2024. Április 29. - 00:06:20
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Bibó Alpár: Kezdetben vala....  (Megtekintve 110700 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Augusztus 27. - 20:11:48
Válasz #480
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Csajozik ;D

Én tudom mit csinál, csak azt hiszem vannak akik kíváncsiak lennének rá!

2009. Augusztus 28. - 11:42:23
Válasz #481
Nem elérhető

BibóImpiAmpi


Hát Üdvözlet mindenkinek

Sajnos ez a nyár nem úgy sikerült, közelről sem ahogy terveztem. Sem meló, sem edzés, sem semmilyen szempontból, na egy tartotta bennem a lelket, barátaim és kedvesem. Ahogy olvastátok Dánielnek is volt már nyugodtabb, jobb nyara, úgyh egymásban tartottuk a lelket.

Viszont elmondhatom hogy tegnap a nyár folyamán edzettem másodszor, amit edzésnek lehet mondani. Nem volt fejfájás, csak izzadás meg homályos látás meg ilyenek.
Erdős úrnál voltam a teremben edzeni. Megbeszéltünk hogy edzünk egyet, aztán ő végül délelött letudta, úgyh kaptam egy személyedzést, amiért a végén nem keveset fizettem. Ugye Ádám???
Teljesen rábíztam magam és hát nem csalódtam. Megtanultam az Erdős Tárogatást is vagy cerkatörést ahogy pillanatnyi edzőm mondotta.
Hát komoly izomláz gyötör főleg csuklya szintem. Erre még az is rátesz hogy elötte nap csuklyáztam és hát a hátazás is eléggé legyötri a trapéz izmot.
Egybevéve tényleg nagyon jó edzés volt, az elején vártam hogy miket tartogat számomra Ádám a közepén már vártam hogy vége legyen, a végen meg már örültem hogy mehetek zuhanyozni és meginni a jól megérdemelt turmixot.
Egy konklúzió amit le kell vonnom, az az hogy tömegezés közben (habár most nem vagyok abban) sem szabad a kardió edzést kihagyni. Muszáj hogy bírjuk tüdövel és ne az edzések róvására menjen.

Csajozni nem csajoztam  :( :( :(. Viszont hnap megyek Pécsre és egyben találkozom a párommal is amit már nagyon várok.
Még egy kis pozitívum. Csák Isti volt edzőpartnerem és egyben barátom visszakerült Pécsre, úgyhogy amint a munkarendje egy kicsit lazul elkezdjük megint a közös edzést. Biztos lesz eredménye.

Ma is edzés Ádámnál ugyh készülök, testileg és lelkileg is  ;D ;D ;D ;D

Mindenkinek szép napot és kemény edzést!!!

2009. Szeptember 01. - 16:52:41
Válasz #482
Nem elérhető

P.Gergő


Örülök hogy visszatértél Pécsre... #:-)
2 hétig zárva volt a termem így a Prof gym be váltottam bérletet,szóval elvileg szept 24-ig mehetek oda.Ha még ott edzel és lenne kedved egy közös edzéshez....????


"This my show watch me baby,the way I go can't stop me baby"