2024. Április 29. - 09:03:34
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja  (Megtekintve 54909 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Január 23. - 15:19:03
Megtekintve 54909 alkalommal
Nem elérhető

Bubee


Tisztelt Fórumtársak!

Ezt a témát azzal a szándékkal szeretném megnyitni h ide írjátok pályafutásotok alatt az eddig felhasznált termékekkel kapcsolatos EGYÉNI tapasztalataitokat, valamint amit a jövőben tapasztaltok. Legyen ez a hely egy könnyen megtalálható és áttekinthető összefoglalója a termékek hatásosságának illetve hatástalanságának!

CSAK EGYÉNI tapasztalatokat és véleményeket írjatok, őszintén, mindenféle reklámjelleg nélkül - ha egy termék szar akkor szar alapon! A "szerintem" jellegű hozzászólásokat ne erőltessétek, ha lehet egy kérésem, nameg a "haverom, kisöcsém, anyukám aszonta" típusúak se kellenek ofkorz. Hangsúlyozom: CSAK EGYÉNI!

Ja és azt is tudom h a fórumon sok helyen vannak már vélemények, DE én ezeket szeretném egy halomba gyűjtetni h ne kelljen keresgélni utánuk. Egy kalap alatt mindenkinek jobb szvsz  ::)

Szeretném megkérni valamelyik BOSS-t h majd emelje is ki, ha nincs az egész hóbelebanc ellen kifogása!

Tovább megkérném majd a szerzőket h a hozzászólás formáját úgy alakítsák h könnyen áttekinthető legyen, ízléses, kultúrált! Én ide is teszem az én legutóbbi "kritikámat", ami egy jó kiindulópont lehet a formai jelleghez.

Íme tehát:

1. Gaspari Halodrol Liquigels + Gaspari Orastan A:

A diétám első 4 hetében használtam, lényegében azzal a céllal h amíg viszonylag magas a ch bevitel, a nyáron elveszített izomból vissza tudjak hozni valamit, mielőtt még nagyon lemennék ch ügyileg. Vagyis tekinthetjük úgy h az első hónap még akár egy gyenge tömegelésnek is mondható, azzal a különbséggel h az étrend tiszta volt, teljesen. Elég nagy csalódást okozott, meg kell mondjam, azért ennél többet vártam volna, de ugyanakkor nem ringattam magam ábrándokba. Csak annyi volt az elvárásom h minimális mértékben erődjek kicsit, vagyis egy pici izomtömeget hozzon vissza. Hát ez nem jött össze. Az egyedüli dolog amit észrevettem az az izomkeménység volt, de semmi több.

Konklúzió: nekem nem jött be, talán másnak nagyobb sikere lesz vele. Mindenesetre TALÁN adnék neki még egy esélyt, bár ha az árát nézzük a két terméknek összesen és azt amit nyújtott... Elgondolkodtató.

2. Dymatize - Xpand:

Ez ugye egy edzés előtti bedurrantó + regenerálódást elősegítő termék. Az edzés előtti, vagyis bedurranás elősegítő tulajdonságából nem éreztem túl sok mindent. Ezt a terméket önmagában használtam, viszont azt tudni kell h akkor kezdtem el használni amikor az enantátot is. Mivel az első hetekben még nem mutatkozik a tesztoszteron hatása, ezért tisztán érezhettem a hatását. Egy biztos, az izomkeménység nem múlt el az előző stack használata után se. A termék felét már edzés közbeni italnak használtam, 2 adaggal, majd edzés után 1 adagot nyomtam.

Konklúzió: vérbőség fokozónak van jobb választás is (NO-Xplode, NanoVapor), ezt inkább regenerálódás céljára használnám, edzés közben + glutamin + bcaa kiegészítéssel és lefekvés előtt (lásd Cellmass).

