2024. Június 02. - 18:48:19
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Tömegnövelős extrák  (Megtekintve 81882 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Augusztus 24. - 13:27:14
Válasz #60
Nem elérhető

pmiller06




2010. Augusztus 31. - 16:21:27
Válasz #62
Nem elérhető

Maszat


mivan Miller, tömegelsz, vagy csak egyszerűen zabálsz mostanában? ;D
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Augusztus 31. - 16:29:47
Válasz #63
Nem elérhető

pwz



2010. Augusztus 31. - 23:02:58
Válasz #64
Nem elérhető

pmiller06


Edzeni perpill jó ideje semmi esélyem.. de legalább jókat eszem... most beindul a suli egy 95kg-ra összeszedem magam pár hónap múlva... remélem. Izmos sosem voltam, de most :D :D :D

http://agifoz.blogspot.com/2010/08/szultan-kedvenc-ize.html

2010. Augusztus 31. - 23:26:49
Válasz #65
Nem elérhető

pmiller06


Szarvashátszín erdészné módra



    * 1 kg szarvashátszín
    * 5 dkg vaj
    * 2 ek olaj
    * 1-1 tk őrölt rozmaring és kakukkfű
    * só, szemes bors
    * 2 fej fokhagyma
    * 3 dl húsleves
    * 1 dl vörösbor
    * 1,5 kg vegyes erdei gomba (barna csiperke, róka, vargánya)
    * 1 ek keményítő

A szarvashátszínt megtisztítjuk a hártyáktól és inaktól, majd besózzuk és gorombára tört feketeborsba forgatjuk. Az olajat a vajjal együtt felhevítjük és megpirítjuk benne a hús minden oldalát, vigyázva, hogy közben ne szúrjuk meg sehol. Ha ezzel megvagyunk, helyezzük a húst egy tepsibe, a megmosott és félbevágott fokhagymafejekre, locsoljuk rá a visszamaradt zsiradékot, öntsük alá a húslevest és a bort, majd lefedve süssük kb. 30 percen keresztül erős fokozaton, előmelegített sütőben.
Ekkor fordítsuk meg a húst és vegyük ki alóla a fokhagymákat, illetve nyomkodjuk ki ezek belsejét a pecsenyelébe. Ezután szórjuk a hús köré a megmosott és rusztikusan feldarabolt gombákat, fűszerezzük sóval, borssal, kakukkfűvel és rozmaringgal, majd visszafedve pároljuk további 15-20 percen keresztül. Végül a pecsenyelevet öntsük le a tepsiből és forraljuk be egy evőkanálnyi burgonya-, vagy kukorica keményítővel. A húst felszeletelve, a gombával és pecsenyelével körítve tálaljuk rizskásával, vagy burgonyaröstivel.  

2010. Augusztus 31. - 23:36:49
Válasz #66
Nem elérhető

pmiller06



2010. Szeptember 01. - 12:37:10
Válasz #67
Nem elérhető

pmiller06



2010. Szeptember 02. - 12:00:44
Válasz #68
Nem elérhető

pmiller06



2010. Szeptember 02. - 13:19:31
Válasz #69
Nem elérhető

pmiller06


Tüzes-boros csiremell



60 dkg csirkemell filé
2 dl fehérbor
4 dl tejszín
3 gerezd fokhagyma
só, fehérbors, curry por, csípős paprika, (friss) chili

Vágjuk kockákra a húst és egy serpenyőben, kevés zsiradékon pirítsuk meg. Adjuk hozzá az apróra vágott chilit és fokhagymát, majd rövid pirítás után öntsük fel a borral. Sózzuk, fűszerezzük, és csendesen főzve pároljuk puhára. Öntsük hozzá a tejszínt és óvatosan forraljuk fel vele. Kóstoljuk meg és utóízesítsük. Azonmód tálaljuk, egyszerű főtt rizzsel.


2010. Szeptember 02. - 13:21:30
Válasz #70
Nem elérhető

pmiller06


Spárgás csirkemell



2 csirkemell
1 nagy pohár joghurt vagy kefir – író lenne az igazi
1 gerezd fokhagyma
mustár, kakukkfű, babérlevél, bors

A csirkemelleket dörzsöljük be kakukkfűvel, borssal és kenjük be mustárral. Nyomjuk a fokhagymát a joghurtba, adjuk hozzá a babérlevelet és fektessük bele a csirkemelleket. Pár órán át – még jobb egész éjszaka – hagyjuk pácolódni.

1 fej hagyma
2 evőkanál olaj
1 chilipaprika
1 csomag spárga
5 dkg (zsírszegény) krémsajt
kevés liszt
só, bors, paprika, házi ételízesítő

Vegyük ki a pácból a húst, töröljük szárazra és vágjuk csíkokra. Szórjuk meg liszttel, rázzuk le a fölösleget és kevés olajon, több részletben pirítsuk meg. Tegyük félre. A serpenyőben pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, amivel fel is oldjuk a lesült dolgokat. Tegyük vissza a húst, öntsük rá a megmaradt páclevet, amiből kihorgásztuk a babérlevelet. Pici lángon, legfeljebb gyöngyözésid melegítve pároljuk kb. 10 percig. Ha nagyon felforraljuk, csúnyán megtúrósodik a joghurt.

Keverjük simára a krémsajtot kevés joghurttal és az ételízesítővel, majd ízesítsük sóval, borssal és paprikával. Öntsük a csirkére ezt a mártást és együtt tartsuk melegen.

