2024. Április 28. - 09:04:06
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Stack-ek. Úgy általában.  (Megtekintve 38867 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Június 26. - 19:59:50
Megtekintve 38867 alkalommal
Nem elérhető

parrre


Hi

Arra gondoltam, lehetne egy topic, melyben ki lehetne vesézni ki milyen stacket akar/fog használni, miért olyat, milyen célra, stb., illetve aki tud érdemben hozzászólni a dologhoz, segíteni, tanácsot adni az megteheti. Mivel úgy tűnik nagyon sokan (egyre többen) használnak valamilyen komplett stacket, szerintem jó ötlet ha minden info egy helyen megtalálható. ::)

Kezdeném is egy "csemegével"  ;)

Gaspari Maximus Stack (6 hetes kúra)

Hozzávalók :

1 doboz Halodrol Liquigels
1 doboz Orastan-A
1 doboz Novadex XT

Infok :

http://www.zupplements.com/store/product_info.php?cPath=52&products_id=239


Több külföldi oldalon azt írják hogy iszonyú durva, szteroid szerű eredményt produkál, nálunk viszont nem nagyon találtam infót róla.
Valaki esetleg próbálta már? Vagy mondjuk az alkatrészek közül valamelyiket ?


2007. Június 26. - 20:32:45
Válasz #1
Nem elérhető

fLeSs


A Halodrolról én is szépeket olvastam, de az még az eredeti Halodrolra, a prohormonra vonatkozott. A gélkapszulás hatása jóval gyengébb az eredetinél.

2007. Július 19. - 22:17:36
Válasz #2
Nem elérhető

parrre



Stack ügyileg lenne kérdésem.

Van a Bad Ass Mass Cutting stack. Ha értesüléseim helytállóak, (illetve angoltudásom) a cutting itt zsírégetést jelent.
Namost. Ha A B.A.M komponensei egyenként is általában száraz izomtömeget építenek, ez így rendbe is van.
A kérdésem , hogyha cutting stack-ként nyomom a cuccot, hogyan kell kajálni  /7% ??

Nyilván a 4-5 g ch /kg itt nem megy mert abból nem nagyon lesz "cutting" . A 2-3 g meg félő hogy nem elég az "izomépítő" szereknek.

Segicsetek má me ojjan depi vok hogy mingyá öngyi leszek . :-/- o:)

2007. Augusztus 11. - 21:17:19
Válasz #3
Nem elérhető

ViCtor


Sziasztok sztekkelők!  @:-)

Alri PRIMED & REG-X. Az egyik legjobb és legolcsóbb páros, amit be tudsz szerezni. Én többször tettem, nem bántam meg!
Akinek az a gondja, hogy nem tudja, mi a legjobb, milyen párost szerezzen be ebben a kategóriában, nem szeretne csalódni, annak bátran ajánlom ezt a kombót!
Hozzáteszem, h eddig azért voltak leárazva, mert nemzetközileg gondok voltak a doboz állagával. Levegővel érintkezve úgymond "megkövültek". A Cég hírdette,h a terméküknek semmi baja, hatásilag ua.
Nekem sem okozott csalódás. Háromszor egymás után is erre voksoltam. Sőt még élveztem is, h kicsit bajlódhatok a cuccal. Vízben pedig így is azonnal és kiválóan oldódik. Viszont extrém íze van mindkettőnek. Nekem bejött.
tapasztalat: támogatja az intenzív, megterhelő edzéseket, több pump, energia szint növekedés, erezettség nem volt számottevő, primed kis adagja annyit tudott, mint másik termék dupla adagja. kitartás a második órában is..ha van.
A többi kategóriával ellentétben a primednek korrekt profilja van. 22g-os adagja alá nem csak felsorolva vannak a cuccok(és te dönts el,miből ,mennyi van benne csökkenő sorrendben) ,mint az sp250-ben vagy a vapornál, hanem minden mátrixát számadatokkal látott el. Hatásos, tényleg! Vannak ennél zsírabb kombók is a kategóriában,de ár/érték arányban verhetetlen. De vannak ennél drágábbak is, amik fele ennyit sem tudnak.
Apropó, az már csak hab lehet a tortán,ha emellé még jungel meg venomot is nyomat valaki vagy restorét... uhhh
Most nem jut eszembe több. Csak az, h újra beszerezném:)
ui. Megjegyzem, h a boltban szóltak előre az állagáról, ami dícséretes. Thx!  ;D


Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. Augusztus 19. - 11:54:06
Válasz #4
Nem elérhető

ViCtor


Sztekkelők szevasztok!  ;D

Újabb bevált kombóról szeretnék egy rövidet írni nektek, csak úgy...  ;D Nem más, mint a Hydroxycut Hardcore és a Leukic párosról.
Másodjára van szerencsém a Muszklitek' H-H-hoz és harmadszor a Leu-hoz. De együtt még sosem volt dolgom velük, mindezidáig. Rájöttem, h e két cucc csak együtt a leghatásosabb, és sztem sehogy máshogy. Legalábbis, h érthető legyen, így a legszuperebb. Nem gondoltam volna, h később, ódákat fogok zengeni a H-H-ról, de így lett.

Ami jellemzi: Látványosabb alakváltozás úgy, hogy a súlyod stagnál. Ergo, az izom nem tűnik el.* Elég hamar látszik az eredmény, főleg alacsonyabb testzsírszázaléknál. Ezért jobban ajánlom a végfelhasználóknak ezt a sztekket, mint 10+ kiló felesleget cipelőknek. Okay! Nyílván ott is hasznára válhat az embernek, de oda több idő kell.

A dózis protokolt érdemes betartani, mert a kezdeti 1 szemek is rendesen hozzák az eredményt az elején! Ez komoly! Nem kell mindjárt ezer szemet bevenni, mert nagyfiúnak érzed magad.
H-H:
1: első 3 nap 2x1 kapszula /nap
2: köv. 3 nap 2x2
3: köv 14 nap 2x3
Első adag mindig reggel 30-60 percel reggeli előtt.
Második adag ugyan így edzés előtt ennyivel. Pihinapon koradélután vedd be. (Fontos, hogy a második adagot,f őleg edzésnapon, szobahőmérsékletű vízzel nyeld be)  8)

Leu:
Edzésnapon azonnal pont edzés előtt 1 adagot ,azaz 6 szem tablettát. Pihinapon meg az első dolgod legyen ez reggel. Akinek sok pénze van,az meg napi 2 adagot szedjen be.

Na, nekem tetszik e páros ereje. Eredményt evvel lehet elérni,tuti. Sokat próbáltam sokféleképpen, ez ütős! Nagyon ott van.
Egy kis anabolikusság fogyás alatt. Finoman fogalmazva. Ez a H-H & Leu páros! Nem kell bonyolítani, csak használni.  ;D

ui.: Természetesen, kaja, pihi, és more intensity edzés szükségeltetik. Legalább a fogyasztásodnak (étel) 70%át tegye ki értelmes kaja&pia, vagyis fehérhús és sima víz stb. (LEGALÁBB). A többi lehet cukros eredetű vagy egyéb, de ha felborúl az arány, akkor ne szerezd be ezt a kombót, mert szart sem ér majd. Ez a minimum.

ciao, shock sikert! /:-)
Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. Augusztus 24. - 11:37:49
Válasz #5
Nem elérhető

ViCtor


Hey Stack-arcok!

Nem azért írok ide állandóan, hogy a sorokat töltsek ki unalmamban, hanem azért, mert vannak olyan kombók, amikről érdemes írni.
Méghozzá a kihagyhatatlan Axis-HT és Nitrix páros.

-határozottan állítom, h az egyik legjobb erőnövelő stack
-tömegelésnél és pucolásnál is hihetetlen energiát és erőt "okoz"
-hozza az eredményeket
-iszonyú kemény edzéseket lehet vele csinálni, és ez nem csak duma.
-Steve-Milos -féle brutál edzésnél is végig megmarad az erő, ---> mi az hogy' (rövis pihenőkkel,sok ismétlés, akár nagyobb súlyokkal) Bőven az ilyen edzések támogatására is alkalmas.

És mégvalami. Itt nem csak a Nitrix erejéről van szó, mint sokan hiszik. Hogy az Axis csak pár százalékban egészíti ki. Ezt meg kell cáfolnom. Az Axis igen is nagyon erős és,ha nem a legjobb  teszto a piacon. Úgyhogy, én a mutatót az Axis felé húznám, bőven.