3. ALRI Pro-Anabol + Muscletech - Shredded stack (Leukic, Hydroxycut Hardcore, Hydrazide) + AX - PCT


Nagyon meg voltam elégedve! Ez a kombó az utókúrám részét képezte és sikeresen, mondhatni zökkenőmentesen segítettek lejönni a tesztoszteronról. Semmi megzuhanás, se erőben, se másban. Egyszer előfordult valami olyasmi mintha gyengébb lenne a libidóm, de 1-2 nap éreztem csak, és azóta se. Izomkeménység kipipálva, vérbőség kipipálva, erő kipipálva. Tartottam tőle h kicsit azért meg fogok zuhanni, de nem történt ilyesmi. Vagy csak nem vettem észre  Huh?  Grin Egyébként azt tudni kell h a kúra alatt folyamatosan használtam PCT-t és az utókúra során is, szóval ez a termék is kivette a részét a sikerből.

A másik dolog, ugye a HC. Súlyméréssel bizonyítható h +50-60%-ot hozzátett a fogyáshoz a használata során. Nagyon meglepődtem és nagyon meg vagyok elégedve vele. Pörgető hatása számomra nem volt, valószínüleg azért mert már nem reagálok jól a koffeinre, de ennek a terméknek nem is ez lenne a fő produktuma, hanem a fogyás gyorsítása, elősegítése. Hát ezt megtette!

A Hydrazide-ot nem használtam még, mivel felesleges lenne. Akkor szeretném kipróbálni amikor azért már a testzsírom alacsonyabb.

Ja, és ehhez a stack-hez hozzátartozik az is, h ez már tényleg alacsony ch szint mellett történt, ami már önmagában elég "jó" körülmény ahhoz h felfedjük a termékek tudását.

Konklúzió: magáért beszél a tapasztalat.
(Skála: 1-5)
- Zsírégetés (5) (úgy h nincs más tapasztalatom ilyen téren, csak hallomásból)
- Antikatabolizmus (5)
- Izomkeménység fenntartás (5)
- Tesztoszteronszint optimalizálás kúra után (5)
- Vízhajtás (?)
- Erezettség fokozása (?) (nincs meg a megfelelő testzsír hozzá)

Valami ilyesmire gondoltam. Felesleges rizsa ne legyen, csak a tények. Ha kombinációt használtatok akkor ne nagyon próbáljátok különszedni a hatásokat, mert véleményem szerint lehetetlenség megmondani h mi mit "csinált". Kivétel ezalól mondjuk egy NO fokozó és egyéb pörgető.

Na, ha nincs kifogása ellene senkinek akkor kezdődjék a móka!  ;) Ha pedig mégis akkor törölhető természetesen  --)

És még valami: ha lehet itt kerüljük az OFF-ot!
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Január 24. - 13:12:41
Válasz #1
Nem elérhető

Bubee


Szteroid utókúra másképpen

Anabolic Xtreme - Hyperdrol X2 + Mass FX + BSN - Cellmass

Konklúzió:

Csak jót írhatok. Úgy gondolom h most bizonyítottak igazán a legális izomépítők. Egy lightos szteroid kúrát követően ki merem jelenteni h 100% feletti a teljesítmény. És h miért írom ezt? Azért mert az utókúra csúcsán további erősödést tapasztaltam. Olyannyira h fekvenyomásban életem legjobbját nem a kúra alatt hanem az utókúra során teljesítettem. És akkor már nem volt bennem semmi, a jó öreg izomláz is visszatért, ami a kúra alatt teljesen eltűnt, köszönhetően a marha gyors regenerálódásnak. 

Mindenképpen érdemes beruházni a Mass-FX + Hyperdrol X2 párosra és az kiegészíteni még a Cellmass-el, vagy hozzá hasonló edzés után regenerálódást elősegítő termékkel (mindenképpen kreatinos legyen). Aki nem akar se erőt se izmot veszíteni, de még erősödni is akar, annak ez egy jó lehetőség. Egyébként a kettőt együtt érdemes használni, külön én nem ajánlom, főleg szteroid kúra után. A kombinációt ki lehet még egészíteni jópár dologgal, de ez ugye pénztárcafüggő.

KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT!
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Január 26. - 18:35:12
Válasz #2
Nem elérhető

Kovács Zsolt


Jó kezdeményezés,

Én a BSN N.O. Explode -ról és a Nitrixről írok,

mivel sokan kérdik mi a külonbség a kettő között és nekem jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban,
ami már nagyon kikivánkozik belőlem és szedtem őket külön és együtt is.
A nitrix egy fantasztikus dolog. Egy-két hét szedegetés után kezd el kijönni a hatása, onéttól kezdve azonban brutális.
Folyamatosan napról napra nőt az erőnlétem és hétről hétre amikor a tükörbe néztem mindig egyre definiáltabbak és nagyobbak lettek az izmaim.
De ezt olyan szinten produkálta, hogy egyszerüen nem hittem a szememnek. Folyamatosan egész nap teltnek éreztem az izmaimat és nagyon kemények voltak a bedurranások az edzésen illetve ezt folyamatosan éreztem napközben is. Én úgy vettem észre jelentősen pucolja a zsírt is.
Az Explode-nak hasonló a hatása, azonban messze nem ilyen brutális mértékben, viszont ez edzést rendkívüli mértékben segítí.
koncentráció, bedurranás, kitartás.
A kettőt együtt használva jól kiegészítik egymást, mert erősítik egymás hatását, tehát az Explode dolgai mégjobban jönnek ha az ember nitrixet is eszik és fordítva is igaz.
Fantasztikus páros.
Én a Cellmassal kiegészítve használom amit kíváló edzés utáni regenerálónak tartok.




2008. Január 26. - 21:01:19
Válasz #3
Nem elérhető

tyson


Hali!

Szeretném megosztani a tapasztalataimat az általam használt kiegészítőkről.
Mass Fx erőben hozott minimálisat egyebet sajna nem.
Hypedrol a 2 héttől dolgozott szépen igaz erőt nem nagyon hozott,de kissé lepucolt és definiáltabbak lettek az izmaim.
Superpump 250(Gaspari)Elég ütős volt.Már az első alkalommal meglökött mint állat.Egy héttel az első adag után nagyon sokat erősődtem pl. fekvenyomásban  +25kg megéri az árát.
Természetesen ezek csak rám vonatkoznak mert mindenkire máshogy hatnak ezek a kiegészítők.

Szeretném majd én is kipróbálni a Superdrólt.Valamint a bioteches testabolicról is jókat hallottam aztán majd írom mi történt.
Jó gyúrást.
Ha szép nem vagy hülye ne legyél!

2008. Január 30. - 16:10:04
Válasz #4
Nem elérhető

Bubee


Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Január 30. - 16:27:59
Válasz #5
Nem elérhető

Kola


Anator P70: kipróbáltam ezt a terméket és mit is mondjak hihetetlen volt az az illat amikor bekevertem turmixnak @-o
hatásilag kellemesen csalódtam benne mert iszonyatosan felpörgeti a fehérjeszintézist edzés után és remekül regenerál.
én ajánlanám valami jó kis NO-fokozó mellé(pl.:Nitrix) mert az még plussz dobj rajta 1 kcisit mivel így gyorsabban kerül a véráramba. én tömegnövelővel(UYM),fehérjével(Elite Whey) és kreatinnal(Cell-tech HC) szedtem. 1 hónap alatt rentgeteget erősödtem és fejlődtem!

ui.: ahoyg Bubeee mondaná:FOKOZOTTAN AJÁNLOTT  8-}
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Január 30. - 19:43:17
Válasz #6
Nem elérhető

shp


Anabolic Extreme Rampage  - ha fáradt vagy és szolid pörgésre vágysz akkor  tudom ajánlani. Jó árban van, én szívesen használom, ráadásul belépő szintű zsírégető.

