2024. Április 27. - 23:05:28
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Kúra után  (Megtekintve 30478 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Október 17. - 22:39:29
Válasz #15
Nem elérhető

tomi


folyt.
Úgy határoztam, hogy folyamatosan kokszolni fogok és évi 2-3 hónap pihenőt tartok. A folyamatosság, azonban mérsékelt adakolal jár. Ez azt jelenti, hogy heti 250mg test enantáto, ill. 200mg decát nyomok, "strandszezonban"  ::) pedig heti 300mg propionate-ot és 2naponta 1amp winit/primobolant. Nekem nem jött be a hormonszintem stimulálása természetes szerekkel, ezért maradtam a kemikáliáknál. A táplálékkiegészítőket arra használom, amire a nevük utal: kiegészítem a táplálkozásom. Ezalatt azt értem hogy táplálékkal nem akarok stimulációt elérni, hanem csak a tápanyagok leghatékonyabb hasznosulását: Erre a célra pedig Xpandot és edzés után egy szép adag nitro-tech-et/isopure-t alkalmazok.  :-oD

nem tudom érthető-e?!
Up the dose, lift the most!

2007. Október 17. - 22:59:45
Válasz #16
Nem elérhető

God Vazzeg


Tomi!

Proviron levezetésnek szerintem nem jó, mert aromatizálást gátol, és nem aromatizál semmi.. Inkább nolva, mert az simán megköti a receptorokat, és az ösztro nem tud hasznosulni.. Lehet ezért szakadtál össze nem? Depi meg nem az androgén cucc szedésekor van, hanem annak elhagyásakor, tehát valamivel az androgén cuccot kellene "utánozni", de ezt nemtom mivel lehetne..  8-)

2007. Október 18. - 08:31:57
Válasz #17
Nem elérhető

tomi


A proviron, csak a hcg és a clomid mellett játszott anti-ösztrogén szerepet, a depi meg inkább csak lelki ingadozás, mint a terhes nőknél.
Up the dose, lift the most!

2007. Október 18. - 10:31:27
Válasz #18
Nem elérhető

Skorpió


Jó kis topik!
Végre valaki fel merte hozni ezt a kényes témát.  ;)

Februárban tervezek egy Danabol kúrát majd Provironnal vezetném le. Utána szednék egy Jungle-Restore stacket.
Szerintetek?

2007. Október 18. - 12:34:47
Válasz #19
Nem elérhető

God Vazzeg


A proviron, csak a hcg és a clomid mellett játszott anti-ösztrogén szerepet, a depi meg inkább csak lelki ingadozás, mint a terhes nőknél.

Biztos hülye vagyok, de úgy tudom, hogy a provi nem antiösztro, hanem csak az aromatizálás ellen dzsal.. Rosszul tudom?  !+"%

2007. Október 18. - 12:52:20
Válasz #20
Nem elérhető

tomi


ööö, faszomtudja, az nem ugyanaz?  ?:-/
Up the dose, lift the most!

2007. Október 18. - 14:11:01
Válasz #21
Nem elérhető

God Vazzeg


Aromatizálódás: tesztoból ösztro képződik. Tehát ha egy "szer" aromatizálódást gátol, akkor az átalakulást gátolja meg, nem a már ott levő ösztrogén hasznosulását. A nolva viszont öszrogén receptor blokkoló, tehát az ösztrogén hasznosulását gátolja meg. Logikusan a nagyon aromatizáló cuccokhoz kell proviron, hogy ne legyen belőle ösztrogén, illetve a qra végén (is) kell nolva, ami leköti a receptorokat, és a relatíve magas ösztrogén nem bontja le a szervezeted, amíg a tesztotermelés be nem indul.

Én így tudom, aztán vannak itt nálam okosabbak is, majd javítanak  /:-)  :-)->

2007. Október 18. - 14:17:18
Válasz #22
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Alapvetően így van, ahogy God Vazzeg leírta.

A proviron célja más, mint a Nolvadex-é, de ezt már százezer helyen leírták...

A Proviron a tesztoszteron ösztrogénné alakulását gátolja meg, a Nolvadex pedig megóv attól, hogy a már keringő túl sok ösztrogén kifejtse "káros" hatását. falusiasan leírva. :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. Október 18. - 14:19:01
Válasz #23
Nem elérhető

tomi


ferstét. kösz a válaszokat. :-){
Up the dose, lift the most!

