2024. Április 28. - 00:28:25
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: New Level with AX Supplements (by B1ll4)  (Megtekintve 49010 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Július 14. - 13:28:03
Megtekintve 49010 alkalommal

B1ll4

Vendég
Sziasztok !

Megszeretném indítani a teszt topicot , mert már 1 hete húzza mindenki a dolgot , hátha így a többiek is kedvet kapnak írkálgatni :) . Remélem páran már ismertek , de aki nem annak bemutatkoznék : Józsa Béla becses nevem , 19 éves leszek augusztusban , megszakításokkal 3 éve foglalkozok a testépítéssel előtte 12 évet futballoztam ! Kezdeti céljaim mint sokan másoknak is , egy minimális fizikum összehozása volt . Irigyeltem a nálam izmosabb srácokat (amit megjegyzek nem volt nehéz találni a szikár 53kg-omhoz :D) . Évről , évre hálisten mondhatjuk , hogy fejlődtem valamelyest és most itt tartok , hogy elértem a 92kg-ot , viszonylag száraz formával !

Ezzel a teszttel szeretnék egy új szintre lépni , mind fejben mind kívül . Az összes olyan embert aki irígy , nem bírja ki , hogy ne szóljon le , megtanulok nem foglalkozni velük és csakis az igazán értékes emberekkel foglalkozok . Lehet gyerekes a dolog , de én élsportolónak tartom magam , mert ha nem ehhez ragaszkodnék nem lenne abszolút meg az önfegyelem a sport , az életmód iránti alázat , ami elengedhetetlen véleményem szerint ebben a sportban . Vannak genetikai gyengeségeim is sajnos , de ezeket majd kompenzálnom kell idővel , még mindig hátat szélesítek és fogok is . Mellet elsősorban ott is a felső részét kell felhoznom . Váll oldalsó,hátsó fejére több hangsúlyt fektetek , lábamat is itt az ideje külön szedni . Külön fogom megedzeni a hajlítót és a feszítőt is , a hasazást kicsit visszafogom mert a széles derék annak is betudható , hogy a ferdehasizmaim , habár most már nem látszanak annyira , de eléggé megvastagodtak és ezáltal az összkép nem igazán meggyőző !

tockon2 barátommal fogok együtt tesztelni , ami nagyon sokat jelent számomra . Igazi fenevad ha beszabadul a terembe és ő mindig motiváció marad számomra , ha éppen nincsen a gondolataimban valaki előttem (gondolok itt Sethre , Stevere meg 1-2 emberkére) . Ez az én teszt topicom , tehát most nem fogom isteníteni Patrikot sehol sem , tudja ő azt jól mit gondolok róla . Mint elmondtam , próbálom teljes kizárni gondolataimból is a rossz dolgokat , célzok itt ezzel jó apámra , a körülöttem élő kécskei EMO teamre és hasonlók ... ! A távoli kitűzött céljaim sok embernek nevetségesek és leírnak , hogy ilyen betegségből meg ilyen gyenge genetikával nem lehet megcsinálni , de én befogom bizonyítani pár év múlva , hogy amit kiterveltem azt valóra is váltom !  @:-)
Megtaláltam már a harmóniát ezzel a sporttal , hálisten vannak sokan akik ezt már pozitívan tolerálják és ez számomra mind motiváció és az is lesz még egy darabig !

Teszt végére nem feltétlen szeretnék hízni , lehet korábban említettem , akár hízhatok is 2-3kg-ot nem zavar nagyon ... DE , a mass-fx & Hyperdrol tesztnél bebizonyították nekem a termékek , hogy ha nem is tömeg jön rád , de sűrűsödsz , keményedsz , tagolódsz ... ezek , ahogy én láttam nagyon is látványosak voltak . Nem fogok ebből ceremóniát csinálni soha és nem is akarok , hogy én mikor kajálok félre . Most Seth-et megtiszteltem egy ilyennel Pénteken (3 év után) , de lehet hetente becsúsztatok 1 vagy maximum 2 félrekajálást , de az sem lesz "szemét" jellegű . Sokszor leírtam már nektek , hogy én ehhez a csapathoz akarok tartozni még nagyon sokáig . Akik lent voltak Kécskén szerintem láthattok , hogy mennyire örültem mindenkinek . Ez az a dolog ami nálam az értékrendbe mind az átlagon felül van és csakis a velünk egy életmódú emberek tudják miken megyünk keresztül nap mint nap . Szóval szeretném megköszönni minden fórumos kollégának a segítségét , támogatását ! Én a lehető legkeményebben fogom ezt a tesztet levezetni , nem lesz (mint ahogy nem is volt) elbizonytalanodás , kicsapongás ... buli , csakis a testépítésnek hódolok és tovább nyomni titeket is előre , hogy mindenhonnan meglehet csinálni , ez csak rajtatok áll !Köszönöm Steve-nek és az ExtremeFit-nek a kiegészítőket és , hogy megbíztak egy ilyen teszttel . Precíz leszek a vezetésében , képekkel dúsítva , próbálok motiválóan írogatni !

