2024. Április 29. - 09:09:45
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Fotósok egyesűljetek!  (Megtekintve 5579 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Április 06. - 14:30:01
Megtekintve 5579 alkalommal
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Ezt a kis topicot azért hoztam létre, hogy meg tudjuk egymás közt vitatni, illetve osztani a tapasztalatokat. Igaz, ez inkább a versenyzők és a profi fotósok blogja lesz inkább, de egy közelgő versenyszezon alatt (előtt), nem árt ha tudunk ajánlani olyant aki tényleg jó.

Iszonyatosan sok profi fotós van ma már, azonban a testépítő fotósának nagy kihívásokkal kell küzdenie. Mivel speciális beállítások és fényviszonyokat kell alkalmazni, a versenyző szárazságától és a háttértől függően. Nem lehet csak úgy odaállni, s lőni pár képet, mert annak nincs értelme, ha mindegyiket utána kidobod. Illetve ami még nem elfelejthető, hogy van azért határidő is. Sajnos nekem az volt inkább a tapasztalatom, hogy sokan csak fotózni szeretnek, de a feldolgozást vagy leXarják, vagy nem érdeklik. S akkor kire marad ez? A versenyzőre, avagy a közeli hozzátartozóra. Ezt pedig pár héttel a verseny előtt nem éppen egy élmény csinálni.

Kezdem akkor a sort:

Gabe David:

Ő iszonytaosan jó fotós szerintem, mindig nagyon jó szögből és nagyon jókor fényképezett. Volt olyan, hogy természetes fényben szerettünk volna fényképezni, de nem jött össze, mert felhős volt az idő. De lőtünk párat s tényleg máskor fényévekkel jobb képek készűltek. Nincs már Magyarországon, de azt hiszem, hogy az egyik legjobb tetsépítő fotós volt. Neki köszönhetem a honlapomat s azt hiszem még sokan mások is. Ő csinálta a legtöbb fotót eddig rólam s egy árva garast sem fogadott el. Felesége Kriszta is sokat fényképezett engem, de az igazi tudás Dávidnál volt. Millió köszönettel tartozom nekik! (Természetesen azt sem lehetett elhanyagolni, hogy majdnem minden pornós csaj nála készítette a portfolióját s ha felmentem hozzájuk beszélgetni, lehetett nézegetni a lányokat)

Prod:

Saját véleményemet tudom csak elmondani, s az sajnos csak egyszeri alkalom volt. Amikor is a Gyurmának a részét forgattuk Prod csinált pár képet, amit úgy hittem, hogy csak lövöldöz, s magának csinálja, mivel a forgatás volt a fő dolog ez idő alatt. A formám az én bevallásom szerint elég tré volt, mivel pont tömeg és diéta átmenet volt éppen, s így arra számítottam, hogy nem lesz ebből egy értékelhető kép sem. Ennek ellenére iszonytaosan jó fényviszonyokat hozott ki a lámpák elhelyezéséből, s jó szögekben fényképezett. Az anyagot úgy 1,5 héttel később kaptam mag, ami szerintem nagyon korrekt idő. Szóval  ****:))))))

Csák István:

Szintén a jó fotosók közűl való. Már kb 2 éve dolgozunk együtt, de sajna az időpontokat nehéz egyeztetni, a távolság a a munkái különbözősége miatt. Azt hiszem a tavaly áprilisi képek, amiket csinált az egyik legjobbak az összes rólam készűlt fotói közűl. A beállításokat neki is gyakorolni kell, mert egy edzésközbeni fotózás sajnos tényleg csak a kőprofik hivatása. Olyan szűrőkkel amiket az újságban látunk , sajna elég kevesen tudnak dolgozni az áruk miatt. Azonban Isti kihozza a legtöbbet amit tud. Időben kicsit ős is el van csúszva a rengeteg munkája miatt, de azt hiszem ez teljesen elnézhető, hisz' csak fotózásból megélni jól nem lehet itthon. ****:))))))

Képeket majd otthon teszek fel, mert itt a melóban nincsenek a munkáikból.

Szóval írjanak a hobbyfotózás szerelmeseitől kezdve a versenyzőkön át mindenki, mert véleménye az elkészűlt fotókról mindenkinek van, s ez nem csak a modell eredménye hanem a fotósé is.

2009. Április 06. - 14:42:35
Válasz #1
Nem elérhető

God Vazzeg


"Egyesüljetek"  ;) Bocsánat  8-) Valaki modi javítsa már, és ezt a hsz-t lehet törölni is  :-){

2009. Április 06. - 20:51:22
Válasz #2
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Bocs de gyorsan kellett írni, a főnököm bármikor bejöhetett volna!