Lipo 6X - az elmúlt egy hónap tapasztalata alapján azt kell mondanom, hogy működik a dolog. Kb. 5 kilót pucoltam le magamról a segítségével. Már maga a kapszula is high-tech -kapszulában folyadék, folyadékban kis kapszula, abban pedig kis golyócskák, és ezt párosával, naponta kétszer kapkodom be,  @-o A technológia révén nem áraszt el koffeinnel és egyéb segédanyagokkal, hanem folyamatosan oldódik fel. Így nem vág nyakon és múlik el a hatása, hanem hosszabb ideig dolgozik a háttérben. A thermogenikus hatás érezhető, edzés alatt, -5 fokban izzadás egyaránt. Nálam bizonyított és még minimum 1 hónapig hű társam lesz.....ha addig el nem fogyok.


2008. Január 30. - 22:27:58
Válasz #7
Nem elérhető

Kris


Na ezert lehet ,hogy kapni fogok!

Kiprobaltam a Bsn No-Explode-ot. Nekem nem jott be ,de valoszinuleg ,sot biztos ,hogy a szervezetem nem toleralja annyira.
Hozza kell tennem ,hogy alapban eleg alacsony a vernyomasom.
4. probalkozas utan is edzes utan iszonyatosan levert voltam fel oraig meg remegett a kezem.
Edzes kozben is a gyakorlatok kozott szinte a rosszullet kerulgetett.


Viszont a Bsn - Endorush szamomra tokeletes. Mind izben ,mind hatasban nalam iszonyatosan bejon.
Maximalis koncentracio edzes kozben es kivanom mar a kovetkezo gyakorlatot.
Egy szoval nalam diszkretebben fejti ki a hatasat ,viszont segit az edzesben es tenyleg atlendit a holtpontokon.

2008. Február 02. - 19:51:24
Válasz #8
Nem elérhető

sany80


Sziasztok en nem vagyok profi nem regota edzek de probalgatom a termekeket!

Androx Pump&Burn!

Wow!Ez nekem nagyon bejot az elso parnap semi de kb 4 nap es erezni rengeteg energiat es erot ad.Edzes ellot bevetem felora rengeteg energia edzes allt joval nagyob sulyokal tudtam dolgozni mint ellote valamint iszotyatosa bedurantam tole feszult a boron.Na es a zsiregeto resze eszmeletlen jo nagyon nagyon jol egeti a zsirt edzes alat patagokba folyik rolad a viz rengetek zsir lement rolam.

Szoval csak ajanlani tudom  mindenkinek!

2008. Február 03. - 14:41:30
Válasz #9
Nem elérhető

Bubee


Muscletech - Hydroxycut Hardcore vs. Nutrex - Lipo6 Liquigels

Mivel tegnap elfogyott a Lipo6-om ezért megírnám a tapasztalataimat, összehasonlítva a nagy ellenféllel. A Hydroxycut-ról már korábban írtam, nagyon jó véleménnyel voltam róla.

Meg kell mondjam őszintén, nem estem hasra a Lipo6-tól. Ugyan nyomonkövetni nem tudtam a súlyfogyást, mivel a Lipo6 használattal egy időben kezdtem el a ciklizálást, ezért hol többet hol kevesebbet mutatott a mérleg, de ennek ellenére én úgy érzem hozzátett a fogyáshoz. Az első napokban éreztem némi termogenikus hatást, ami aztán vagy megszűnt vagy pedig "hozzászoktam" így nem érzékeltem. Pörgető hatása abszolút semmi, viszont egy pici élénkítést azért éreztem, ami nem 1-2 óráig tartott, hanem hosszabb ideig. A történethez még az is hozzátartozik h a Lipo6-ot extra adagolással használtam vagyis 2x3 kapszulával.

Összehasonlítva a két terméket, azt kell mondjam h számomra a Hydroxycut Hardcore vált be jobban. Ahogy már korábban írtam, hetente 0,5 de volt amikor 0,6 kilóval fogytam többet. És ez biztos a terméktől volt, mivel használata után ismét heti 1 kilogramm volt a fogyás mértéke.

