2024. Április 27. - 12:40:29
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: A nulláról indulva...  (Megtekintve 6258 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Március 08. - 16:27:07
Megtekintve 6258 alkalommal
Nem elérhető

Izom


Sziasztok!!

Szeretnék elkezdeni komolyan foglalkozni a testépítéssel. Már régóta fontolgatom magamban ezt a dolgot, de eddig még nem jutottam el addig, hogy bele is vágjak. Lusta vagyok, be kell valljam. De tegnap valahogy elkezdtem testépítő oldalakat olvasgatni és rájöttem, hogy ha így haladok, ahogyan most élek, akkor lassan teljesen elfogyom, nemhogy még izmosodjak...

Szóval szörnyű méreteim vannak, olyan vagyok, mint egy satnya gnóm ;D

25 éves vagyok, 183 cm, 65 kg, a bicepszem nem sokkal nagyobb a bokámnál, úgyhogy katasztrófa vagyok sajnos, de nagyon szeretnék ezen változtatni.

Sajnos 15 éves korom óta dohányzom, de elkezdtem a leszokást, 24 órája  már nem gyújtottam rá és nem is fogok, elég elszántnak érzem magam, azonban egyedül, segítség nélkül nem megy semmi. Ti már tapasztaltak vagytok jópáran, azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a rendszeres, jó táplálkozás mellett a legelején is kell szednem tömegnövelőt és vitaminokat? Vagy ha szednem kell valamit, akkor az mi legyen?

Mivel nem vagyok hozzászokva a mozgáshoz, így nem tudom, hogy mennyit bírok majd az első edzésen, bár pár napja itthon fekvőtámaszoztam egy keveset, csak hogy kipróbáljam, mit bírok, de katasztrófa...

Nagyon szeretnék elmozdulni erről a fizikai állapotomról pozitív irányba, most eléggé eltökéltem magam, minden egyes apró tanácsnak nagyon örülnék.

Mit, hogyan, mikor, miért csináljak... Szóval segítsetek és nagyon hálás leszek!!!

Előre is köszönöm! Izom:)

2009. Március 08. - 23:32:57
Válasz #1
Nem elérhető

Aco


A legfontossabb a jó étkezés,a táplálék kiegészitök csak utánna jönnek.Szerintem egyenlöre próbálj otthon edzegetni vagy esetleg elnézni edzőterembe.Nézz szét kicsit az oldalon és tuti találsz hasznos dolgokat.üdv ;)

2009. Július 23. - 11:47:37
Válasz #2
Nem elérhető

csaba.r


Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz