Bodybuilding.hu Fórumok

Általános Témák => Saját cikkek => A témát indította: B1ll4 - 2008. Június 19. - 01:29:06

Cím: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 19. - 01:29:06
Sziasztok Fórumozók !

Bátorkodtam ezt a topicot létrehozni , tetszett a teszt vezetése is motivált , hogy figyelnek páran és nem csalódhatnak bennem . Ezért szeretnék tockon2 barátommal egy ilyen nyári kiadást írni ,hogyan is megy a nyári bodys életmódunk . Jelenlegi céljaim nyár folyamán állítólag lehetetlen , de nekem már sikerült 5-6kg-ot felszednem 1-2 nyár ideje alatt , ha rendesen betartok minden szabályt ez az eredmény remélem megint elkerülhetetlen lesz :) . Mi ezt a nyarat arra szenteljük , hogy minél többet kitudjunk hozni az edzésből és tudjunk titeket is talán motiválni ha nem is nagyrészt de ha már valakit megérintett ez a topic már nem dolgoztunk hiába . Mind a ketten felváltva írogatunk ebbe a topicba , remélem sok hasznos infóval lesztek gazdagabbak .

Aki még nem ismerne B1ll4 vagyok ami egy Béla nevet takar magában :) . Augusztusban leszek 19 éves , szeretnék idővel versenyezni majd , de egyenlőre csak növögetni , növögetni és növögetni . Jelenleg 92kg vagyok , fogok fel természetesen képeket is tölteni méreteket is írni , bízhattok bennem  8-) ! A nyár folyamán szeretnék felmenni 95-100kg közötti súlyra .A nyár folyamán minden lehetőségem megvan erre , megfelelő pihenés , folyadékbevitel , tápanyagbevitel , kiegészítés.Viszonylag szerencsés alkatnak számíthatnék elvileg ami a zsírosodást illeti , mert nem igazán zsírosodok . Struktúrálisan a vállaimat , mellemet kell felhozni , hátamat sűríteni .A vállövemet szeretném még szélesíteni , ezért eröltetem jobban a váll edzéseket , csukjázást , hátazást .

Az edzés a következőképpen néz ki mindkettőnknél :

Hetente 5 edzésünk van , 4*8-as szériákba dolgozgatunk javarészt , kivétel a lábak beleértve vádlit is és a hasat . Nah meg a csukját is még a magasabb ismétlésszámba sorolhatjuk , de majd leírunk részletesen mindent.

Hétfő : Hát középső része , evező gyakorlatok + csukjára 1 gyakorlat+vádli

Döntött törzsű evezés
Egykezes evezés alsócsigás gépen vagy evezés gépen
Egykezes evezés padon
Vállvonogatás keretben széles fogással
Állva vádligépen

Kedd : Mell,Bicepsz edzés + has

A mellezésnél mindig variálunk , van alapból 2 nyomó gyakorlatunk , hol áthúzunk , hol tárogatunk egykezesekkel nyomunk vagy rúddal .

fekvenyomás rúddal vagy fekvenyomás egykezes súlyzókkal
30°-os nyomás rúddal vagy egykezes súlyzókkal
áthúzás vagy tárogatás
Hasprés

Szerda : Láb

Ez az amit tockon2 barátomnak fel kell hoznia , kiemelt szerepet kap nálam , ez az egy izomcsoport amivel talán nagyon nincs probléma , de szeretem azért kőkeményen megedzeni , hogy még a lépcsőre is hányingerrel tekintsek :) .

Guggolás keretben vagy elől guggolás
Hack-gépes lábtoló hajlítóra szélesen vagy hajlítóra szűken | Feszítőre szélesen , szűken
Haspadon lábtámaszos hajlítóra való dőlés
Combhajlító gép

Csütörtök : Széles hát : húzódzkodó - lehúzó gyakorlatok , tricepsz , Yates féle vállvonogatás + vádli

húzódzkodás
csigás lehúzás széles fogással mellhez vagy csigás lehúzás szűk fogással mellhez
lehúzás szűken más csuklótartással
vállvonogatás Yates módra (Sima egykezes vállvonogatásként indul a végén ráfeszítesz a felsőhátadra , hátsó vállra mintha evező mozdulatot végeznél)
letolás csigán
fordított fogású letolás vagy fej fölött nyújtás vagy tolódzkodás
homlokra engedés
Állva vádligépen

Péntek : Váll , has

vállból nyomás rúddal , ülve , keretben
oldalemelés állva
oldalemelés ülve
döntött törzsű oldalemelés vagy csigás lehúzás
hasprés

Szombat,Vasárnap teljes pihenés van , ilyenkor megy a töltés ezerrel és a relaxáció amit mi mesterfokon tudunk űzni :D .

A kiegészítésem ebben a hónapban  :-oD :

Dymatize Elite Whey (Rich Chocolate) 10 LBS -> ami napi 5 adagot jelent edzésnapokon reggel zabbal 2 adag , edzés után 2 és lefekvés előtt 1 , szünnapon pedig reggel 2 zabbal napközbe 2 adag meg lefekvés előtt 1 adag
ISS Super Vitamin Pak -> Reggeli zab+fehérje után 1 zacsi
Dymatize Glutamine 300g -> edzés közben pont elég 15g Glutamine amúgyis van szép mennyiségű Glutamine az Elite Wheybe
Dymatize BCAA 200 tabletta -> Amikor nagyon kiéhezett állapotba kerülök vagy felkelek éjszaka vagy valami véletlen hiba folytán más fizikai aktivitást kell végeznem , akkor dúrok be pár szemet az arcba.
California Fitness Creatine Monohydrate -> Napi 5g , edzés után 5g ha edzésnapról van szó , ha szünnap akkor reggel éhgyomorra.
Nutrex - Ignite -> Edzés előtt fél órával 2 aranyos kis kapszulát borítok az arcba és máris nem lesz gond erre a napra  @:-) !
A c-vitamin , fish oil és még sorolhatnám más esszenciális termékeket persze nálam bevannak tartva , mondhatnám kényszer és kötelező jelleggel :).

A táplálkozásom a következőképpen néz ki :

Mivel minden nap tudok eleget aludni , ez nálam azt jelenti , hogy szükségem van a 10 óra alvásra . Este 8-kor edzünk mindig , akkor legalább senki nem tud minket zargatni és itt élvezzük ki a kis terem adotta lehetőségeket , lehet üvölteni , igazi állatként viselkedni :) . Utána kénytelenek vagyunk 2x még turmix után is visszatölteni ezért olyan éjjeli 2 fele kerülök mindig ágyba és délbe kelek . Ehhez van igazítva a napom is .A kiegészítőket már nem írom le csak a táplálkozás részét.

12:00 - 150g zabpehely , 1 banán , 40g protein , 50g földimogyi
15:30 - 125g rizs vagy 125g durumtészta + 200g csirkemell + zöldség
18:30 - 125g rizs vagy 125g durumtészta + 200g csirkemell + zöldség
20:00 Edzés
21:30 - Turmix tskg/1g szőlőcukor , 40g protein , 5g kreatin , vitaminok
23:00 - 125g rizs + 300g csirkemell + zöldség
01:00 - 125g rizs + 200g cottage cheese vagy 10db tojás fehérjéje + zöldség
02:00 - lenmagolaj + 20g protein

Ch bevitel : 640-650g körül mozog , fehérjét emeltem 20-30g-al : 260-270g körül , zsírbevitel : 0,5g/tskg körül

A 2 szünnapon minden szénhidrátforrást felsorakoztatok , bab , újburgonya , rizs , zab  . Ezeken a napokon a szénhidrátbevitelem annyival változik , hogy nem eszem meg az edzés utáni 1g/tskg-nyi szénhidrát mennyiséget , tehát olyan 500 körül van ilyenkor a ch bevitel , fehérje marad ugyanez .

Megyek is utolsó kajámat bedúrom az arcba ami jelen esetben 125g rizs + 10 tojás fehérjéje lesz , mivel kiürült a pennyből az összes Cottage Cheese  :-Đ :-Đ :-Đ ! Remélem figyelemmel kíséritek nyári topicunkat és együtt véghez tudjuk vinni amit elterveztünk !

Jó éjt mindenkinek !  /7% :-oD {-)



Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: bandus - 2008. Június 19. - 01:37:36
Hajrá Béla, csak így tovább @:-)
Szerencsémre összejött egy jó munka, így én is tudok mellette edzeni, így beválthatom a nyárra tervezett dolgokat, ami nálam a láb, alsó hát felhozását, illetve a hát vastagítását jelenti. A motiváció nektek köszönhetően adott, így minden klappol. Az első fizumból meg asszem beruházok egy ON zsákra, vagy egy kisebb kiszerelésre :)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: fastor - 2008. Június 19. - 04:41:03
Basszatok oda neki!!! @:-) ;-oo-;
jóóóó kis motivációóóós olvasmánylessssz ezz @-o =/+'
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 19. - 07:53:32
Sziasztok!

tockon2 vagyok, polgári néven Patrik. Béla korábbi tesztjében érintőlegesen szerepeltem, az edzésekben azonban maximálisan ott voltam vele, követtem a fejlődését.

Magamról röviden annyit, hogy a nyári találkozó előtt egy héttel leszek 22 éves, jelenleg az ELTE padjait koptatom. Versenyzői ambícióim nincsenek, egy esztétikus testet szeretnék felépíteni, amin közel 6 éve dolgozom. Az induláskori magasságom (185cm) az eltelt idő alatt nem változott. A kezdő súlyom 55kg volt, ezt sikerült több-kevesebb kihagyással a jelenlegi 100kg-ra feltornásznom. A beígért képeket és pontos méreteket a napokban felrakjuk.

A nyári terveim kissé módosultak, ugyanis egy nagy szálkásítás helyett a tömegnövelést tűztem ki célul. Ez most hülyén hangzik, máris magyarázom! Az elmúlt 5 és fél évben a kajálásomra csak nagyjából figyeltem oda, a kiegészítők, ha éppen voltak, kimerültek egy olcsóbb fehérjében. Az elszántság megvolt, ha kellett öt liter tej is lecsúszott egy nap, hogy meglegyen a fehérje mennyiség, de a tudatosság ebben ki is merült.
Most, hogy rászánom a pénzt komolyabb kiegészítőkre, úgy gondoltam megnézem, mit tudok kihozni magamból.

Mindenképpen hangsúlyos a láb edzése a nyáron, ugyanis ezt a testrészemet hanyagoltam idáig, így fel hoznom a felsőteestem szintjére. De nem vagyok megijedve a feladattól, hiszen Tom Platz reinkarnációja segít nekem! ;-oo-;

Az edzésünket részletezte Béla, így erre nem is térnék ki!

A kiegészítésem a következőképpen alakul ebben a hónapban (kevésbé precízen leírva, késő van! {-) )
California Fitness 100% Whey Protein 4kg: napi 5 adag
Dymatize Glutamine 1kg: edzés közben 20g, edzés után 10g
Dymatize Creatine 1kg: 10g reggel éhgyomorra, 10g edzés után
Dymatize BCAA 400 tabletta: napi 20db, amikor szükségét érzem
ISS Vitamin: 1 csomag reggeli után
Nutrex Ignite: értelemszerűen edzés előtt fél órával 2 kapszula

Mellette még C vitmain, kalcium stb megy.

