2024. Május 02. - 21:31:48
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!  (Megtekintve 55268 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Február 04. - 22:18:06
Megtekintve 55268 alkalommal
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
 O0

Persze néhányan már filózgattak napok óta, mi lesz itt és nem is voltak túl távol az igazságtól.

Na srácok, akkor eljött az idő, hogy bejelentsem a legújabb tesztet itt a bodybuilding.hu fórumon, amit hamarosan indítunk is. Azt hiszem, aki ezen részt vesz, olyan élményben lesz része az izomtömegnövelésnél, amit még eddig nem igazán tapasztalhatott ebben az életében.(nem vicc, még a legkeményebb anyagokat használó sportolók is meglepődnének ezen az élményen!) Remélem a naplók ezeket a szavakat igazolják majd,  de lássuk a medvét több héten át. ;D Reklámszöveg? Kiderítjük!

Tehát a teszt:
1950 embernek 2 és fél napra való adagokat osztunk most szét... >:D

Na, csak vicceltem. ;D Én most egy komolyabb tesztre gondoltam és nem ingyenes termékminta osztogatásra. Mi nem egy csokigyár vagyunk, vagy valami ilyesmi... Gondolom, ti is valami komolyabb dologra számítottatok. :D Olyan tesztre, ami tényleg megmutatja, hogy mit tudnak a sport táplálék-kiegészítők. Csak azért, mert mi tudjuk, hogy a mi kiegészítőink tényleg tesznek is valamit az izmokkal kapcsolatban és azt szeretnénk, hogy rajtunk kívül még tudják ezt páran.

Tehát akkor vágjunk bele a közepébe:

Mit jelent az, hogy "Gaspari Full Brutál Tömeg Teszt"?

Azt jelenti, hogy Rich Gaspari -t, a Gaspari Nutrition alapító tulajdonosát, most leteszteljük és kiderítjük itt a bodybuilding.hu fórumon, hogy tényleg a nevéhez méltó testépítő kiegészítőket kínál-e vagy csak bébitápszert akar eladni testépítőknek szépen csomagolva.

Melyik termékeket teszteljük le?

Itt van a lista:

SuperPump(edzés előtti szuper üzemanyag)
SizeOn(edzés-utáni újrafeltöltő, izomnövekedés-serkentő cucc)
Halodrol(Ami az izomnövekedési sebességet többszörözi?)
PlasmaJet(Amitol még Johnny karja is bedurrant egy lábedzés után.  ;D)
Novedex( A tesztoszteron Királya!)
IntraPro(A tiszta szuper protein)

Egy teljes kombinációban, hogy tényleg teljes legyen a kép.  #:-)

Teljesen ingyenes?

Nem. Ahhoz, hogy valaki a teszben részt vehessen, meg kell vásárolnia egy doboz Gaspari - Halodrol -t és a többit ingyen megkapja most promóciós termékként.

Hányan vehetnek részt a tesztben?

Összesen 8 embert választunk ki a jelentkezők közül.

Milyen edzési naplókat kell vezetni, mit kell tenni?

Mivel az itt fórumozók kiváncsiak rá, hogy a különböző táplálék-kiegészítők hogyan működnek, ezért a tesztben résztvevők edzési naplót írnak, amelyben megosztják az itt fórumozókkal a tapasztalataikat 2-3 napi rendszerességgel. A naplókban leírják, hogy honnan indulnak, testrész-méretekkel, edzéstervvel, étkezési tervvel és akár fényképekkel is. Továbbá megosztják személyes benyomásaikat a napjaikkal kapcsolatban a teszt közben és leírják a hetente elért eredményeiket, érzéseiket és bármit, ami érdekessé teszi a naplójukat az olvasók számára. 6 héten át követhetjük majd az edzési naplókat a Gaspari Nutrition kombinációval megspékelve.

Kik lesznek, kik lehetnek a tesztelők és milyen fontos feltételei vannak a részvételnek?

Fontos figyelmeztetések!

Ezek a táplálék-kiegészítők sportolóknak készült kiegészítők, melyek erős fiziológiás hatást válthatnak ki! Beteg emberek, orvosi kezelés alatt lévők(bármilyen betegséggel) nem vehetnek részt a tesztben. Az edzés mellé használt kiegészítők használata előtt és erre a nyílvános fogyasztói tesztre jelentkezés előtt, a jelentkező olvasson el minden fontos figyelmeztetést és információt a termékekről!

Mindenekelőtt leírnám, mint ahogy korábban is, hogy ez nem egy tudományos teszt és semmiképpen nem emberkisérlet vagy ilyesmi rettentő ;D komoly dolgok. Még mielőtt valaki valami teljesen agyament dologra gondolna itt.(sajnos van néhány agyament ember ezen a bolygón és ráadásul ezen a területen is.) A Gaspari Nutrition táplálék-kiegészítői forgalomban vannak szinte az egész világon, több ezer szakáruházban, boltban megvásárolhatóak(Az Egyesült Államok összes államában, az EU szinte összes országában, Ausztráliában és Afrikában is) és bárki szabadon fogyaszthatja őket, aki úgy érzi, hogy segíti a céljait a sportban és tisztában van vele, hogy mik a termék összetevői és azok kb. milyen hatást váltanak ki és milyen célra lettek létrehozva. Természetesen a Gaspari Nutrition sportolóknak készít csúcs táplálék-kiegészítőket, mellyel javíthatják sport-teljesítményüket és a szükséges tápanyagellátást és a szervezetük regenerációját.

