Általános Témák > Szteroidok

Kezdő kúra

<< < (2/2537) > >>

efitmaster:
 ;D bubee, a számból vetted ki a szót... O0

fLeSs:
A növéshez nem elég a sok fehérje, a ch is fontos, sőt, azt kell csak igazán belőni. Sztem 85 kg-osan senki nem éri el a határait, max egy olyan smurf, mint Bubee.  ;D

NaturalBoy:
Hi Bubee!
Neked szintén köszi a segítséget. Két kérdésem lenne: Az egyik, hogy a Decát kell valamivel kombinálni, hogy az aromatizálódást lecsökentsem? Mondjuk provironnal vagy nolvadexel, vagy mondjuk egy 10 hetes deca kúra után 3 hétig heti egy hcg így rendbe lenne? A második kérdésem pedig az, hogy azért nem gondolkoztam a szúrós dolgokon, mert a decáról is hallottam minden félét Pl: hogy nem szabad még véletlenül sem vérbe adni mert olajos, meg már azt is hallotam h majdnem csontig kell nyomni h jobban szívódjon, illetve ha nem maszírozom el megfelelően akkor valami csomósodást okoz. Szóval a kérdésem az lenne h mire kell figyelni az injekciók esteén ezeken kívül (már ha egyáltalán ezek tényleg mind így vannak)? Félek h kezdőként elrontok valamit mondjuk beadáskor vagy ilyesmi.

Skorpió:
Szia NaturalBoy!

Mielőtt koxhoz nyúlnál ajánlom próbáld ki az Alri termékeit.

A PorAnabol-Jungle Warfare-Restore stack használatával nagyon szép eredményeket lehet elérni. Használj mellé fehérjét és Glutamint, valamint ügyelj a vitaminbevitelre is. Egy Danabol+Proviron kúra szinte semmivel nem olcsóbb (ha eredetit szedsz), mint az előbb ajánlott hármas használata, ráadásul az Alri termékek alkalmazásánál sokkal kissebb a kockázat. Többször is használtam Alri-s dolgokat, és nekem semmi bajom nem lett tőlük, azonban nagyon szép eredményeket sikerült velük elérnem. A tesztemet elolvashatod az Extremefit.hu oldalon.

Örülnék, ha írnál valamit az edzésmódszereidről és a táplálkozásodról is.

Ha mégis koxhoz nyúlsz:

Először is hány éves vagy?
21 éves kor alatt ne kezdj bele semmi ilyen dologba!

Másodszor:
ezt a témát nagyon körbe kell járnod. Olvass el mindent, amit csak tudsz a témával kapcsolatban.
Legyél tisztában a mellékhatásokkal, a tünetekkel, és az orvoslásukkal is!
Ha szuris dolgokat akarsz nyomni, akkor jobb, ha először valakit megkérsz, mutassa meg Neked hogyan kell!
Mikor az elsőt nyomod be magadnak legyen melletted valaki, nehogy ott ess össze a tűvel a testedben. (Most ezen lehet, hogy páran röhögni fognak, de volt már rá példa nálunk a teremben.)

Harmadszor:
ha veszel valamit és nem tudod róla eldönteni, hogy hamis vagy eredeti, kérdezz meg olyat, aki ért hozzá!

hopika:
Sőt a beadásra tényleg figyelni kell,mert egyszer előfordult velem is,hogy egy havernak szúrtam(már a sokadikat) és minden rendben is volt,amíg ki nem húztam a tűt.
Természetesen mikor beadtam megvolt a visszaszívás,vizsgálódás és semmi gáz nem látszott,DE mikor kihúztam a fenyát elkezdett elég rendesen vérezni a dolog...Valószínüleg beszúráskor egy kicsike éren keresztül ment a tű,amit el is zárt egészen addig,amíg ki nem húztam.Nem volt túl könnyű elállítani és nem is a legtisztább dolog.
Én ezért alkalmaztam inkább egy ápolónő ismerőst...
A 85 kg pedig szerintem sem lehet a csúcsod,maximum ha csontszáraz vagy teljes versenyformában.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése