.Hergeld magad velük az edzésre!!!
Nálam működik.
Nem egy nyafogós embert ismertem meg személyedben.
Úgyhogy tessék csinálni amit megálmodtál!!!
Problémái mindenkinek vannak de nem jó ha magában tartja.Én azért ajánlom, hogy valakinek azért mondd el ezeket mert egyszer besokallsz tőlük....
Szerintem Firs meghallgat téged mert szivén viseli a dolgaidat!
Az uj edzésfelosztásod nagyon fasza!
A szerdai vállnál ez a gyakorlat mi kese? --   csigás lehúzás (20-15-12)

Legyen szép napod!
Mentem melóba.
 =/+' :-/-- >:D 8) ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Július 18. - 06:57:26
Bécó, szép volt, de nehogy azt hidd, hogy nincs mindenkinek 1-2 rossz  napja...
Persze, akik téged bántanak nem érdemlik meg, hogy megadd nekik azt az örömöt, hogy láthatják/olvashatják, hogy sikerült elrontaniuk a kedved...
Nem vagy nyápic, rossz napod volt, azért nekem, ha baj van, priviben nyugodtan írd le, nem mondom el senkinek... :)

Aztán, amikor feljössz -és a nagyok is úgy gondolják ;) - meglátogatjuk őket a teremben, elviszünk edzeni, ahová menni szeretnél, csinálunk egy spontán összeülős kajálós bulit azokkal, akik ráérnek, meg kedvük van :) Lehet, hogy csak egy kis környezetváltozásra van szükséged :)

Legszívesebben azt mondtam volna, hogy most gyere, csak nem akarlak bkv-ztatni, meg gyalog sétáltani a városban...  ˝=/

Amúgy Atomnak igaza van, és is az edzésen tudom jól levezetni az ilyeneket...  @:-)

Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Torony - 2008. Július 18. - 07:57:04
Bélám, a tükör előtt pofozkodás értelmetlen, gyere fel hozzánk kicsit, elintézem én a pofozkodós részt, ha ezen múlik a hangulat  ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Jordan - 2008. Július 18. - 11:23:54
!
A szerdai vállnál ez a gyakorlat mi kese? --   csigás lehúzás (20-15-12)


Nem elírás, csak nem írta oda hogy keresztcsigában, hátsóvállra.  :)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 18. - 12:02:37
Kösz mindenkinek ! Nem nyafogás , lezártam kész !
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: tockon2 - 2008. Július 18. - 12:04:40


Belegondoltam : Béla te animálnak tartod magad és úgy is adod elő ,az igazi kemény maghoz tartozol , nem lehetsz nyápic , most hogy kezdesz egyenesbe érni , körülvesznek nagyszerű emberek mint tockon2 , Steve , Producer , Atomanti , Darknight , Boresz , Tarot , Jordan , Firstlady , Torony , Seth , Zotya és még sorolhatnám , akik támogatnak , talán még motivációt is adok nekik



Ezt magyaráztam én is tegnap!  ;) Ez végre jó hozzáállás. Nem azzal van a baj, ha "nyafogsz", hisz pont azért vannak körülötted ezek az emberek, hogy meghallgassanak és ha tudnak, segítsenek. Azzal van a baj, ha ezzel magadat hátráltatod és a munka rovására megy a dolog. Van egy célod Béla, és tudod, ha kell, ezek az emberek a célvonalon is átrugdosnak, hogy elérd azt. Szóval szívd fel magad és törd szét azokat a kurva súlyokat a teremben. Ma vállat építünk. Mert muszáj! Animal vagy? Bevállalod?  :-/- :-/- :-/-
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: darknight - 2008. Július 18. - 16:00:05

Csapj szét a gyerekek között B1ll4 :-/- :-Đ :--:!!!  ;D ;D ;D

  >:D >:D >:D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 18. - 23:26:03
Edzéstervváltás előtt volt egy utolsó válledzés , nem volt egyszerű végigcsinálni , de megígértem , hogy nem vallok szégyent semmikor sem !  @:-)
Érzésre csinálgattam szériákat , relatíve nagy súllyal , inkább durranásra , izomérzetre mentem rá , szuperszetteztem is , bombáztam minden oldalról , ahonnan csak lehetett.

Váll :

Nyakból nyomás keretben : 8*90kg , 8*100kg , 8*100kg , 8*90kg , 8*90kg
Oldalemelés állva : 8*12kg , 8*12kg , 8*14kg majd egy vetkőző széria 6*14 , 6*12 , 8*10
Oldalemelés ülve : 8*12kg , 8*12kg , 8*12kg , 8*10kg -> utolsó 2 széria vetkőzőbe volt már .
Fejtámaszos döntött törzsű oldalemelés , keresztcsigás lehúzás szuperszettben : 8*8kg , majd 8*20kg és volt még egy széria ugyanez .

Végén volt még egy régi kedvencem , a sima középső hídtartás egyenes hasizomra , 3*20-at csináltam 2:4 mp kitartásokkal , ezt bevetem ezentúl , nemtudom utóbbi időbe miért csak hasprést csináltam , oldalsó hídtartásokat viszont nem csinálok , mert így is széles a derekam , nem hiányzik még tovább szélesíteni .Most 2 nap pihenő , próbálom tockon2-t elráncigálni vendéglőbe egyet kajálni , kipihenni a hetet , jövő héten új edzésterv , új kiegészítő kerül terítékre , nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre ! Tartsatok velem továbbra is , szedjétek szét a termet !  @:-) @:-) @:-) Tudom , hogy mindenki TELE van  8-) .
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Seth - 2008. Július 19. - 00:27:56
Gyerünk Béla láttunk élőben! ... Ne, merj rosszabbul kinézni mikor legközelebb találkozunk!   :-/--...Ugyanúgy sem...  8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 20. - 03:41:53
Mivel tockon2 pajtás nem akart lejönni velünk a tiszapartra , bátorkodtunk lemenni (Erik a viking , fórumon karcos néven van regisztrálva ) Karcos barátommal és egy másik régi barátommal akibe még mindig tudok pozitívan csalódni . Én büszkén viselem azt a pólót amit kaptunk a fórumtalálkozón , büszke vagyok rá , hogy ilyen emberré lettem . Mindenki csak szúrt minket , semmi pozitív megjegyzés , éreztem , hogy velünk van az erő :D .

Ezen a nyáron a fórumtalálkozó kivételével egyszer nem voltam még lent szombat éjszaka a parton , nem is leszek többet nyílván , persze jó néha kimozdulni a saját kis világomból , de erre nem vagyok kíváncsi . Leültem inni egy kis ásványvizet , kiszúrtam magamnak egy embert és néztem vagy 5 percig mit csinál , valami iszonyat milyen ez az emberi faj legalja ... aki kicsit elvan bizonytalanodva magával szembe , vagy kicsi motivációt akar gyűjteni , az este 10-től éjjeli 3-ig nyugodtan jöjjön le a tiszapartra  , itt megkap mindent amire vágyik az biztos :D .

Az összes barátom , akik még a "bulis" korszakomból vannak , mind szarba se néznek , megszűntem számukra embernek létezni . Ez az igazán szánalmas... és őket tartottam igazi minta barátoknak .

Furcsa érzés , hogy olyan emberek akikre kis csenevész koromba felnéztem mikor lehettem vagy 10 éves , a másik emberke meg 16 . Jobban focizott mint én , néztem minden kis csínyját-bínját miket lehetne eltanulni ! Most ott tartunk , hogy négykézláb mászott a parton a srác , lehetett vagy 65 kg , de a világáról nem tudott és én meg ott álltam vele szembe 94kg-osan , céltudatosan , motiváltan , akaraterővel felszerelkezve , erőm teljében . Nem nézem le őket ne értsetek félre , de aki érzi ennek az igazi feelingjét az tudja miről beszélek . Ez csak egy példa volt , mert lehetett volna még vagy 100-at megemlíteni .

Mai nap kicsit átgondolom az új edzést , kiötlöm milyen súlyokkal kellene dolgozni , mert vállba biztos , hogy vissza kell venni , hogy magasabb ismétlésszámot tudjak teljesíteni . Nem tartanak majd végre az edzéseink 1,5 óráig , hanem simán befejezzük 60-70 perc elteltével . Biztos vagyok benne , hogy a 3-AD , a Mass-FX és az új edzésterv segítségével , tényleg új szintre léphetek !

Jövök Johnny ! Már csak 1 év !  :-){ 8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Lantos Johnny - 2008. Július 20. - 22:27:53
Ajánlom figyelmedbe a Virágot Algrennonnak című könyv elolvasását,rágd magad jól át a történeten és mindent meg fogsz érteni a "külvilágról",ki,mit,miért és hogy cselekszik..és hogy miért jó ez nekik,ill. tudják e azt hogy mi a jó egyáltalán..(hasonló a mondanivalója Voltaire-Candide avagy az optimizmus -nak is)..
Így könnyebb lesz elviselni az élet viszontagságait.....
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Július 20. - 22:33:19
Virágot Algernonnak:
http://legeza.oszk.hu/sendpage.php?rec=li1082
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 21. - 02:08:18
Köszi Johnny a tippet , Candide-ot olvastam párszor . Ez az egeres story még új nekem , feltétlen beszerzem :) .

Mai nap bedobjuk a mély vízbe a 3-AD-et végre !!! Edzésnapokon 1. kajánál 2 szemet veszek be 1 marék földimogyi kíséretében , és edzés előtti kajánál is 1 marék földimogyival 2 szemet , szünnapokon pedig reggeli első kajánál 2 szemet és valamikor napközbe a másik 2 őt , kíváncsi vagyok a mass-fx után tud-e még valami újat mutatni !