Tehát ez a fogyasztói információs teszt szigorúan azt vizsgálja, hogy megállja-e a helyét a kiegészítő a valódi életben és a Gaspari reklámjai igazak-e. Tehát, mi mint táplálék-kiegészítőket fogyasztók teszteljük ezeket a kiegészítőket és semmilyen más célja nincs, mint az, hogy nyilvánosan megmondjuk a kiegészítőről a véleményünket, mi mint felhasználók.(No bullshit! Nincs félrebeszélés!) A nyilvános naplóvezetés és termék-teszt fogyasztók kérésére indul, a bodybuilding.hu támogatásával; és az ilyen termékek iránt érdeklődő emberek információ szerzését segíti csak a kiegészítő piacon kapható termékekről.

Tehát a tesztre olyan felnőtt, felelősségük teljes tudatában lévő(18 év feletti) emberek jelentkezését várjuk, akik, ha ez a teszt nem lenne, akkor is használnák ezt a kiegészítőt és/vagy hasonló kiegészítőket, tehát gyakorlott kiegészítő felhasználók. Olyan emberek jelentkezzenek és vehetnek részt kizárólag a tesztben, akik legalább 2 éve folyamatosan edzenek és használnak különböző táplálék-kiegészítőket. Olyan emberek is jelentkezzenek, akik versenyzők, testépítők vagy erőemelők; és van tapasztalatuk "komolyabb" kiegészítőkkel is. Csak tömegnövelésben lévő tesztelőket választunk ki és tömegnövelési naplókat szeretnénk kapni. Olyan sportolók, akik doppingtesztre számíthatnak a következő 3 hónapban, ne vegyenek részt a tesztben, mivel a stack egy része olyan erőteljes változásokat idézhet elő a szervezetükben, amely hamis doppingtesztet is eredményezhet! Olyan emberek jelentkezzenek, akik 100% önálló, felnőtt emberek és ők saját maguk döntenek arról, hogy milyen táplálék-kiegészítőket fogyasztanak, vagy nem fogyasztanak. (tehát akinek a nagymama beleszól az étkezési szokásaiba, az ne jelentkezzen, hanem hagyja el a fórumnak ezt a részét, most! ;D  A tesztre jelentekzők megértik, hogy ez itt egy testépítő fórum, tehát az embereket az izomméret növekedés, a test formálódása és a teljesítmény növelése érdekli. Tehát a jelentkezők azzal is tisztában vannak, hogy ez nem gyógyító célú akció és nem beteg embereknek készültek a táplálék-kiegészítők. Továbbá a kiegészítők akár erős fizológiás változást okozhatnak, aminek akár a normál körülményekhez képest nemkívánt hatásai is lehetnek a használatuk közben. A jelentkezők csak a termékek javasolt felhasználási utasításának megfelelően használják a termékeket. A jelentkezők a teszt ideje alatt nem fogyasztanak gyógyszereket. Olyan emberek vehetnek részt a tesztben, akik gondosan elolvasták és megértették a fent leírtakat, 100%-ig elfogadják az összes részletét és azt, hogy teljes mértékben saját felelősségükre használják a kiegészítőket és teljes mértékben saját döntésükre vesznek részt ebben az akcióban. Mielőtt a tesztre jelentkeznének a legkörültekintőbben informálódnak, több forrásból a használt termékekről és 100%-ig saját maguk döntenek a termékek használatáról. Azzal, hogy jelentkeznek rá a fent leírtakat teljes mértékben elfogadottnak tekintik. A termékeket személyesen ők maguk veszik át Budapesten a Lurdy-Házban az Extremefit Áruházban.

Ez a teszt jó, nőni fog tőle az izom?

A legkirályabb teszt, amit valaha láthattál, intelligens, és az edzés és testépítés iránt elkötelezett sportolókkal! Ez nem a többezer csokievő tesztje lesz, hanem a Gaspari Full Brutál Tömeg Teszt 2008! Sokan jelentkeznek, de csak néhányan lesznek meghívva!

Hát barátaim, ennyit akkor bevezetőnek. A további infók ebben a topikban lesznek folyamatosan és itt is lehet jelentkezni, továbbá a  steve@stevenamat.com email címen egyenesen Mr. Steve "the full mass champion" Namat -nál!

