Általános Témák > Szteroidok

Kezdő kúra

<< < (2065/2537) > >>

funky:
Sziasztok segitsetek legyetek szivesek. Olvasgatom itt a forumot de nem tudom eldonteni, hogy danabol kurahoz pontosan mit kell szedjek, gondolok itt a kura kozbe, es utana is. Elso lenne meg csak nekem. Kerlek irjatok le, hogy mit es hany szemet milyen idokozonkent szedtetek hozza. Koszonom a segitseget.

suxen:

--- Idézetet írta: funky - 2015. Június 14. - 23:35:52 ---Sziasztok segitsetek legyetek szivesek. Olvasgatom itt a forumot de nem tudom eldonteni, hogy danabol kurahoz pontosan mit kell szedjek, gondolok itt a kura kozbe, es utana is. Elso lenne meg csak nekem. Kerlek irjatok le, hogy mit es hany szemet milyen idokozonkent szedtetek hozza. Koszonom a segitseget.

--- Idézet vége ---

 >:D
Már várom a válaszokat. ;D

Milo:

--- Idézetet írta: Maszat - 2015. Június 12. - 10:45:42 ---Na hát gyerekek ez a 350es master pharma teszto mix amilyen gagyi szarnak tűnik olyan jó ;D  Már komolyan kezdem azt hinni,h feltuningolták trenivel,h befusson a termék, mert minimalis proviron mellett (néha beszedek 1-2 szemet) igazából száradok mint a kurvaélet. Igaz nekem eleve sokkal több víz megy az izomrostok közé, mint a bőr alá (pl életem első methandrostenolon kúrájánál kibaszott telt voltam, és nem puffadt) de ez már akkor is különös.  Kíváncsi lennék milyen észterekkel ellátott tesztoszteron van benne... faszán hat, az biztos.

--- Idézet vége ---

ugye.mondtam én hogy jó lesz ;-oo-; legtöbb ug gyártó kevert tesztó helyett olcsó teszt.enát rak bele. aztán jön a sok víz nő a toka,pofa, aki nem jártas benne észre se vesz semmit. egy jól működő testo mix-től mint a Master Pharmás minőségi tömeg jön. ahogy Maszat is írta

ninja14:

--- Idézetet írta: Maszat - 2015. Június 01. - 22:43:08 ---
--- Idézetet írta: Provenzano - 2015. Május 28. - 21:44:54 ---Köszi a válaszokat FIJUK !!! ****)  ****:))))))

--- Idézet vége ---

Én akartam neked válaszolni, mert normálisan írtál be, de se kedvem nem volt, se időm. Eleve ami 4 sornál hosszabb, azt nagyon el se olvasom. Már nem érdekel a téma, de a szándékot éreztem rá ;D    Ugyan szcientológus lényem miatt lételemem a segítség, de mostanában ezt inkább magamon gyakorlom. Azóta isten is megsegít :D

--- Idézet vége ---

még mindig fasz vagy!  ;-oo-;

Lolka:
Szevasztok! Elites Enanthate, ill. szintén Elites Boldenon: mennyire állja a helyét, értem ez alatt gyullad, nem gyullad... adja amit vár az ember fia??!!
Kösz a válaszokat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése