2024. Április 27. - 08:19:02
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó memoárja,meséi 1990-től....minden ami megtörtént!  (Megtekintve 26459 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Február 12. - 22:16:05
Válasz #15
Nem elérhető

Kicsibors


Elég, ha mindenkiről lerántod a leplet. :azn:

Engem a puncis dolog is erdekel  ;D

Neked meg külön fejezetet szentelek a "Hogyan öltöztünk együtt a lányokkal" részhez.  ;) @-o

Mondjuk Tiszaújvárosban én is ledérkedtem egyet, de akkor pont nem nagyon voltak ott a fiúk és siettem az átöltözéssel...  ***)))

2010. Február 12. - 22:23:29
Válasz #16

Rhino

Vendég
Na, nekem is meglesz a meló közbeni olvásmányom...  :-OO

2010. Február 12. - 22:25:41
Válasz #17
Nem elérhető

God Vazzeg


...és ha én mosmá csak puncikról akarok mesélni???  ;D

A fene sem érti a mai fiatalokat! Egyszer feláll nekik,utána meg már arról beszélnek hogy mekkora a pajszer meg a pisztoly.  !+"% ;D

Látszik nem ismersz, és ilyeneket gondolsz rólam, megnyugtatlak, csak irántad érzett együttérzésem miatt, és korodra való tekintettel tettem le a menyecskékről..  :D :D

2010. Február 12. - 22:36:25
Válasz #18
Nem elérhető

brutusz


Nagyon jó olvasni a régi dolgokról amiken én is átestem, noha nem maradt rajtam ilyen szintű maradandó nyoma, de jópár év eltelt ebben a sportban. Azok a jó kis Body&power lapok... még ma is megvan mindegyik, meg a többi újság is.

2010. Február 12. - 22:50:54
Válasz #19
Nem elérhető

doncicco


Egyszeribe felelevenítetted a kezdeteim, a '90-es évek elejét..body & power, sportrobi a jobbaknak multikraft.. hajrá ez érdekes lesz! @:-)

2010. Február 13. - 11:29:11
Válasz #20
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ez volt a 90-es évek eleje. Naigen a Sportrobit meg lehetett venni boltba. Én 250 forintért vettem egy dobozzal. 500 gramm volt talán. Sehogy nem oldódott,íze sem volt. Ha csak úgy összekeverte az ember tejjel akkor kapott egy olyan valamit ami hol folyékony,hol meg ilyen összeállt mócsing. Felragadt a szájpadlásra.  ;D A mildibé babatápszer ehhez képest finom volt.

Minden évben karácsonykor készíttettem faterommal képeket,hogy nyomon tudjam követni a fejlődésem. Úgyérzem 15 éves fejjel már kesztem az akkori lehetőségekhez képest egész sokat tudni a badiról. Nap mint nap megnéztem a videókazettákat amiket rendeltem. A videókazetták természetesen HD minőségűek voltak így az ezredik kalózmásolat után.  ;D Hogy mennyivel könnyebb dolga van egy mai fiatalnak ha tájékozódni akar! De én csak szorgalmasan jártam az újságost és a könyvtárat. Elárulom hogy az első amit a gyógyszerkönyvből kinéztem,az a Nerobol,Neroboletta,Retandrol,Retabolil volt. Tudtam mire használják,de ennyi.

A következő évben már lemerészkedtem akkor frissen nyílt "edzőterembe". (Csongrádról beszélünk,mint kisváros). Egy 4 emeletes ház egyik lakása volt berendezve házilag készített gépekkel,súlyzókkal. Suli után mindig odamentem és ott ismerkedtem össze az első edzőtársammal Baksa Attilával. Attis olyan felépítéssel rendelkezett mint kevesen. Remek kar és mellizmok. Olyan arnoldos hatása volt. Vagy a tulaj Tánczos Zoli alias Cini....aki akkoriban nagyon látványos kondiban volt.Az első ember volt akinél keresztszálkás mellizmokat láttam,és olyan széles hátat mint egy szekrényajtó.Ehhez pedig (nem vagyok ratyi)egy kölkös arc,és így unblock volt ő a csajok bálványa. Megjelentek a teremben a nálam két-három évvel idősebb srácok,akik valami oknál fogva már nagyon izmosak voltak.  ;D Később persze megtudtam hogy ez nem csak az edzéstől volt.  :-)-> ;D
Megismerkedtem itt későbbi barátaimmal akik közül etalonként tekintettem a vásárhelyi illetőségű Mózes Lajosra. Lajos egy évvel fiatalabb nálam. Nemigen tudom mi lett vele azóta. Úgy képzeljétek el hogy Lesukov feje volt,és hihetetlen hát váll mell szerekezet!!! :-O Irígy voltam rá.  ;D Főleg hogy koleszos volt és az albérletben egész nap csak rizst evett. SEMMI MÁST!!!! Időnként ha megszaladt a pénze,akkor tudott venni tojást is. ...és így is remek formában volt.