Az étrendemet és a táplálékkiegészítő használatomat este fogom leírni majd edzés után , mert most már vár a kaja és még nem igazán láttam neki sütni,főzni . Nyomjátok a vasakat keményen , ez mindig egy biztos pont marad a számunkra ! Sok sikert az összes tesztelőnek ! :-){ ;-oo-;

2008. Július 14. - 13:33:47
Válasz #1
Nem elérhető

darknight



Nyomjad neki Bélaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    >:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Július 14. - 13:40:32
Válasz #2
Nem elérhető

hopika


Sok sikert Béla és elnézést,hogy mégsem jutottam el Hozzátok pénteken!
Train Hard!!!
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Július 14. - 13:40:45
Válasz #3
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Július 14. - 13:50:17
Válasz #4
Nem elérhető

God Vazzeg


Kíváncsian várom mit fogsz kihozni a tesztből, a hozzáállással nem lesz gond, az tuti  8) Adj bele mindent, mert muszáj!!  :-<  @:-)

2008. Július 14. - 14:40:14
Válasz #5

Zsuzsi

Vendég
Én is kíváncsian várom a fejleményeket és tök jó lenne mihamarabb látni a Johnnyban azokat a kemény edzéseket :D :D :D :D :D :D
Sok sikert Béla!!!!!!

2008. Július 14. - 14:43:31
Válasz #6
Nem elérhető

AtisFace


Azt hiszem meg van kitől kell hozzáállásból példát venni :-)! Hajrá Béla! ;-oo-;

(Én is ma még elindítom a topicom, csak elötte még meló meg edzés)
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2008. Július 14. - 15:08:09
Válasz #7
Nem elérhető

madinorbi


Hajrá Béla !
Tőled tutti infokat fogunk megtudni a 3ad-ről  ;)
Nyomjad !
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Július 14. - 15:10:35
Válasz #8
Nem elérhető

sasa


Ez az Béla!
Úgy viselkedsz már mint egy profi! Łł=
Csak így tovább!
Csak azért vigyázz a gyors erőnövekedéssel és plussz kilókkal, mert az izületek végesek.
Mondom én? ;D

2008. Július 14. - 15:22:50
Válasz #9
Nem elérhető

FirstLady


Béla, pótanyád figyel  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
...és drukkol @:-) :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. Július 14. - 15:53:40
Válasz #10

B1ll4

Vendég
A táplálékkiegészítésem :

Nem sokat változott az eddigiekhez képest , NO-fokozók terén én havonta váltogatok , mert képes vagyok sajnos megszokni a különböző termékeket . Fehérjéből teljesen felesleges váltanom , mivel megtaláltam a számomra legjobb fehérjét . A szokásos vitamin , aminósav bevitelem is megmaradt , de nézzük csak , hogy is néz ki ez valójában .

Prolab Training Pak : 1. étkezés után 1 zacsi , ISS super vitamin pak-ot váltottam le vele , szinte ugyanaz a 2 termék .
Dymatize Elite Whey 10LB  : Sima csokis ízben veszem , nem variálgatom mert ráfáztam már erre párszor . 1. étkezésnél 2 adag , edzés után 2 adag , valamint 1 adag esti felkeléskor , mert ezt nem tudom elkerülni :) !
MHP Glutamine-SR : Edzés közben beverek az arcba 15g-ot .
Optimum Nutrition C-vitamin : Az egyik legfontosabb kiegészítő számomra , mivel én hajlamos vagyok ugye arra , hogy immunrendszer legyengüljön legyen szó itt nyárról ,télről bármilyen évszakról .Biztonságot nyújt és nagyon hálás feladatot tölt be nálam . Nem utolsó sorban a gyilkos vitamin lobby mi ? Kórházban 15-20g-ot kaptam naponta ...ez is lifetime kiegészítő szerintem.
California Fitness Creatine Monohydrate : Napi 5g , edzésnapokon edzés után , szünnapokon reggel éhgyomorra .
Gaspari Superpump 250 : Edzés előtt fél órával 1 adag , kíváncsi leszek rá !
Anabolic Xtreme Mass-FX : Az egyik teszt termék , ami már nálam bevált és remélem újra megmutatja mit tud , napi 4 szem étkezésekkel bevéve , kiemelt helyen az 1.étkezés és az edzés utáni étkezés , 1-et napközbe fogok , az utolsót pedig lefekvés előtt.
Anabolic Xtreme 3-AD : 2. héten fogom elkezdeni szedését az előírt módon , reggel a mass-fx-el 2-őt és valamikor 8 órával később a másik 2-őt , szünnapon nyílván találomszerűen , edzésnapon edzés utáni étkezésnél.
Továbbá a szokásos co-q10 , calcium-magnesium , zinc , omega 3 kiegészítésem is megvan , csak ezek noname márkák de a dózisok egész jók . Ezzel a kiegészítő arzenállal látok neki a tesztnek .