Hamarosan kiderül !  8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 21. - 22:36:14
Új edzéstervel megindult ez a hét is ! Bomba jó edzés volt !!!!!  @:-) @:-) @:-) Srácok ezek a cuccok adják amit kell , keménység , izomérzet , fókusz , jobb durranás , regerenálódás mindent amire szükszéged van ahhoz , hogy igazi állat legyél ! Mellesleg a libidó is nagyon ott van a topon !  :-)! a gyártóknak !
Edzésünk gyorsabban be is fejeződött , nagyon jól reagáltam minden egyes gyakorlatra . Az a tudat , hogy kécske legf*szább gyerekével edzettem , már bőven elég volt egy tökéletes edzéshez ! :-){

A mai nap mellet , oldalsó vállat , és a tricepszet gyilkoltuk ! Lássuk csak :

Mell :

Ferdepados nyomás keretben : 10*90kg , 8*100kg , 6*105kg
Fekvenyomás rúddal egyenes padon : 10*100kg , 8*100kg , 6*110kg
Tárogatás ferdepadon : 15*12kg , 12*12kg , 8*12kg
Áthúzás : 15*28kg , 12*32kg , 8*36kg
 
Oldalsó váll :

Oldalemelés állva : 20*9kg , 15*9kg , 12*10kg -> pihenő nélkül , végig feszülve , fel kell hoznom ezt az izomcsoportot

Tricepsz :

V-rudas letolás csigán : 12*25kg , 10*30kg , 8*35kg
Tolódzkodás : 12*testsúly+16kg , 10*testsúly+16kg , 8*testsúly+18kg
Köteles nyújtás fejfölött : 12*20kg , 10*25kg , 8*25kg

Gyerünk továbbb , gyerünkkkkkkkkkk ! Nyomjátok ti is ! Kapjátok el az ütemet , most nagyon megtaláltam érzem , végig táncolok rajta !  =/+' =/+' =/+'



Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Gabe - 2008. Július 21. - 23:44:17
hmmm egész jó súlyok már...
az erő nálam is megan, csak a forma kellene mellé.
Jah Billa, csinálj képeket Tockonról- és viszont!  =/+'
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtisFace - 2008. Július 22. - 09:22:11
Billa próbáld meg vállra, hogy oldalemelésnél 3 csökkenősorozatot csinálj minegyiknél 3 csökkentéssel az utolsónál pedig egészen menj le addig hogy csak üres kézzel koncentrálsz. És elötte meg állva mellről nyomás @:-). Én úgy érzem hogy ennek a két fajta gyakorlatnak köszönhetem hogy van némi vállam.
Szerintem egy próbát megér ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: madinorbi - 2008. Július 22. - 09:53:03
Szeva Béla !
Oldalsó vállra csinálj fekvő oldalemelést, amivel a jó öreg Nubret a pumping ironban rommá durrantja a deltáit. Most vettem be én is 2-3 hónapja az edzésembe és odabasz.  :-/-
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Jordan - 2008. Július 22. - 09:54:27
Szeva Béla !
Oldalsó vállra csinálj fekvő oldalemelést, amivel a jó öreg Nubret a pumping ironban rommá durrantja a deltáit. Most vettem be én is 2-3 hónapja az edzésembe és odabasz.  :-/-

Csinálja!  ;)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: pókerarc - 2008. Július 22. - 10:08:19
Billának csak nem Írországban lakik a guruja? ::) :o :D
Nyomjad Billa! @:-)
 ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: hopika - 2008. Július 22. - 10:10:04
Táverőátadás van...hogy mi??? !+"%
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Jordan - 2008. Július 22. - 10:10:49
Billának csak nem Írországban lakik a guruja? ::) :o :D
Nyomjad Billa! @:-)
 ;-oo-;

Neeem! Dehogy!  :D

Csak sejtem..... ::)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 22. - 13:02:51
Lehet félreérthető volt a tegnapi nap , de köszi a jó tanácsokat . Most elég lesz az is , hogy magasabb ismétlésszámon pörgök . Atisface amit te mondasz azt havonta 1x vagy 2x csinálom meg , amikor érzem szükségét . Ez csak melledzés után egy plusz oldalemelés volt . A váll nap szerdán van . Csak eröltetnem kell , mert rakoncátlankodik .

Michael Jordan meg segítget , de eddig mindig bejöttek a tippjei .
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 23. - 00:06:40
Sziasztok ! Kedvenc testrészem edzése volt ma , ez pedig a láb . Egész nap fülledt idő volt , totál álmosító , kellett a Superpump-ra a + koffein és az Anabolic Xtreme-es srácok ! Sajnos a hifit nem tudtuk bömböltetni , mert direkt szétszedték , nehogy már egy jót edzhessünk ... de velem nem b*sztak ki . Hazaszaladtunk egy kis magnóért és onnan szólt a muzsika . Ez egy kifejezetten jó kis lábedzés volt , mondjuk néha rossz ránézni a keretre , látom magam ahogy guggolnék durvákat , de ami késik nem múlik , nem kell nekem még lesérülni ezért legyél türelmes Béla.... Intenzitással , koncentrációval próbálom kompenzálni a guggolást , de jól reagál a lábam nagyon mindenféle edzésre .

Láb :

Hack-gép alsó szűk lábtartás : 20*70kg , 15*80kg , 12*100kg
Combfeszítőgép : 20*35kg , 15*40kg , 12*45kg
Hack-gép felső széles lábtartás : 20*70kg , 15*80kg , 12*90kg
Egylábas combhajlítógép : 20*20kg , 15*20kg , 12*25kg

Végén volt még egy kis hídtartás hasra és ki is fújt a mai edzés . Amit én észrevettem , az életembe nem volt még ilyen jó vérbőség a lábamban , bizseregtem mindenhol ... ezt a mass-fx-től még nem éreztem ... eszméletlen durranás , nagyon jó izomérzet . Gaspari-AX kombót mindenkinek !
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: fastor - 2008. Július 23. - 01:41:02
Béla ha elfogadsz tölem egy tanácsot oldalsó vállra:
nekem spec az jött be ha 6-9 sorozatot csinálok oldalaemelésböl, egyre nagyobb súlyokkal végén vetközövel...sztem válnál jó a sok sorozat, bár biztos egyénfügggö...
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 23. - 02:34:30
 :-/-(-: --)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Pain - 2008. Július 23. - 13:34:00
Fastor látom te otthon vagy a témában!  :) Nem mondanál nekem egy két jó gyakorlatot mellre, hátra, csukjára, bicepszre, tricepszre, quadra, lábhajítóra, vádlira is, kérlek?  ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: fastor - 2008. Július 23. - 15:35:34
Fastor látom te otthon vagy a témában!  :) Nem mondanál nekem egy két jó gyakorlatot mellre, hátra, csukjára, bicepszre, tricepszre, quadra, lábhajítóra, vádlira is, kérlek?  ;D
baszod, most baj hogy modntam valamit? :-p
megmondtam hogy én mivel hoztam föl a vállam, nemteccik nem kel lbelémkötni faszom
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: tockon2 - 2008. Július 23. - 16:18:27
Fastor látom te otthon vagy a témában!  :) Nem mondanál nekem egy két jó gyakorlatot mellre, hátra, csukjára, bicepszre, tricepszre, quadra, lábhajítóra, vádlira is, kérlek?  ;D
baszod, most baj hogy modntam valamit? :-p
megmondtam hogy én mivel hoztam föl a vállam, nemteccik nem kel lbelémkötni faszom

Szerintem csak úgy értették, hogy tessék szépen odarakni a vállad Béla "lemaradt" vállához, és úgy értékelni a "felhoztam" kijelentést!  ::)  OFF
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtomAnti - 2008. Július 23. - 16:27:04
Nasser El Fastor  8-)  ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 23. - 16:55:33
 Łł= Łł= Łł= Łł= Sírok  , nah még egy kicsit  Łł= Łł= .

Alapjába véve a vállam , vállövem nem olyan rossz , CSAK ... mivel a derekam nem éppen Seth méretű , ezért ez a váll mit sem ér semmit ... ezért kell marha nagy vállakat építenem , hogy kicsit összképre javítson . Mindent nézzenek csak a derekat ne :D . Ezért kell melóznom rajta , de ez szerintem eltart majd pár évig :)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Johnnyx - 2008. Július 23. - 17:15:43
Łł= Łł= Łł= Łł= Sírok  , nah még egy kicsit  Łł= Łł= .

Alapjába véve a vállam , vállövem nem olyan rossz , CSAK ... mivel a derekam nem éppen Seth méretű , ezért ez a váll mit sem ér semmit ... ezért kell marha nagy vállakat építenem , hogy kicsit összképre javítson . Mindent nézzenek csak a derekat ne :D . Ezért kell melóznom rajta , de ez szerintem eltart majd pár évig :)

Aham ez érthető. Én pont így vagyok a mellemmel. Mivel elég gyenge, ezért a hasam még nagyobbnak látszik.
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Július 23. - 18:42:32
Nekem meg se mellem, se vállam, nem is írok ide többet  >:D  @-o
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtomAnti - 2008. Július 23. - 18:44:11
De legalább szőrös vagy mint én   O0 >:D ;-oo-; :-oD
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Július 23. - 18:47:01
De legalább szőrös vagy mint én   O0 >:D ;-oo-; :-oD

Na ez viszont igaz, szarul nézek ki, de legalább szőrös is vagyok  ˝=/  o:)
Na mindegy  !+"%  O0
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtomAnti - 2008. Július 23. - 18:58:52
Szard le majd az új X -Men filmben rád osztják Rozsomák szerepét  ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Seth - 2008. Július 23. - 20:38:50
Az eredeti képregényekben Rozsomák atom mód izmos  ;D ;D kb mint egy 70-es évekbeli Mr universe...
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Július 23. - 21:19:47
Az eredeti képregényekben Rozsomák atom mód izmos  ;D ;D kb mint egy 70-es évekbeli Mr universe...

Na, akkor már az se lehetek  !+"%  O0
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Johnnyx - 2008. Július 23. - 21:45:13
Még anno, nagy képregény fan korormban, ő volt a pépldaképem  @:-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Jordan - 2008. Július 23. - 22:43:43
Fastor látom te otthon vagy a témában!  :) Nem mondanál nekem egy két jó gyakorlatot mellre, hátra, csukjára, bicepszre, tricepszre, quadra, lábhajítóra, vádlira is, kérlek?  ;D
baszod, most baj hogy modntam valamit? :-p
megmondtam hogy én mivel hoztam föl a vállam, nemteccik nem kel lbelémkötni faszom


Vedd a poént, és lazúlj!  ;) :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: hopika - 2008. Július 23. - 23:00:06
Szard le majd az új X -Men filmben rád osztják Rozsomák szerepét  ;D

Sorry,de azt már rám osztották... 8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 23. - 23:10:05
->  :-!!!