A megtisztított spárgát tegyük kevés forró olajra egy serpenyőben, adjuk hozzá a magjaitól megszabadított, vékony csíkokra vágott chilipaprikát és együtt pirítsuk meg. Ha kevésbé szeretjük roppanósan, húzzuk kisebbre alatta a tűzhelyt, löttyintsünk rá egy korty fehérbort és lefedve pároljuk néhány percig.

2010. Szeptember 02. - 13:28:51
Válasz #71
Nem elérhető

pmiller06


Lazacfilé kéksajtos morzsabundában



1 kg lazac filé
20 dkg kékpenészes sajt, pl. márvány, rokfort, gorgonzola
10 dkg vaj
10 dkg zsemlemorzsa
só, bors, fokhagyma, kakukkfű

Először készítsük el a bundának valót. Ehhez villával törjük össze a sajtot, keverjük össze a lágy vajjal és nyomjuk bele a fokhagymát. Gyúrjuk össze a morzsával és simítsuk folpackkal bélelt – lehetőleg szögletes – jénai fedőbe. Tegyük a hűtőbe, hogy megkeményedjen.

A halfilét sózzuk be, szórjuk meg kakukkfűvel és daráljunk rá borsot. Fektessük a filéket kivajazott tepsibe vagy jénaiba és borítsuk rá az előző nap elkészült morzsás bundát. Tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe, ahol 20 – 25 perc alatt elkészül. Tálaljuk könnyű, habos krumplipürével.

2010. Szeptember 02. - 13:35:50
Válasz #72
Nem elérhető

pmiller06


Gazdagon töltött csirkemell



- 1 kg filézett csirkemell
- 2-3 fej gomba
- 1 tojás
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 evőkanál mustár
- 10dkg reszelt sajt
- 1 fokhagyma
- só
- bors
- majoránna
- petrezselyem
- 2 dl tejszín
- oliva olaj



Kétféleképpen lehet megtölteni a csirkét, attól függ ki hogyan szereti!
1: Késsel mélyedéseket vágunk bele, mintha táskát akarnánk belőle csinálni. Alakítsuk jó nagyra, hagy férjen bele sok töltelék. Tehát meg is töltjük a lyukakat gazdagon, majd egy fogvájóval biztosítjuk.
2: Kiklopfoljuk a csirkét, belerakjuk a tölteléket, és összehajtjuk. Utána a nyílásait összeklopfoljuk, és így nem esik szét. Ebben az esetben a fűszerezést a klopfolás után csináljuk!

Töltés módjától függően sózzuk, borsozzuk a csirkemelleket és félrerakjuk, míg a tölteléket kikeverjük.
Nagyon apróra vágva tálba kerül a gomba, a fokhagyma, a petrezselyem, majd rá a tojás, a mustár és némi só. Ezt összekeverjük, majd hozzáadjuká a reszelt sajtot és a zsemlemorzsát, majd beletömjük a csirkemellbe, és hagymakarikákat pakolunk rájuk. A tepsibe oliva olajat teszünk, amibe belepakoljuk a melleket, és ráöntjük a tejszínt, majd lefóliázzuk. Amikor majdnem átsült a hús, levesszük a főliát és sütjük még egy picit, hogy színt is kapjon az étel. Ínyencek(és nem diétázók) baconba is tekerhetik, ahogy a képen látni!

2010. Szeptember 02. - 13:38:40
Válasz #73
Nem elérhető

pmiller06


Tonhallal töltött cukkini



- 4 cukkini
- 30 dkg tonhalkonzerv
- 10 dkg főtt rizs
- 1 dl tejföl
- 5 dkg koktélparadicsom
- 2 szál újhagyma
- olívaolaj
- só
- citromlé (opcionálisan)
- sajt (opcionális)

Cukkinit félbevágod, és kikaparod a magokat. Kifőzöd a rizsd, és egy tálban a vízmentesített tonhallal, tejföllel, koktélparadicsommal és felkarikázott újhagymával, sóval összekevered(citromlé opcionálisan mehet bele). Utána a trutyit beletumkolod a cukkini közepébe, reszelsz rá 1,5-2dkg sajtot(csak az íze kedvéért :) ), és berakod sülni kb. 1 órára 220 °C-on amíg a cukkini megpuhul. Ha nincs rajta sajt, és a hal is vízben volt eredetileg, akkor zsiradékként rakjunk bele kis olivaolajat!

2010. Szeptember 02. - 13:43:06
Válasz #74
Nem elérhető

pmiller06


Illatos Csirkemell

- 2 db csirkemell
- 15 dkg juhtúró
- 1 hagyma
- 2 csokor kapor
- 2 ek olaj
- 1 tk pirospaprika
- 1 tk ételízesítő por
- só
- (2 szál reszelt sárgarépa.)

Akárhogy is kerestem, ehhez nem találtam képet, majd ha megcsinálom akkor lefényképezem.

A csirkemelleket akkora darabokra vágjuk, mintha pörköltet főznénk. A hagymát is felaprítjuk. A forró olajon üvegesre fonnyasztjuk a hagymát, majd a tűzről lehúzzuk, gyorsan belekeverjük a pirospaprikát és az ételízesítőt. Ráöntünk egy evőkanál vizet, majd beletesszük a csirkemellet. A serpenyőt a lángra visszahúzzuk, és a hús fehéredéséig kevergetve pirítjuk. Aláöntünk fél pohárka vizet, beleszórjuk a finomra aprított kapor felét, és fedő alatt 10 percig főzzük. Végül a fedőt levesszük, elpárologtatjuk a fölösleges levet, elosztjuk rajta a darabokra morzsolt juhtúrót és a megmaradt kaprot. Fedő alatt hagyjuk állni 10 percig, csak ezután tálaljuk. A reszelt sárgarépával és kevés friss kaporral meghintve rizzsel tálaljuk.