Az étkezésemet nem részletezem, igyekszem tisztán kajálni! Napi 250-300g zab egyben vagy kétfelé osztva, attól függően, hogy mikor kelek. Kb. 600g csirke és ugyanennyi rizs három étkezésre osztva, ebből kettő edzés előtt, egy edzés után. 10db egész tojás, ebből 5 edzés előtti étkezésen, 5 edzés utáni étkezésen. Turmixból 5 adag csúszik naponta.

A turmixok számát felvittem és most nézem csak, hogy 300g felett járok fehérjében és 600g környékén szénhidrátban.  /7%
Pihenőnapokon ugyanez a felállás, csak lentebb szorítom a CH-t majdnem 200 grammal.

Így állunk tehát neki a nyárnak egy minőségi, nagyobb izömtömeg elérése érdekében. Igyekszem rendszeresen írni, de természetesen élem az életem a testépítésen kívül is, csak egy kicsit tudatosabban, mint az átlag. A beszámolóim igyekszem életszerűen megírni, a szakmai részt pedig meghagyom edzőtársamnak.

Köszönöm, hogy végigolvastátok!



Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: FirstLady - 2008. Június 19. - 07:54:39
Gyerünk srácoooook! @:-) :-):-):: :-OO
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Tus - 2008. Június 19. - 07:57:31
Srácok ngyon tetszett az ötlet hogy hoztok magatokkal egy ilyen topicot, mivel
a nyár folyamán sokunkkal előfordul hogy a motivációnk lecsökken az edzésssel kapcsolatban
ugyanis ilyenkor mindenki a nyár szépsegeire koncentrál .
Én sem fogok megfeledkezni az edzéssről és az étkezésről ezért leszünk páran akik nagyszerű eredményről fogunk beszámolni
nyár végeztével.
Srácok nem kérdéses oda kell baszni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok sikert @:-) =/+'
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Jordan - 2008. Június 19. - 08:54:22
Na meglátjuk mit adtok elő!  >:D
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Tus - 2008. Június 19. - 09:35:30
A korlátaimhoz képest jómagam kihozom a maximumot!
de ezt majd egy másik topicban  ...
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 19. - 10:45:41
Srácok ngyon tetszett az ötlet hogy hoztok magatokkal egy ilyen topicot, mivel
a nyár folyamán sokunkkal előfordul hogy a motivációnk lecsökken az edzésssel kapcsolatban
ugyanis ilyenkor mindenki a nyár szépsegeire koncentrál .

A nyár szépségeihez az is hozzátartozik, hogy kiürül a terem... Łł=
Kb. júliusra a tavasszal edzeni kezdő kocagyúrósok már kigyúrják magukat, akik pedig "komolyan" csinálják, azoknak meg túl meleg van és tartanak egy pár hónapos pihenőt!  @-o
Így maradunk mi edzeni Bélával!  ::) =/+'
Jah, tisztelet a kivételnek, de Tiszakécskén ez így működik! :'(
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: George - 2008. Június 19. - 11:08:07
Srácok ngyon tetszett az ötlet hogy hoztok magatokkal egy ilyen topicot, mivel
a nyár folyamán sokunkkal előfordul hogy a motivációnk lecsökken az edzésssel kapcsolatban
ugyanis ilyenkor mindenki a nyár szépsegeire koncentrál .

A nyár szépségeihez az is hozzátartozik, hogy kiürül a terem... Łł=
Kb. júliusra a tavasszal edzeni kezdő kocagyúrósok már kigyúrják magukat, akik pedig "komolyan" csinálják, azoknak meg túl meleg van és tartanak egy pár hónapos pihenőt!  @-o
Így maradunk mi edzeni Bélával!  ::) =/+'
Jah, tisztelet a kivételnek, de Tiszakécskén ez így működik! :'(
Na azé' jó, hogy nem csak off-season pangást lehet olvasni, kell a motiváció őszre :D Nyáron üres a terem? Itt nem is ;D A pihenőt én is tartom, csak nem az edzéssel :) Képekkel tűzdeljétek teli a topikot, de ne a dobozokat fényképezzétek le, hanem az erektől duzzadó vaskos izomkötegeket 8-) Sok sikert! =/+'
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: endre66 - 2008. Június 19. - 11:11:58
Mi a baj a dobozokkal?   :-}
Ne szóljál beee 8-)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: George - 2008. Június 19. - 11:17:34
Mi a baj a dobozokkal?   :-}
Ne szóljál beee 8-)
Igazad van! Ha a habtested nem oly értékes, hogy lencsevégre kapd, fényképezz inkább sivatagot :D :D !+"% ))=/
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Tus - 2008. Június 19. - 16:30:18
Igen - igen beköszöntött a rövid polos idöszak itt Pécsen is
A teremben Ahol edzek megkezdődött az egynyári fecskék
1.5 hetes tömegelési időszaka! Az esti órakban edzek az emlitett
ok miatt mivel nem lehet hozzáférni a gépekhez.
Olyat láttam mint még soha
40 esekből álló csoport lejött edzeni mikor is megláttam hogy
a szomjukat a gyakorlatok közt 1 - 1 doboz SOPRONIVAL
csillapitják .
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Boresz - 2008. Június 19. - 17:59:22
Hajrá srácok  :-):-)::,csak szigorúan a sólyokkal.

u.i.:vaze , ennyi kajából a Tesco boltot nyithat Etiópiában >:D
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 19. - 19:17:53
Itt a nyár, meleg van, nincs kedve se enni, se edzeni az embernek, de Ti csak gyulladjatok meg a súlyok alatt! (Ignite reklám) Mi is azt tesszük! Széles hát - tricepsz a terítéken!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Tarot - 2008. Június 19. - 22:07:21
Igen - igen beköszöntött a rövid polos idöszak itt Pécsen is
A teremben Ahol edzek megkezdődött az egynyári fecskék
1.5 hetes tömegelési időszaka! Az esti órakban edzek az emlitett
ok miatt mivel nem lehet hozzáférni a gépekhez.
Olyat láttam mint még soha
40 esekből álló csoport lejött edzeni mikor is megláttam hogy
a szomjukat a gyakorlatok közt 1 - 1 doboz SOPRONIVAL
csillapitják .



El ne kezdjétek itt is nyomni, hogy ki hogy csinálja és te mennyire jó vagy, mert hardcore animal vagy, könyörgöm, ezért undorodtam meg a másik fórumtól is.
Köszi.

Ti meg nyomjátok, ahogy eddig!  :-):-)::
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Torony - 2008. Június 19. - 22:09:40
Ebben vót némi igazság.

+
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 19. - 22:30:52
Üdv mindenkinek !

Megvolt a mai kis szeretet edzésünk , volt pár beszélgető matiné brigád , de mikor beraktuk a kis rock cd-nket hirtelen abbamaradt a beszélgetés és inkább úgy döntöttek , hogy hazasietnek . Mi nekiálltunk szépen bemelegíteni , pontosan jött értem tockon2 így Ignite be is csúszott időben az arcba és nem csalódtunk ma se , bemelegítéskor iszonyat melegségérzet , jobb izomérzet , csak úgy áramlott szét a testünkben a liquid cuccos . Ne várjátok el tőlünk , hogy minden edzésről rakjunk képeket , teljesen kiveszi az erőnket :) . Itt érződik igazán , hogy pózolni még meg kell tanulnom , mert hihetetlen állóképesség kell hozzá . Olyan 2-3 hetente rakunk majd fel képeket , érjétek be ennyivel lécci :) . A hátazást nagy elánnal nyomattuk , csukjázásnál még ideáig nem volt érezhető ekkora bedurranás , csak egymásra néztünk , hogy ez ugyan mitől lehet . Mondjuk nem kicsit be is vagyunk töltve , meg tudunk maximálisan figyelni a kajára . Ez érződik is mert a Six-packem kezd halványodni :( . De nembaj valamit valamiért alapon megy a játék , lesz még ebből sajtreszelő. Tricepsz része is véleményem szerint jó volt , igaz tockon2 barátom nem igazán érezte úgy , de én láttam az eredményét brutál :) . Vádliztunk még a végén egy kicsit , utána bedúrtuk az emberes 150-160g-os turmixunkat és szépen eltávoztunk egy holnapi viszontlátás erejéig  /:-) .

Hát,csukja + vádli :

Húzódzkodás 4*10
Földön térdelve lehúzás szembenéző tenyérrel 8*75kg , 8*80kg , 8*85kg , 8*85kg
Lehúzás ülve fordított fogással 8*80kg , 8*80kg , 8*85kg , 8*85kg

Vállvonogatás részemről 2*20-as széria volt 22kg-os kézisúlyzókkal

Álló vádligépen nyomtunk kis pumpálást 5*20-as szériában emelkedő sorozatokat a végén tskg*2 súllyal .

Holnap 4 óra felé edzünk mert tockon2-nek sürgős dolga támadt estére , úgyhogy a válledzés korábban kerül terítékre , de nem fogtok bennünk csalódni ígérhetem  :-){ .

Képek :

1. Szemből páros bicepsz
2. Széles hát (Amit sajnos nem tudtunk megfogni , de tudom tudom kifogás :) )
3. Hátsó páros bicepsz
4. Oldalbicó (Enyhe vizes fej befigyel :D ... )
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 19. - 22:33:44
Képek még ....

1. Kattints már , mert mindjárt beszarunkkk !
2. Figyelj Béla ! Én egyszerűen széttéplek bazzeg !
3. Ez a kép Kazának készült ;) . Ő érti miért :)
4. A faszért nem 53-as már a karom ?
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 19. - 22:34:57
1. tockon2 vádli
2. Béla vádli
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: FirstLady - 2008. Június 19. - 22:36:33
Képek még ....

1. Kattints már , mert mindjárt beszarunkkk !
2. Figyelj Béla ! Én egyszerűen széttéplek bazzeg !
3. Ez a kép Kazának készült ;) . Ő érti miért :)
4. A faszért nem 53-as már a karom ?
Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
ügyesek vagytok!
Asszem értem, miért kell az a kép Kazának 8-) ;D ;D
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2008. Június 19. - 22:39:31
Megint tocsogtatok bazze  --)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 19. - 22:53:06
Nem szabad vagy mi ? :) Világ életemben izzadós voltam , ha már megemelem a földről a leejtett újságot vagy valamit már akkor elkezdek izzadni :) Fujj , gusztustalan vagy Béla :)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: zotja - 2008. Június 19. - 22:55:42
dehogy vagy az :D az edzés ezzel jár :) szoktak nézni mikor guggolok és kicsit átázik már minden   :-O
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2008. Június 19. - 22:59:58
Nem szabad vagy mi ? :) Világ életemben izzadós voltam , ha már megemelem a földről a leejtett újságot vagy valamit már akkor elkezdek izzadni :) Fujj , gusztustalan vagy Béla :)

Szabadni szabad, azért én nem izzadok ennyire, de nem is edzek úgy mint ti!  :-/-(-:  =/+'
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 19. - 23:41:31
Na, én is hazaértem, meg betoltam az esti kaját!  /7%
Jah, a mai egy elbaszott edzés volt a sok pózolás miatt! Le a kalappal a versenyzők előtt, rengeteg energiát kivesz!  :-){

Túl sok mindent nem fűznék hozzá az edzéshez, Béla mindent leírt precízen.
Nálam a hátazásnál 100kg volt a vége mindennek+a csuklya 32kg.

