2024. Április 27. - 18:58:19
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Hihetetlenül szánalmas emberek...  (Megtekintve 359217 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2007. November 27. - 16:12:11
Válasz #30
Nem elérhető

Bubee


Szerintem az hogy segítessz ilyen esetben ALAP!

De ezekszerint mégsem?

Pesten ez normális?

Én nyáron Bp-n igen durva dolgokkal találkoztam. Nem is nagyon kívánok ott élni, habár minden ott van  :(

Egy "kívülállónak" nagyon szembetűnőek a budapestiek viselkedései... Sokszor felment a pumpa.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. November 27. - 16:12:52
Válasz #31
Nem elérhető

Jordan


Hát, beszarás! Ha tudnék mostnyomnék rád vagy 1O plusszot. Komolyan!  Na így csak azt tudom neked kívánni, hogy nagyra nojjél Izomboy!!! /:-) :-)!
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2007. November 27. - 16:20:35
Válasz #32
Nem elérhető

God Vazzeg


Szerintem az hogy segítessz ilyen esetben ALAP!

De ezekszerint mégsem?

Pesten ez normális?

Én is laktam Pesten egy időben, de visszaköltöztem vidékre.. Nem embernek való az a mentalitás, ami ott van, én is tapasztaltam nagyon szomorú dolgokat  :-p

A szememben már bajnok vagy!  8-)  :-)!  (:-)

2007. November 27. - 16:27:28
Válasz #33
Nem elérhető

izomboy


Kössz fiúk

Csak az nem fér a fejembe ha eltaknyól a villamoshoz futva , majd feláll és felszáll hogy a picsbe lessz megint rosszúl? és veszti el az eszméletét?

Hát ha ott hal meg az ölemben én nem tudom mit csinálok....
a Mentősök elkérték az igazolványom... meg a telszámom...azt minek?

2007. November 27. - 16:30:10
Válasz #34
Nem elérhető

God Vazzeg


Kössz fiúk

Csak az nem fér a fejembe ha eltaknyól a villamoshoz futva , majd feláll és felszáll hogy a picsbe lessz megint rosszúl? és veszti el az eszméletét?

Hát ha ott hal meg az ölemben én nem tudom mit csinálok....
a Mentősök elkérték az igazolványom... meg a telszámom...azt minek?

Lehet hogy cukorbeteg, és szédelgett. Vagy más betegsége van. Az adataid azért kellenek, mert te vagy a bejelentő, és ha esetleg valamit kérdeznének tőled, vagy kiderül hogy bűncselekmény történt (ami itt nem áll fent) akkor elérhető legyél. No para, bizalmasan kezelik az infot  8-)

2007. November 27. - 18:37:03
Válasz #35
Nem elérhető

Telipó



Lehet, megmentettél egy életet Izomboy, remek cselekedet 8-) Ha te nem vagy ott, szegény hölgy a többiek nagy segíteni akarásába belehalt volna. Uram isten hová lesz ez a világ !+"% Szégyelhetnék magukat ők is, kerülhetnek még ilyen helyzetbe és akkor rajtuk se segítsen senki, ha már ők sem törődnek másokkal?

2007. November 27. - 18:39:25
Válasz #36
Nem elérhető

God Vazzeg


Birka egy nép vagyunk sajna, nemtom hova fog ez vezetni. Úgy vagyok vele, ÉN mindent megteszek, hogy jobb legyen, a többi kötsög meg számoljon el a lelkiismeretével maga  ˝=/  :-/-

2007. November 28. - 20:21:53
Válasz #37
Nem elérhető

Tomas


Csak érdekesség képpen jegyezném meg hogy az összes ember aki nem segített nem hogy emberileg, de jogilag is vétett...ugyanis a segítség nyújtás elmulasztása ilyen helyzetekre vonatkozik, nem véletlen hogy valamit már törvénnyel próbálnak kikényszeríteni...de valakikre (sajnos) ez sem hat...
Pesten villamosozni alapból sem egy mókás dolog, viszont tény hogy a nagyvárosokban sok olyan dolog van amitől közönyösebb lesz bárki egy idő után...sok csöves, alkesz, kuldus, mindenféle rossz arcok, nem a közönyösök akarom védeni, mert elég szomorú hogy ilyen helyzet egyáltalán megtörténik, de szerintem egyrészt kb. valami drogosnak nézhették (ami továbbra sem mentség hogy esetleg ne segítsenek) továbbá a csordaszellem, lehet ha akármelyik 2vel lettél volna ebben a helyzetben úgy hogy más nincs ott akkor segít neked, de így hogy 20an nézték és 1 csinálta könnyebb volt megnyugtatniuk magukat azzal hogy a másik se csinál semmit  :---- :---- :---- :---- :---- :----

2007. November 28. - 20:42:51
Válasz #38
Nem elérhető

George


Pár évvel ezelőtti személyes tapasztalatom....nyári meleg, zsúfolt buszon hazafelé öreg bácsi az ajtótól nem messze rosszul lett a buszon, és rendesen beesett a lépcsőkhöz. Egyedül szedtem ki, pedig ő nem 50 kila lehetett, közben megharapott a szerencsétlen, nem direkt, nem volt magánál, én meg csak a hóna alatt átnyúlva tudtam kiemelni onnan. A busz megállt, vészjelző persze, mondom, hogy valaki hívjon mentőt, közben próbáltam az öreget kissé összekaparni, le lett fektetve, az én pulcsimra, (ami a mocskos padlóra lett alárakva), láb fel a székre, nagyon szakértő voltam, mert két nappal előtte tettem le elsősegély vizsgát. Öreg közben két ájulás között magához tért, és mivel benzinkút mellett állítottam meg a buszt, lerohantam a buszról vízért a kúthoz. Vissza, ébrentartottam az öreget, közben kicsit adtam neki inni, amitől kapásból jobban lett, már nem akart elájulni, közben kiértek a mentők, feljöttek, egy szó nélkül hordágyra rakták, és elvitték. Én mivel segítettem levinni, majdnem otthagyott a busz, nagy nehezen visszajutottam, erre eltűnt a cuccom...mikor kissé kikelve magamból hangosan feltettem a kérdést, hogy hova lett, egy okos nő vigyorog rám, hogy ott van nála, már bele is rakta a pulcsimat a hátizsákomba. Belegyűrte a földről felszedett olajos - mocskos pulcsimat a hátimba, ami teli volt éppen számomra fontos formanyomtatványokkal!!! Tanulság - ha segítetek is valakinek, rohadtul figyeljetek a saját cuccotokra, mert még te is szívsz a sok bamba birka miatt. Ja, meg ezek szerint Pesten figyelmesebbek a mentősök...azért az jó érzés, ha valaki legalább szóban megveregeti a válladat egy ilyen után. Legalább tudod, hogy te sokkal több vagy mint azok, akik csak bámulnak ki az ablakon közben is meg utána is, mintha mi sem történt volna.  o:)

2007. November 28. - 20:52:37
Válasz #39
Nem elérhető

izomboy


Ha most az lett volna a tőrténet vége hogy kiraboltak, megfejeltem volna a monitórt esküszöm:)

Az hogy segíteni kéne de gőzöd sincs hogyan az elég szar érzés és a másodpercek kicsit hosszúnak tünnek...

Asszem lerakom a jogsit mert ott elsősegélyt is oktatnak @-o

2007. November 29. - 16:20:29
Válasz #40
Nem elérhető

fastor


"Ja, meg ezek szerint Pesten figyelmesebbek a mentősök...azért az jó érzés, ha valaki legalább szóban megveregeti a válladat egy ilyen után. Legalább tudod, hogy te sokkal több vagy mint azok, akik csak bámulnak ki az ablakon közben is meg utána is, mintha mi sem történt volna. "

hát erre spec neekm van ellenpéldám is egyik éjszaka nemrég pesten egy lányhoz kellett mentöt hívnunkbarátommmal mert kificamodott a bokája... leültettük, dzsekikre addig, ugye a lépcsöre(asztória metrólejáró)
jött is amnetö, ugye sérült bokát térdet semmiképp sem szabad mozgatni, modnjjuk mentösöknek mi a pálya, erre elkezdik hogy oké akkor a kedves beteg menjen el a mentöig és üljön be... így ahogy modnom....a lány ott ült durván fél órája a minusz fokban, elég erös fájdalommal, és hiába melegítettük el lehet képzelni hogy miylen állapotban volt...és hiába modntuk hogy egyedül nem tud felálni se most, egyszerüen nem voltak hajladnóak segíteni...a végén  már elegem volt modnom ha berakom én az jó? elkezdi ige.. felemelte(Így volt a legkönnyebb a testartása miaatt a lépcsöröl) és beraktam utánna manetösök bezárkóztak, és azt is csak nagy sokára voltak(kitartó soför melletti ablak kopácsolásra)hajlandóak elmodnani hogy hova viszik....
mondjuk ez csak egy ellenpélda,de sajna a mentösök közt is vannak ilyenek:S
 
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2007. November 29. - 17:01:58
Válasz #41
Nem elérhető

Jordan


Nekem egy cukorbeteg haverom lett rosszúl (hipolikémiás rohama volt) senki nem volt vele, egyszeruen csak rátort mindenféle elojel nélkul. Szerencsétlenségére Szombat este felé volt, valaki kihívta neki a mento, és rendes volt ott is maradt vele. O mesélte hogy mikor kiértek a mentok, szépen lassan kijottek, semmi sziréna, kiszálltak nagy rohogve, és azt mondták: Na nézzuk meg a részeg kolykot!!! Várost nem mondok, de régen Szabolcs megyében laktam. Késobb nem gyoztek mentegetozni, de akkorra már elásták magukat elottunk.
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2007. December 01. - 18:46:08
Válasz #42
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Bocs...megint egy kis synthol...

Hülyékből sosincs hiány...sajnos beleértve Nasser-t és Palumbo-t is... :-\
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. December 01. - 18:47:47
Válasz #43
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. December 01. - 19:16:42
Válasz #44
Nem elérhető

The Rock


Palumbo ezen a képen úgy néz ki mint, egy rakás szar  :-/] ;D
Whatcha gona do, when The Rock runs wild on you!