2007. Október 18. - 14:41:27
Válasz #24
Nem elérhető

God Vazzeg


Örülök neki, hogy az évek nem múltak a fejem felett nyomtalanul  :-/--  Łł=  ))=/ Öregségemre profi leszek (elméletben)  8-}

2007. November 28. - 01:27:48
Válasz #25
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
OK, akkor elárulom a titkot!!!


Íme az én aktuális receptem:


-T-Bomb II (MHP)

-Advanced PCT (Anabolic Xtreme)

-11OXO (Ergopharm)


Ezt a stacket ösztönös adagolással kiegészítem általában nitrogén-oxiddal (Nitrix, naNOx9), Endorush-al (edzés előtt), pár szem Axis-HT-vel és koreai ginseng-gel...

Hülyeségnek tünik vagy nem...nem különösebben érdekel...mert az eredmények magukért beszélnek.  8-)


Gyógyszerek szempontjából 2 hónapja ÜRES vagyok. Ilyenkor az anyagcserémet is pihentetem...max. 200 g lehet a napi proteinbevitelem.


DE...mióta elkezdtem ezt a stack-et (kb. 4 héttel a gyógyszerek elhagyása után) az izmaim újra teltek lettek és sokkal keményebbek, az erőm hihetetlen módon jön vissza (ma kézi súlyzókkal nyomtam ferdepadon...rudas fekvenyomás után...és a 4. szériában 12-t nyomtam a 60 kilós súlyzokkal...életemben a legtöbb eddig 15 volt...de akkor azért szedtem ezt-azt  ;D), szuper bedurranás, újra érzem edzés alatt azt a "tesztoszteronos" agressziót-idegességet, a libidómról meg nyugodtan megkérdezhetitek a Lindát...készséggel fog válaszolni!  ;)


Röviden ennyi.


 @:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. November 28. - 06:28:10
Válasz #26
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A PCT ugye kb ugyanaz mint a Novedex. Szerintem Steve a tökéletes kúra utáni rehabilitációs stacket állítottad össze. A T-Bomb az edzőtársam szerint is isten,és az eredményei is igazolják. A PCT (nálam ez most jelen esetben Novedex) szerintem nagyon tökéletes cumó. A ginseng egy olyan cumó (én teaként szoktam használni) amiben hinni kell.Nekem az egy olyan misztikus termék.De működik. Amikor iszom lemegyek alfába és érzem ahogy a csí szétárad a testemben.  ;D

A T-Bomb nálam is valahol még be fog jönni a képbe.

Ennél többet szerintem semmivel nem fogtok kihozni a kúra után!!! Úgyhogy ezt a stacket mindenki jól jegyezze meg! 
:-)!
Én az oxos termékek közül a stallone félét használtam asszem t forza...vagy ilyesmi. Nekem nem jött be. De tuti biztos vagyok hogy a steve stackben a PCT viszi a primet.

2007. November 28. - 12:42:41
Válasz #27
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Az tény, hogy a PCT megdobott mikor elkezdtem! De a többi is fontos...sok kicsi sokra megy... 8-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. November 30. - 11:50:40
Válasz #28
Nem elérhető

ViCtor


hali Szteri!
Valóban, a Gingseng csodálatos természeti adomány, gondolom, evvel nem írok újat. Azt viszont megjegyezném, h milyen szuper kieg kúra után, mikor majdnem ,h padlón van az immunrendszered.
A gingseng egy immun system support, a T-sejteket nőveli ezerrel (aki valamit is konyít az immunrendszerhez és a fogalom alatti dolgokhoz, az tudja, milyen fontos ennek megléte: jelen esetben a T-sejteknek (is)) Ugyanis 'drogokkal' eléggé kiiktatjuk ezeket a védelmi rendszereket. Aztán szabad az út a vírusok és baceszok számára.
Tehát ezerrel regenerál, erősít. És ez nem mindegy! Amúgy meg enyhíti a streszt, baktériumoknak semmi esélye, megfázás-influenza tüneteit enyhíti, illettve megelőzi.
CSak ennyit akartam :P
Ajánlhatok vki-nek Gingsenges csodaszert? Az írjon privit, egészséges emberkék is írhatnak. Bocsánat a promóért 8)
 :D
Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. November 30. - 15:39:55
Válasz #29
Nem elérhető

tomi


Király hsz! Tanultam belőle.
Up the dose, lift the most!