Tricepszben a köteles gyakorlatoknál 35-40kg-kat használtam, homlokra engedésnél pedig 45kg-ig mentünk fel. Azt nem győzöm hangsúlyozni, hogy a csigás gyakorlatoknál a súly mindig relatív és erősen teremfüggő. A tricepsz letolást, amíg az egyik gépen 40kg-mal csinálom, addig a másikon 120kg-mal, és ez egy termen belül van.  !+"%  :-/-

Jah, vádlizunk is ezerrel, ebben sajnos gyengébb vagyok, de igyekszem felhozni a lábam nyár végére Béla szinjére!  =/+'

Ignite egy vadállat! Placebóval keverve nagyon üt. ;D @-o Viccet félretéve, én nehezen reagálok bármilyen edzés előtti bedurrantóra, de ezt 5 perc után megérzem.  @:-)

Nagyjából ennyi mára! Ha valaki esetleg véleményezné a kajánkat, edzéstervet, azt megköszönném (Steve, Johnny ::) ). A képek után meg várjuk a kritikákat, mert mi azt is bírjuk!  ;)

Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 19. - 23:44:33
Megint tocsogtatok bazze  --)
Ha nem izzad az ember, nem is edz igazán. =/+'  Bár amikor télen a 12 fokban tocsogtunk az izzadságban, azért az megfázós időszak volt. ˝=/
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2008. Június 19. - 23:48:28
Megint tocsogtatok bazze  --)
Ha nem izzad az ember, nem is edz igazán. =/+'  Bár amikor télen a 12 fokban tocsogtunk az izzadságban, azért az megfázós időszak volt. ˝=/

Ez hajlamtól is függ szerintem, én nem vagyok ennyire izzadós  o:)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 19. - 23:53:41
Megint tocsogtatok bazze  --)
Ha nem izzad az ember, nem is edz igazán. =/+'  Bár amikor télen a 12 fokban tocsogtunk az izzadságban, azért az megfázós időszak volt. ˝=/

Ez hajlamtól is függ szerintem, én nem vagyok ennyire izzadós  o:)

Mázlista! ˝=/
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 20. - 01:09:34
Heh , fel se tűnt , hogy a tricepszet nem írtam le :D Nembaj látom a társam gondolt erre is :)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: fastor - 2008. Június 20. - 05:27:40
Tockonnak fura a háta elsö páros bicónál olyan hogy húbazeg @-o hátulról nem annyira ütös...
nah nem sértsébölcsak elöjött belölem a beleköthetnék ;D
de amúgy jól néztek ki ;-oo-;
ezt nem buzisan venni de nem bírok fogalmazni ;D
am nem tom lehet én nem edzek keményen de én alig izzadok, télen szinte soha max guggolásnál szoktam meg lábtolónál de akor is a felsötestem :D
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 20. - 09:07:35
Tockonnak fura a háta elsö páros bicónál olyan hogy húbazeg @-o hátulról nem annyira ütös...
nah nem sértsébölcsak elöjött belölem a beleköthetnék ;D
de amúgy jól néztek ki ;-oo-;
ezt nem buzisan venni de nem bírok fogalmazni ;D
am nem tom lehet én nem edzek keményen de én alig izzadok, télen szinte soha max guggolásnál szoktam meg lábtolónál de akor is a felsötestem :D
Megy az kintebb is, csak csúsztunk egy kicsit!  ::) !+"%
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Johnnyx - 2008. Június 20. - 10:00:42
Jók lettek a képek  :-)! Bélának külön kiemelném a hátát, nagyon szépen ki van dolgozva.
Én is nagyon izzadós vagyok, talán egyedül karedzésen szoktam kevésbé izzadni.
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: L - 2008. Június 20. - 10:11:21
am nem tom lehet én nem edzek keményen de én alig izzadok, télen szinte soha max guggolásnál szoktam meg lábtolónál de akor is a felsötestem :D

Persze mert a tested víz és zsírtartalma tömegeléskor is alacsonyabb mint egy bekészült versenyzőé!  :-Đ ;D ;D
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 20. - 17:13:09
Sziasztok !

Tockon2 kérésére ma csak én írok vagy legalábbis késő estig , mert neki családi banzáj van :) . Előrébbhoztuk a váll edzésünket a mai nap , így fél 4-kor edzettük le a kicsikét . Furcsa dolog volt nálam , mivel én csak 2x kajáltam előtte , de egész jól bevoltam töltve , de az Ignite nagyon hozza amit vártunk tőle , mi még teltebbnek is látjuk sokkal magunkat , mint kieg nélkül . Nagyon tetszik ez a termék , remélem még jó sokáig nem fogok hozzászokni és szolgáltatja folyamatosan amire szükségünk van :) . Volt egy szép gyereksereg csapat a teremben , ők voltak a nézők a moziban . Bekentük a vállainkat szépen nicoflex-el ,  égett mint az állat , de enélkül már nem is edzünk . Egy új szintre vittük fel ezzel az edzéseinket , egymást motiváljuk , csapkopjuk , ordibálunk , nagyon ráéreztünk egymás edzésére . Mondjuk a mai edzés pihenőideje röhögéssel ment el , mivel a kis termet körbefingtuk igen szépen , így nem volt olyan terület ahova lehetett volna menni úgymond "tiszta területre" :D .

Váll :

Vállból nyomás ülve , rúddal , keretben - 8*80kg , 8*90kg , 6*100 , 6*100kg nálam ezek csúcsok , bár mondom ahogy felb*sztuk egymást , nem is volt kérdéses , hogy ennek ilyen vége lesz  . tockon2-nél ami rudas gyakorlat általában 10-15-20kg-ot hozzá kell adni :) .
Oldalemelés állva - 8*16kg , 8*16kg , 8*18kg , 8*18kg
Oldalemelés ülve - 8*10kg , 8*10kg , 8*12kg , 8*12kg Itt abszolút az izomérzet és a szabályosság a cél , minél lassabban visszaengedni ,pumpálni az izmot.
Csigás lehúzás hátsó vállra - 8*20kg , 8*20kg , 8*20kg , 8*25kg
Csigás keresztezés hátsó vállra - 8*20kg , 8*20kg

Részemről nagyon jó edzés volt , még több ilyet tockon2 barátom !

Szeretnénk kérni tőletek egy olyan szivességet , lehet bunkóságnak fog tűnni , de mi ezt a topicot azért hoztuk létre , hogy motiváljunk titeket , esetleg akik kezdők talán tanulhatnak belőle . Arra szeretnénk kérni titeket , hogy ne offoljuk szét a topicot , ha megjegyzés van akkor az csak témába vágó legyen és hozzánk fűződő , ha egymással szeretnétek beszélgetni arra vannak más topicok vagy privátban . Tényleg ne haragudjatok meg ezért , mi abszolút nem várunk el semmi dícséretet , semmi pozitív megjegyzést , lehet orrba szájba fikázni , csak ne offoljuk a topicot . Egy rendezett , szépen végig vitt topicot szeretnénk ebből látni a nyár végére .

Noh én megyek is sütni , főzni . Utána festem azokat a rohadt lemezeket a garázsra  @-o . Lenézek a partra is , megnézzük milyen a másik nem felhozatala  8-) . Hátha nekem is jut valami  @:-) .

Töltsetek be és edzetek egy k*rva nagyot , utána egy jót csobbanni valami vizes témában . Nincs is ennél jobb . További szép napot mindenkinek !  :-){
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Johnnyx - 2008. Június 20. - 17:54:54
Egy témába vágó kérdés:
"Vállból nyomás ülve , rúddal , keretben" -- ezt a gyakit hogyan csináljátok? Egyrészt a keret Smith-gépet jelent-e, másrészt mellről vagy tarkótól nyomtok?  ::)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 20. - 20:37:44
Szeva JohnnyX , lefényképezzük majd neked akkor ezt a gyakorlatot jövőhéten . Hát tarkóra engedjük , de nem olyan módon , hogy szétnyírjuk a vállizületet ...
Mondjuk igen fájdalmas szokott lenni mikor koccan a búránkon a súly , de a buta gyúrósnak ez már meg se kottyan :) . Tehát olyan orr magasságig engedjük le a súlyt és utána robbanékonyan nyomjuk ki figyelve a légzést és fent pedig nem akasztjuk ki még a legnehezebb súlynál se , legjobb gyakorlat számomra , állva nem szerettem mert beletudtam segíteni sok testrészemmel , itt megvagy támasztva kényszerhelyzet lép elő . Természetesen Smith-keretről van szó . Nekem ez a gyakorlat hozott valamelyest azon a mocskos szar vállamon :) . Meg ha lent leszel pénteken , pont válledzésünk lesz tockon2-vel így meg is nézheted ha gondolod mi hogy végezzük .
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Johnnyx - 2008. Június 20. - 20:48:44
Pénteken estefelé érünk csak oda, úgyhogy lehet nem lesz rá alkalom. De a lényegét vágom ez alapján, amit elmondtál.
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: fastor - 2008. Június 20. - 20:49:12
am nem tom lehet én nem edzek keményen de én alig izzadok, télen szinte soha max guggolásnál szoktam meg lábtolónál de akor is a felsötestem :D

Persze mert a tested víz és zsírtartalma tömegeléskor is alacsonyabb mint egy bekészült versenyzőé!  :-Đ ;D ;D
cserélek szálkát tömegre de modntam már GOdnak ;D
am köszi ;D
de :-!!!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 20. - 22:28:35
Szeva JohnnyX , lefényképezzük majd neked akkor ezt a gyakorlatot jövőhéten . Hát tarkóra engedjük , de nem olyan módon , hogy szétnyírjuk a vállizületet ...
Mondjuk igen fájdalmas szokott lenni mikor koccan a búránkon a súly , de a buta gyúrósnak ez már meg se kottyan :) . Tehát olyan orr magasságig engedjük le a súlyt és utána robbanékonyan nyomjuk ki figyelve a légzést és fent pedig nem akasztjuk ki még a legnehezebb súlynál se , legjobb gyakorlat számomra , állva nem szerettem mert beletudtam segíteni sok testrészemmel , itt megvagy támasztva kényszerhelyzet lép elő . Természetesen Smith-keretről van szó . Nekem ez a gyakorlat hozott valamelyest azon a mocskos szar vállamon :) . Meg ha lent leszel pénteken , pont válledzésünk lesz tockon2-vel így meg is nézheted ha gondolod mi hogy végezzük .
Megérkeztem a vacsiról, jelentem rizotto és pulykacomb filé volt, tehát még bűnözni se nagyon kellett, bár azért ott figyelt a zsebben 15 db 2g-os whey amino tabletta és a biztonság kedvéért be is dúrtam...ki a wc-re, be az arcba! Azt mondta anyám, mindegy csak ne lássák. Ha ezen múlt a családi béke... !+"%

Edzés a korai időpont ellenére nagyon jól ment, én is rekordot döntöttem, vállból nyomásnál 120kg-ba hetet sikerült belenyomni. Persze orrig leengedve, de én úgy szoktam mondani, hogy a fül közepének a vonaláig, mert az orros példánál olyan, mintha előre engednénk. Bocs Béla, nem kötözködök!  ;-oo-;  Meg ne orrolj rám! @-o
Egykezes súlyokban 2-4 kg-mal többel csinálom a dolgokat, a csigás gyakorlatoknál pedig hasonló súllyal, mint Béla.

