2024. Április 28. - 21:27:07
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Használsz-e anabolikus szteroidokat?

Igen, szoktam használni.
Használtam már, de nem akarok többet.
Nem használtam még, de tervezem.
Nem használtam még és nem is tervezem.
Mik azok az anabolikus szteroidok?

Szerző Téma: Kedvenc kokszom!  (Megtekintve 621427 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Június 28. - 18:55:43
Megtekintve 621427 alkalommal
Nem elérhető

tomi


Ezzel a témával arra szeretném sarkallni az emberket, hogy írják meg melyik az a szteroid, amelyikkel a legkellemesebb tapasztalatokat szerezték. Ezzel segíthetünk a kúra előtt állóknak abban, hogy jól válasszanak, illetve, kiszűrhetjük a VALÓBAN HATÁSOS és nem hamisítvány szereket. Rengeteg ugyanis a hamisítvány még itt is Magyarországon, úgyhogy szerintem hasznos lehet a topik pénztárcánk és egészségünk szemponjából egyaránt.
Up the dose, lift the most!

2007. Június 28. - 19:12:33
Válasz #1
Nem elérhető

tomi


Kezdeném is.

Ami nekem bevállt:
testosteron propionate (Farmak, Ukrajna, 50mg/ml-es kiszerelés)  Ez nekem annyira bejött, hogy nem is próbáltam más gyártótól származó propit, mivel ezzel nagyon jó eredményeket értem el és árban sem túl húzós. Ami gondot jelenthet az a napi rendszerességgel való adagolás, de nekem megérte a fáradtságot, sokkal jobban éreztem mint mondjuk egy enantát-ot.
Ez persze nem azt jelenti, hogy az enantátot rossznak tartom, de amennyivel olcsóbb belőle az arányos dózis, annyival rosszabb is szerintem a propionate-nál.

Amit hatástalannak találtam:
Deca durabolin (Organon, Pakisztán 100mg/ml-es kiszerelés) Ebből a szerből hiába mentem heti 500mg felé totál semmi növekedést nem tapasztaltam 8héten keresztűl, úgyhogy abba is hagytam a szedését. Ez alatt a kúra alatt nyomtam még ugyanettől a gyártótól sustát, amivel közepesen voltam megelégedve, de ez sem volt olyan hatásos NEKEM, mint a propionate.
Amiről véleményt tudok még mondani az a
Primobolan depot (Schering, Törökország 100mg/1ml-es kiszerelés)
          Ezt a szert jónak találtam, de rettenetesen drága is egyben (én 1200/amp-ért vettem). Az ára miatt is volt az, hogy heti 500mg-ot tudtam belőle maximum nyomni. Enantáttal kombináltam, ami baj volt mert hamarabb szívódott fel mint az ena és így egy kicsit lelombozta az immunrendszeremet, de ez 1 hétig tartott és utána rendbe jöttem. Azt tapasztaltam, hogy hiába írják bizonyos (akár magyar, akár nemzetközi) oldalak, hogy elég 400mg/hét, ez nem igaz. Én az 500mg-tól éreztem, és láttam is hogy nagyon minőségi, kemény és erezett izom jön létre rajtam, de tömegre igencsak halványan muzsikált a szer. Ez azt jelenti, hogy kb 2-3 kiló izmot tudhattam be 60 ezer forintnyi primobolannak. Ezért csak azoknak ajánlom a szert, akik ki tudnak belőle fizetni heti 700-1000mg közötti mennyiséget.

Ha osztályoznom kéne a szereket 1-től 10-ig, így osztályoznám:   testosteron propionate= 8-as
                                                                                                         enantát   = 6-os
                                                                                        pakisztáni deca durabolin = 2-es
                                                                                        pakisztáni sustanon 250  = 6-os
                                                                           török scheringes primobolan depot = 7-es (ha az árat nem nézzük 8-as)

Van még pár szer jellemzése a tarsajomban, de nem szeretném lelőni őket, hogy még tudjak a témához hozzászólni, kíváncsian várom a véleményeiteket, hozzászólásaitokat, tapasztalataitokat: tomi  :)
Up the dose, lift the most!