Természetesen az alapdolgoknak meg kell lenni, ezek nem fő táplálékok. A napi protein bevitelnek meg kell lenni, a ch-nak is, de pucolásnál nem számottevő. Ha értitek,mit mondok.

Egyenlőre ez a páros rajta van az én álom-stack listámon. Tudom,miről beszélek,hisz sokakat probáltam már. Higgyétek el,ez egy brutál választás. Többre leszel képes vele. Ha majd akárjátok, lekarcolhatom valahová majd az én stackem, ami persze nem arról szólna,h mindenféle szar dolgok összevisszasága lenne,hanem olyan cuccok együttese,ami tényleg kombóba téve brutalizál. (..létezik ilyen szó?  ;) hm) Szóval, minden szart össze lehet önteni-keverni a hatás érdekében, de felesleges, ha létezik racionálisabb választás. Ebben tudok segíteni.

csocsi All!






Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. Augusztus 24. - 13:00:19
Válasz #6
Nem elérhető

zen


Victor:
Ha mar ennyi stacket letoltal, akkor igazan mutathatnal magadrol egy kepet, hogy milyen izmos vagy : @:-)

2007. Augusztus 24. - 15:14:17
Válasz #7
Nem elérhető

ViCtor


Heh,  ;D egy-egy stacket letoltam, folymatosan kipróbálva, nem vagyok én olyan izmos,h mutogassam magam.  ;D ;D
majd ,ha kötelező lesz, és vagyha sokan akarják,akkor mutathatok.
Ha annyi nem elég, hogy leírom, mi, mit tud,akkor nagyon sajnálom.  ;)
Hosszabb kúrákat még nem csináltam végig.. Írtam,h ha kialakúl nálam egy racionális stck csomag, akkor azt fogom használni legalább egy fél évig. Nálam az lesz mérvadó. Anno még azt is leírtam, h 2 évig ~kb, ki fogok próbálni hónapról-hónapra dolgokat. Lassan,mindenbe már belenyúltam, természetesen, nem össze vissza. Ha tudni akarod, áltlában tudom ,miért megyek be az extremefitbe,de mégis szinte egy órát eltöltök ott, és mégtöbbett,ha szóbaállok az eladókkal.
Gondolhatod. Szerintem ez nem hülyeség. Akárki-akármit mond. Mai napig nem bánom ezt az egészet.
Ha vki azt kérdi, "nekem ,mit ajánlasz"... azt mondom, nem tudom. Próbálgasd ki a dolgokat és meglátod, neked ,mi jön be. Itt mindengyik termék jó és használ, de én azt tapasztalom,h mi tartósabb, mi gyorsabb és mi éri meg az árát. Erre vok kíváncsi, h mit mivel lehet a legeslegjobban összetenni, h a lehető legjobban működjön szinergiában. És a lehető legszuperebb eredményeket hozza.
Sajnos, stck-et össze lehet tenni nagyon szarúl is. Nem is mindengy,h fázisokban mit használsz, pl tömegelésnél, pucolásnál, stb, kinek milyen alakja van stb. Itt egy példa erre: BSN-MHP-MT híres top-end-es tömegnövelői. Mindhárom rohadt jó, de nem mindegy, melyik kúrádban, melyiket teszed bele. Vagyis, sokat nem rontasz, csak...van különbség...  a végén.

-provokációra meg csak annyit mondhatok ,hogy, ha nem elég ,h írok, akkor mutatom magam ezerrel  :D, ha az sem elég, akkor sok-sok ingyen cuccot kapsz, hogy hátha.... és ,ha kielégűltél, akkor boldogak leszünk.

Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. Augusztus 24. - 15:53:06
Válasz #8
Nem elérhető

zen


Egyaltalan nem provokacionak szantam :)
Csak szerettem volna latni egy kepet olyan fickorol aki foleg ilyen extremfittes stackekkel epit izmokat, mindossze ennyi : )
egyebkent meg majd hozzad fordulok akkor privibe a majd hamarosan (1.5honap mulva) indulo tomeglesemmel kapcsolatosan..
egyebkent meg mikor lesz m-drol ,p-lex a shopba? vagy nem is lesz soha?:(

2007. Augusztus 24. - 15:57:53
Válasz #9
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
zen,

Victor csak egy az extremefit-es vásárlók közül. Rajta kívül több ezren vannak mára csak Magyarországon.(törzsvásárlók!!!). Nagyon sok versenyző is, sőt van véletlenül egy IFBB pro fogyasztónk is.(és nem kamu, mint sok helyen máshol, mivel ő tényleg csak extremefit-es cuccokat szed+pár más apróságot @:-) már 2 éve) O0 itt csekkold le a kisgyereket, ha kép kell ;D.