Letudtam a válledzést is . Beérkeztünk a terembe , végre jó volt a hifi ... ez is már egy részsiker volt ! Átöltöztünk elmentem wc-re , felcsaptam az edzőszerkót és már indultam is lefele szétszedni a termet . Minden váll gyakorlatot leforgattunk előre kis súlyokkal , plusz nyomtunk mellről bemelegítésképpen olyan 40-50kg-al , miután úgy éreztem kellően bevagyok melegedve , nekieshettünk a súlyoknak !Szerencsés is voltam viszonylag , mert a magasabb ismétlésszámra , majdnem jól saccoltam meg a használt súlyokat .

Váll :

Oldalemelés ülve : 20*9kg , 15*9kg , 12*10kg
Vállból nyomás egykezes súlyzóval : 20*18kg , 15*18kg , 12*20kg
Ferdepados fekvő oldalemelés : 20*6kg , 15*6kg , 12*7kg
Keresztcsigás lehúzás : 20*20kg , 15*25kg , 12*30kg

Vádli :

Egylábas vádli 20kg kézisúlyzóval : 5*20

Az Anabolic Xtreme termékek nélkül 100% , hogy nem tudnék ilyen vérbőséget , telítettséget összehozni . A vádlim valósággal szét akart szakadni , a vállam is hasonlóan reagált (mondjuk ez betudható az új edzésmunkának is ) , de a termékek hibátlanok . Bárcsak egész évben lehetne tolni az ilyen stackeket !  @:-)

Remélem dúrja lapáttal mindenki a kaját és szanaszét keményedett már a bőr a tenyerén a súlyzóktól ! Nyomás a terembe !


Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 24. - 23:15:30
Hali mindenkinek !

Bocsi kicsit késtem a mai bejegyzéssel , én tockon2-vel ellentétben a széles hátra megyek rá , mivel a közepével akkora baj nincs ... kis test , kis élvezet :D .
Igen intenzív volt az edzés , 70 perc alatt letudtam ... 3-AD működési mechanizmus beindult : teltebb vagyok , feszülök , nagyon jó bedurranás ... jelentem 94,5-95kg között mozgok !

Hát :

Húzódzkodás széles fogással : 12 , 10 , 8
Húzódzkodás fordított fogással , vállszélesen : 12 , 10 , 8
Lehúzás nyakhoz : 12*90kg , 10*100kg , 8*105kg
Melltámaszos evezőgép : 12*45kg , 10*50kg , 8*55kg

Bicepsz :

Állva karhajlítás francia-rúddal : 12*50kg , 10*50kg , 8*52,5 kg
Ülve kalapács bicepsz : 12*16kg , 10*16kg , 8*18kg
Koncentrált bicepsz : 12*12kg , 10*12kg , 8*12kg

Pár képet dobok fel ! Kockahas viszlát , de legalább jön rám a massza végre :D ! A holnapi viszontlátásra ! :-){
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: tockon2 - 2008. Július 24. - 23:31:59
Hali mindenkinek !

Bocsi kicsit késtem a mai bejegyzéssel , én tockon2-vel ellentétben a széles hátra megyek rá , mivel a közepével akkora baj nincs ... kis test , kis élvezet :D .
Igen intenzív volt az edzés , 70 perc alatt letudtam ... 3-AD működési mechanizmus beindult : teltebb vagyok , feszülök , nagyon jó bedurranás ... jelentem 94,5-95kg között mozgok !

Hát :

Húzódzkodás széles fogással : 12 , 10 , 8
Húzódzkodás fordított fogással , vállszélesen : 12 , 10 , 8
Lehúzás nyakhoz : 12*90kg , 10*100kg , 8*105kg
Melltámaszos evezőgép : 12*45kg , 10*50kg , 8*55kg

Bicepsz :

Állva karhajlítás francia-rúddal : 12*50kg , 10*50kg , 8*52,5 kg
Ülve kalapács bicepsz : 12*16kg , 10*16kg , 8*18kg
Koncentrált bicepsz : 12*12kg , 10*12kg , 8*12kg

Pár képet dobok fel ! Kockahas viszlát , de legalább jön rám a massza végre :D ! A holnapi viszontlátásra ! :-){

Jaj, de mosolygós lett az utolsó kép! Olyan Mona Lisa-s! Mire gondolhattál közben?! @-o
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 24. - 23:32:30
Arra a mocskos nagy fejedre ! :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: tockon2 - 2008. Július 24. - 23:37:03
Arra a mocskos nagy fejedre ! :D
:-p
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Július 24. - 23:50:46
Arra a mocskos nagy fejedre ! :D

 :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: tockon2 - 2008. Július 24. - 23:51:57
Arra a mocskos nagy fejedre ! :D

 :D
Akkor neked is:  :-p   ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Július 24. - 23:54:42
Arra a mocskos nagy fejedre ! :D

 :D
Akkor neked is:  :-p   ;D

Majd az öltözőben  :-*
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: tockon2 - 2008. Július 25. - 00:01:20
Arra a mocskos nagy fejedre ! :D

 :D
Akkor neked is:  :-p   ;D

Majd az öltözőben  :-*
Zárt kapukat döngetsz!  8-) Ott az öltözőben mást szoktak csinálni, szerintem te is emlékszel!  :-)->
Béla! Ugye nem baj, ha szétoffoljuk a topicodat?  :-}
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Július 25. - 00:22:22
Arra a mocskos nagy fejedre ! :D

 :D
Akkor neked is:  :-p   ;D

Majd az öltözőben  :-*
Zárt kapukat döngetsz!  8-) Ott az öltözőben mást szoktak csinálni, szerintem te is emlékszel!  :-)->
Béla! Ugye nem baj, ha szétoffoljuk a topicodat?  :-}

Csak zárt kapukat lehet döngetni, nyitottat nem érdemes  ::) De emlékszem persze, érdekes volt, én ezt megoldom diszkrétebben  :-X (Márha kell  8-) )
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 25. - 00:36:03
Offoljatok csak , majd fekvenyomásnál véletlen felül lesz a tenyerem  8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtomAnti - 2008. Július 25. - 05:50:54
Oszt majd ha látod, hogy könnyen megy neki a nyomás háttoljad rá a mejjére..   ;D ;D ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Július 25. - 10:35:22
Oszt majd ha látod, hogy könnyen megy neki a nyomás háttoljad rá a mejjére..   ;D ;D ;D

"Erőltetett" ismétlés  =/+'
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 26. - 00:06:29
Nah megvolt a hét utolsó edzése is ! 2. melledzés , csuklya , vádli és has . Nagyon jó kis intenzív edzés volt , nem kicsi durranással fűszerezve !

Mell :

15°-os ferdepados nyomás egykezes súlyzókkal : 15*32kg , 12*36kg , 10*36kg -> tockon2 pajtás széttörte ripityre a 32-es súlyzó egyik darabját :D :D :D :D :D , nem hiába ezek a szerek nem viccelnek ! :)
Hammer Strength alsócsigás gép : 15*45kg , 12*55kg , 10*60kg
keresztcsigás nyújtás : 20*20kg , 15*25kg , 12*25kg

Csuklya :

Széles fogású vállvonogatás keretben : 20*70kg , 15*70kg , 12*80kg

Vádli :

Egylábas vádli , kézisúlyzóval : 20 , 15, 12, 15 , 20

Has :

Hasprés feltámasztott lábbal : 4*20

Jön a jóleső pihenés , holnap este elmegyünk egy kicsit bűnözni kikapcsolódni , a hétvége a semmittevésé !  @:-) Kívánok mindenkinek kellemes hétvégét !

Béla támad !  :-/-- :-/-
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Linda Varga Namat - 2008. Július 26. - 21:16:16
 :-)! 
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 27. - 04:30:25
Lent voltam kicsit a parton Karcos fórumtárssal ! Megjegyezték páran is , hogy nőttem pár hónap alatt mióta nem láttak ! Ezek mindig motiválóak , meg a gyűlölködő szúrások is :) . Ez még nagyobb erőt ad , hogy nyomni kell tovább ! A szamárlétrát még őszig felrajzolom egy nagy plakátra és végigmegyünk rajta (röpke 15 év távlatában) :D , minden változhat !  8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Július 27. - 06:57:11
Lent voltam kicsit a parton Karcos fórumtárssal ! Megjegyezték páran is , hogy nőttem pár hónap alatt mióta nem láttak ! Ezek mindig motiválóak , meg a gyűlölködő szúrások is :) . Ez még nagyobb erőt ad , hogy nyomni kell tovább ! A szamárlétrát még őszig felrajzolom egy nagy plakátra és végigmegyünk rajta (röpke 15 év távlatában) :D , minden változhat !  8-)
És ménem alszol még mindig? ;D Mi lesz a regenerálódással?  8-) ;D ;D ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 27. - 15:17:23
Megbeszéltük már !  8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 28. - 19:13:45
Amióta tesztelek , sose volt még ilyen edzéskedvem , minden hétvégéről a hétfőre való visszatérés egy várva várt pillanat ! Töltök épp edzésre , tockon2 pajtással szétszedjük a termet !

jehovatanui üzenete : ámen  :-){
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Telipó - 2008. Július 28. - 19:33:07
Amióta tesztelek , sose volt még ilyen edzéskedvem , minden hétvégéről a hétfőre való visszatérés egy várva várt pillanat ! Töltök épp edzésre , tockon2 pajtással szétszedjük a termet !

jehovatanui üzenete : ámen  :-){

Aztán nehogy összetörjetek valamit megint, mert már holnap be sem engednek titeket. :-/-(-: :-)!
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 28. - 23:59:41
Halihó emberek !

