2024. Április 27. - 12:25:09
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Keresztszalag szakadás és előzményei  (Megtekintve 45319 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Április 25. - 12:13:00
Válasz #120
Nem elérhető

gurkha



2011. Május 03. - 11:31:54
Válasz #121
Nem elérhető

gurkha



2011. Május 11. - 21:57:19
Válasz #122
Nem elérhető

gurkha


Bár nagyon sokáig ódzkodtam tőle (nekem ez csak egy jó hobby volt  :violinplay3:  ),de mostanra már annyi megkeresésem lett koreográfia készítése végett,hogy mégiscsak elvállalok több embert is..   /:-)

Itt lehet érdeklődni:

https://www.facebook.com/pages/Gurkha-Professional-Professzion%C3%A1lis-Koreogr%C3%A1fus-St%C3%BAdi%C3%B3/113568522061166?sk=wall

2011. Június 01. - 13:26:18
Válasz #123
Nem elérhető

gurkha


Itt található egy kis beszámoló az Alzey-i WABBA válogatóról:

http://fitness2000hungary.hu/

2011. Június 24. - 21:28:57
Válasz #124
Nem elérhető

gurkha


WBPF EB. Budaörs
Ahogy én láttam...
Leírom az én (illetve a mi) szemszögünkből a WBPF EB.-t...
Már a regisztrációkor nagyon kedvesek voltak velünk a szervezők és amit furcsállottam,hogy nem csak a Magyar tisztségviselők hanem a külföldiek is legalább olyan segítőkészek voltak velünk kapcsolatban mint a Magyarok!
A backstage-ben ahogy ücsörögtünk és vártunk a sorsunkra akár mikor elment mellettünk egy WBPF tisztségviselő mindig tett egy dícsérő megjegyzést felénk vagy csak egyszerűen ránk mosolyogtak --ezzel is elismervén Bibi-t illetve a teljesítményét,anélkül hogy akkor még látták volna a színpadon..valószínű hogy a jelentkezési lapon az eddigi sport teljesítménye rublikában a 3 különböző sportágban megszerzett Magyar Bajnoki cím felkelthette az érdeklődésüket.. -- vagy bármi féle kérdésünk,- kérésünk volt azt azonnal megpróbálták teljesíteni! Furcsa volt ezt "itthon" is érezni --mert ugye ez külföldön azért már szerencsére megszokott-- de remélem,hogy ez már mindig így lesz itthon is...
A verseny összetett eredményesség szempontjából nem sikerült jól-- hiszen Bibi MÉG a test fordulóban messze elmarad a felnőtt mezönytől,de 16 évesen talán ez mebocsájtható neki-- viszont amiért jöttünk azt BŐVEN teljesítette illetve inkább TÚLTELJESÍTETTE!!! Az eredményesség elmaradását is csak inkább azért sajnálom,mert így nem kapott kupát amik pedig felettébb szépek voltak! (De tényleg,szép kis földgöm formával a tetején,hibátlan volt!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  Mondjuk maga az eredményesség soha nem volt nálunk szempont.Se a pozitív se a negatív. Hanem inkább az oda vezető út amiért szerintem megéri csinálni! Számunkra egy versenyen való jó illetve rossz helyezés az "csak" a felkészülésnek a "mellékhatása" vagy "velejárója" de semmiképpen nem ez a mércéje!
A mérce az oda vezető útig a tisztességesen elvégzett munka,hiszen magán a versenyen történhet bármi --elcsúszhat a színpadon,vagy elronthat egy elemet vagy megbedegedhet mint ahogy  az eddigi 4 versenyéből kettön lázasan indult(!!!)-- éppen ezért én a felkészülést nevezem az IGAZI teljesítménynek!
Bibi január 3.-án kezdte meg a diétát és június 19.-én lesz vége..--ez ugye 24 hét..!!!
És nulla félre evéssel!!!
Az edzés adagja az pedig heti 11-13 között mozgot!
Idén csak felnőtt versenyen indult: eddig 4 versenyéből 2 megnyert,egyszer 3.-ik lett és egyszer 4.-ik.
És tegyük hozzá,hogy mindezt csigolyaív szakadással amit tavaly diagnosztizáltal nála! ---ami még a mai napig heti 2 gyógytornával jár!--
A kritizálóknak és becsmérlőknek üzenem :Lehet utána csinálni!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szóval 4.-ik lett a 4-ből ami nem túl jó eredmény,de én NAGYON-NAGYON BÜSZKE vagyok rá mert iszonyatosan sokat tett idén a sikerért (ez most elmaradt) ,és a mostani eredménytelenségtől eltekintve ez bőven sikerült neki!!
A kategóriát nyerő holland lány -Yada van der Hoek,aki mellesleg NAC világbajnok is!!- szinte amikor csak össze futottunk vele mindig gratulált Bibinek a gyakijához és hozzátette,hogy ő még ilyet soha nem látott!
Szóval nagyon kedves volt akárcsak a WBPF holland elnöke.
Vagy pl. a bírók, akik szintén mindig amikor csak összefutottunk a színfalak mögött mindig tettek egy kedves megjegyzést.
Vagy pl. említhetném Eszteró Zsoltit aki amikor csak lehetett mindig bemondta,hogyha a Bibi a színpadon melegített:hogy Rigó Biankát láthattuk a színpadon,ami azért még a verseny előtt ugye azért jó reklámnak számít.
Vagy persze a szinpad meletti segédek akik mindig tájékoztattak,hogy kb. mennyi időnk van még.
Vagy Buranits Ildikót is aki amikor először találkozott a Bibi-vel,egyből megdicsérte hogy milyen szép!
 
 
Na persze azért volt negatívum is..
pl. a szombati napon a regisztráció nagyon elhúzodott ami egy kicsit kínossá tette a rendezvényt,de hát ez van...
 
Összeségében én úgy láttam,hogy a bírók abszolute korrekt eredményt hoztak (még ha ez egyeseknek nem is tetszett!) minden kategóriában, ami alap feltétele annak,hogy egy szövetség életben maradjon!

2011. Augusztus 06. - 19:43:46
Válasz #125
Nem elérhető

gurkha


Tippelős játék az oldalon...
Te kire tippelsz??



2011. Szeptember 01. - 16:38:46
Válasz #127
Nem elérhető

gurkha



2011. Szeptember 01. - 16:49:14
Válasz #128
Nem elérhető

gurkha



2011. Szeptember 01. - 19:06:36
Válasz #129
Nem elérhető

God Vazzeg


Ha szabad egy észrevételt tennem, lerövidíthetnéd a logókat, nem jó, hogy 1 perces az elején, nagyon hosszúnak érzem. Nem kötözködés, csak észrevétel  ;-oo-;

2011. Szeptember 01. - 20:18:03
Válasz #130
Nem elérhető

gurkha


Abszolute jogos az észrevétel,de hát ez van.....  (bele kell tekerni...  :-)  )    :-){

Az újabb videókon már egyébként sokkal rövidebb!  De ezek csak okt-nov. környékén lesznek feltöltve....

2011. Szeptember 01. - 22:18:36
Válasz #131
Nem elérhető

God Vazzeg


Abszolute jogos az észrevétel,de hát ez van.....  (bele kell tekerni...  :-)  )    :-){

Az újabb videókon már egyébként sokkal rövidebb!  De ezek csak okt-nov. környékén lesznek feltöltve....


Oki :)

2011. Október 16. - 14:32:48
Válasz #132
Nem elérhető

gurkha