Lesz még ilyen edzés Béla!

Eregettünk is rendesen, lassan olyan érzésem lesz, mint amikor összezárják a lányokat és igazodik a ciklusuk. Hát a miénk is igazodott.  :-p

Nyomjátok keményen a vasakat!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 21. - 13:04:06
Végre hétvége , kicsit lehet pihenni , visszább venni ch-t , alacsonyabb GI-re váltani . Bevallom hétvégén jólesik , csak nehogy a nagy semmittevésbe elkeveredjek valahol az éterben :D. Jelentem Tiszakécskén a 2 hetes esőzés óta , már javában 3 napja meg lehet dögleni a jó időben , úgyhogy amint végeztem a rohadt lemezek festésével , tőlem itt van 150 méterre a tiszapart ,fogom a kis gumicsónakom belefexem , teszek a mancsomba egy boleros-ice teás vizet mellé kis táskába jégakkuval egy kis zabát , és lecsurgok a szabadstrandig . Ki tart velem ?  ;-oo-;

Szóval a mai és a holnapi nap a pihiről szól , ilyenkor kell igazán rendezni a gondolatokat , kikapcsolni , nagyon keveset gondolni a teremre , edzésre . Lassan már ösztönösen berögzül a kaja megcsinálása , szóval jó úton haladok úgy érzem . Szerintem ez az egy lehetőség működik , ha valaki heti 5 alkalommal edz , hogy megfelelően táplálkozik, eleget iszik(nem sört) , eleget pihen . Főleg naturálon , így elkerülhető a túledzettség állapota , de azért érezni szoktuk mikor kell az az 1-2 hét szünet  , mondjuk 3 hete volt 1 hetes szünetünk , csúnya lenne ha már kiégnénk amúgy is :) .

Szóval a hétvégén tockon2 is járja a saját útját én is és a hétfőn egyesített erőnkből létrejön az Ignite kapcsolat !  :-){

Kellemes hétvégét mindenkinek ! relax és relax és relax ....
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 23. - 14:04:37
Újabb hét veszi kezdetét , a forróság szinte elviselhetetlen , de van 2 jelentkező akik képesek meghalni akár a vasak alatt ha muszáj ! Egész hétvégén a 2 gladiátor visszaszorította testépítő képességeit és próbáltak kikapcsolódni , de a gépezet automatán beindult mert hétfőt mutatott a kijelző és aktiválta magát , ezért Münhauser báró módszerrel csak kinyitjuk a belünket belepakoljuk az ételt , csövön nyomjuk a folyadékot , Ignite-t az arcba és meggyulladunk az arénában ! @:-) @:-) @:-)

Edzetek ti is ma egy hatalmasat !
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 23. - 14:06:18
 @:-) @:-) @:-) /7% /7% /7% =/+' =/+' =/+' {-) {-) {-)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2008. Június 23. - 16:26:51
Újabb hét veszi kezdetét , a forróság szinte elviselhetetlen , de van 2 jelentkező akik képesek meghalni akár a vasak alatt ha muszáj ! Egész hétvégén a 2 gladiátor visszaszorította testépítő képességeit és próbáltak kikapcsolódni , de a gépezet automatán beindult mert hétfőt mutatott a kijelző és aktiválta magát , ezért Münhauser báró módszerrel csak kinyitjuk a belünket belepakoljuk az ételt , csövön nyomjuk a folyadékot , Ignite-t az arcba és meggyulladunk az arénában ! @:-) @:-) @:-)

Edzetek ti is ma egy hatalmasat !

Na, pont ez kellett, nemsokára megyek én is  =/+'
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 23. - 23:13:59
Jelentem megvolt a mai edzés is , hát középső részét céloztuk meg , kis csukjával + vádlival fűszerezve .

Elmondhatom , hogy életemben nem edzettem még ilyen melegbe , de lehet hogy tockon2 barátom se ... de mindenesetre amit vártunk az Ignite-től továbbra is hozza, úgyhogy semmi aggodalom . Be is vagyunk töltve , megy a kaja , nincs mese ...

Hát , csukja , vádli :

Döntött törzsű evezés : - 8*90kg , 8*100kg , 8*100kg , 8*100kg -> nem mentem fentebb , mert a derekamat 2 hete majdnem kikészítettem egy rosszul sikerült guggolásnál és azóta nem igazán akarom terhelni , jöjjön először helyre.
Melltámaszos evezés gépen , szűk fogással : - 8*60kg , 8*65kg , 8*65kg , 8*70kg  -> ez nálunk olyan mint a tricepsz találkoztam már olyan géppel , ahol húztam 100 fölötti súllyal , de ez igen masszív gépezet , vagy csak mi vagyunk mocskos gyengék :)
Egykezes evezés padon : - 8*40kg , 8*40kg , 8*40kg , 8*40kg -> ez a legnagyobb súly sajnos a teremben ami az egykezeseket illeti
Széles fogású vállvonogatás : 20*70kg , 20*70kg , 20*70kg
Álló vádli : 20*50kg , 20*50kg , 20*50kg , 20*50kg -> átmozgató jellegű volt , inkább betartottam a páros illetve páratlan mp számolást fenti megfeszüléskor és elernyedéskor , így jobb vérellátást nyomatni a vádliba , mondjuk szerencsém van bárhogy kínzom a vádlimat mindig reagál rá , az a lényeg nem szabad megragadni egy verziónál minden oldalról , váltogatni a súlyokat , intenzitást , végrehajtást és nem fog megállni a fejlődése.

Bedúrtuk a szokásos turmixunkat és várjunk a kedvenc edzésünket , ami nekünk a mell-bicepsz. tockon2 barátom jóval erősebb volt a mai nap , de lesz remélem ez még fordítva is egyszer . Hiába viking vér csorgadozik az ereiben  8-) . Ő ezt persze tagadja , de higyjétek el nekem van benne valami :) .
Van egy CD-nk amit a teremben lenyomunk placebo hatásra 2x olyan erősek meg hangosak is leszünk . Ez a névjegyünk lassan , ha ezek a régi rock zenék mennek a teremben , akkor tutti mi vagyunk ott :D.

További szép jó estét mindenkinek ! :-){
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 24. - 00:25:21
Jah, viking...de jó is lenne! Bár a szakállam biztos meg tudna nőni nagyra!  ˝=/
A mai edzés tényleg nem volt rossz, Ignite-t egyre jobban csípem. Döntött törzsű evezésnél 125kg volt a vége, gépen 100kg, egykezes ugye csak 40-ig van, szóval azzal nyomtam végig, csuklya meg 80kg-mal. A vádli meg annyival, mint Béla, átmozgattunk.

Van bennünk valami, az biztos. ;) Ennek kapcsán jutott eszembe, amit azt hiszem nem is emeltünk még ki: teljesen tisztán nyomjuk a vasakat, sem most, sem ezelőtt nem használt egyikünk sem szteroidokat. Úgy érzem lassan ritkaságszámba fog menni, ha valaki így edz. Vessetek meg érte (vagy dobáljatok mínuszokkal), de vannak itt nagyon sokan, akik nyíltan vagy titkoltan, de túl vanak már legalább egy kúrán. Nem minősítek senkit és tisztában vagyok vele, hogy egy bizonyos szint felett már elengedhetetlen, de mocsok jó érzés azt látni, hogy a legtöbb kokszosnál bizony erősebbek vagyunk. Ez nem önajnározás, félreértés ne essék, csak ott legbelül ez valahogy büszkeséggel tölt el. Persze lehet érvelni, hogy minek szenvedni, ha gyorsabban is el lehet érni, de véleményem szerint az a munka már sosem lesz olyan értékes.

Bocsánat az offért, de így teljes a kép. Train hard, train natural!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: fastor - 2008. Június 24. - 00:30:44
Jah, viking...de jó is lenne! Bár a szakállam biztos meg tudna nőni nagyra!  ˝=/
A mai edzés tényleg nem volt rossz, Ignite-t egyre jobban csípem. Döntött törzsű evezésnél 125kg volt a vége, gépen 100kg, egykezes ugye csak 40-ig van, szóval azzal nyomtam végig, csuklya meg 80kg-mal. A vádli meg annyival, mint Béla, átmozgattunk.

Van bennünk valami, az biztos. ;) Ennek kapcsán jutott eszembe, amit azt hiszem nem is emeltünk még ki: teljesen tisztán nyomjuk a vasakat, sem most, sem ezelőtt nem használt egyikünk sem szteroidokat. Úgy érzem lassan ritkaságszámba fog menni, ha valaki így edz. Vessetek meg érte (vagy dobáljatok mínuszokkal), de vannak itt nagyon sokan, akik nyíltan vagy titkoltan, de túl vanak már legalább egy kúrán. Nem minősítek senkit és tisztában vagyok vele, hogy egy bizonyos szint felett már elengedhetetlen, de mocsok jó érzés azt látni, hogy a legtöbb kokszosnál bizony erősebbek vagyunk. Ez nem önajnározás, félreértés ne essék, csak ott legbelül ez valahogy büszkeséggel tölt el. Persze lehet érvelni, hogy minek szenvedni, ha gyorsabban is el lehet érni, de véleményem szerint az a munka már sosem lesz olyan értékes.

Bocsánat az offért, de így teljes a kép. Train hard, train natural!
:-){ :-){ :-){ :-){ :-){ :-){ :-){
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++
++++++
+++
+
+
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 24. - 00:35:27
Teljesen igaza van , "nem használt egyikünk sem szteroidokat MÉG" , ezt a mondatot kihangsúlyoznám azért így kiegészítve :D . Bár meglátom , majd az elkövetkezendő években , hogy sikerül összehoznom a picike szerencsétlen kis életem . Remélem Johnny mesterhez feltok kerülni és tudunk valami szobrászatot végrehajtani rajtam . Viszek vésőt meg ütvefúrót  !+"% , Johnny meg majd kikalapál :D . Amúgy nekem ilyen témakörben ugye pajzsmirigyrák után , eléggé megvan kötve a kezem . Szóval én még jó sokáig szeretném kihozni a maxot natúrban és majd az idő és a benőtt fej majd eldönti mit akarok valójában .
Bár hozzátenném , ha nem együtt edzenénk azért minden gyakorlatba levehetünk kg-okat nyugodtan :D . A lélekjelenlét már dob egy 10-est :)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 24. - 22:40:22
Hi mindenkinek !  :-){

A mai edzés talán életem legszarabb edzése volt , sok szar stresszt hagytam felgyülemleni a fejemben és előhoztam edzés közben a pihenőnél ennek súlyosan meg is  lett az ára sajnos ... tockon2 próbált vígasztalni , de ilyenkor elmegy a kedvem az élettől is . Remélem többet ilyen nem fog velem történni . Plusz mellette nem voltunk igazán erőnk teljében , mocskos meleg , izzadtam mint az állat , jobban mint bármelyik edzésen ideáig , nem volt száraz pont rajtam ... :( .
Az edzést leírom azért .

