2024. Május 22. - 18:59:10
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Eridania Rodriguez takarítónő eltűnése Manhattan-ben  (Megtekintve 7190 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Július 18. - 05:51:48
Válasz #15
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
A rendőrség letartóztatta Joseph Pabon-t akit Eridania meggyilkolásával vádolnak.

 :-)!
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Július 20. - 07:31:44
Válasz #16
Nem elérhető

FirstLady


A gyilkosság kiborította Victor Martinezt

A világklasszis testépítőt, Victor Martinezt nem látták az edzőteremben, mióta megtalálták nővére holttestét egy manhattani épületben.

De pont aznap tért vissza újra, amikor megalapozott lett a gyanú. Ott kapta meg ugyanis a hírt, hogy a rendőrök elfogták a gyilkossággal gyanúsított férfit.

"Kiabáltam a szekrényeknél" - mondta Martinez.

"Tegnap /csütörtökön - a szerk./ kicsit ki voltam borulva" - mondta Victor, aki egy éttermet nyitott Edgewaterben, Floridában, Muscle Maker Grill néven, pénteken - "De amikor megkaptam a hírt, egy kicsit jobban lettem."

Telefonon értesítették a dominikai születésű férfit a fejleményekről.

A rendőrök eddig a DNS-tesztekre vártak. Amint meglett az eredmény, azonnal kiderült, alapos a gyanú, hogy Joseph Pabon, a liftes gyilkolta meg a testépítő sztár nővérét, Eridania Roldriguezt.

"Azt hallottam, hogy /Pabon - a szerk./ sírt a bíróságon" - mondta Victor Martinez - "Nagyon kemény volt, amikor megölt egy ártatlan nőt, de sír a bíróságon. Ez nem túl vagány..."

Nehéz a profi versenyző szíve, mert elutazott testvére temetésére, de Pabont még mindig nem tartóztatták le.

Elmondta, hogy még mindig fáj neki, nem is igazán tud foglalkozni egészséges ételeket felszolgáló éttermével, ahová több profi versenyző is jár. A cége franchise rendszert alakított ki, így a River Road-on, Luisianában is nyitnak egy újabb éttermet.

Akik ismerik Martinezt, nincsenek kétségeik, hogy vonzó személyisége segíteni fogja őt az üzleti területen is. Közben a tervei között is szerepel, hogy szeretné megnyerni a Mr. Olympia címet, ezért szeptemberben Las Vegas-ba utazik, immár 18 éve dolgozik ezen a terven.

Emellett a térdműtétéből sem gyógyult fel teljesen Victor, ezért agresszív terápiára is jár, illetve sokat jár az uszodába is.

Reméli, hogy Pabont sok évre lecsukják, és utána talán könnyebb lesz számára feldolgozni testvére elvesztését, és könnyebben tud koncentrálni a versenyeire és az üzleteire is.
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Július 20. - 09:24:38
Válasz #17
Nem elérhető

lue