Az étrendem :

Utóbbi időben megindult felfele a mérleg végreeee  @:-) , jó fél évet kellett rá várnom , persze változtam esztétikailag , de a mérleg nyelve nem indult meg , tudjátok ti is gondolom milyen idegesítő ez . Mindig játszadozok valami tápanyagforrással , hátha megindulok újra . Most éppen a földimogyi emelése tette meg jótékony hatását ami a 3-AD-hez is jó szolgálatot tehet majd . Nem sokat változott az étrendem sem , monoton evő vagyok ... A fehérjebevitelem 3g/tskg-ra felviszem a teszt alatt , mondjuk alapból olyan 2,5-2,7 körül vagyok .

1.étkezés : 150g zabpehely , kisebb marék földimogyi , banán , 2 kanál protein
2.3.4.étkezés : 250g rizs elosztva , 500g csirkemell , fél kg paradicsom
Edzés után (5. étkezés) : 2 kanál fehérje , 90g dextróz
6. étkezés : 125g rizs , 200g csirkemell, kisebb marék földimogyi , paradicsom
7.étkezés : 200g Cottage Cheese , 100g zabpehely , 1 kanál lenmagolaj
Éjjeli ébredés : 1 kanál protein

Hétvégén az edzés utáni dextrózon kívül , ezek a mennyiségek stimmelnek.

CH ~ 600g  , Fehérje ~ 270g , Zsír ~ 50g

A vízfogyasztás így nyáron akár elérheti néha a 9-12 L-t is , izzadós típus voltam amúgy is , pajzsmirigy nélkül meg pláne ... de ezzel jár , szóval nyomatom , próbálok minél nagyobb ásványi anyag tartalmú vizet vásárolni , ezzel is megakadályozni a mikrotápanyagok kiürülését a szervezetemből.

2008. Július 14. - 19:43:03
Válasz #11
Nem elérhető

Johnnyx


C-vitaminból mennyit nyomsz naponta Billa? Nekem is elég gatya az immunrendszerem, könnyen náthás leszek még így nyáron is. Én most 4g körül mozgok.
Egyetek zabot!

2008. Július 14. - 20:44:00
Válasz #12
Nem elérhető

AtomAnti


Nyomjad KÉcskei helytartóm.

Köszönöm neked a hétvégét és a Vasárnap esti szállást.  8-) :-){
The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2008. Július 14. - 23:24:48
Válasz #13

B1ll4

Vendég
JohnnyX 10g a napi bevitel , nem több , nem kevesebb és még élek :)

Atom ezt félreérti még a végén valaki :D . De szívesen amúgy...

2008. Július 14. - 23:31:12
Válasz #14

B1ll4

Vendég
Nem írom le milyen edzésbeosztásban nyomom a dolgot , mert ez a hét ilyen bevezető , következő héten bontunk mindent mindennel .

Mai nap Középső hát , tricepsz , vádli került sorra .

Középső hát :

Döntött törzsű evezés : 8*90kg , 8*100kg , 8*90kg , 8*90kg -> kímélem a derekam mert még mindig nem totál frankó a dolog , de majd hét közepétől már talán helyrejön.
Melltámaszos evezőgép : 8*55kg, 8*60kg ,8*65kg , 8*70kg
Alsó csigás evezés : 8*60kg , 8*65kg , 8*70kg , 8*75kg
Széles fogású csukja keretben : 20*40kg , 20*40kg -> átmozgató jelleggel csinálom mindig , csukjám egész jó , csak vállövet kell szélesítenem mert ami most van az minden csak nem vállöv.

Tricepsz :

Homlokra engedés : 8*40kg , 8*50kg , 8*50kg , 8*50kg
Fejfölött nyújtás kötéllel : 8*25kg , 8*25kg , 8*25kg , 8*25kg -> ismét kihangsúlyozom relatív súlyok vannak minden gépen , tehát itt a súly nem oszt nem szoroz.
Fordított fogású letolás : 8*20kg , 8*25kg , 8*30kg , 8*30kg

Vádli :

Álló vádligép : 4*20 (60kg) -> robbanékony végrehajtással , csúcson megfeszítés , lassú visszaengedés , fárasztás .

Mára ennyi volt , most nyomás kajálni hiszen az egyik legfontosabb étkezés az edzés utáni + még nyújtanom is kell derékra egy kicsit . Lassan robbanni fog az alpha male ! Toljátok a vasakat ! @-o @:-) =/+'