Így az értékelésem:


Hydroxycut Hardcore:
5
Lipo6: 3,5-4
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2008. Február 05. - 09:35:07
Válasz #10
Nem elérhető

dave18


Cellmass: Kiváló cucc a legjobb kreatin amit szedtem, edzés után és lefekvés előtt ittam, elképesztő jó a regeneráló hatása és  olyan jókat aludtam tőle hogy nagyon @-o és az íze is tökéletes ami nem egy utolsó szempont @:-) főleg mióta fruit punch-os celltech-et ittam   :----


N.O. Xplode: Hát hogy is mondhatnám... Nálam ez viszi a prímet, elképesztő mikre képes, ha nem vagy ráhangolódva az edzésre és olyan vagy mint a mosott szar, akkor is úgy felpörget hogy olyan leszel mint egy tornádó @-o Edzés elött 30 percel vetem be és mire leértem a terembe olyan tudatmódosult állapotban voltam hogyha lábonlőnek  :-/- akkor is lementem volna lábazni @:-) ööö izé... csak halkan megsúgom h szex előtt beszedve is kiváló, komoly bedurrantó hatása van nagyon 8-)

Nitrix:Hát ez egy  nagyon jó kis cucc télleg produkálja azt amit írnak róla. Amit negatívumként fölhoznék h nagyon sokat kell beszedni belőle mert kb nekem a 3. héten kezdett el úgy istenigatából hatni amikor megvolt az egész napos bedurantság erezettség és érezhető volt a fokozott tápanyagfelvétel, de sajnos elis fogyott eddigre. Ugyhogy sztem a legjobb hatását akkor éri  el ha 8-10 hétig szedve van. De am kiváló cucc nekem nagyon bejött ez is @:-)

Bad ass mass: Ez egy nagyon jó kis cucc elképesztően megnöveli a saját teszto termelést én kúra után 1 hónappal kezdtem el szedni és magában szal nem kombináltam más alri cuccokkal, és még ígyis érezhetően megdobott, gondoltam h jó lesz de h ennyire azt nem, 1 hónapig szedtem és az abbahagyása után sem volt semmi visszaesés sem tömegben, sem erőben, sem libidóban @:-) Ajánlom mindenkinek!

Secretagouge one: ezis egy jó kiss cucc, a libidóra nagyon jó hatással van @:-) és kiválóan alszok tőle mondjuk inkább úgy h olyan mintha fejbevágnának és elájulsz, és mkor fölébredsz ugyanabban a pozicíóban vagy mint amikor kiütöttek @:-) szal ha valaki alvási gondokkal küzd annak ajánlom ez a terméket. nálam ezeket a hatásokat produkálta mást nem nagyon éreztem de sztem már ezért megéri.


Amit még ide írnék h a bsn syntha 6 és a cytosport musclemilk a legjob fehérjék a világon én mostmár csak ezeket a fehérjéket iszom nagyon bejött ízre is meg hatásra is  :-):-)::

2008. Február 08. - 12:24:50
Válasz #11
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Pont az a topic lett szétszabva, aminek nem szabadott volna  :-!    >:D

Na mindegy, folytassuk beszámolókkal ( esetleg törléssel is, ha a felek begyógyszerezték magukat, belegyeznek és kibékülnek  <3!)
Óóó, nos ha mindenki elolvasta, felfogta és elraktározta magában ezeket a hasznos hozzászólásokat...én máris törlök kérem alássan!

 /:-)

 ;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Február 26. - 14:18:33
Válasz #12
Nem elérhető