Tockon2 pajtás azt hittem megírja majd a mai edzést és csak copyznom kell , de sajnos nem :( . A lényeg , mind a ketten bevoltunk töltve mint állat , vigyorogtunk mint a vadalma , hogy szétfogjuk törni a terembe a gépeket . Erre megjön egy srác aki 4 hete nem edzett és csak átmozgató jelleggel edzett és az egyetlen fekpadot nem tudta odaadni nekünk , hogy nyomhassunk rajta , akik éppen benne voltak már az edzésben , neki ott kellett belemegítenie és továbbállni . Nah itt aztán mindketten felidegesítettük magunkat . De össze vissza csináltunk mindent , tricepszen kívül nem sok minden durrant be :D .... holnap viszont annyi sétáló kitörést csinálok , hogy leszakad majd a lábam !  @:-) @:-) @:-) . Guggolni még nem guggolok , pedig ott lenne az armageddon , de majd meggyilkolom én máshogy , jön még kutyára úthenger !Az a szörnyű , hogy nagyon jó erőben nyomtuk a ferdepadot és utána elcseszte az edzésünket a srác...

Mell :

15°-os nyomás keretben , rúddal : 10*90kg , 8*100kg , 6*110kg
Fekvenyomás egyenespadon keretben !  :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ : 10*100kg , 8*110kg , 6*110kg

Ezek után jött 1-1 széria egykezes sima padon és hammer gépen való pumpálás ........ gyönyörű edzés mondhatom .
Tárogatás ferdepadon : 15*12kg , 12*12kg , 8*12kg

Tricepsz :

V-rudas letolás csigán : 12*30kg , 10*35kg , 8*40kg
Köteles nyújtás fejfölött : 12*25kg , 10*25kg , 8*30kg
Tolódzkodás : 12*saját ts+22kg , 10*saját ts+22kg , 8*saját ts+24kg

A tricepsz edzésre talán picit összeszedtük magunkat , de valami botrányos szar mellezés lett a vége ... készülj Seth , pénteken korrigálni kell !

A holnapi viszontlátásra ! :-){



Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Seth - 2008. Július 29. - 00:12:35
Én ott leszek! ... És töltök miután leszaladt egy kicsit a súlyom a hétvégi betonozásnál, csakhogy ne törpüljek el.. bazz 10 kilóval vagy ám nehezebb!  :o Sikerült megennem ma egy kiló rizst, de küzdök vele hogy lenn maradjon. Pénteken meghajtjuk... Jót tezs majd a tesztednek is  >:D és az én készülésemnek detto...  ;) Köszi tegnap a privi lelki segély topicot  ;D újra elememben érzem magam... ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 29. - 22:25:31
Noh szép jó estét mindenkinek !

Nem pite lábazás volt a mai , kellett hozzá , hogy edzés előtt lekéstem tockon2 futárszolgálatát , mert Vaterom elém rakott egy újságot amiben az állt , hogy 1 volt focistatársam aki kapus volt , elkerült egy nagynevű klubhoz , aztán mondta , hogy én is elkerülhettem volna .... el , DE őt támogatták , nyomták a szülők előre , pénzelték a vezetőket , amikor meg lett volna PSV Eindhoven-hez kerülni akkor meg visszafogott , hát most már szarok is bele a foci karrierbe , már 2 éve , hiányzik , de megtaláltam azt ami nekem kell és amúgy is örülök , hogy nem azt a fajta életmódot kell megélnem nekem , sose tudtam volna meg eme csodálatos sport rejtelmeit !  :-){

Megérkeztem a terembe 10 perc késéssel , gyorsan átöltöztem bevertem vagy 600mg koffein-t és azt mondtam magamba , nah azért is szétcsapom a lábaimat !  @:-) @:-) @:-) .

Láb :

Hack-gép alsó szűk lábtartással : 20*90kg , 15*100kg , 8*110kg
Combfeszítőgép : 20*40kg , 15*50kg , 12*55kg
Sétáló kitörés : Rúd+10-10kg rajta , kimentünk Karcos barátommal amolyan Ronnie-s módra az utcára és villanyoszloptól villanyoszlopig kitöréseket csináltunk . Nagyon hardcore gyakorlat csináljátok csak bátran , szégyen vagy nem szégyen én most kezdtem el , de megtartom az biztos . Ebből volt 6 széria .
Miután szétdurrant már a hajlítóm , kis súllyal végeztem egy lábas koncentrált lábhajlítást gépen .
Combhajlító egylábas : 20*15kg , 15*15kg , 12*15kg

Végén 10 perc nyújtással le is zártam a mai edzést ! Hihetetlen agresszív voltam edzés közbe , belegondolok ez még csak egy mass-fx , ezen felül milyen lehet :D  .

Építsetek hatalmas lábakat , hogy egy óriási hullám se tudjon megmozdítani titeket !  @:-) @:-) @:-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: karcos - 2008. Július 30. - 00:48:51
Elég jo lábazás volt B1ll4.:)Most bicajoztam még 1 órát,aszittem meghalok.Jöttek is a görcsök rendesen:).Nem baj,csinálni kell.Legközelebb is nyomhatjuk.
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: tockon2 - 2008. Július 30. - 01:07:36
Elég jo lábazás volt B1ll4.:)Most bicajoztam még 1 órát,aszittem meghalok.Jöttek is a görcsök rendesen:).Nem baj,csinálni kell.Legközelebb is nyomhatjuk.
Meg nyomjad a hozzászólásokat is kollega!  @:-)  Erősítsük azt a kécskei tábort!  ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtomAnti - 2008. Július 30. - 05:37:58
The three Tenor  ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: karcos - 2008. Július 30. - 16:08:29
Elég jo lábazás volt B1ll4.:)Most bicajoztam még 1 órát,aszittem meghalok.Jöttek is a görcsök rendesen:).Nem baj,csinálni kell.Legközelebb is nyomhatjuk.
Meg nyomjad a hozzászólásokat is kollega!  @:-)  Erősítsük azt a kécskei tábort!  ;-oo-;

Igyekszem mostmár aktivizálni magam:) =/+'
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 30. - 22:49:59
Hali mindenkinek !

A mai napon bebizonyítottam magamnak , hogy szinte betöltés nélkül is egész jó a kitartás talán ... bár hozzá kell tenni tockon2 pajtás ott volt , előtte meg nem  szenvedhettem kudarcot . Megmutattam neki , hogy csinálja egy animál kölyök . Sikerült ma nem tudom miért háromszor is hánynom ... csodás érzés volt . De nálam ez nem akadály az edzést illetően . Megcsinálom , mert teljesítenem kell a magamnak kitűzött célokat . Bemelegítésnél nyafogtam még egy kicsit , de belenéztem a tükörbe : Béla ez te vagy ? Itt sajnáltatod magad , sírsz ? Nyomjad már !!!!!!!!! Hát akkor megmarkoltam a súlyzókat és egy nagyon jó kis intenzív edzés kerekedett belőle . Végén még egy jó kis vádli is belefért , mert jó 70 perc alatt letudtuk az edzést .

Váll :

Ülve oldalemelés : 20*10kg , 15*10kg , 12*12kg
Vállból nyomás kézisúlyzókkal : 15*22kg -> sokat akarsz a szarka , de nem bírta a farka :D , kénytelen voltam visszavenni , 15*18kg a végére felszívtam magam és azért is 12*22kg-al toltam :) .
Ferdepados oldalemelés : 20*6kg , 15*7kg , 12*8kg
Döntött törzsű oldalemelés és keresztcsigás lehúzás hátsó vállra szuperszettben : 20*8kg - 20*20kg , 15*9kg - 20*20kg , 12*10kg - 20*20kg

Vádli :

Egylábas vádli kézisúlyzóval (18 kg) : 20,15,12,15,20
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Tarot - 2008. Július 30. - 23:15:51
Lassan jólesz, hogy azt a Levroneos 'felemelem a karom és a vállam nagyobb mint a fejem' megcsináld, ami a te fejméreteded figyelembe véve nem semmiség.  :-p :-){ ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 30. - 23:30:36
Bélám nincs is nagy fejed [O_O] , tesssék itt egy kis kex [---] :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Seth - 2008. Július 31. - 00:06:18
a Felső kép nagyon brutál .. ez kell! kihányod a kaját, felpumpálod a vállad így széles lesz a vállöv és a derekad is lapos  8-)  @:-) majd idővel ez lesz az alapállapot...
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Július 31. - 21:16:51
Üdv mindenkinek !

A mai hát-bicepsz nem ment élményszámba se nekem , se tockon2-nek de a lelkünk az vitt minket előre , ahogy csak lehet . Én ránéztem szériák közbe és tudtam h deka erőm sincs már , de miatta és a többiekért meg kell tegyem . Ítélet idő volt ma kécskén , iszonyat párával párosítva , de nem nyöszörögtünk , nekiálltunk edzeni és ha ő nem lett volna ott , biztos , hogy a végére se értem volna a mai edzésnek !  :-){ . Edzőtárs nélkül szart se ér az edzés ! :(

Hát :

Húzódzkodás széles fogással : 15 , 12 , 10
Lehúzás vállszélességű fordított fogással : 12*85kg ,10*90kg , 8*95kg
Lehúzás szembenéző tenyérrel : 12*80kg , 10*85kg , 8*90kg
Melltámaszos evezés : 12*50kg , 10*55kg , 8*60kg

Bicepsz :

Karhajlítás állva francia-rúddal : 12*50kg , 10*60kg , 8*60kg
Kalapács ülve : 12*18kg  , 10*18kg , 8*20kg
Koncentrált bicepsz : 10*14kg , 8*14kg -> itt már tényleg a hulla közeli állapotban voltam .

Várom , hogy tudjak picit ejtőzni és jöhet a zaba ismét ! További szép estét mindenkinek !  :-){

Holnap Seth-el edzek Johnnynál , készülj fel főnök ! Meg kell harcolnunk a titkos céljainkért ! :D

Utána egy jó kis kaja : Prod , Zsuzsi , Lady , Torony , Mushroom , Anna , Larson , Pankus , Seth , B1ll4  @:-) @:-) @:-) @:-) ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: fastor - 2008. Augusztus 02. - 00:34:02
öhm mivel itt kezdödött, itt szeretnék bocsánatot kérni amiért nemkicsit túlreagáltam a poénkodást, Atomtól már bocsánatot kértem, BÉla ténlyeg Sajnálom nagyon túlreagáltam :-[
 :-!!!
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 02. - 01:07:47
Fastor semmi gond , túl lett picit ez lihegve , én is túl lelkes voltam .  :-){

Életemben először edzettem a Johnny Fitness-be , hatalmas élmény volt . Megérkeztünk Seth-el egy picike kerülő után ...  8-) . Prod , Zsuzsi , Torony , Lady már ott voltak , Prod köszönöm szépen mégegyszer a szülinapi ajándékot  :-){ .
Johnnyval is beszélgettünk , ilyenkor persze nem az edzéssel foglalkoztunk :) . Tricepsz edzésem 1 gyakorlatból állt , utána már lépni is kellett vacsorázni .

