2024. Május 12. - 01:57:13
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: boldenon,superdrol  (Megtekintve 59245 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 23. - 08:12:58
Megtekintve 59245 alkalommal
Nem elérhető

Endrew


Sziasztok!

Felvezeteskent: telejsen kezdo vagyok ezen a terne soha nem hasznaltma me gilyen szereket,csak olvasgattam roluk es kialakult az elhatarozas(eddig kb 2eve edzek ,kisebb nagyobb kihagyasokkal,190cm es 88kg vok,92-95lenne a cel).
Az elsodleges szempont a biztonsag,minnel kisebb esetleg 0mellekhatas,ahogy olvasgattam a boldenon es a sup;erdrol a ket szer ami szimpatikusnak tunt.A kerdeseim: lehet-e vagy van-e ertelme ezeket egyutt hasznalni?lehetseges mellekhatasok?milyen adagban es meddig erdemes hasznalni oket?es utokurakent  talaltam egy ilyet:

Utókúra rész:
4. Héten: 2kapszula Ultra Hot esténként.
3-szor 2 kapszula naponta MilkThistle-ből.(a máj segítése)
1 kapszula Saw palmetto/nap

5-7.hét: 3 Kapszula Ultra Hot esténként.
3-szor 2 kapszula naponta MilkThistle-ből.
1 kapszula Saw palmetto/nap

8.hét: 1-2kapszula ALRI-Ultra Hot esténként.
3-szor 2 kapszula naponta MilkThistle-ből.
1 kapszula Saw palmetto/nap 

ez olyasmi mint ha HCG-vel szurnam  magam ?esetleg helyettesiti azt vagy mi az ajanlott?
Valaszaitokat elore is koszonom!
Endrew

2009. Szeptember 23. - 17:20:19
Válasz #1
Nem elérhető

jrk


Endrew, tartok tőle, hogy te valamit rohadtul benéztél. Eleve forgalomból kivont termékekről van szó, Ultra Hot-ot utoljára 2005-ben, utódját, az Ultra HOTter-t talán még 2006-2007-ben lehetett kapni, de az is rövidúton rokoni relációba került az Anabolic Xtreme-mel, és PCT-vé lényegült. Az Ultra Hot gyakorlatilag az Advanced PCT dédnagypapája. Tehát Ultra Hot immár nem létezik, és jó eséllyel a hatóanyagot, illetve hatóanyagkombinációt sem találod már meg a piacon.

A Superdrol a másik termék, amelyik ma már eredeti formájában nem kapható. Azonban nem kell megijedni, a manapság gombamód szaporodó, prohormonokra specializálódott "táplálékkiegészítő"-cégek tonnaszám ontják magukból a Superdrol-klónokat. Ezek közül említést érdemel a CEL S-drol, a használói visszajelzések alapján a termékük messze a legjobb Superdrol-klón, hatását tekintve gyakorlatilag teljesen azonos a régi Superdrol-lal.
Magyarországon azonban ezek a termékek túlnyomórészt nem elérhetőek (talán szerencsére), de, csak hogy egy itthon is kapható alternatívát említsek: EST Methanstane, azonban érdemes számolni azzal a ténnyel, hogy ez a termék kapszulánként 12.5mg methasteront (Superdrol), tartalmaz, ellentétben az eredeti Superdrol-lal, ami kapszulánként 10mg hatóanyagot tartalmazott. A mese itt még nem ér véget, a Methanstane-ban 2 hatóanyag van, egyrészt ugye a Superdrol, másfelől: "5a-etioallocholan[2,3-c]furazan-17b-tetrahydropyranol ether", másnéven Furazadrol, (Axis Labs termék), kapszulánként 50mg. Tehát 1 kapszula Methanstane = 12.5mg Superdrol, és 50mg Furazadrol. Hogy mi a bibi a történetben? Csak annyi, hogy a Superdrol hatásos napi adagja 20, maximum 30mg, ez az esetek túlnyomó többségében látható, de legfőképpen érezhető eredményt produkál; míg a Furazadrol hatásos napi adagja egészen magas, 150mg-tól kezdődik, a visszajelzések alapján pedig napi 250-300mg az a mennyiség, ami erős, gyakorlatilag a Winstrollal teljesen azonos eredményt hoz. Nyilván az egyéni érzékenységtől is függ, de 150mg (Az Axis Labs szedési útmutatója szerint ez az ajánlott napi dózis) csak mérsékelt hatással bír. Tehát a Methanstane szedésekor, ha érzékelhető mennyiségű Furazadrol-t szeretnél bevinni, akkor a Superdrol-t jelentősen túladagolnád, ami szerintem már simán veszélyes. Tehát a Methanstane-t én inkább egy kicsit felturbózott Superdrol-ként szedném (azaz napi 2 kapszula, így csak a Superdrol dózisát venném számba, szó szerint :D, a 100mg Fura meg csak úgy ott van benne plusznak).