ViCtor


Superdrol-NG + Muscle Milk + Advanced PCT  Szuper a következő generációs drol, lehetne viccelődve becézgetni, és így is van.  Meglepően hatásos cucc. Én próbáltam már szinte mindent pl. - az első generációs Hyper-Retain-MassFx-et -, de ez kicsivel ütősebb termék. Nem azt mondom, hogy egymagában, mert PCT-vel mégjobb  ;) (amit Efit-ék nem ajánlanak, csak Lindáék  8) ) Az Advanced PCT jobban megnyomja a tesztó hatást, még kitartóbb, és még erősebb leszel, ennyi, amit tud hozzáadni. Valóban jobb ez a kombó vegyítve. Sup 4x1 + PCT 3x1. Mellékhatása (nekem)  :D nem volt, de kezdőknek nem ajánlom elsőre. Ez egy rövid ciklusú lórúgás és mindenképpen megéri. Főleg a teskompozíció javulás a fő ismérve. Vagyis erős vízhajtás jellemzi és komoly zsírégetés isss és ami a legfontosabb; írtó kemény izmok a ciklus alatt végig. Erőben, voltak már más kombók is, amik sokkal jobbak voltak ennél, igazából hamar bedurransz és utána nehéz új erőre kapnod, kevés ismétlés is elég... Én szebben néztem ki utána, és örülök, hogy belenyúltam megint a jóba. Aki szálkásodni, zsírtégetni, ugyanakkor izmosodni szeretne, ne válasszon zsírégetőt, csak ezt. Ez a Viktoros véleményem; ha fontos az eddigi tapasztalataim.

Számomra kétségkívűl az egyik legjobb termék, amivel valaha is találkoztam. Ugye tudjátok, hogy egy-két termék még megdobogtatta a szívemet (nem úúgy ::)) , de ennél "hamarabb látod a tükörben magad izmosabbnak", nem tudtam hülyébben megfogalmazni. Úgyhogy ajánlom azoknak, akik most még félnek kipróbálni ezt, és kevés a büdzséjük - nem akarnak  30-40 ezret ugyanerre a hatásra költeni más termékekből - mert tizen akárhányért még megéri. Pont ez az, amit akarhatsz. Izmosabb, szálkásabb, keményebb test. Ajánlom, hogy próbáld ki.

Muscle Milk, ööööö vagy őőőőőő... van nála jobb... jelen esetben a Syntha6 vagy a Probolic vagy a Dessert (tényleg szegény Dessertet senki sem népszerűsíti, véleményem, ha gazdag lennék  ;) csak azt szerezném be. No, vissza a 'tejhez'. Fain profilja van, nem is igazából protein és nem is igazából tömegnövelő, valahol a kettő között van, Ch+Protein adagban. Pénzt megéri, ez már tuti. Hogy mit tud? Én az előző kombóhoz használtam, és nem híztam el, ugyanakkor tök normálisan feltöltött. Igazából egy proteinről túl sokat nem lehet írni, mert egy komolyabb testépítőnek (nem én  :-X) szinte mindegy, mit használ. Kezdőknek meg ínyenceknek már nem mindegy. Több mint 20 ízben van vagy több... én kipróbáltam 4 félét; Pineapple Banana, Barackos Banán , Root Beer Float (ami nagyon finom vanniliás alapú menthás ízű), Egg Nog (tojáslikőr, finom vanniliás alapú). Ezeket próbáltam, néha vegyítettem is. Ezek közűl egyet ajándékba is kaptam személyesen Efittől, amit köszi szépen még1x myman! Érdekesség, h egyes ízek más-más hozzárakott anyagokat is tartalmaz, mint kreatin vagy teszto fokozó. Olvassátok el, mi van a dobozra írva, vannak meglepetések. Én tejjel ittam, pedig nem szokásom proteint evvel inni, de ennél szükséges volt, mert vizzel jóval rosszabb. Jobb volt ch adag szempontjából, mint egy protein, főleg a Superdrol ciklushoz. Szerintem kiálta a próbát.

Efit köztes könyörgésére a PCT-t abbahagytam egy hétre és csak a Superdrol-NG ment. Így sem volt tré... de volt különbség. 1 hétre rá újból hozzáraktam a napi 3 adag PCT-t és fantasztikus hatást ért el nálam. Úgy ,mint azelőtt az edzőteremben és az ágyban is o:)
Így tényleg Advanced!


   

Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2008. Február 26. - 20:29:21
Válasz #13
Nem elérhető

kunigunda


Én analfabéta vagyok szerintetek, vagy csak nem tudok olvasni?

2008. Február 26. - 20:34:42
Válasz #14
Nem elérhető

dave18