2007. Június 28. - 19:18:14
Válasz #2
Nem elérhető

tomi


Íme a képek a beazonosíthatóság végett:

Up the dose, lift the most!

2007. Június 28. - 19:18:51
Válasz #3
Nem elérhető

tomi


Up the dose, lift the most!

2007. Június 28. - 19:21:44
Válasz #4
Nem elérhető

tomi


Természetesen azt is szeretném ha leírnátok, hogy mely szteroidok voltak hatástalanok, ezzel elkerülhetjük az hogy csapdába essünk, egyébként tervezem, hogy amiket mostantól fogok venni, be fogom vizsgáltatani, van ugyanis egy vegyész haverom, aki azt mondta, hogy semmiség az ilyesmit megcsinálni. Érdekes lenne, de majd ha leszenek eredmények természetesen leírom.
Up the dose, lift the most!

2007. Június 28. - 19:42:38
Válasz #5
Nem elérhető

God Vazzeg


Nekem a sima enantate is bejött, nemtom ki volt a gyártója, illetve ami még nagyon tetszett az a lila dobozos omnadren 250 volt, na az odavert. Deka a sárga kupakos holland volt jó, pedig mindenki anyázza, elvileg sok a hamis.. Lehet az enyém is az volt, de omnával ment, oszt lehet az volt annyira jó :D Dekából a görög zöld kupakos nulla volt. British Dragonos Androlic is ment, nem volt rossz, az első 2 hétben hozott vagy 6 kilót, szintiszta vizet, aztán meg erőt, mint a disznó :) De nem ajánlom senkinek, aki nem akar hc módon tömegelni, mert az autóból is alig bírtam kiszállni, annyira puffasztott (belemet)  :P

Ja, vizesben az agovirin nagyon érdekes cucc, 2-3 nap után érezni, engem nagyon tolt, illetve a bré is állt tőle egész nap :) Beadásra figyeljünk, szemcsés a cucc, nekem a 22-es tűvel is el-elakadt  :'(

2007. Június 28. - 21:07:52
Válasz #6
Nem elérhető

tomi


Omnából heti hányat nyomtál és mi volt az eredménye? Nálam ugyanis az a helyzet, hogy egy ideje meg vagyok akadva 98-100 kilón és nem tudok feljebb lépni. Szerinted volna értelme kipróbálni?
Up the dose, lift the most!

2007. Június 28. - 22:28:12
Válasz #7
Nem elérhető

Bubee


Nekem eddig csak enantáttal, propival és superanabolonnal volt dolgom. Ezek közül csak az enantáttal voltam megelégedve, de azzal 100%-osan. Amikor elkezdtem az enantátot tolni, akkor kezdett megnőni az erőm és a méreteim is. Addig semmi. Lehet hamisak voltak, vagy nemtom, de az ena azóta istenkirály a szemembe. Következő alkalommal is az lesz (diéta és tömegelés alatt is). Tömegelésnél valszeg enantát + boldenon lesz a kombó.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Június 29. - 00:05:49
Válasz #8
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Üdv mindenkinek!

Egyenlőre csak egy fontos és aktuális információt szeretnék megosztani, tekintettel a témában érdekeltekre. Az utóbbi időben 2 új termék kezdett elterjedni az országban:

-Testoplex 300
-Stanobol

Nos, nekem gyanúsak voltak (ezért nem is használtam őket) és szerettem volna ha valaki tiszta vizet önt a pohárba. Felvettem a kapcsolatot a kínai INNOPHARMCHEM Ltd.-vel és rákérdeztem a már említett gyógyszerek eredetére, valódiságára. A válaszban egyértelműen leszögezték, hogy cég SOHA nem gyártott ilyen gyógyszereket valamint, hogy eleve nem is gyártanak kész termékeket csak hatóanyagokat, alapanyagokat stb. Valamint arra is felhívták a figyelmemet, hogy ezeket biztos, hogy nem is Kínában gyártották, hisz a dobozokon lévő feliratok gyakorlott szemek számára azonnal egyértelműen láthatóan fordítógép által kreáltak, hibásak...állítólag egy 10 éves kínai gyerek sem vét már ilyen helyesírási hibákat.  :D

