Egy kérdésem van ám nekem is, mert ez a problémakör többször előkerült az étkezéseid során, szóva ha metsiztelsz a válasszal:
Van valami gond, pl. emésztési, vagy bármi más... az alábbi ételek elfogyasztásakor:
a, hal
b, csirke, pulyka,
c marha,
Ha igen, gondolom kikisérletezted az elmúlt stackek alapján hány grammnál jön elő ez a probléma. Na ez az érték kéne! Másodkörben pedig az hogy ezeket az alapanyagokat párosítva pl. hal+csirke, marha+hal stb... mekkora értéket tudsz elérni a probléma fennállása nélkül?
((Mondok egy saját példát:
Én pl. érzékeny vagyok már sajnos a laktózra, ahogy szép lassan felnőtt lettem, így tudom hogy a határ olyan 25g körül van egy olyan 2 étkezésnyi idő alatt. Ezt tejjel kisérletezem ki amiből 5-6 deci a limit, ha másból nem viszek be laktóz. Ezért kevesebb tejet fogyasztok, és a limitemet inkább túróból használom ki aminek persze más a szénhidrát/zsír aránya...))