Seth kegyetlen formában van , figyelve leszel öreg ! Nem menekülsz . 8-)

Azért lenyomtunk egy közös mellezést .

ferdepados nyomás keretben : 20*80kg , 15*90kg , 12*100kg
Hammer gép szűken : 20*40kg , 15*50kg , 12*50kg
Csigás nyújtás : 20*25kg , 15*30kg

Szűknyomás tricepszre : 20*80kg , 15*80kg , 12*90kg

Ennyi volt a mai edzés ! DE viszont óriási motivációt adott Johnny , Seth és a többiek is ! De várom már , hogy felkerüljek !
Prod , dobsz fel párat képet ha kérhetném ?  8-)



Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Prod - 2008. Augusztus 02. - 21:54:32
Béla & Seth
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 02. - 21:57:47
Látod , mégis rajtam volt azért a videójátékos póló is :D . Köszi a képeket !  ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Prod - 2008. Augusztus 02. - 22:01:18
Johnny & Béla & Seth

4. Seth
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Augusztus 02. - 22:03:15
Johnny & Béla & Seth
Vajon mit nézett, Johnny és Béla? ...és Béla miért pózolt nézés közben? 8-) @-o !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 02. - 22:22:46
Nyomjuk , nyomjuk ! SB-re készülünk , mármint Seth & B1ll4  műalkotásra :D . Évek kérdése csupán ...
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: tockon2 - 2008. Augusztus 02. - 22:56:20
Nyomjuk , nyomjuk ! SB-re készülünk , mármint Seth & B1ll4  műalkotásra :D . Évek kérdése csupán ...
Köhm, miért nem az itthoni edzőcipődben edzettél? ????... ::)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 02. - 23:06:11
Zsuzsinak mondtam is , hogy viszem azt ! De mikor belenéztem táskámba Kecskeméten amíg várnom kellett , láttam , hogy valaki kicserélte a cipőt . Felhívom anyám , mondom te ezt miért cserélted ki , nekem jó a "légbetétes" cipő :D  . Legyél igényes fiam , nem mutatkozhatsz így a felvigyázóid előtt :D . Kösz Mutter :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Augusztus 04. - 00:02:38
Boldog 19. szülinapot Bécóóóóóóóó, és minden évben egyre boldogabbat! @:-) @:-) @:-) @:-) @:-) @:-) @:-) @:-) :-):-):: :-):-):: :-):-)::
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 04. - 00:04:35
Köszönöm szépen Anyuci ! Ilyenkor még én is eltudok kicsit pityeregni örömömben  :)

Egy jó edzés este , ez lesz az ajándék .
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 04. - 00:20:38
Érdekes volt a látszat előbb :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: tockon2 - 2008. Augusztus 04. - 00:21:33
Lady megelőzött, de azért az elsők közt hadd kívánjak én is nagyon Boldog Szülinapot!  :-):-):: Csak az értékes dolgok felé fordulj, mert minden nap születik egy új, amiért érdemes élni!  ;)  Boldog 19.-et Tesó!  ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 04. - 00:22:24
Kösz Bro ! Először csak pislogtam , hogy B1ll4 néven boldog szülinapot kívánt valaki :D , valami hiba van a gépezetben ...  8-)

megvannnn , Lady megfejtette : Tockon2 gépéről nem léptem ki tegnap hajnalban :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Augusztus 04. - 00:26:10
Kösz Bro ! Először csak pislogtam , hogy B1ll4 néven boldog szülinapot kívánt valaki :D , valami hiba van a gépezetben ...  8-)

megvannnn , Lady megfejtette : Tockon2 gépéről nem léptem ki tegnap hajnalban :D
Hívjatok LadyHolmes-nak  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: tockon2 - 2008. Augusztus 04. - 00:36:33
Kösz Bro ! Először csak pislogtam , hogy B1ll4 néven boldog szülinapot kívánt valaki :D , valami hiba van a gépezetben ...  8-)

megvannnn , Lady megfejtette : Tockon2 gépéről nem léptem ki tegnap hajnalban :D
Mit csináltál te tockon2-nél tegnap hajnalban? ????...   !+"%
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Tarot - 2008. Augusztus 04. - 00:39:20
Kösz Bro ! Először csak pislogtam , hogy B1ll4 néven boldog szülinapot kívánt valaki :D , valami hiba van a gépezetben ...  8-)

megvannnn , Lady megfejtette : Tockon2 gépéről nem léptem ki tegnap hajnalban :D
Mit csináltál te tockon2-nél tegnap hajnalban? ????...   !+"%

Én nem szeretném tudni :D :-)o-:
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Augusztus 04. - 00:41:00
belépett a regjével a fórumba, és nem lépett ki onnan, ezért írhattál te az ő nickjén, mert nem vetted észre, hogy nem a te neveden jött be a fórum 8-) ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 04. - 00:48:21
Megettünk egy zacskó pisztáciát , egy adag rizs-csirkét , röhögtünk egy sort és hopp már hajnali fél 5 volt ! :)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Torony - 2008. Augusztus 04. - 05:48:59
Isten éltessen, Bélám  :) torta lesz? :)  /7%
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Balu - 2008. Augusztus 04. - 06:33:08
Boldog Születésnapot Béla!!!  ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Augusztus 04. - 07:44:00
Rohaggy meg hogy ilyen fiatal vagy, de azét Isten éltessen  (http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/h010.gif)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: fastor - 2008. Augusztus 04. - 08:04:54
isten éltessen sokáig
füled érjen bokáig,
nem csak máma,
ilyen legyél sokáig ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Kola - 2008. Augusztus 04. - 09:40:47
heppi bőrszdéjjj tú júú :-):-):: ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Rob - 2008. Augusztus 04. - 10:04:49
Nagyon sok boldog szülinapot erőben,egészségben! :-oD =/+'
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtisFace - 2008. Augusztus 04. - 11:15:13
Boldog szülinapot! És kívánom, hogy a következő szülinapodra már tudd, hogy melyik intézményben leszel mérnöki hallgató ősztől  ;-oo-;!
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: hopika - 2008. Augusztus 04. - 11:16:32
Beszállok a sorba én is: Boldog születésnapot Béla!!!
 ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtomAnti - 2008. Augusztus 04. - 11:30:59
ISTEN ÉLTESSEN KESE MÓ!!!!    8)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Telipó - 2008. Augusztus 04. - 12:02:17

  :-):-):: BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :-):-)::

Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 04. - 13:11:07
Köszi mindenkinek ! Nagyon jó fejek vagytok !  :) ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: zotja - 2008. Augusztus 04. - 13:31:13
Boldog Születésnapot  ?:-/ Éljél 100 évig  ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Steve Namat - 2008. Augusztus 04. - 14:12:56
Happy Birthday Béla!!!


 @:-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 04. - 14:16:25
Kösz Steve ! Én már kértem titokba odaföntről ajándékot tőled , a te tudtod nélkül ! Reméljük meg is kapom !  8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Steve Namat - 2008. Augusztus 04. - 14:20:58
Kösz Steve ! Én már kértem titokba odaföntről ajándékot tőled , a te tudtod nélkül ! Reméljük meg is kapom !  8-)
Meglátjuk.

Anything is possible...


 8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Linda Varga Namat - 2008. Augusztus 04. - 15:23:36
:-):-):: :-):-):: :-):-):: :-):-):: :-):-)::

Nagyon Boldog Születésnapot Béla és kívánom, hogy teljesüljenek az álmaid!!!!

:-):-):: :-):-):: :-):-):: :-):-):: :-):-)::
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 04. - 15:36:55
Ezek a köszöntések azt sugallják , jó edzés lesz este !

Linda , nagyon szépen köszönöm !  :-){ :'( ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Nutzilla - 2008. Augusztus 04. - 16:00:07
Isten éltessen kedves Billa,jusson estére neked jó sok bu.....!  ;) ;D :-):-)::
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 04. - 22:29:39
Üdv mindenkinek !

Birthday training is megvolt , jó kis mell-tricepsz-oldalsó váll edzés . Kicsit visszavettem a kajánkénti mennyiséget , visszább is húzódott a pocakom hálisten . Marad ez a felállás , legalább nem hányingerig kell így ennem !  @:-) Durranás , telítettség megvolt , az AX termékek tovább tolnak , mint gondoltam .

Mell :

Fekvenyomás egyenes padon rúddal : 10*100kg , 8*110kg , 6*120kg
Fekvenyomás ferdepadon : 10*90kg , 8*90kg , 6*100kg
Áthúzás : 15*24kg , 12*28kg , 8*32kg
Tárogatás : 15*12kg , 12*12kg , 8*12kg

Oldalsó váll :

Oldalemelés állva : 20*10kg , 15*12kg , 12*10kg

Tricepsz :

Szűknyomás keretben : 12*90kg , 10*90kg , 8*100kg
Tolódzkodás : 12*saját tskg+18kg , 10*saját tskg+18kg  , 8*saját tskg+18kg -> minden széria végén le a kézisúlyzó és bukásig saját testsúlyból tolódzkodás .
Fejfölött nyújtás kötéllel : 12*20kg , 10*25kg , 8*30kg

Egy kis tavalyi szösszenet , nem éppen példamutató , de én így ünnepeltem a 18. születésnapomat :

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/18.-szulinapom-hevKs8pCa82RKGOH  (lámpa alatt vagyok látható kicsit :D )

Middle of the road - Chirpi chirpi cheep cheep című számát átköltötte a fiú kórus kicsit :D . Utolsó 1x évem , kihozom a maximumot belőle ígérem !  :-){

További szép estét mindenkinek !

Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: fastor - 2008. Augusztus 04. - 22:46:19
ezek után kijelentem hogy ehhez képest akkor én még nem votlam berugva ;D
köszi Bélám, nagy követ zúdítottál le ezzel a szívemröl >:D O0
de ezen sírva röhögtem :-! @-o ))=/
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Jordan - 2008. Augusztus 04. - 22:47:27
Jol van az, szerintem ezen mindenki atesett mar!  ;)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 04. - 23:01:55
Ne mindenkinek az a 0-24-es testépítő ugorjon már be , ha rólam van szó :D . Azért is raktam be a videót . Én ezt vállaltam és biztos , hogy fogom is még 1-2x az életben ...
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: G.I.Jane - 2008. Augusztus 06. - 04:00:59
Szia Béla!  :)

Igaz én itt nagyon új vagyok még, de láttam hogy szülinapod volt!

Utólag én is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!

S továbbra is edz keményen s kívánom hogy elérd a céljaidat!  :-):-):: :-):-):: :-):-):: :-):-)::
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 06. - 05:34:11
Köszönöm a köszöntést utólag is !

Nos kicsit megkésve , de azért jelentkezem . Igen hajnali 5 óra van !

Az esti lábedzés sajnos értékelhetetlenné vált , mivel most egy másik ponton kezdett el a derekam fájni , így inkább döglésig csináltam kis súlyos szériákat , de ez nem volt az igazi . Csütörtök reggel röntgen ez biztos . Mindegy a lábam hálisten nincs lemaradva , többi testrészem edzésében meg nem akadályoz a sérülésem .

Most értem haza a szülinapi bulimról , mértékkel bulizgattam , syntha-6 szolgáltatta a fehérjeforrást a buli alatt . Mit ne mondjak , szerintem életemben nem ittam még ilyen jó fehérjét :) .

Az a baj én a lécet nagyon magasra tettem kezdetben és sajnos akkor még a tudatlanok táborába tartoztam ! Ezt a kifejtésem azért is teszem meg , mert páran írtátok , kívánjátok , hogy elérjem a céljaimat . Bár lehet , hogy mindenki így van ezzel vagy a java így vélekedik . De ahogy kezdek felnőni , a sportba teljesen belelátni , teljesen úgyse fogok soha . Egyre több az orosz rulett játék és az én lehetőségeim tárháza is ki fog fogyni előbb vagy utóbb . Házunk előtt beszélgettünk még 1 órát tockon2 barátommal erről a dologról . Mit akarok én ebben a sportban elérni ? Egyetlen egy szóval kifejezve , lehet nagyképűnek hangzik , de én Bajnoknak születtem ! Nem azt jelenti , hogy képes vagyok rá ,de amit lehet és józan ésszel megvalósítható , azért elkövetek mindent . Soha az életemben nem tudtam veszíteni igazságtalanul . Ha valaki jobb nálam elfogadom persze , csak akkor sem esik olyan jól , mint ahogy ez senkinek sem . Egy igazi sportember szeretnék igazából lenni , aki bármely cselekedetével , kilóg az átlagemberek közül és példát tud mutatni , hogy is kellene viselkedni az adott életbeli szituációkban . Nagyon sokat kaptam ettől a sporttól , kellett ehhez rengeteg betegség , sok családi perpatvar , a másik fórumon való élet , és a való élet , hogy rájöjjek miről is szól az én egyetlen pici kis életem . Tehát a kisebb céljaimat kifejtem azért egy kicsit , hátha valaki kíváncsi azért rá . Szeretnék ebben az utolsó gimnáziumi évemben a maximumot kihozni magamból , mind edzés , mind a tanulmány terén . Egy jó útvonal választást elkezdeni , lehetőleg egyetemi éveim alatt . Pesten szeretnék stresszmentes , önálló életet élni és az igazán értékes emberekkel a lehető legjobb emberi viszonyt kialakítani és legerősebbet persze . Johnny lesz nekem az egyik mérföldkő , leszeretnék vele mindenképpen ülni beszélgetni erről az egészről , ő mint élet terén , meg tapasztaltabb , rutinosabb ember , úgy gondolom képes lesz olyan reális információkkal ellátni , ami talán segít teljesen tisztán látni ami a jövőmet illeti ebben a sportban . Ha ő azt mondja majd nekem , hogy sikerülhet elérni a bajnoki címet , ha az évekbe is fog telni és a szamárlétrát kezdem majd egy 20. hellyel , mert miért ne . Akkor is végigfogok menni rajta , és ez az a sport , ez az az életmód amit nem fogok eldobni semmiért és senkiért . Nagyon nehéz lesz tudom , meg sokan mondják , hogy szinte a magánélettel , hétköznapi élettel nehéz összehangolni . De valahol mégis úgy érzem , felszabadulva , kicsit könnyebb lesz az  én kis életem . Legyen magánéletem , legyen mindig egy másik út , amit hasonlóan építgetek mint a testépítést , majdnem akkora erőbedobással , legyen az barátnő , barátok , minden ami kitud kapcsolni . Nem szeretnék behipózni és ennek a sportnak élni 0-24-ben . Egy olyan ember szeretnék lenni az évek során , akiről nem feltétlen kell tudni , hogy min ment keresztül , de ha valaki olyan embertől kérdezik meg aki ismer , hogy ki ez a srác ? Akkor az az illető pozitív véleménnyel legyen rólam és tudják , hogy a belső , a szív volt ami ezt a gyereket vitte előre az életben ! Ezeket az értékeket meglehet szerezni , negatív tapasztalatokból , emberi érettséggel , pusztán józan ésszel , nekem előbbivel sikerült és még finomítgatom . Steve , Prod , Lady , Atomanti , Seth , Torony , Larson , Mushroom , Tarot , tockon2 , Karcos , Johnny , God , Zotya .... elnézést ha a többieket kihagytam , akármilyen keveset is beszélgetek velük , legyen az interneten vagy élőben , de többet ér nagyon sok esetben mint egy mindennapos találkozás bármely haverommal . Javarészt itt nálam mindenki idősebb , tapasztaltabb és szeretem ha jó tanácsokkal látnak el . Mindig is egy olyan gyerek voltam , aki soha nem érte be az átlaggal , mindig átlagon felül akartam teljesíteni , mert tudtam , hogy képes vagyok rá . Ezek a tesztek örök életre bennem maradnak és mindig úgy fogom kezelni , hogy az élet nagy ajándékai ezek számomra , igazán ezek teszik le az alapkövet , hogy úgy álljak ehhez a sporthoz hozzá , ahogy . Itt ismernek meg jobban az emberek , tudják milyen a hozzáállásom ehhez az egész életmódhoz . Igaz , hogy még van 3 edzésnap a tesztemből , de úgy érzem itt már elértem a maximumot amit lehetett , persze teljes erőbedobással fogom csinálni a hátralévő edzéseket is . A gondolataimban mindig itt vagytok kedves fórumozók , ha egy átlagnál is színvonal alatti emberrel hoz össze a sors , akkor csak tudom hova kell gondolni és mi a helyes döntés . Ami engem illet , nem múlik el nap mikor lefexem , ne gondolnám át a következő napomat , heteimet , hónapomat , éveimet , bár itt mindig megakad a gondolatom és visszatérek a mindennapok kerékvágásába . Engem az ilyen kis dolgok motiválnak , mint egy jó kis beszélgetés valaki olyan emberrel , aki számomra nagyon fontos , teli van belső értékekkel . Szoktam még olyan dologra is gondolni , hogy majd én teljesen bekészülve , színpadon állok és ha elérek egy 7. helyezést is , én tudom , hogy mindent elkövettem a siker érdekében és rengeteg ember van aki engem pártolt . Szeretném még sok embernek átadni azokat tulajdonságokat , életérzéseket amiket ettől a sporttól kaptam . Az , hogy izmosak vagyunk , ez csak egy ajándék ... nálam ugyanakkora érték egy 130kg-os nő fogyása 125kg-ra , ha azt kőkemény munkával , kitartással és nem kevés lemondással vitte véghez . Nem vagyunk egyformák , mindenkinek mások a céljai , egy a lényeg én tudom mit akarok , a célt már látom , az út ami előttem van , néhány zsákutcába torkollik , néhány rögös utakon visz keresztül , van ahol hegycsúcsokat kell megmászni és van egy aranyközépszer , amit álmaimban sem merek elgondolni . Hálával szeretnék adózni az én őrangyalomnak aki odafent kíséri mindennapjaimat , megígérhetem neki , mindig ésszerűen és a lehető legjobb döntést próbálom majd meghozni mind ebben a sportban , mind az élet terén ! Az égiek legyenek veletek !  :-){ :-){ :-){
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Augusztus 06. - 07:47:29
Látom jó volt a buli!  :D :D :D

Viccet félretéve: a derekad az első ami tönkrement, amilyen súlyokkal dolgoztok, más is tönkre fog. De én ezt már mondtam mikor kméten edzettünk. Ne haragudj meg érte, de túl fiatal vagy még ahhoz, hogy az izületeidet szétbaszd, át kellene gondolni ezeket a dolgokat, sokszor az izom gyorsabban fejlődik mint az inak, izületek, és nem bírják a terhelést. Ez csak egy jótanács Uram  :-){
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 06. - 14:08:42
Látod , erre már rájöttem én is . De sajnos csak a sérülésből tudtam tanulni . Még egy indok , hogy nem kell beleélni magát az embernek :D

Köszönöm az aggódást , remélem holnap reggel kiderül már mi a baj .
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Augusztus 06. - 17:22:47
Látod , erre már rájöttem én is . De sajnos csak a sérülésből tudtam tanulni . Még egy indok , hogy nem kell beleélni magát az embernek :D

Köszönöm az aggódást , remélem holnap reggel kiderül már mi a baj .
Hát, mert hiába beszél neked az ember :D
Amúgy én azzal a koffeinnel se szórakoznék... 8-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Boresz - 2008. Augusztus 06. - 17:37:24
Béci!

Bocs hogy telerondítom a totyikodat,de nézzed el nekem!Csak azt akarom mondani,hogy:
hápppi bőőőrszdééj túúúú júúúúú

 :-):-)::
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 06. - 17:39:15
Holnap már okosabbak leszünk ! :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 06. - 22:25:18
Megígértem a felvigyázóimnak , hogy kicsit visszaveszek az edzésből , mind a használt súlyok , mind az intenzitás terén és nolám , már az első edzésen bevált a dolog , nem vagyok az a dögfáradt levert állapotban . Edzés közben nagyon jól durrant be a vállam is . A használt súlyokon nem fog látszani az , hogy talán keményen edzettünk , de így se volt probléma e téren :) .