A lényeg: nem állítom, hogy nem hathatnak ezek a szerek, de az 100% hogy illegális KAMUK! Lehet, hogy van bennük valami hatóanyag...de kösz, én nem vagyok kísérleti nyúl...

A cég/gyár még korábbi hivatalos közleménye a Testoplex 300-ról:

http://www.innopharmchem.com/notice.html


Képek a cuccokról...
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. Június 29. - 00:07:23
Válasz #9
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Stanobol ampullák
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. Június 29. - 09:29:24
Válasz #10
Nem elérhető

tomi


Igen Pist, én is azt hallottam ,hogy kamu a testoplex (egy abszolut magyar bajnoktól) és szerintem is az, nem tudom hogy lehetnek ilyen hülyék az emberek. Sajnos nekem is van versenyző barátom aki tolja, de mellette enantátot is nyom és azt vettem észre, hogy van a testoplexben ugyan van valami, de én ilyen tisztázatlan szart, biztos hogy nem tolnék. Szerintem omna lehet benne ránézés alapján, de a lényeg, hogy kíméljük magunkat az ehhez hasonló kamu szaroktól.

A másik ami kellemetlen meglepetéssel szolgált a számomra, annak gyanúja, hogy már a jó öreg Zanbonos Winstrol-t is hamisítják. Nem tudom, hogy ez régi dolog-e, de én csak most szembesültem vele. Hallottam ugyanis, hogy a piacon "ugyanaz a cucc" két féle árban kapható:
van egy 1000ért, meg egy 1200ért, ami tuti. Hát erre kicsit szomorú lettem, korábban ugyanis az 1000-esből nyomtam kb 50 amp-át, de az nekem -mondhatjuk- bevállt (szépen feltöltötte a vállamat), igaz, csak akkor volt szembetűnő a hatás, amikor napi 50mg-ot nyomtam. Szóval nem tudom mi az igazság.

Bubbe! Boldenonból milyet néztél ki?
Up the dose, lift the most!

2007. Június 29. - 10:07:27
Válasz #11
Nem elérhető

Bubee


Bubbe! Boldenonból milyet néztél ki?

Még folyamatban van az információgyűjtés, de mintha azt mondta vóna a cukrosbácsi h van bordó meg talán zöld kupakos vagymi. De most hirtelen az se biztos h erre mondta. Azt viszont tudom h 10 miliset emlegetett.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Június 29. - 11:00:58
Válasz #12
Nem elérhető

tomi


Én indiai Lyka Lab-os ról hallottam hogy jó.
Up the dose, lift the most!

2007. Június 29. - 11:10:49
Válasz #13
Nem elérhető

Bubee


Én indiai Lyka Lab-os ról hallottam hogy jó.

Majd meglátjuk mit tud felmutatni  ;D
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Június 29. - 11:14:54
Válasz #14
Nem elérhető

izomboy


És van már DECAdurabolinjuk is ítt egy kép róla. És holnap látok majd trenbolon acetátot ugyan ebből ,felrakom azt is.

És az 1milis spain ZAMBOn winiről úgy tudom ez a két sórszámú lehet a jó     z014
                                                                                                       z020

az igazi sűrűbb és erősebb fehér szinű mint a hamisítvány, a kamu kissé áttetsztőbb és hígabb, de ezt csak egymás mellé téve láthatod.

HA VALAKINEK VAN ÖTLETE MMÉG MELYIK WINI MEGBÍZHATÓ AZ ÍRJON.