Mell , Bicepsz , has :

Ferdepados nyomás rúddal : - 8*90kg , 8*90kg , 8*90kg , 8*100kg
Egykezes nyomás sima padon : - 8*32kg , 8*32kg , 8*32kg , 8*32kg
Ferdepados nyomás kézisúlyzóval : - 8*24kg , 8*24kg , 8*24kg , 8*24kg
Tárogatás : - 8*12kg , 8*12kg , 8*12kg

Mondjuk a mellnél egész jó volt a pumpa , de itt leültem elkezdtem gondolkodni minden szaron , jó már az is nagyképűség tudom , hogy gondolkodni mertem :D . De valami iszonyat szar kedv lett úrrá rajtam . A bicepsz már felemásra sikeredett.

Karhajlítás francia rúddal : - 8*40kg , 8*40kg , 8*45kg , 8*45kg
Ülve karhajlítás : - 8*14kg , 8*14kg , 8*14kg , 8*14kg
Koncentrált bicepsz ülve :  - 8*12kg , 8*12kg ... nah itt felkúrtam magam már mocskos mód 8*16kg , 8*16kg

Hasprés a végén : 4*20-as szériában . Senki kedvét nem akarom elvenni , meg ígérem , hogy példaként fogunk még szolgálni , ez ma nem az én napom volt . Szokott ilyen előjönni , hogy a faszom kivan mindennel ... de edzés közbe soha nem volt még ilyen . Nah elég volt az önsajnáltatásból , azt hiszitek még a végén , hogy egy kis gyenge pöccsel van dolgotok , pedig akkor is befogom bizonyítani , hogy mindenhonnan fel lehet állni és megfogom csinálni , rohadt magas a léc amit kitűztem magam elé célul , de átfogom ugrani és ezt garantálhatom , hogy senki nem veheti el előlem . :-/- :-/- :-/-
Belegondolok lehetne sokkal szarabb helyzetem is , más gyerek örül ha láthatja a szüleit , vagy együtt van a család , vagy egyáltalán van családja ... én meg itt sírok ezért . De már Toronynak és Ladynek meg Suttyónak kisírtam már a fél búrámat , hogy szeretnék már elszakadni ettől a közegtől , végre megtudni milyen az a stresszmentes környezet , ahol kitom zárni a sok hülyét és nem látom minden nap apámat sem . De hosszú lesz még ez az 1 év Istenem . Nah mindegy , semmi mással nem kell foglalkoznom , semmi hülyével , csak a pozitív emberkékkel , edzeni , enni , tanulni , aludni . Csaj lehetne fix is , de sajnos akik normálisak azok foglaltak az az 5-6 ... a többi meg szóra sem érdemes , kisvárosban sajnos ez a szar , mire az utca végére érek , már jönnek orrom alá dörgölve a pletykával , Imádom ezt a helyet. Alig várom már , hogy lássam a hasonló életmódú testépítő emberkéket , ezt a 3 napot úgy fogom megélni , mint az életem legszebb 72 órája . Johnny mester-t a nyáron mindenképpen fel kell keresnem , az ő szavai sokat fognak segíteni úgy érzem az előrehaladásban ! :-){

Holnap lábnap , hát nemtudom mi lesz , guggolást lehet nem fogom eröltetni mert az alsóhátam nincs még igazán rendben . De azért nem fogtok bennem csalódni , odateszem magam mint mindig és csak nem fog olyan rosszul sikerülni a story .

Előre elnézést szeretnék kérni azoktól akik ezt elolvassák , vissza se merem olvasni mit írtam . Inkább próbálom ezt elfelejteni,talán ha ráalszok egyet majd elmúlik és helyrejön megint minden a régi kerékvágásba .

További kellemes estét mindenkinek és köszönöm tockon2 barátomnak , hogy ilyen kitartó és segítőkész , nélküle szart sem érnék  :-){ :-){ :-){ :-){ !
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 24. - 23:35:32
Ha nem haragszotok meg, én csak holnap írok bővebben+ma le is mértük magunkat, ezeket is megosztom veletek! Most alvás, reggel korán kelek! Jó éjt mindenkinek!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2008. Június 25. - 12:25:43
Ha nem haragszotok meg, én csak holnap írok bővebben+ma le is mértük magunkat, ezeket is megosztom veletek! Most alvás, reggel korán kelek! Jó éjt mindenkinek!

Nagyon várom, kíváncsi vagyok a méreteidre (a publikusakra  :P ) mert elég komolyan nézel ki bakker  8-)  :-)!
Hejj, csak egyszer kezdjek neki tömegelni  @:-)  @-o
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 25. - 12:30:33
Nem lövöm le a poént , de durranva összejött egy igen szép kerek szám neki :)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2008. Június 25. - 12:31:03
Nem lövöm le a poént , de durranva összejött egy igen szép kerek szám neki :)

 :-O Erre készülök én is őszre!  :-)!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 25. - 12:45:18
Gyors helyzetjelentés, mert megyek vissza melózni! Szóval a tegnapi edzés viszonylag jól ment a meleg ellenére, ferde pados nyomásban 120 volt a vége, egykezesekkel sima padon 40-el, ferde padon pedig egy 40-es után 32 lett a többi, mivel bevettünk egy plusz gyakorlatot, eléggé lefárasztott minket, szerintem Béla is csak ezt érezte. Jah, tárogatás végén 16-al. Bicepsz állva kétkezes 50-el, 18-al ülve egykezes és ugyanennyi koncentrált bicepsz.

Szóval a méretek. Egyenlőre csak combot, meg kart mértünk.
Comb mind a kettőnknek 63cm, nálam ugye ez azért problémás, mert majdnem 10cm-rel magasabb vagyok.
Kar. Bélának az egyik 40,5, a másik 41,5. Durranva 41,5 és 43,5. Bocs Béla, nem emlékszem melyik melyik volt. :-[
Nekem hidegen a bal 46, a jobb 48. Durranva csökken a különbség, a bal 49, a jobb 50. Sajnos a csukló sérülésem miatt lemaradt egy kicsit a bal, de igyekszem.
Jövő héten majd mérünk mellkast, meg vállat! Egyenlőre ennyi! Most rohanok tovább!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2008. Június 25. - 12:52:26
Gyors helyzetjelentés, mert megyek vissza melózni! Szóval a tegnapi edzés viszonylag jól ment a meleg ellenére, ferde pados nyomásban 120 volt a vége, egykezesekkel sima padon 40-el, ferde padon pedig egy 40-es után 32 lett a többi, mivel bevettünk egy plusz gyakorlatot, eléggé lefárasztott minket, szerintem Béla is csak ezt érezte. Jah, tárogatás végén 16-al. Bicepsz állva kétkezes 50-el, 18-al ülve egykezes és ugyanennyi koncentrált bicepsz.

Szóval a méretek. Egyenlőre csak combot, meg kart mértünk.
Comb mind a kettőnknek 63cm, nálam ugye ez azért problémás, mert majdnem 10cm-rel magasabb vagyok.
Kar. Bélának az egyik 40,5, a másik 41,5. Durranva 41,5 és 43,5. Bocs Béla, nem emlékszem melyik melyik volt. :-[
Nekem hidegen a bal 46, a jobb 48. Durranva csökken a különbség, a bal 49, a jobb 50. Sajnos a csukló sérülésem miatt lemaradt egy kicsit a bal, de igyekszem.
Jövő héten majd mérünk mellkast, meg vállat! Egyenlőre ennyi! Most rohanok tovább!

Király vagy, csak így tovább!  =/+'  @-o
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 25. - 12:54:08
Gyors helyzetjelentés, mert megyek vissza melózni! Szóval a tegnapi edzés viszonylag jól ment a meleg ellenére, ferde pados nyomásban 120 volt a vége, egykezesekkel sima padon 40-el, ferde padon pedig egy 40-es után 32 lett a többi, mivel bevettünk egy plusz gyakorlatot, eléggé lefárasztott minket, szerintem Béla is csak ezt érezte. Jah, tárogatás végén 16-al. Bicepsz állva kétkezes 50-el, 18-al ülve egykezes és ugyanennyi koncentrált bicepsz.

Szóval a méretek. Egyenlőre csak combot, meg kart mértünk.
Comb mind a kettőnknek 63cm, nálam ugye ez azért problémás, mert majdnem 10cm-rel magasabb vagyok.
Kar. Bélának az egyik 40,5, a másik 41,5. Durranva 41,5 és 43,5. Bocs Béla, nem emlékszem melyik melyik volt. :-[
Nekem hidegen a bal 46, a jobb 48. Durranva csökken a különbség, a bal 49, a jobb 50. Sajnos a csukló sérülésem miatt lemaradt egy kicsit a bal, de igyekszem.
Jövő héten majd mérünk mellkast, meg vállat! Egyenlőre ennyi! Most rohanok tovább!

Király vagy, csak így tovább!  =/+'  @-o
Hova tovább? :-\ Úgy gondolom, hogy méretben nem nagyon van tovább naturálon, mármint karméretben. ˝=/ De azért köszönöm, majd igyekszem!  ;-oo-;
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2008. Június 25. - 12:57:23
Gyors helyzetjelentés, mert megyek vissza melózni! Szóval a tegnapi edzés viszonylag jól ment a meleg ellenére, ferde pados nyomásban 120 volt a vége, egykezesekkel sima padon 40-el, ferde padon pedig egy 40-es után 32 lett a többi, mivel bevettünk egy plusz gyakorlatot, eléggé lefárasztott minket, szerintem Béla is csak ezt érezte. Jah, tárogatás végén 16-al. Bicepsz állva kétkezes 50-el, 18-al ülve egykezes és ugyanennyi koncentrált bicepsz.

Szóval a méretek. Egyenlőre csak combot, meg kart mértünk.
Comb mind a kettőnknek 63cm, nálam ugye ez azért problémás, mert majdnem 10cm-rel magasabb vagyok.
Kar. Bélának az egyik 40,5, a másik 41,5. Durranva 41,5 és 43,5. Bocs Béla, nem emlékszem melyik melyik volt. :-[
Nekem hidegen a bal 46, a jobb 48. Durranva csökken a különbség, a bal 49, a jobb 50. Sajnos a csukló sérülésem miatt lemaradt egy kicsit a bal, de igyekszem.
Jövő héten majd mérünk mellkast, meg vállat! Egyenlőre ennyi! Most rohanok tovább!