Váll :

Oldalemelés ülve : 20*10kg , 20*9kg , 15*9kg
Vállból nyomás keretben : 20*70kg , 15*70kg , 12*80kg
Ferdepados oldalemelés : 20*6kg , 15*7kg , 12*7kg
Alsócsigás hátsóvállgyakorlat : 20*10kg , 15*10kg , 12*10kg

Vádli :

Egy lábas vádli kézisúlyzóval : 4*15

Sajnos edzés szempontból már csak 2 nap van hátra a tesztből , hiányozni fognak ezek az AX cuccok  :'( . Aki teheti próbálja ki , nem fog csalódni .
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 07. - 15:32:55
Lady jelenteném elsősorban neked megérkeztem a kórházból ! Meg Johnnynak is mondanám 1. lépés megvan , 2. lesz majd a pajzsmirigydokim ,hogy enged-e diétázni :D .

Karcos , Karcos bátyja , tockon2 és én beértünk a kórházba . Mind a négyen fekete pólóba beérünk a váróterembe , voltak kb 150-en . Ahogy sétáltunk befele meghökkent arccal néztek az emberek , még én éreztem magam szarul , hogy így megbámulnak minket . Mint akik már nem emberek vagy nemtudom . Mondjuk így ha jobban megnézem a srácokat én voltam ott a legkisebb :D . Odaértünk 10-re pontosan és halálra szivattak .... 3/4 3-kor kerültem sorra , úgy , hogy már előttem volt aki 5x is megfordult a dokinál ... nevetséges .

Végülis nem kell röntgen , rátapintott a doki egyből a lényegre . Egy fő idegcsomót terhel merev állapotban a derekam de már utórengés a nehezét már átvészeltem . Írt fel izomlazító cuccost is .. Tipikusan a paraszt orvosok közül való volt ! Hagyja abba a sportot , nem tesz jót magának ... , nem szabad guggolnia inkább nyomjon fekve . Mondom lábra az hogy fog sikerülni ? Majd kinyomom lábból ? :D  Nah mind1 a lényeg nincs semmi baj ! Megmaradok :)

Oh yeahhhhhhhh !
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Augusztus 07. - 16:13:34
Lady jelenteném elsősorban neked megérkeztem a kórházból ! Meg Johnnynak is mondanám 1. lépés megvan , 2. lesz majd a pajzsmirigydokim ,hogy enged-e diétázni :D .

Karcos , Karcos bátyja , tockon2 és én beértünk a kórházba . Mind a négyen fekete pólóba beérünk a váróterembe , voltak kb 150-en . Ahogy sétáltunk befele meghökkent arccal néztek az emberek , még én éreztem magam szarul , hogy így megbámulnak minket . Mint akik már nem emberek vagy nemtudom . Mondjuk így ha jobban megnézem a srácokat én voltam ott a legkisebb :D . Odaértünk 10-re pontosan és halálra szivattak .... 3/4 3-kor kerültem sorra , úgy , hogy már előttem volt aki 5x is megfordult a dokinál ... nevetséges .

Végülis nem kell röntgen , rátapintott a doki egyből a lényegre . Egy fő idegcsomót terhel merev állapotban a derekam de már utórengés a nehezét már átvészeltem . Írt fel izomlazító cuccost is .. Tipikusan a paraszt orvosok közül való volt ! Hagyja abba a sportot , nem tesz jót magának ... , nem szabad guggolnia inkább nyomjon fekve . Mondom lábra az hogy fog sikerülni ? Majd kinyomom lábból ? :D  Nah mind1 a lényeg nincs semmi baj ! Megmaradok :)

Oh yeahhhhhhhh !
Örülök, akkor ez nem rossz hír annyira :)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Augusztus 07. - 19:27:49
Lady jelenteném elsősorban neked megérkeztem a kórházból ! Meg Johnnynak is mondanám 1. lépés megvan , 2. lesz majd a pajzsmirigydokim ,hogy enged-e diétázni :D .

Karcos , Karcos bátyja , tockon2 és én beértünk a kórházba . Mind a négyen fekete pólóba beérünk a váróterembe , voltak kb 150-en . Ahogy sétáltunk befele meghökkent arccal néztek az emberek , még én éreztem magam szarul , hogy így megbámulnak minket . Mint akik már nem emberek vagy nemtudom . Mondjuk így ha jobban megnézem a srácokat én voltam ott a legkisebb :D . Odaértünk 10-re pontosan és halálra szivattak .... 3/4 3-kor kerültem sorra , úgy , hogy már előttem volt aki 5x is megfordult a dokinál ... nevetséges .

Végülis nem kell röntgen , rátapintott a doki egyből a lényegre . Egy fő idegcsomót terhel merev állapotban a derekam de már utórengés a nehezét már átvészeltem . Írt fel izomlazító cuccost is .. Tipikusan a paraszt orvosok közül való volt ! Hagyja abba a sportot , nem tesz jót magának ... , nem szabad guggolnia inkább nyomjon fekve . Mondom lábra az hogy fog sikerülni ? Majd kinyomom lábból ? :D  Nah mind1 a lényeg nincs semmi baj ! Megmaradok :)

Oh yeahhhhhhhh !

A lényeg h nincs baj  :-)!
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: AtomAnti - 2008. Augusztus 07. - 19:43:28
Milyen kenőcsöt írt fel DR Zsivágó?  :'(
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 07. - 20:47:57
Sziasztok !

Megvolt a mai edzés is , kicsit korábban mint általában ... de nem is baj , jó volt most ez így . Talán visszatudok már állni majd a korai keléshez is . Mint mondtam visszavan véve a használt súlyok teljesen , viszont nagyon szabályosan , totális bedurranásra megyek . A használt súlyok nevetségesek , de nekem teljesen mindegy ki mit gondol , a fő , hogy végre a magam ura legyek és ne vigyen el az állatság :) .

Hát :

Húzódzkodás : 12, 10 , 12
Mellhez lehúzás csigán széles fogással: 12*70kg , 10*75kg , 8*80kg
Szűk lehúzás szembenéző tenyérrel : 12*65kg , 10*70kg , 8*75kg
Melltámaszos evezőgép : 12*45kg , 10*45kg , 8*50kg

Bicepsz :

Karhajlítás állva francia-rúddal : 12*40kg , 10*45kg , 8*50kg
Karhajlítás állva kézisúlyzóval : 12*12kg , 10*12kg , 8*14kg
Kalapács bicepsz ülve : 12*14kg , 10*14kg , 8*16kg

Jó kis pumpáló edzés volt , kívánok mindenkinek hasonlót !  ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 07. - 20:51:09
Milyen kenőcsöt írt fel DR Zsivágó?  :'(

A tizanidin (INN: tizanidine) centrálisan, a harántcsíkolt izmokra ható, főleg gerincvelői támadásponttal rendelkező izomrelaxáns. A preszinaptikus alfa2-receptorok ingerlése révén gátolja az excitatórikus (N-metil-D-aszpartát-NMDA-receptorokat ingerlő) aminosavak felszabadulását. Az izomtónus fokozódásáért felelős poliszinaptikus reflexeket gátolja, az interneuronok szintjén ezáltal csökkenve a harántcsíkolt izmok tónusát. Mindezen túl a tizanidin mérsékelt centrális fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik.

Egyaránt hatásos akut fájdalmas izomgörcsökben és gerincvelői vagy cerebralis eredetű krónikus spasztikus izomtónus fokozódásban. Csökkenti a passzív mozgatással szembeni ellenállást, enyhíti a spazmust és clonust, javíthatja az izomerőt.

Ő lenne személyesen :)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: mushroom - 2008. Augusztus 07. - 21:03:35

 javíthatja az izomerőt.



Tudtam, hogy te is tele vagy  :-}  ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 07. - 21:09:57
:D . Látod a megérzéseid nem csalnak :)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 08. - 18:13:01
Sziasztok !

Ma elég korán 13:00 - kor lenyomtuk a melledzésünket , tockon2-nek esküvője van . Én meg siettem haza az olimpia megnyitót nézni . Életemben nem volt még ilyen gyors edzésem :D

Mell :

Egykezes ferdepados nyomás : 15*28kg , 12*28kg , 10+8*28kg
Hammer nyomás : 15*45kg , 12*55kg , 10+7*55kg
Csigás keresztezés : 20*20kg , 15*20kg , 12*25kg

A súlyok ismét lényegtelenek ...
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: hummerdikk - 2008. Augusztus 10. - 21:56:55
Heyho, Bela!
Orulok h nincs komoly bajod! Van egy jo igazsag, amire alapozva tanulok a "hibadbol"! Nyomjatok azert kemenyen igyis fiuk! @:-)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: jajgy - 2008. Augusztus 11. - 14:30:48
Végülis nem kell röntgen , rátapintott a doki egyből a lényegre . Egy fő idegcsomót terhel merev állapotban a derekam de már utórengés a nehezét már átvészeltem . Írt fel izomlazító cuccost is .. Tipikusan a paraszt orvosok közül való volt ! Hagyja abba a sportot , nem tesz jót magának ... , nem szabad guggolnia inkább nyomjon fekve . Mondom lábra az hogy fog sikerülni ? Majd kinyomom lábból ? :D  Nah mind1 a lényeg nincs semmi baj ! Megmaradok :)

Oh yeahhhhhhhh !

Mitöl lett az a csomó a guggolástol? ????....
Én is találkoztam már ilyen dokival, semmit se ér, azt mondja hagyam abba a sportot persze, jobb ha részegen fekszik valaki az árokba? meg, hogy a tápkiegettöl meglehet halni  :-p :-)-, majd nyomhatnál képet is rég volt már és nyomjad továbbra is keményen @:-) :-oD
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 11. - 22:27:26
Sziasztok !

Ma mell , oldalsó váll , tricepsz edzés volt . Eléggé intenzívre fogtuk a dolgot , a súlyok továbbra is lightosak .