Az első hónapokban míg a teremben edzettem,nem tudtam kinyomni a fekvenyomó rudat,így csak peck-deck gépet csináltam mellre. Most már több srác is motivált. Meg akartam nézni egy-két badiversenyt hogy miképp is néz ez ki. Az első verseny amire elmentem az pécsen volt A Vidék bajnokság! Persze csak néző voltam. Úgy emlékszem Lajos barátom rá 1 vagy 2 évre készült fel egy vásárhelyi házi badiversenyre,ami ott tradícionak számított.

Pécsen a verseny nagyon nagy hatással volt rám!!! Csak ámultam és bámultam a rengeteg versenyzőt,és egyáltalán hogy ilyet ki lehet hozni egy testből. Egy kategóriában annyian voltak hogy két sorban kellett hogy álljanak.Büszke voltam hogy pár versenyzőt felismertem akikket az újságokban már láttam.

Próbáltam okosabban kajálni. Edzés után Tej+mildibé+tojás turmix. Később egy srác hozot valami port,amire aztmondta hogy marhaprotein (Carnivour? Ugyanmár! ;D ). Szerintem valami dúsításra használt valami volt,amit kiloptak valemyik gyárból. Ihatatlan és büdös volt,ezért kakaót kellett belerakni hogy valami íze legyen. Tudni kell hogy komplexusos voltam és sehol nem mertem levetközni,attól függetlenül hogy már edzettem egy ideje.

16-17 éves lehettem amikor elkísértem Lajost erre a bizonyos vásárhelyi badi versenyre ahol végre olyan igazi versenyzőket láthattam mint Kokovai Andor vagy Korom Dezső. Az akkori idők klasszisai.Mindketten vidék bajnokok voltak. Ők csak bemutatóztak,de lenyűgöztek. Lajos is remek formát hozott erre a versenyre.

Ezek megintcsak motiváltak a keményebb edzésre. Az "edzőteremben" beraktam a toy-dollst vagy a ramonest,és teljes gőzzel toltuk a vasat!!! 

Két kép a mildibés időszakból. Zöld ruhás képhez annyi komment hogy a Arnold Stay Hungry című filmjében csinálta Ken Waller,(épp Arnoldnak mutatta meg hogy megáll a sörösdoboz a mellkasán.) Na ezt próbáltam énis ki.  ;D

2010. Február 13. - 12:04:11
Válasz #21
Nem elérhető

hopika


Haha...jó olvasni a régi időkről...az ismerős kaják:kollégium egyik favoritja a tej-háztartási keksz...és a Sportrobi... @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2010. Február 13. - 12:25:29
Válasz #22
Nem elérhető

Gabe


A mildibé viszonylag finom volt, nekem egyszer hoztak ipari fehérje néven valami port, na az borzalmas volt, mintha gipszet ittam volna!
Természetesen tejjel!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Február 13. - 12:30:07
Válasz #23
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A mildibé viszonylag finom volt, nekem egyszer hoztak ipari fehérje néven valami port, na az borzalmas volt, mintha gipszet ittam volna!
Természetesen tejjel!

...ááááá én iszonyú sok fis-fost megettem. De majd még folytatom.  ;D

2010. Február 13. - 13:02:10
Válasz #24
Nem elérhető

God Vazzeg


A mildibé viszonylag finom volt, nekem egyszer hoztak ipari fehérje néven valami port, na az borzalmas volt, mintha gipszet ittam volna!
Természetesen tejjel!