Király vagy, csak így tovább!  =/+'  @-o
Hova tovább? :-\ Úgy gondolom, hogy méretben nem nagyon van tovább naturálon, mármint karméretben. ˝=/

Na ne röhögtess már.. Simán van még benned szerintem  :-/-(-:
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: madinorbi - 2008. Június 25. - 12:58:27
Comb 63 ? Az kevésnek tűnik Béla a fotók alapján hol méritek ?
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 25. - 13:07:49
A comb az nagyon csalóka , én mondtam is neki tegnap , az lehetetlen , hogy ekkora legyen ...
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: madinorbi - 2008. Június 25. - 13:10:01
A comb az nagyon csalóka , én mondtam is neki tegnap , az lehetetlen , hogy ekkora legyen ...
Legvastagabb résznél mérjétek a farizom alatt úgyhogy az ne legyen benne nem a térdkalácsnál  !+"%
Sokkal vaskosabbnak néznek ki azt mérjétek le megint  >:D
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 25. - 13:12:07
én olyan 70-72 körülire saccolom az enyém , bedurranva meg akár 76-77 is lehet ... többi persze emelett marha gyenge de sebaj , majd idővel
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2008. Június 25. - 13:17:52
én olyan 70-72 körülire saccolom az enyém , bedurranva meg akár 76-77 is lehet ... többi persze emelett marha gyenge de sebaj , majd idővel

Az elég jó, nekem a legjobb 74cm volt hidegen  ;-oo-; Most meg olyan 65cm körül van  --)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 25. - 13:19:57
Ma úgyis lábazás van , igaz guggolás nem lesz a hátam kímélése végett , majd jövő héten újra , de lesz szuperszett , vetkőző széria más gyakorlatokba , amik ugyanúgy megkínoznak majd :)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: madinorbi - 2008. Június 25. - 13:20:38
én olyan 70-72 körülire saccolom az enyém , bedurranva meg akár 76-77 is lehet ... többi persze emelett marha gyenge de sebaj , majd idővel

Az elég jó, nekem a legjobb 74cm volt hidegen  ;-oo-; Most meg olyan 65cm körül van  --)
Nekem is volt 70 környékén persze nem lediétázva csak ugye 183 cm magasan 75 sem lenne olyan hűde nagy ...
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: AtomAnti - 2008. Június 25. - 13:26:21
Én középtájt mértem olyan 60 körül volt  ;D     155 sentihez  >:D O0
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: madinorbi - 2008. Június 25. - 13:28:16
Én középtájt mértem olyan 60 körül volt  ;D     155 sentihez  >:D O0
Miért a karodaT KÖNYÖKHAJLATNÁL MÉRED ?  !+"%
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: AtomAnti - 2008. Június 25. - 13:34:41
Ott a kettőt egybe mérem   8-)


Béla ma fixálom MAckkel a dolgokat ..
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: madinorbi - 2008. Június 25. - 15:57:44
Ott a kettőt egybe mérem   8-)


Béla ma fixálom MAckkel a dolgokat ..
Łł=
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 25. - 20:40:22
Sziasztok !

Nyoma sincs a tegnapi elkenődésemnek hálisten , mai nap előrehoztuk lábazásunkat tockon2 barátommal , nem guggoltam végre nem voltam idióta , hogy behódolok az erőnek és inkább megkíméltem a hátamat , így helyrefog jönni jövőhétig tuttira  @:-) ! Én körülbelül 1 éve nem edzettem 8-nál magasabb ismétlésszámban lábra , bár szerencsém van bárhogy edzem meg mindig jól reagálnak mindenre ... Azt vettem észre , hogyha kevesebb ch-n vagyunk , akkor jobban energizál az Ignite , sokkal többet tud nyújtani , mintha már be lennél töltve szinte az egész napi mennyiségeddel ! Diétázók próbálják nem fognak benne csalódni .

Láb edzése :

Bemelegítettünk 3*20-as szériában combfeszítő gépen , ezek után jöhetett a keményebb munka.

Hack-gépes lábtoló combfeszítőre szűken : - 20*70kg , 15*75kg , 12*80kg , 8*90kg
Combfeszítőgép : - 20*50kg , 15*55kg , 12*60kg , 8*70kg -> mondjuk majd szerintem diétában fontos szerepet fog betölteni ez a gyakorlat , de valami eszméletlen jó combfeszítő bedurranás lett már ettől a 2 gyakorlattól és ez nagy szó guggolásnál főleg .
Hack-gépes lábtoló szélesen combhajlítóra : - 20*70kg , 15*50kg , 12*40kg , 8*20kg -> egy óriásszéria volt , vetkőző verzióban , vágtuk egymásnak a szép grimaszokat :) .
Combhajlító gépen : - 20*30kg , 15*35kg , 12*35kg , 8*35kg -> olyan jellegű gyakorlat nálunk ez , mint az ülő koncentrált bicepsz . Nagyon fontos gyakorlat , különösen nálam azért is , mert combhajlítóm látványosan sokat jött ennek köszönhetően .

További kellemes estét mindenkinek és jó meccsnézést természetesen ! A magam részéről egy vödör kajával beugrok a TV elé és lesem a meccset ! 8-)

Edzés előtt megmértem a combomat  69cm-t mértem a balra , 70cm-t a jobbra .
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 26. - 23:40:07
Mai edzésünk is megvolt ! Széles hát , csukja , tricepsz volt terítéken , nem kíméltük magunkat az biztos . Belöktük a CD-nket , mindenki menekült a teremből , tudták , hogy itt véres harc lesz.Csak mi és a súlyok !

Széles hát , csukja , tricepsz :

Húzódzkodás : - 4*10
Csigás lehúzás , fordított fogással ,szűken : - 8*75kg , 8*80kg , 8*85kg , 8*90kg
Padlón térdelve , szűk lehúzás : - 8*75kg , 8*80kg , 8*85kg , 8*90kg -> utolsó széria mindig vicces mikor asztronautát akarok játszani :D , de tockon2 barátom lefog azért :).
Yates féle vállvonogatás : - 20kg-os kézisúlyzóval 2*20.
V rudas letolás csigán : - 8*25kg , 8*30kg , 8*30kg , 8*35kg
Keretben szűknyomás : - 8*80kg , 8*90kg , 8*90kg , 8*90kg
Fejfölött egykezes kézisúlyzóval nyújtás : - 8*32kg , 8*36kg , 8*40kg , 8*40kg

A víz alig folyt rólunk , én mérlegeltem itthon 3kg-ot fogytam edzés utánra :D , nem győzöm a vizet visszanyomatni plusz ásványi anyagokat is tolom az arcba.

Holnap jelentkezünk vállazással , viking barátom is rápihen :)

Kellemeset a hasznossal mindenkinek ! :-){
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 27. - 00:02:56
Mai edzés tényleg nem volt piskóta! Piszkosul bejött, hogy kettészedtük a hátizom edzését!  :-/-
Edzést nem akarom részletezni, azt megtette Béla barátom. A súlyokban szinte minden gyakorlatban, minden sorozatnál 10kg-mal több súlyt használtam, kivéve a szűk csigás lehúzást és a fej fölötti tricepszet. Az utolsó gyakorlatokat már ugyanannyival csináltuk, ekkora beérik a plusz terhelés (húzodzkodásnál is ugye plusz 10kg :) )   !+"%

Ignitének hála olyan bedurranások érünk el, hogy a vérbőség miatt edzés végére alig bírjuk mozgatni az adott testrészt. A lendület pedig kitart két testrész edzésénél is a végéig.  =/+'

Meleg volt, mint az állat (a teremben 30fok felett), de beleszartunk és nyomtuk, mint az őrültek. A zenének és a hangerőnek hála semmi és senki nem akadályozott abban, hogy széttépjük a vasakat, még úgyis, hogy a végén már nem láttunk az izzadságtól. Holnap újabb nap, újabb kihívás a kedvenc testrészemmel.

Train hard!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: George - 2008. Június 27. - 00:35:42

Van bennünk valami, az biztos. ;) Ennek kapcsán jutott eszembe, amit azt hiszem nem is emeltünk még ki: teljesen tisztán nyomjuk a vasakat, sem most, sem ezelőtt nem használt egyikünk sem szteroidokat. Úgy érzem lassan ritkaságszámba fog menni, ha valaki így edz. Vessetek meg érte (vagy dobáljatok mínuszokkal), de vannak itt nagyon sokan, akik nyíltan vagy titkoltan, de túl vanak már legalább egy kúrán. Nem minősítek senkit és tisztában vagyok vele, hogy egy bizonyos szint felett már elengedhetetlen, de mocsok jó érzés azt látni, hogy a legtöbb kokszosnál bizony erősebbek vagyunk. Ez nem önajnározás, félreértés ne essék, csak ott legbelül ez valahogy büszkeséggel tölt el. Persze lehet érvelni, hogy minek szenvedni, ha gyorsabban is el lehet érni, de véleményem szerint az a munka már sosem lesz olyan értékes.

Csak csendben olvasgatok mostanság, de ehhez elmondom a véleményem. Az eleje tök jó, tiszták vagytok, hajrá. Viszont innentől: ez nem ritka dolog manapság sem ;). Akik itt vannak(vagy voltak, vagy lesznek), nem hiszem, hogy erkölcsi bizonyítványt kellene, hogy felmutassanak arról, hogy mit csináltak eddig, kicsit furcsán jön ki nekem ez a "nyíltan vagy titkoltan, de túl vanak már legalább egy kúrán" mondat  ????...
Másik: "legtöbb kokszosnál bizony erősebbek vagyunk" - már említettem asszem valahol, hogy egyszer edzettem egy elég fasza kis debreceni teremben, ahol az akkori 115 kilómmal pont a kisebbek közé tartoztam :-O, viszont a használt súlyok tekintetében erősebb voltam mint a srácok, akik nem "titkoltan" tárgyalták a "train anabolic" stratégiát, mégsem volt olyan gondolatom, hogy a nálam jóval nagyobb "kokszosoknál" erősebb vagyok, mert nekem épp a kinézet a fontos, erőemelő úgysem lesz belőlem... De lehet, hogy azoknak a srácoknak azóta sem baszkódik a könyöke, a válla, meg a csuklója, mint nekem, mert én aztán rohadtul erőltettem anno a nagyobb súlyokat 1-2 ismétlésekkel ˝=/
"de véleményem szerint az a munka már sosem lesz olyan értékes"  - erről nyilatkozzon inkább egy versenyző, hogy értékes-e,vagy nem...mert ha kissé utánanézel, akkor látod, hogy "anyaggal" bizony több a meló, nem kevesebb - aki ezt figyelmen kívül hagyja, annak egyik kedvenc dalomból egy sor : "...and start now the building a coffin your size..."
Ezzel nem leszólni akarom a teljesítményt, mert az van dögivel :-)! Csak mondjuk Arnold képére is úgy nézel/néztek a falon, hogy egy csíra koxos volt? Aki meg sem várta, hogy elérje a genetikája határait - mert bizony elég korán belecsapott a lecsóba. Idióta balfaszok meg mindkét "táborban" vannak, azokkal nem érdemes foglalkozni. Elég, ha ti tisztában vagytok vele, hogy tiszták vagytok, vagy nem, speciál az én szememben nem vagytok kisebbek sem így, sem úgy, nem kell ebből ilyen Fekete Laci-féle  :-<én márpedig natúr vagyok mindenki más koxos - mizériát csinálni  :-/-(-:
Jók vagytok amúgy, le a kalappal ;)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 27. - 00:37:51
Ezért is helyesbeítettem a második posttal a dolgot , teljesen igaz George én pont ugyanerre gondoltam , csak azt hittem ehhez nem kell magyarázat . Természetesen mindegyik meló óriási és nem nagyon érdekel engem h anyaggal vagy anélkül készül valaki . Megcsinálta ő is a diétát , küzdött a célért , élvezze a sikert !  :-){
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 27. - 01:05:38

Van bennünk valami, az biztos. ;) Ennek kapcsán jutott eszembe, amit azt hiszem nem is emeltünk még ki: teljesen tisztán nyomjuk a vasakat, sem most, sem ezelőtt nem használt egyikünk sem szteroidokat. Úgy érzem lassan ritkaságszámba fog menni, ha valaki így edz. Vessetek meg érte (vagy dobáljatok mínuszokkal), de vannak itt nagyon sokan, akik nyíltan vagy titkoltan, de túl vanak már legalább egy kúrán. Nem minősítek senkit és tisztában vagyok vele, hogy egy bizonyos szint felett már elengedhetetlen, de mocsok jó érzés azt látni, hogy a legtöbb kokszosnál bizony erősebbek vagyunk. Ez nem önajnározás, félreértés ne essék, csak ott legbelül ez valahogy büszkeséggel tölt el. Persze lehet érvelni, hogy minek szenvedni, ha gyorsabban is el lehet érni, de véleményem szerint az a munka már sosem lesz olyan értékes.