Mell :

Ferdepados nyomás keretben  : 10*90kg , 8*100kg , 6*110kg
Egyenes padon nyomás : 10*90kg , 8*100kg , 6*110kg
Áthúzás : 15*28kg , 12*32kg , 8*32kg
Tárogatás ferdepadon: 15*12kg , 12*12kg , 8*14kg

Oldalsó váll :

Állva oldalemelés : 20*12kg , 15*14kg és egy vetkőző széria 6*14kg , 10*10kg , 10*6kg .

Tricepsz :

Letolás V-rúddal : 12*25kg , 10*30kg , 8*35kg
Tolódzkodás saját tskg+10kg : 12 , 10 , 8
Fejfölött nyújtás kötéllel : 12*20kg , 10*20kg , 8*25kg

Holnap ha minden igaz megcsináljuk a fotókat jó minőségben és összegzést is írok a tesztről , ami biztos , hogy 4kg-ot jöttem , és élesebb is a forma valamelyest .
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Gabe - 2008. Augusztus 11. - 22:30:30
szétbontottad a vállat, vagy csak az oldalsó felhozóedzése volt?

jók a súlyok...  :-}
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 11. - 22:35:39
oldalsót hozom felfele , mivel marhanagy derekam van , nem jól fest abszolút ha mellette kicsi a vállam és a mellem , úgyhogy ezeken van a hangsúly inkább , a hátszétbontás visszavétele után pedig szinte csak a széles hátat edzem , 1 maximum 2 középső gyakorlat van , most úgy tűnik helyén vannak a dolgok . Derekam is helyrejön nemsokára és jöhet a lábazás is maximális intenzitással mint régen , viszont most nem fogok ilyen 180-akat guggolni , szépen pumpálgatok hétről,hétre utána majd csak belejövök .
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 12. - 22:21:51
Aloha !

Lábazásból jövök éppen , hát meg kell mondjam többi izomcsoportom is ilyen jól reagálna bármilyen terhelésre , nem lenne ennyi gondom :) . Istenem , de jó is törpének lenni ilyen szempontból . Mivel már a derekam majdhogynem 100%-os , a guggolást és a hack-gépes mókát kihagytam , ezzel is esélyt adva arra , hogy talán már jövőhéten guggolhatok újra . De emellett elég jó kis lábazás volt . Leszámítva , hogy betévedett a terembe 3-4 kisebbségi barát és igen jól szívták el a levegőt előlünk ...  :-Đ :-Đ :-Đ .

Láb :

Combfeszítőgép : 30*25kg , 20*30kg , 15*35kg
Sétáló kitörés : 5*20m volt kint az utcán 30kg-al a nyakban és volt még egy 6. is ami a totál bukásig ment .
Koncentrált egylábas combhajlítás gépen : 20*15kg , 15*15kg , 12*20kg

Bármennyire is kevésnek tartjátok , nekem ma ez bőven elég volt . További szép estét mindenkinek én már rohanok is tovább egy grill partyra !  ;-oo-;
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 13. - 21:36:19
Tegnapi nappal kifújt a mass-fx és a 3-ad készletem , 91kg-on kezdtem a tesztet és most jelen pillanatban 95kg-ot mutat a mérleg , erőben , durranásban mindenképpen segített . mass-fx-hez már volt szerencsém , akkor is dícsértem , most sem tudok másként vélekedni róla , akár önmagában is ajánlatos , fantasztikus érzés a kúra első 1-2 hete , utána rárobbantani egy ilyen csúcs kieggel mint a 3-ad , valami hihetetlen dolgokat tud művelni . Persze nem kell tőle csodákat várni , de ha a táplálkozás , pihenés , edzés is támogatja ezeket , akkor az eredmény sem fog elmaradni , ez garantált !  (:-) .

4 hét múlva véget ér a PCT-vel való levezetés , akkor beszámolok ismét a változásokról . Képeket meg még a héten dobok majd fel . Köszönöm mindenkinek aki olvasta a tesztet , eltűrte a sok baromságomat :) . Remélem tudtam annyi információval szolgálni azoknak az embereknek , akik már régóta kiszemelték ezeket a kiegészítőket , nyugodt szívvel tudom ajánlani , dobjátok őket partyba !
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Prod - 2008. Augusztus 18. - 14:44:53
Kicsit elvan hanyagolva Bélám! :-/-(-:
Semmi hír, fotó  ????...
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 18. - 15:04:17
Este ideje lenne már fotózkodni . Értettem !  /:-)

Írok egy végső összegzést is , majd 3 hét múlva PCT-ről is .
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Augusztus 18. - 15:15:30
Este ideje lenne már fotózkodni . Értettem !  /:-)

Írok egy végső összegzést is , majd 3 hét múlva PCT-ről is .
És közben nem írsz? :-O Mi történt? ne hanyagold szegény topicot, sírni fog... :'( 8-) ;D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 26. - 01:28:17
Jelentkeznék 2 hét elteltével a 3-AD és a Mass-FX elhagyása után , a PCT még durvább eredményeket hozott , igaz , hogy most pihenőhéten vagyok , de feszes vagyok egész nap , libidó brutál . Nem gyenge kis vegyület amit az Anabolic Xtreme cég belerakott ebbe a picike kis fehér kapszulákba :) . Képeket azért is nem raktam fel , mert a teszt közepén raktam fel és úgy gondoltam , hogy azok bőven elegek , mert semmi nem változott javarészt , ami tömeg jött fel az eloszlik rajtam , de a lényeg , hogy én jobbnak látom a helyzetet . Jövő héten új erőbedobással edzegetek már suli mellett és célba veszem talán a jövő őszt mint versenyző . Télen csinálni fogok még egy kúrát  , ami nálam örök lesz egy ilyen kúrában , az a Mass-FX és a PCT . Mass-FX már kétszer is bizonyított nekem , a ráadás termékek már nem hoztak annyi pluszt mint ez a termék önmagában . Akár ha valakinek nincs pénze egy nagyobb stacket összedobni , önmagában is nagyszerű eredményeket lehet vele felmutatni , ha ezt az edzés , táplálkozás , pihenés is támogatja . A súlyom beállt jelenleg 95kg-ra . Jövő őszig nagyon nem is akarok tovább hízni . Ezen a héten teljes pihenés van , az egész nyári kőkemény munkát amit belefektettem a testépítésbe , most pihenem ki . Levettem a szénhidrátot 300g-ra , fehérjét 2-2,5g közé , zsírt is minimalizáltam , turmix csak egy megy reggel a zabbal . A PCT befejeztével jelentkezek újra és zárom a tesztet !  :-){
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Augusztus 26. - 06:38:53
Edzés után nem iszol turmixot?
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Gabe - 2008. Augusztus 26. - 07:28:44
Ezen a héten teljes pihenés van , az egész nyári kőkemény munkát amit belefektettem a testépítésbe , most pihenem ki . Levettem a szénhidrátot 300g-ra , fehérjét 2-2,5g közé , zsírt is minimalizáltam , turmix csak egy megy reggel a zabbal . A PCT befejeztével jelentkezek újra és zárom a tesztet !  :-){
Lady  :-/-(-:  :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Augusztus 26. - 07:46:04
Ezen a héten teljes pihenés van , az egész nyári kőkemény munkát amit belefektettem a testépítésbe , most pihenem ki . Levettem a szénhidrátot 300g-ra , fehérjét 2-2,5g közé , zsírt is minimalizáltam , turmix csak egy megy reggel a zabbal . A PCT befejeztével jelentkezek újra és zárom a tesztet !  :-){
Lady  :-/-(-:  :D
Igen? És? Ez nem magyarázza...
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Johnnyx - 2008. Augusztus 26. - 09:47:52
Gondolom a pihenés azt jelenti, nincs edzés, így nincs mi után turmixot inni.
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Torony - 2008. Augusztus 26. - 10:11:59
Jaja, nem kicsit túledzette magát a nyáron, van mit kipihenni :)
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: Gabe - 2008. Augusztus 26. - 11:17:07
Gondolom a pihenés azt jelenti, nincs edzés, így nincs mi után turmixot inni.
én is így értelmeztem...
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: FirstLady - 2008. Augusztus 26. - 11:24:45
Gondolom a pihenés azt jelenti, nincs edzés, így nincs mi után turmixot inni.
én is így értelmeztem...

Jövő héten új erőbedobással edzegetek már suli mellett és célba veszem talán a jövő őszt mint versenyző .
...
 Levettem a szénhidrátot 300g-ra , fehérjét 2-2,5g közé , zsírt is minimalizáltam , turmix csak egy megy reggel a zabbal . A PCT befejeztével jelentkezek újra és zárom a tesztet !  :-){
okéj, én azt hittem, úgy korán reggel, hogy ez a két mondat összetartozik :D :D :D :D :D
én vagyok a szőke 8-) :D
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: B1ll4 - 2008. Augusztus 26. - 13:53:06
Ne haragudjatok , hogy most nem edzem ! :D . De megtanultam együtt élni a szervezetemmel és ha ő azt mondja , hogy  : Béla bazzeg , mocskos mód kivagyok merülve , te meg nap mint nap megakarsz engem szivatni ? Hagyjál már egy kicsit pihenni , 1 hetet kérek utána mehet minden a régi kerékvágásba .

Akkor én engedek a szervezetemnek egy kicsit :)  . 2 kúrán is túl voltam , közte volt max 3 hét szünet , mikor talán még keményebben edzettem mint előtte . De nagyon jól esik most pihenni !  :-){
Cím: Re: New Level with AX Supplements (by B1ll4)
Írta: God Vazzeg - 2008. Augusztus 26. - 14:07:22
Ne haragudjatok , hogy most nem edzem ! :D . De megtanultam együtt élni a szervezetemmel és ha ő azt mondja , hogy  : Béla bazzeg , mocskos mód kivagyok merülve , te meg nap mint nap megakarsz engem szivatni ? Hagyjál már egy kicsit pihenni , 1 hetet kérek utána mehet minden a régi kerékvágásba .

Akkor én engedek a szervezetemnek egy kicsit :)  . 2 kúrán is túl voltam , közte volt max 3 hét szünet , mikor talán még keményebben edzettem mint előtte . De nagyon jól esik most pihenni !  :-){

Én is pihenek most, ez a 2. hét. Nagyon jól érzem magam, kipihenem magam, aztán őszre goooo  :-<  /:-)