Apropó, pár szó a Superdrol-ról:

Pro:
-kibaszottul hozza az erőt. Ezt úgy értsd, ahogy mondom. Egyszerűen őrület!
-pucolja a zsírt.
-bekeményíti az izmokat, mint a kurvaélet

Kontra:
-a legkülönözőbb mellékhatások
-nagyon erősen májtoxikus
-"lower back pumps", a hátizom alsó része, ill. a törzsmerevítő izmok a nap 24 órájában be van durranva, de olyan mértékben, hogy kín lehajolni (napi 1-3g taurin segíthet)
-szedése alatt gyakori a letargia, zavartság (ebből fakadóan az esetleges meglévő mentális problémák fokozódása), tehát kimondottan nem az a kúra, aminek a jó közérzet velejárója
-előfordulhat folyamatos hőemelkedés
-pattanások
-már 1-2 hét szedés után "HPTA shutdown" (röviden a saját tesztoszterontermelés leállása). Kúraszerű szedése 3 hétnél hosszabb ideig szigorúan nem ajánlott.


Láthatod, hogy egy erős anyagról van szó, néhány pozitív hatással, a mérleg másik oldalán azonban tonnányi mellékhatás csücsül. Mellékhatások tekintetében kemény, és bizony nem sokan vannak, akik olyan jól tolerálják, hogy csak az előnyeit érezhetik ennek a cuccnak.
Ha valóban úgy gondolod, mint ahogyan írtad (hogy az elsődleges szempont a biztonság), akkor kerüld el ezt az anyagot, és azt a 4-7kg-ot érd el pusztán az étrended helyrerakásával, akarattal, vagy "hamáostmámindenképpenmá szedniakarokvalamit má", akkor MassFX, Hyperdrol, vagy valamelyik hasonló és kevésbé radikális kiegészítő az, ami neked beválhat. Persze szigorúan egy jól megtervezett, és precízen betartott étrend mellett.

A boldenonról nem tudok nyilatkozni, azzal még nem volt dolgom. :)


2009. Szeptember 23. - 17:35:27
Válasz #2
Nem elérhető

darknight



Na, ez igen... :-)!

Végre egy olyan hozzászólás, ami információt tartalmaz, pro és kontra érveket, nem csak annyit, hogy " ne kokszójjá, me' hülye vagy"... ;-oo-;

Valahogy erről kéne szólnia egy TESTÉPÍTŐ fórumnak, nem pedig mások basztatásáról és személyeskedésről, határtalan észosztásról az illetékes TÖKÉLETES személyektől...

Én nem vagyok testépítő, nem is leszek az sok ember mércéjével soha, de ennek a fórumnak mégis a testépítés a lényege, nem a szarkavarás, személyeskedés, az ellentétek szítása és szerintem nem is elsődlegesen a szórakozás...

Aki szórakozni akar, az chateljen, menjen moziba a barátaival, barátjával/barátnőjével, olvasson el egy jó könyvet stb-stb. ...

Elnézést az OFF-ért, nem kapcsolódott a topik lényegéhez, de itt kívánkozott ki bennem JRK írása alapján, aki tényleg időt szánt arra, hogy segítsen egy számára valószínűleg idegen embernek...

És ez a lényeg...

A többit, akinek inge, vegye magára...

  >:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2009. Szeptember 23. - 19:08:01
Válasz #3
Nem elérhető

Endrew


Hello Jrk!