A világon pedig TÉNYLEG több százezren fogyasztják az extremefit-ben is kapható termékeket.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. Augusztus 24. - 16:08:35
Válasz #10
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Victornak pedig köszönöm, hogy folyamatosan és részletesen megosztja tapasztalatait a termékekről, amiket kipróbált, olyan módon, ahogy ő akarja. Senki nem kérte rá, mégis megteszi, csak azért, hogy másoknak segítsen választani...

...A véleményeiből pedig mindenki levonja a saját következtetéseit, ami egy jó dolog.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. Augusztus 24. - 16:19:03
Válasz #11
Nem elérhető

tomi


Szerintem Viktornál nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem, hogy rengeteg tapasztalata van a termékkel kapcsolatban, mert nagyon sokat kipróbált. Máskor is voltak már kétségek a személyiségére vonatkozó szimpátiát illetően, de én kitartok amellett, hogy egy rendes srác, akinek lehet adni a véleményére. Aki ennyi terméket kipróbált, az csak jó referencia lehet a tápkieg. kérdések kapcsán, teljesen függetlenül attól, hogy hogy néz ki.  /:-)
Up the dose, lift the most!

2007. Augusztus 24. - 17:53:13
Válasz #12
Nem elérhető

zen


Efitmaster :)
ertem en.. mar reggel fele elolvastam a cikket.. minden reggel ugy kezdodiK: zabpelyhes turmix eves kozbe , Steve Namat  irasait olvasom..(verseny felkeszules)  :D ez gondolom sokat elarul mennyire faszas elmenybeszamolot ir..

Mas: szoval akkor Efitmaster te mond meg, hogy varhato e m-drol es p-plex a kozeljovobe?: )


2007. Augusztus 24. - 19:03:50
Válasz #13
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Efitmaster :)
ertem en.. mar reggel fele elolvastam a cikket.. minden reggel ugy kezdodiK: zabpelyhes turmix eves kozbe , Steve Namat  irasait olvasom..(verseny felkeszules)  :D ez gondolom sokat elarul mennyire faszas elmenybeszamolot ir..

Mas: szoval akkor Efitmaster te mond meg, hogy varhato e m-drol es p-plex a kozeljovobe?: )



zen,

a competitive edge labs m-drol-jára és p-plex-ére gondolsz? abszolut nem ismerem ezt a két gyártót és nem is hiszem el, hogy az eredeti superdrol és pheraplex hatóanyag van a dobozukban. Ha valóban az lenne, akkor az FDA már kinn lenne náluk és bezárná a bazárt. És ha továbbra is szabadna ezt a két hatóanyagot forgalmazni amerikában, akkor pedig szerinted az AnabolicXtreme(aki bemutatta először ezt a két terméket a piacon) miért nem forgalmazza tovább? Majdnem napi kapcsolatban vagyok az Anabolic Xtreme 2 tulajával és a legutolsó info az eredeti Superdrol-ról és a PheraPlex-ről annyi, hogy csak FDA engedéllyel lehet gyártani és csakis amerikán kívülre, és csak olyan országba, ahol bizonyítottan legális a két termék.(az EU nem az a hely).

Szóval, nem lesz az extremefit-nél se m-drol, se p-plex, mert valószinüleg két kamuról van szó.

Lesz viszont SUPERDROL NG(Next Generation), ami új és ütős termék lesz az Anabolic Xtremetől. Pár napja jött ki amerikában és csak most kerül az üzletekbe. Na, az egy jó cucc lesz!!!

Egyébként, ha nagyon sietsz, talán van még egy doboz a híres ALRI-ErgoMax LMG-ből az üzletben.(ezen a héten mind elfogyott, ami jött) és ez a termék szinte egy az egyben PheraPlex.(legalábbis a bátyja a PheraPlex-nek) ;)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. Augusztus 24. - 19:07:49
Válasz #14
Nem elérhető

Bubee


Hmm... Jól néz ki a doboza  ;D Reméljük tud is valamit  ;D
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index