(na aki ezt képes végigolvasni és nem alszik el közben, az gyanakodhat, hogy túl van az első alkalmasságin a teszthez és akár elküldheti a jelentkezését is. ;D)

 :-oD
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 04. - 22:20:12
Válasz #1
Nem elérhető

God Vazzeg


Ez nagyon kemény, kíváncsian várom az első eredményeket!  (:-)

2008. Február 04. - 22:26:34
Válasz #2
Nem elérhető

Bubee


Sok sikert a tesztelőknek!  /:-)
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Február 04. - 22:27:30
Válasz #3
Nem elérhető

parrre


 :-O :-O :-O

Váááááááááááááázzzzz    @:-)

2008. Február 04. - 22:28:51
Válasz #4
Nem elérhető

fastor


megkérdezem anyut hogy nem káros e ez a fehérje ::)

 :-)(-:
nah jó csak vicc:P
elöre soksiket a tsztelökenk!
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Február 04. - 22:29:17
Válasz #5
Nem elérhető

Tasman


Ez már komoly stack lesz!  8-)

Én is sok sikert kívánok minden résztvevőnek!  =/+'

2008. Február 04. - 22:43:57
Válasz #6
Nem elérhető

bandus


1950 embernek 2 és fél napra való adagokat osztunk most szét... >:D ;D ez odabaszott :)

nagyon érdekes teszt lesz, meglehetősen nagyvonalú támogatással :-){
a superpumpot és a sizeon-t amugy is ki szeretném próbálni előbb-utóbb, és a többiről is csak jót hallottam, szóval én jelentkeznék is. az utóbbi időben úgyis elég szerencsésnek mondhatom magam, hátha most is bejön. @-o
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2008. Február 04. - 22:58:30
Válasz #7
Nem elérhető

dave18


Nah akkor énis jelentkeznék a tesztre elég brutálnak hangzik @-o nemrég kezdtem tömegelni úgyis ugyhogy pont jó lennék ::) minden tekintetben 8-)

2008. Február 04. - 22:59:58
Válasz #8
Nem elérhető

God Vazzeg


1950 embernek 2 és fél napra való adagokat osztunk most szét... >:D ;D ez odabaszott :)

nagyon érdekes teszt lesz, meglehetősen nagyvonalú támogatással :-){
a superpumpot és a sizeon-t amugy is ki szeretném próbálni előbb-utóbb, és a többiről is csak jót hallottam, szóval én jelentkeznék is. az utóbbi időben úgyis elég szerencsésnek mondhatom magam, hátha most is bejön. @-o

Hajrá Bandus, mert megérdemled!  :-)!

2008. Február 04. - 23:01:50
Válasz #9
Nem elérhető

darknight


Jó estét >:D!

Tekintettel arra, hogy a felnőttkorúságot már a Föld valamennyi államának jogrendszere szerint elértem, és jelenleg (még) nem állok cselekvőképességet korlátozó vagy kizáró gondnokság, illetőleg büntetőeljárás hatálya alatt, így ezúton (is) jelentkeznék eme nagyszerű tesztre.

Csak Anyukám meg ne tudja... :-<
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Február 04. - 23:06:20
Válasz #10
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Jó estét >:D!

Tekintettel arra, hogy a felnőttkorúságot már a Föld valamennyi államának jogrendszere szerint elértem, és jelenleg (még) nem állok cselekvőképességet korlátozó vagy kizáró gondnokság, illetőleg büntetőeljárás hatálya alatt, így ezúton (is) jelentkeznék eme nagyszerű tesztre.

Csak Anyukám meg ne tudja... :-<

ez a kép beszarás, Darknight!  ;D  :D Ilyen nagymamával előnyt élvezel... :D Vagy ez az anyuka?  :D Mindegy, már túl van mindenen...
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 04. - 23:09:39
Válasz #11
Nem elérhető

Cressler


The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Február 04. - 23:09:48
Válasz #12
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Csak Anyukám meg ne tudja... :-<
;D ;D ;D


Ööö...ez elég jó stack-nek tűnik...én is jelentkezhetek...?  --) ::) :)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Február 04. - 23:13:11
Válasz #13
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
mail ment Pisti  :-oD
OK!  8-)

Majd holnap nézem meg és majd beírok nektek a blogomba (jah...nincs is még blogom... ˝=/ ;D), hogy tippeljétek meg hány jelentkező email érkezett!   :-O :D

Aki a legjobban tippel kap egy marék Muscle Milk-et!  @:-) :-*
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Február 04. - 23:14:39
Válasz #14
Nem elérhető

bandus


1950 embernek 2 és fél napra való adagokat osztunk most szét... >:D ;D ez odabaszott :)

nagyon érdekes teszt lesz, meglehetősen nagyvonalú támogatással :-){
a superpumpot és a sizeon-t amugy is ki szeretném próbálni előbb-utóbb, és a többiről is csak jót hallottam, szóval én jelentkeznék is. az utóbbi időben úgyis elég szerencsésnek mondhatom magam, hátha most is bejön. @-o

Hajrá Bandus, mert megérdemled!  :-)!
köszi a bíztatást :) :-){
úgyis eldöntöttem, hogy egy jó-darabig elfelejtek inkább minden diétát, és a tömegre koncentrálok, még legalább másfél évig. ez ideális indulás lenne :-OO
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player