Koszonom a segitseget,hogy idot nem sajnalva valaszoltal.Tenyleg sokat segitett,valoszinuleg egy baklovest eloztel meg  vele a reszemrol.(a szerrel kapcsolatos hianyos ismereteimert utolag is elnezest,tenyleg most kezdem csak magam beleasni a temaba)

Koszonom megegyszer!

Endrew

2009. Szeptember 23. - 19:45:37
Válasz #4
Nem elérhető

BadBodyBoy


Hát az utókúra az nulla lenne szerintem.
Mivel a prohormonok teljesen leállítják a saját tesztó termelést ezért nem elég pl:Saw Palmetto.... ****)
Amúgy hihetetlen, de rengeteg superdroll "klón" van a piacon, főleg amerikában!
Keresd ezeket az összetevőket tartalmazó készítményeket.De vigyázz mert a mellékhatások majdnem olyan mértékűek mint a szteroidoknál.

Pár példa:
2a, 17a di-methyl etiocholan 3-one, 17b-ol                         
17a-Methyl-etioallocholan-2-ene-17 b-ol                              
4 chloro17amethylandrost-1,4diene-3-17b-diol     
2a,3a-epithio-17a-methyl-5a-androstan-17b-ol
2a,3a Epithio-17a -methyl-17b-hydroxy-5a-androstane
2a-17a-dimethyl-17b-hydroxy-5a-androstan-3-one           

De szerintem ez a topic is DEL, meg hát nem is idevaló, max a boldenon!

2009. Szeptember 24. - 03:05:25
Válasz #5
Nem elérhető

Endrew


Ha mar itt tartunk,tud valaki ertelmes informacioval szolgalni a boldenonrol?egy-ket helyen a danabolt ajanljak melle,de nem szivesen szednek bogyokat,inkabb vmi bokheto szer kellene(de meg mindig a biztonsag a legfontosabb,nem a hatas,tehat  a leheto legkevesebb mellekhatassal jaro,de meg eredmenyes szer kellene)

2009. Szeptember 24. - 09:02:02
Válasz #6
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Hát az utókúra az nulla lenne szerintem.
Mivel a prohormonok teljesen leállítják a saját tesztó termelést ezért nem elég pl:Saw Palmetto.... ****)
Amúgy hihetetlen, de rengeteg superdroll "klón" van a piacon, főleg amerikában!
Keresd ezeket az összetevőket tartalmazó készítményeket.De vigyázz mert a mellékhatások majdnem olyan mértékűek mint a szteroidoknál.

Pár példa:
2a, 17a di-methyl etiocholan 3-one, 17b-ol                         
17a-Methyl-etioallocholan-2-ene-17 b-ol                              
4 chloro17amethylandrost-1,4diene-3-17b-diol     
2a,3a-epithio-17a-methyl-5a-androstan-17b-ol
2a,3a Epithio-17a -methyl-17b-hydroxy-5a-androstane
2a-17a-dimethyl-17b-hydroxy-5a-androstan-3-one           

De szerintem ez a topic is DEL, meg hát nem is idevaló, max a boldenon!

Az utolsón kivül, ami maga volt az igazi superdrol(2a-17a-dimethyl-17b-hydroxy-5a-androstan-3-one), a többinek semmi köze az eredeti superdrolhoz valójában, mivel teljesen más hatású anyagok.(halodrol, epistane stb...)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Szeptember 24. - 11:16:41
Válasz #7
Nem elérhető

BadBodyBoy


Hát az utókúra az nulla lenne szerintem.
Mivel a prohormonok teljesen leállítják a saját tesztó termelést ezért nem elég pl:Saw Palmetto.... ****)
Amúgy hihetetlen, de rengeteg superdroll "klón" van a piacon, főleg amerikában!
Keresd ezeket az összetevőket tartalmazó készítményeket.De vigyázz mert a mellékhatások majdnem olyan mértékűek mint a szteroidoknál.

Pár példa:
2a, 17a di-methyl etiocholan 3-one, 17b-ol                         
17a-Methyl-etioallocholan-2-ene-17 b-ol                              
4 chloro17amethylandrost-1,4diene-3-17b-diol     
2a,3a-epithio-17a-methyl-5a-androstan-17b-ol
2a,3a Epithio-17a -methyl-17b-hydroxy-5a-androstane
2a-17a-dimethyl-17b-hydroxy-5a-androstan-3-one           

De szerintem ez a topic is DEL, meg hát nem is idevaló, max a boldenon!

Az utolsón kivül, ami maga volt az igazi superdrol(2a-17a-dimethyl-17b-hydroxy-5a-androstan-3-one), a többinek semmi köze az eredeti superdrolhoz valójában, mivel teljesen más hatású anyagok.(halodrol, epistane stb...)

Efit látod a felsorolást!!!
2a-17a-dimethyl-17b-hydroxy-5a-androstan-3-one           

Van a  piacon ilyen cucc most is, ezt nem a superdrol leírásából szedtem ki!!!!
90 szemes 30 dollár+...posta!!!
Márkát és elérhetőséget nem reklámozok!!!!

2009. Szeptember 24. - 11:39:42
Válasz #8
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Bad Buddy,

Én nem mondtam, hogy nincs a piacon ilyen cucc!

Bár attól, hogy egy illegális összetevőt ráír valaki egy doboz cimkéjére, attól még nem biztos, hogy az az összetevő tényleg benne is van a dobozban 30 dollárért... Ez ugyanolyan kockázatos, mármint ma superdrol másolatot venni, mintha csak egyszerűen a helyi dílertől beszerzed a cuccot, aztán vagy benne van, vagy nincs, amit akartál. A pénzed nem fogják visszaadni ezek a "cégek", ha csalódtál.  :D

Ha a valódi Superdrol összetevő tényleg birtokolható lenne az USA-ban, akkor az Anabolic Xtreme-nek is lenne még ez a terméke a mai napig is. De valami fura okból nincs...
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Szeptember 25. - 13:59:14
Válasz #9
Nem elérhető

miki_nrg


Endrew, tartok tőle, hogy te valamit rohadtul benéztél. Eleve forgalomból kivont termékekről van szó, Ultra Hot-ot utoljára 2005-ben, utódját, az Ultra HOTter-t talán még 2006-2007-ben lehetett kapni, de az is rövidúton rokoni relációba került az Anabolic Xtreme-mel, és PCT-vé lényegült. Az Ultra Hot gyakorlatilag az Advanced PCT dédnagypapája. Tehát Ultra Hot immár nem létezik, és jó eséllyel a hatóanyagot, illetve hatóanyagkombinációt sem találod már meg a piacon.

A Superdrol a másik termék, amelyik ma már eredeti formájában nem kapható. Azonban nem kell megijedni, a manapság gombamód szaporodó, prohormonokra specializálódott "táplálékkiegészítő"-cégek tonnaszám ontják magukból a Superdrol-klónokat. Ezek közül említést érdemel a CEL S-drol, a használói visszajelzések alapján a termékük messze a legjobb Superdrol-klón, hatását tekintve gyakorlatilag teljesen azonos a régi Superdrol-lal.
Magyarországon azonban ezek a termékek túlnyomórészt nem elérhetőek (talán szerencsére), de, csak hogy egy itthon is kapható alternatívát említsek: EST Methanstane, azonban érdemes számolni azzal a ténnyel, hogy ez a termék kapszulánként 12.5mg methasteront (Superdrol), tartalmaz, ellentétben az eredeti Superdrol-lal, ami kapszulánként 10mg hatóanyagot tartalmazott. A mese itt még nem ér véget, a Methanstane-ban 2 hatóanyag van, egyrészt ugye a Superdrol, másfelől: "5a-etioallocholan[2,3-c]furazan-17b-tetrahydropyranol ether", másnéven Furazadrol, (Axis Labs termék), kapszulánként 50mg. Tehát 1 kapszula Methanstane = 12.5mg Superdrol, és 50mg Furazadrol. Hogy mi a bibi a történetben? Csak annyi, hogy a Superdrol hatásos napi adagja 20, maximum 30mg, ez az esetek túlnyomó többségében látható, de legfőképpen érezhető eredményt produkál; míg a Furazadrol hatásos napi adagja egészen magas, 150mg-tól kezdődik, a visszajelzések alapján pedig napi 250-300mg az a mennyiség, ami erős, gyakorlatilag a Winstrollal teljesen azonos eredményt hoz. Nyilván az egyéni érzékenységtől is függ, de 150mg (Az Axis Labs szedési útmutatója szerint ez az ajánlott napi dózis) csak mérsékelt hatással bír. Tehát a Methanstane szedésekor, ha érzékelhető mennyiségű Furazadrol-t szeretnél bevinni, akkor a Superdrol-t jelentősen túladagolnád, ami szerintem már simán veszélyes. Tehát a Methanstane-t én inkább egy kicsit felturbózott Superdrol-ként szedném (azaz napi 2 kapszula, így csak a Superdrol dózisát venném számba, szó szerint :D, a 100mg Fura meg csak úgy ott van benne plusznak).

Apropó, pár szó a Superdrol-ról:

Pro:
-kibaszottul hozza az erőt. Ezt úgy értsd, ahogy mondom. Egyszerűen őrület!
-pucolja a zsírt.
-bekeményíti az izmokat, mint a kurvaélet

Kontra:
-a legkülönözőbb mellékhatások
-nagyon erősen májtoxikus
-"lower back pumps", a hátizom alsó része, ill. a törzsmerevítő izmok a nap 24 órájában be van durranva, de olyan mértékben, hogy kín lehajolni (napi 1-3g taurin segíthet)
-szedése alatt gyakori a letargia, zavartság (ebből fakadóan az esetleges meglévő mentális problémák fokozódása), tehát kimondottan nem az a kúra, aminek a jó közérzet velejárója
-előfordulhat folyamatos hőemelkedés
-pattanások
-már 1-2 hét szedés után "HPTA shutdown" (röviden a saját tesztoszterontermelés leállása). Kúraszerű szedése 3 hétnél hosszabb ideig szigorúan nem ajánlott.


Láthatod, hogy egy erős anyagról van szó, néhány pozitív hatással, a mérleg másik oldalán azonban tonnányi mellékhatás csücsül. Mellékhatások tekintetében kemény, és bizony nem sokan vannak, akik olyan jól tolerálják, hogy csak az előnyeit érezhetik ennek a cuccnak.
Ha valóban úgy gondolod, mint ahogyan írtad (hogy az elsődleges szempont a biztonság), akkor kerüld el ezt az anyagot, és azt a 4-7kg-ot érd el pusztán az étrended helyrerakásával, akarattal, vagy "hamáostmámindenképpenmá szedniakarokvalamit má", akkor MassFX, Hyperdrol, vagy valamelyik hasonló és kevésbé radikális kiegészítő az, ami neked beválhat. Persze szigorúan egy jól megtervezett, és precízen betartott étrend mellett.

A boldenonról nem tudok nyilatkozni, azzal még nem volt dolgom. :)



Ha ilyeneket tartalmaz akkor hogy lehet legálisan kapható?

2009. Szeptember 25. - 17:48:12
Válasz #10
Nem elérhető

Milo


Hello!
Boldenont használt vki mostanában, mennyire hamisítják, milyet érdemes venni belőle(melyik gyártótól) indiai,kínai...?
Riceman

2009. Szeptember 25. - 23:05:00
Válasz #11
Nem elérhető

player


Milo törölj privit   8)

2009. Szeptember 26. - 11:06:37
Válasz #12
Nem elérhető

tabiherceg


Nemsemmi az itt elhangzott tudományos szövegek, "ezeket honnan szeditek", vmi kémikus családbol származtok? ;D Minden elismerésem :-){
Amugy hol lehet kapni ezt a Furazadrolt, meg ilyeneket? ;D
Köszi

2009. Szeptember 26. - 18:42:53
Válasz #13
Nem elérhető

Milo


Töröltem a privát üzeneteket! Várom a tanácsod Player
Riceman

2009. Szeptember 27. - 07:34:34
Válasz #14
Nem elérhető

player


Töröltem a privát üzeneteket! Várom a tanácsod Player

Hagyd a francba az egészet sztem