...ááááá én iszonyú sok fis-fost megettem. De majd még folytatom.  ;D

Ipari fehérjét én is toltam, iszonyat rossz volt, kréta íz, csomósodás, viszont megállt benne a kanál  ;D 2-3 tojás hozzá, plusz cukor, és kész volt a gipsz tömegnövelő  :D

2010. Február 22. - 13:11:45
Válasz #25
Nem elérhető

Aco



2010. Február 26. - 11:44:52
Válasz #26
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ahogy jobban beleástam magam a badiba,egyre jobban tetszett a dolog. A tudatos kajálás még mindig a tejen alapult.  ;D Az első időszakban nagyon tetszett Jean Claude Van Damme fizikuma ezért lényegében kitapétáztam vele a szobám falát. Nem volt olyan poszter,kép vagy plakát ami ne lett volna meg. Sőt még dedikált képem is volt tőle!  :-O Akkoriban néztem meg a Karate Tigris első részét és abbanjátszotta ő Ivan Kasinszkyt. Brutál jól nézett ki. Schwarzi se volt kutya,de akkor még nem tudtam azonosulni vele,mert elérhetetlennek tűnt,főleg úgy hogy amint néztem a 17 éves képét,rájöttem hogy én 18 évesen is le vagyok maradva tőle. Miután már lecsengett a Van Damme korszak és ternedivé vált a manus,már nem is volt annyira példakép. Addig volt jó amíg nem befutott sztár lett. Új példképek után néztem: A Barbár Fivérek ( egy darabig követtem az öltözködési stílusukat,de valahogy mindehol furcsán néztek rám  ;D ) Megnövesztettem a hajam és lövettem két karika fülbevalót a bal fülbe. A badisok közül ekkor épp Mike Quinn volt a kedvencem. Brutál jó szabadgyakija volt,és az edzésfilmjében minden második szó a "fuck" meg a "shit" volt. Vagány volt a manus. Ilyen akartam lenni. Na meg a barbárok ötvözete. Ezzel egyidőben a kemény zenéket részesítettem előnyben,illetve a lázadó énem miatt az ilyen hardcore punk bandákat. Sok koncertre eljártam. Még pogóztam is. Ebben az időszakban egyetlen helyen mertem vetkőzni a füstös klubbokban,ahol egy kis sörrel megbolondítva kiadtam a fölös feszültséget. Pl Tankcsapda koncerten mikor már folyt a pulcsimból a víz akkor le mertem venni. Nem is kötött belénk senki. Volt hely "kultúráltan" táncolni.  !+"% ;D Valahogy akkor az az edzés,sör,suna...fíling volt. Kicsit talán Hopi életét éltem. Otthon valamiért mindig is a visszahúzódónak tünő kissrác voltam. A másik énem meg egy teljesen másvilágban élt.Az edzések jólmentek. Az edzőtársam csak Weiser Riese-nek ("Fehér Óriás"-nak) hívott. (akkori mosópormárka) A nap nem látta soha a habtestem,csak a klubbok vagy esetleg lányok. Ezért remek hiporeklám is voltam. Rengeteget nevettünk az edzőteremben amikor megtréfáltuk az embereket. Pl a guggolásommal. 2-3 ismétlésel 180 kg-ot tudtam guggolni. Viszont amikor guggoltam akkor az adott helyiségben csak én és az edzőtársam tartózkodott. Attis mögöttem állt és figyelte a guggolásomat. A másik két szoba tömve volt kezdő fiatalokkal. Miután leggugoltam nehezen a három ismétlést Attis segítségével,ez az idióta hangosan ordítva elkzedett számolni mintha még mindig guggolnék:"22-23!!!!! Gyerünk bazmeg!!!!" Mindenki átcsődült hogy ez meg mi???? Elképedve nézték amint erőlködök egy 4. ismétlést,ez az idóta edzőtársam meg számolja hogy "23!!!!". Na innentől voltam legenda aki 23 ismétlést guggolt a 180 kilóba.  ****:)))

Csajok???? Na rról lesz szó a következő részben.  ;)

2010. Február 26. - 12:16:02
Válasz #27
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1. Már ittis a Barbár fílingre mentem. ( Kaja a kézben 3 óránként  ;D )
2. Van Damme szobafal.

2010. Február 26. - 12:19:43
Válasz #28
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1-2 Barbár fíling.  ****:)))))) ;D
3. Akkoriban az Eurosport meg a Screensport nyomta a pankációt. Van akinek Lex Luger jött be,nekem Undertaker.  ;)

2010. Február 26. - 12:22:43
Válasz #29
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Fontosnak tartottuk az értelmes játékokat.  ;D !+"%  ( Nemtom mértnemy nyitja meg jól. Itt egy gumióvszer van orral felfújva a fejre húzva. ;D )