Csak csendben olvasgatok mostanság, de ehhez elmondom a véleményem. Az eleje tök jó, tiszták vagytok, hajrá. Viszont innentől: ez nem ritka dolog manapság sem ;). Akik itt vannak(vagy voltak, vagy lesznek), nem hiszem, hogy erkölcsi bizonyítványt kellene, hogy felmutassanak arról, hogy mit csináltak eddig, kicsit furcsán jön ki nekem ez a "nyíltan vagy titkoltan, de túl vanak már legalább egy kúrán" mondat  ????...
Másik: "legtöbb kokszosnál bizony erősebbek vagyunk" - már említettem asszem valahol, hogy egyszer edzettem egy elég fasza kis debreceni teremben, ahol az akkori 115 kilómmal pont a kisebbek közé tartoztam :-O, viszont a használt súlyok tekintetében erősebb voltam mint a srácok, akik nem "titkoltan" tárgyalták a "train anabolic" stratégiát, mégsem volt olyan gondolatom, hogy a nálam jóval nagyobb "kokszosoknál" erősebb vagyok, mert nekem épp a kinézet a fontos, erőemelő úgysem lesz belőlem... De lehet, hogy azoknak a srácoknak azóta sem baszkódik a könyöke, a válla, meg a csuklója, mint nekem, mert én aztán rohadtul erőltettem anno a nagyobb súlyokat 1-2 ismétlésekkel ˝=/
"de véleményem szerint az a munka már sosem lesz olyan értékes"  - erről nyilatkozzon inkább egy versenyző, hogy értékes-e,vagy nem...mert ha kissé utánanézel, akkor látod, hogy "anyaggal" bizony több a meló, nem kevesebb - aki ezt figyelmen kívül hagyja, annak egyik kedvenc dalomból egy sor : "...and start now the building a coffin your size..."
Ezzel nem leszólni akarom a teljesítményt, mert az van dögivel :-)! Csak mondjuk Arnold képére is úgy nézel/néztek a falon, hogy egy csíra koxos volt? Aki meg sem várta, hogy elérje a genetikája határait - mert bizony elég korán belecsapott a lecsóba. Idióta balfaszok meg mindkét "táborban" vannak, azokkal nem érdemes foglalkozni. Elég, ha ti tisztában vagytok vele, hogy tiszták vagytok, vagy nem, speciál az én szememben nem vagytok kisebbek sem így, sem úgy, nem kell ebből ilyen Fekete Laci-féle  :-<én márpedig natúr vagyok mindenki más koxos - mizériát csinálni  :-/-(-:
Jók vagytok amúgy, le a kalappal ;)
Köszi a véleményt!
Természetesen különbséget kell tenni a versenyző és a lelkes amatőr között, de nem hiszem, hogy erre külön is fel kell hívni a figyelmet. ::)
Erkölcsi bizonyítvány nyílván nem kell és teljesen hidegen hagy a dolog, hogy ki-mikor-mit használt. Csak (és nyílván megint amatőrökről,  a butábbakról beszélünk! !+"%) jellemző, hogy általában vádaskodnak és "koksz" nélkül nem tudják realizálni még magukban sem az eredményeket.
Erőemelést és a testépítést természetesen vegyük ketté, de tömeg építésénél a használt súlyokkal arányos az izömtömeg is.  Jah, 1-2 ismétlésekkel hülyéskedni nem látom értelmét, egyszer fordult elő velem.
Arnold? Simply the best a maga korában! Ezért is írtam, hogy nem minősítek senkit.
Ha a céljaim úgy kívánják és az adott körülmények között nem leszek képes továbblépni, én is igénybe fogok venni "segítséget". De versenyzői ambícióim nincsenek...én a világot akarom közönségnek!  !+"% ;D
Balfaszok mindehol vannak és milyen sokan, ezzel tökéletesen egyetértek. Mi próbálunk a magunk módján kiemelkedni és nyomjuk ezerrel a vasakat, hogy meddig...az a jövő zenéje!
Remélem a kécskei találkozón lesz alkalmunk beszégetni, jó gondolataid vannak. Köszi mégegyszer a kritikát! :-)! :-){ ;-oo-;
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: George - 2008. Június 27. - 11:39:53
Majd dumálunk Kécskén valamennyit...de majd klónozom magam, annyi emberrel kellene beszélni @-o
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 27. - 12:17:25
Majd dumálunk Kécskén valamennyit...de majd klónozom magam, annyi emberrel kellene beszélni @-o
Ne aggódj, nekem meg egyszerre 3 helyen kellene lennem! Majd megdumáljuk a klónozást is!  @-o
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 27. - 21:55:40
Huh , ma picit meleg volt srácok ! Tapadtam mindenhova , amihez csak hozzáértem . Fél 7 fele edzettünk , váll , has , vádli volt terítéken . Jó kis intenzív edzés volt . Alig bírtunk átesni a holtponton , de sikerült egymás agyát felkúrni , úgyhogy nem volt probléma utána a hozzáállással !

Váll , csukja , has :

Keretben vállból nyomás : - 8*90kg , 8*90kg , 8*100kg , 8*100kg
Oldalemelés állva : - 8*14kg , 8*14kg , 8*16kg , 8*18kg
Oldalemelés ülve : - 8*12kg , 8*12kg , 8*12kg
Szuperszett döntött törzsű oldalemelés és csigás keresztezés 3 sorozat volt , 8 ismétléssel
Szokásos hasprés következett 4*20 .
Álló vádli : 5*20

Tockon2 beszámol majd hardcore verzióval , én megyek is sütni , főzni .

Nyomjátok a vasakat ! :-){
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Prod - 2008. Június 27. - 22:01:12
Nyomjuk haver, nyomjuk =/+' ;)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: endre66 - 2008. Június 27. - 22:04:40
Huh , ma picit meleg volt srácok ! Tapadtam mindenhova , amihez csak hozzáértem . Fél 7 fele edzettünk...
Ha ez megnyugtat, én reggel 5:20-kor kezdtem edzeni, és éppen itt sem volt hideg...olyan Zizusan izzadtam csak  :-Đ  Aztán 9-től nyomtam az ágyat 11-ig, arra ébredtem, hogy tocsogok a pisában??? izzadtságban, lepedőt kell cserélni  ;D  Pedig kora reggel vihar volt rendes esővel, meg ahogy kell  :-)->
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Június 28. - 00:21:29
Huh , ma picit meleg volt srácok ! Tapadtam mindenhova , amihez csak hozzáértem . Fél 7 fele edzettünk , váll , has , vádli volt terítéken . Jó kis intenzív edzés volt . Alig bírtunk átesni a holtponton , de sikerült egymás agyát felkúrni , úgyhogy nem volt probléma utána a hozzáállással !

Váll , csukja , has :

Keretben vállból nyomás : - 8*90kg , 8*90kg , 8*100kg , 8*100kg
Oldalemelés állva : - 8*14kg , 8*14kg , 8*16kg , 8*18kg
Oldalemelés ülve : - 8*12kg , 8*12kg , 8*12kg
Szuperszett döntött törzsű oldalemelés és csigás keresztezés 3 sorozat volt , 8 ismétléssel
Szokásos hasprés következett 4*20 .
Álló vádli : 5*20

Tockon2 beszámol majd hardcore verzióval , én megyek is sütni , főzni .

Nyomjátok a vasakat ! :-){
Hát, a mai edzésből hardcore verziót kihozni? :-)-> Piszok meleg van, nagyon nehéz ráállni az edzésre! Azt a hergelést azért érdemes lett volna megnézni, amit levágtunk!  !+"%
Súlyokra is rányomta a bélyegét az időjárás, így vállból nyomásnak 110 lett a vége, oldalemelésnek pedig 20 és 12, állva illetve ülve, bár itt a szabályosságra törekszünk mindig.

Ha minden igaz, Béla éppen tesztelni fog, úgyhogy a találkozó nem tudom mennyire befolyásolja majd az edzéseit, de ha úgy jön ki a lépés, akkor pénteken is edzhetünk egyet!  =/+' Addig kiderül!

Train hard!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 29. - 22:59:30
Sziasztok !

Nem vesztünk el , csak pihentünk ugye egész hétvégén... Szombaton egész nap kutyáztam meg lementem haverokkal beszélgetni tiszapartra , ma meg kiélveztem ezt a csodálatos időt és lementem a tiszapartra fürdeni , röplabdázni , jetskizni ... holnap új hét kezdődik , igaz csak 3 napot edzünk , tockon2 elmegy nyaralni csütörtökön én meg pihentetem akkor a derekamat , hogy a tesztnek gőzerővel tudjak nekikezdeni ! :-/-

Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Június 30. - 22:30:35
Halihó !

Mell-bicepsz-has edzést bonyolítottunk le ezen a szép esős napon . Nem gondoltuk volna , de most már a 4 gyakorlatos melledzés beindult , előző héten eléggé holtpontos játék volt , de mostanra megoldódott a probléma . Jó erőben voltunk ma azt kell mondjam , relatív jó erő , magunkhoz képest mondjuk ... Egymást felütögettük , ordítottunk kettőt-hármat és már be is indult a gépezet . A teremben nem volt ott a hifi , ezért gyorsan hazarohantunk hozzánk CD-s magnóért , nem maradhatunk zene nélkül ! @:-)

Mell-bicepsz-has edzése :

Fekvenyomás 30°-on rúddal : - 8*90kg , 8*90kg , 8*100kg , 8*110kg
Fekvenyomás sima padon , kézisúlyzóval : - 8*32kg, 8*36kg , 8*36kg , 8*36kg
Fekvenyomás 30-on kézisúlyzóval : - 8*36kg (ez már sajnos nehéznek bizonyult így visszaváltottam :P , túl lelkes voltam) , 8*32kg , 8*32kg , 8*32kg
Tárogatás ferdepadon : - 8*12kg , 8*12kg , 8*12kg , 8*12kg

Karhajlítás francia-rúddal : - 8*40kg , 8*45kg , 8*50kg , 8*55kg
Karhajlítás ülve kézisúlyzóval : - 8*14kg , 8*14kg , 8*14kg , 8*14kg
Koncentrált karhajlítás : - 8*14kg , 8*14kg , 8*14kg , 8*14kg

Hasprés , feltámasztott lábakkal : - 4*25

Tockon2-é ismét a hardcore beszámoló  8-) !

