Általános Témák > Szteroidok

Kezdő kúra

<< < (3/2537) > >>

Béla:
Szia NaturalBoy!

Csatlakozom az előttem szólókhoz és szerintem, ha nem törsz versenyzői babérokra, akkor ne nyúlj a szteroidkhoz még.
Valószínű, hogy az edzéseden és a táplálkozásodon (fehérje bevitel jó, de nem írták semmit a szénhidrát, zsír bevitelről)változtatva  és megfelelő táplálékkiegészítők (amiket AndroBan javasolt) használatával biztosan tudsz még fejlődni.

Ha ezeket a lehetőségeket is kihasználtad és elmúltál 24-25 éves, valamint a javasolt kombók/stackek sem hoztak semmilyen pozitív változást, akkor megfelelő tudás birtokában (orvosi konzultáció és az Anabolikus Szteroidok vagy X-file című könyvek elolvasása után) megpróbálkozhatsz egy kúrával. Mindenképpen mérlegeld, hogy milyen pozitív illetve negatív hatásokat okoz egy szteroid kúra (a könyvekben részletesen le van írva).
Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod, akkor mindenképpen vegyél részt előtte és közben orvosi vizsgálaton, hogy az esetleges negatív hatásokat időben észrevegyék és nehogy visszafordíthatatlan gondod legyen. Ugyanis minden ember szervezete másképpen reagálhat a dolgokra. Légy óvatos és az adagok tekintetében tarts mértéket.

NaturalBoy:
Sziasztok!
Minenkinek köszi a tanácsokat.
Akkor az adataim: 174 cm. magas vagyok és 85 kg. Kar:44cm láb:64cm mellbőség: 119cm derékbőség: 86 cm a testzsír százalékom 14,48% és nemsokára 18 leszek. Számomra a legjobban bevállt edzsé osztás a 6 nap edzés 1 nap pihenés volt. 2 és fél éve edzek, ennek nagy részéban így edzettem. Napi 2 órás egy edzés, így a héten midnent kétszer edzek, kivéve a derekamat beleértve has ferde has fűrészizmok törzsmerevítő ezeket többször egy héten a hasat minden nap illetve a vádlit minden másnap. Már többen tanácsolták h pihenyek többet lehet h amiatt nem növök. Ezt meg is fogadtam hiszen azzal én is tisztában vagyok h az izom pihenés közben regenerálódik, de ez sem hozott eredmény. A táplálkozásommal kapcsolatban napi 260-300 gramm közötti fehérjét eszem és szerintem sok szénhidrátot fogyasztok mivel ebben a korban gyorsabb az anyagcserém és muszály ha nőni akarok, ezeket leginkább rizsból vagy tésztából eszem néha krumpliból. De pontosan nem tudom h mennyi grammot/nap. Béla tanácsodra reagálva én szívesen konzultálnék orvossal ez ügyben, de számos orvos nem is tájékozott ez ügyben, de aki még is az nem is válaszol egy-eyg feltett kérdésemre csak lebeszél róla és ennyi.

Skorpió:
Szia NaturalBoy!

18 évesen ne kezdj el koxolni, mert csúnya vége lehet!
Még bőven van hova fejlődnöd.

Először is a táplálkozásról:
veszel 2000 Ft-ért 1 digitális mérleget, és kiméred magadnak a rizst. A fehérje beviteled jó.

Másodszor az edzésről:
túl sokat edzel! 2 óra nagyon sok! 1 óra, max 1 óra 15 perc bőven elég.
Elég heti 4x súlyzós edzést végezni.

Kúra előtt és után pedig csináltass 1 májfunkció vizsgálatot!

NaturalBoy:
Kedves efitmaster!
Bennetek azért bízom jobban mint a dílerben és tőletek kérek tanácsot, mert nektek nem származik semmi hasznotok abból h én x vagy y cuccot veszem meg. A díler meg nagyjából úgy működik h szerinte számomra az a legmegfelelőbb cucc amivel nála épp van dögivel és nem tudja eladni csak egy magamfajta zölfülünek. A következőt elég félve merem megkérdezni mert nem akrok teljesne hülyének tünni de azt nem értem h azt írtad h a Clostil(clomid) egy szintetikus ösztrögén melynek anti ösztrogén hatása van. Ha mesterséges ösztrogént viszek be a szervezetembe akor h lehet benem kevesebb ösztrogén??
Illetve örülnék pár információnak h mire kell figyelni az injekció beadáskor. Mert tőletek itt a fórumon is lehet egy-két rémhírt olvasni. @-o Például azt a vérzős esetet, aminek egyébként had kérdezzem meg lett valami következménye pl. elfertőződés vagy ilyesmi?

hopika:
Nem lett belőle elfertőződés,de a helye egy darabig látszott azért.Az egész tanulsága csak annyi,hogy jobb egy gyakorlott ember által beadatni,vagy nézd meg egy párszor,hogy hogyan is kell "szakszerűen" csinálni.

A 18 éves korban kokszolás tényleg nem a legjobb dolog szerintem se és ebben saját tapasztalat is van jócskán.Én sem bírtam megülni a seggemen és sok hibába beleestem.Ésszerűtlenül,előzetes tudásanyag nélkül semmiképp ne vágj bele!

A 6 nap edzés,ráadásul a 2 óra baszott sok,ha normálisan fejlődni akarsz!!!Főleg ilyen bontásban...Ha több részre osztanád a programot-talán-de akkor még több a 2 óra.

Speciel én egy magas intenzitású edzést lezavarok 50 perc alatt,de maximum az 1 óra 10 perc.

Nem lehet,hogy egy kicsit túledzed magad?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése