2024. Április 27. - 12:07:58
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Steve Namat in the house  (Megtekintve 354645 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Február 04. - 16:03:21
Válasz #1650
Nem elérhető

research


Én ugyan nem akarok beleszólni, mivel szart se tudok a háttérdolgokrol ,de nem hiszem,h ki lenne tiltva a fórumrol.

Lehet ugyan a moderátori jogait elvették de nincs kitiltva.Ahogy olvashatáttok a saját döntése,h nem ír többet...

pontosan

2010. Február 04. - 17:09:05
Válasz #1651
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Gyerekek,

Mielőtt elmenne ez a topik is a full baromság felé, leírom, hogy mi történt, mivel én vagyok a bodybuilding.hu webfelületek alapítója és tulajdonosa.

Steve nem lett kitiltva és semmi ilyen hasonló nem történt. Tegnap csupán a globális moderátori státusza lett megszüntetve a fórum admin felületén, mivel nem várhatjuk el tőle, hogy itt globális moderátorként tevékenykedjen, ha már a bodybuilding.hu-val semmilyen támogatói megállapodása nincsen kb. fél éve.
Ha ő szeretne továbbra is moderátor lenni itt, akkor ezt velem úgyis megbeszéli valószínüleg.

A topikja az "általános segítség" fórumban már hónapok óta le lett zárva, Stevie saját kérésére, mivel ő nem kivánta folytatni itt ezt a topikot, ha nem tudjuk őt támogatni szponzorként. Ez ennyire egyszerű.

Mr. Steve Namat(aka a mi Pistink  ;) ) és még pár itt fórumozó, általunk tisztelt sportoló, rövid időn belül VIP tagságot fog itt kapni, ami semmi különlegeset nem jelent, csak annyit, hogy például nem telik be a privát postafiókja stb...  ;D és a tiszteletünk e módon történő, látható kifejezését.

Én személyesen örülök annak, hogy az Extremefit és a Bodybuilding.hu éveken át támogathatta, magyar szinten nagyon kiemelkedő támogatással Steve-et és segíthettük az útját az amatőr magyar bajnok-ból a profivá válásban és segíthettünk neki a nemzetközi versenyzéseiben. Továbbá biztosíthattunk neki a Gyurma alapítójával és producerével állandó megjelenést az egyetlen magyar tévés bodybuilding műsorban másfél éven át.

Steve-nek óriási köszönet jár azért a munkáért, amit itt a bodybuilding.hu-n végzett 2 éven át és mindig hálásak leszünk érte! Nélküle ez a portál sokkal értéktelenebb lett volna.

Viszont nem felejtem el azt a sok embert és nagyszerű sportolót sem, aki ennek a portálnak a népszerüsítésén dolgozott az előző években, mivel nem létezik ma a földön egy olyan ember sem, aki önmaga népszerűvé tud varázsolni egy közösségi portált sehol a weben!! Erre csak csoportok és csapatok képesek(és persze rengeteg pénz). Sok ember közös hozzájárulásán múlik az, hogy egy webportál és egy fórum népszerű lesz, kezdve a technikai oldalát, szerkesztőket és nem utolsó sorban a legfontosabbak, akik népszerűvé tudnak tenni egy ilyen helyet, azok maguk a látogatók és olvasók, de főképpen az aktív fórumozók, akiket most nem kezdek el felsorolni. Mindenkit óriási köszönet illet érte.(ezek általában "master"-ek és "csúcs kutyák - top dogs" már itt.  >:D

Szóval zárásként, nagyon örülök annak, hogy Pisti szerzett egy új amerikai szponzort és remélem a további években ez a támogató legalább olyan kiemelkedően fog mögötte állni, mint mi tettük itt Magyarországon évekig.

Remélem végül eléri céljait Steve!

Ámen  ;)

(most mindenki monnnyon el 10 virtuális miatyánkat  :D )
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2010. Február 04. - 17:37:46
Válasz #1652
Nem elérhető

balic


Köszönjük az eddigieket Steve! Rengeteg hasznos dolgot tudhattam meg általad! Sok sikert az új szponzorral!  ;)

2010. Február 04. - 17:39:56
Válasz #1653
Nem elérhető

Taki



2010. Február 07. - 09:36:54
Válasz #1654
Nem elérhető

ibit74