Edzetek keményen , élvezzétek az életet ! :-){
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Július 01. - 00:41:44
Béla azt mondta írjak egy hosszú beszámolót! Úgy gondolom, ha egy edzésen maximálisan odateszed magad, akkor lefáradsz, mint az állat és nem lesz erőd hosszan írogatni.
Mai edzésen szó szerint szétbasztuk a súlyokat és brutálisan ott voltunk fejben is. Ha Béla így fogja nyomni a tesztet is, akkor nem kérdés, hogy ki fejlődik megint a legtöbbet! @:-)
So, lustaság, így copy-paste+javítás az én súlyaimra:

Fekvenyomás 30°-on rúddal : - 8*90kg , 8*100kg , 8*120kg , 8*135kg Itt mikor már bekészültem, Béla rádobott még öt kilót sunyiban!   :-p
Fekvenyomás sima padon , kézisúlyzóval : - 8*36kg, 8*40kg , 8*40kg , 8*36kg
Fekvenyomás 30-on kézisúlyzóval : - 8*36kg  , 8*36kg , 8*36kg , 8*36kg
Tárogatás ferdepadon : - 8*16kg , 8*16kg , 8*16kg , 8*16kg

Karhajlítás francia-rúddal : - 8*45kg , 8*450kg , 8*55kg , 8*60kg
Karhajlítás ülve kézisúlyzóval : - 8*18kg , 8*18kg , 8*18kg , 8*18kg
Koncentrált karhajlítás : - 8*18kg , 8*18kg , 8*18kg , 8*18kg

Nyomjátok ti is keményen, szarjatok a melegre! A legtöbben nálunk már feladták, vagy már túl izmosak, vagy visszavettek az edzésnapokból, mondván ilyen hőségben nem lehet edzeni! Erre mi megemeltük öt naposra az edzésünket!  @:-) Kivétel ez a hét! :(

Train hard!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Július 01. - 01:05:35

Karhajlítás francia-rúddal : - 8*45kg , 8*450kg , 8*55kg , 8*60kg


A második szériában kevés volt a súly ami a rúdra ráfért így még 3-an ráálltunk , de jól ment tockon2-nek :D
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Július 01. - 01:07:23

Karhajlítás francia-rúddal : - 8*45kg , 8*450kg , 8*55kg , 8*60kg


A második szériában kevés volt a súly ami a rúdra ráfért így még 3-an ráálltunk , de jól ment tockon2-nek :D

Hopsz! @-o !+"%
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: Torony - 2008. Július 01. - 08:05:40
George, melyik terem volt az Debrecenben?

Red Fox, Jimmy's vagy Ózon esetleg?
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Július 01. - 22:35:15
Sziasztok !

Mai edzésen összevettük a széles hátat és a középső hátat , mivel a héten tockon2 megy nyaralni és én is rápihenek a tesztre ... ezért már csak holnap lesz edzés és 4 nap pihi . A sok gyakorlat miatt sorozatok számát csökkentettük 1-el és az ismétlésszámot fentebb vittük 12-re , én úgy vettem észre jól reagált a hátam és a tricepszem is , úgyhogy no problemo .

Hát , Tricepsz edzése :

Húzódzkodás : 10 , 12 , 12
Mellhez húzás széles fogással : 12*80kg , 12*85kg , 12*90kg
Egykezes evezés alsó csigán : 12*55kg , 12*55kg , 12*60kg
Evezés melltámaszos gépen szűk fogással : 12*50kg , 12*55kg , 12*60kg

Letolás csigán : 12*30kg , 12*35kg , 12*35kg (teljesen mindegy mit írunk ide , mindenhol más a súlyeloszlás ... )
Szűknyomás keretben : 12*80kg , 12*90kg , 12*90kg
Homlokra engedés : 12*40kg , 12*40kg , 12*40kg

Edzetek ti is keményen , minden ismétlés , minden pillanat számít !

Sok sikert mindenkinek továbbra is ! :-){
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Július 01. - 23:54:21
Van 3 képem a mai napról , hogyan is festünk manapság !

Tockon2 egy vadállat , kimerem most már jelenteni . A Viking !
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Július 02. - 00:13:27
Jah, ezek is mi vagyunk!  !+"% Dolgozunk rajta, messze vagyunk még a céltól!
Ez a meleg nagyon kibaszik velünk, egyre nehezebben pörgünk fel, az Ignite-t pedig kezdjük megszokni, váltani kell. Egybevettük a hátat ma, ettől meg egy kicsit elszoktunk, de ezen felbosszantva magunkat nyomtuk, mint az állat!
A használt súlyok nagyjából ugyanazok voltak, egykezes evezést, melltámaszos evezést, szűknyomást 10-15 kg-mal többel csináltam, tricepsz letolás meg 5kg-mal volt több!
Többi súly nagyjából ugyanaz. Jah, 10kg-mal többel húzodzkodom!  !+"%
Holnap váll-láb egésznapos meló után! De nincs kifogás, utolsó edzés a héten, tehát utoljára még szétszaggatjuk a termet! Kövessétek a példát...nincs lazsálás, nincs nyafogás!  =/+' :-/-

Train hard!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2008. Július 02. - 00:15:16
Van 3 képem a mai napról , hogyan is festünk manapság !

Tockon2 egy vadállat , kimerem most már jelenteni . A Viking !
Ha lebarnulok, majd én is olyan jól fogok kinézni, mint a Béla!  !+"%
Bajnok vagy Tesó!  (:-) ;-oo-;
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Július 02. - 00:17:59
Keress rá  ?:-) az összes Józsa Béla nevű emberkére , azt hittem már büszkén , hogy valami nagy név ez meg nagy múltja van . Hát igen sötétbőrű kollégák képviseltették magukat .  Szóval lehet , hogy bennem is van némi vonó ezért sikerül 1 nap alatt szarrá barnulni , de semmi gond ... elfogadom :D .
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Július 03. - 00:50:27
Helló mindenki !

Itt vagyok tockon2-nél és innen írok nektek . Ma rendhagyó edzés volt , váll-láb .
Kicsit érdekes nap volt tockon2-nek , mert aki közel áll hozzá , születésnapja alkalmából át lett verve nem kicsit . Így egész nap füllenteni kellett neki , de nem esett nehezemre .
Az edzéssel gond nem volt , nehéz volt ugyan felpörögni , de átestünk a holtponton , miután 6x csukján csaptam .A lábat nem vittük túlzásba ,inkább izoláló full szabályos gyakorlatokat végeztünk (azt a kettőt :D ) Egész héten pihenni fogok a tesztre , tockon2 elmegy nyaralni én is pihizek egy kicsit.

Váll,Láb edzése :

Vállból nyomás ülve : 8*90kg , 8*90kg, 8*90kg, 8*90kg
Oldalemelés állva : 12*14kg , 12*16kg , 12*18kg
Odalemelés ülve : 12*12kg , 12*12kg , 12*12kg
Csigás keresztezés hátsó vállra : 12*20kg , 12*25kg , 12*25kg

Hack-gép , hajlítóra , széles lábtartással : 20*60kg , 20*65kg , 20*70kg
Combfeszítőgép : 20*40kg , 20*45kg , 20*45kg

Álló vádli : 50*50kg , 50*50kg

A szülinapi partyjáról csak annyit , hogy nagyon jól éreztük magunkat , jól elbeszélgettünk . Úgy gondolom nagyon sok esetben nem is kell ennél több , ahhoz hogy jól érezzük magunkat . Elég volt a társaság és akik fontosak nekünk , így minden megvolt amire szükségünk van. Tőlem kapott egy GASP trikót a srác...

Ha meleg van , ha nem , ha tele van a tökötök mindennel , ha fáradtak vagytok ha nem , menyjetek edzeni és tomboljátok ki magatokat . Mi veletek vagyunk ! Toljátok a vasakat ! @:-) @:-) @:-)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: AtomAnti - 2008. Július 03. - 05:35:20
Toljátok Kécskei Helytartóm  O0 >:D ;D =/+'
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2008. Július 09. - 00:08:18
2 ilyen érdekes képpel szeretnénk a topicot búcsúztatni , mivel mindketten tesztelünk . Ezért lényegét vesztette a topic ... majd jövő nyáron újra elővesszük :D . Köszi mindenkinek !
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2009. Június 08. - 22:33:16
Na mivan vízember, mikor nyit a topik?  O0  ****:)))  --)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2009. Június 08. - 22:34:12
Na mivan vízember, mikor nyit a topik?  O0  ****:)))  --)

Nekem érettségi van 15.-én végzek , Tockon pajtinak meg nagyobb a szopóálarc , mert szigorlat , vizsgák stb... de amint lehet nyitunk !  @:-) @:-)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2009. Június 08. - 22:36:34
Na mivan vízember, mikor nyit a topik?  O0  ****:)))  --)

Nekem érettségi van 15.-én végzek , Tockon pajtinak meg nagyobb a szopóálarc , mert szigorlat , vizsgák stb... de amint lehet nyitunk !  @:-) @:-)

Úúúú fasza lesz, és ne felejtsd: KÉÉÉÉPEEEEEET  ****:)))

Na de  :-!!!
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2009. Június 15. - 18:36:10
Én végeztem srácok !  :-oD @:-) @:-) @:-) ;-oo-; /7% :-/-- :-/-- :-/-- =/+'

JÖHET A TOCKON2 & BÉLA edzések tömkelege !


Tockon Bro , te is végzel lassan !!!!!!!!!  @:-)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: God Vazzeg - 2009. Június 15. - 19:43:01
 @:-)  #:-)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2009. Június 15. - 22:33:11
Ma volt egy közös edzés , egy igen kurva jó edzés , talán lesznek képek is , ha tockon Bro nem törölte le a gépéről a képeket !  @:-)
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2009. Július 01. - 01:24:36
Na, szóval abszolváltam a félévet, a nyár pedig alakulóban. Ha pontosabbat tudunk, majd jelentkezünk!  :violinplay3:
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: B1ll4 - 2009. Július 03. - 00:58:54
BOLDOG 23. SZÜLETÉSNAPOT BROOO !!!!!!!!!!!  :-! :-! :-! :-)! (:-) ****:)))))) :violinplay3: :violinplay3:
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: tockon2 - 2009. Július 03. - 01:23:38
BOLDOG 23. SZÜLETÉSNAPOT BROOO !!!!!!!!!!!  :-! :-! :-! :-)! (:-) ****:)))))) :violinplay3: :violinplay3:
:-){ :-){ :-){ ;-oo-;
Cím: Re: Summer Edition with tockon2 & B1ll4
Írta: danybuilding - 2009. Július 23. - 15:50:38
http://www.youtube.com/watch?v=bIEOZCcaXzE&feature=PlayList&p=AD36E346E6ED37D0&index=0&playnext=1