Bodybuilding.hu Fórumok

Fórum => Termék Tesztek => A NAGY 'AX-MAP' TESZT => A témát indította: endre66 - 2008. Április 27. - 16:37:21

Cím: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 27. - 16:37:21
Nos, bele is fognék!  :-!!!

Remek lehetőséget kaptam, nagy-nagy köszönettel tartozom az Extremefit családnak, és azon leszek, hogy az általam tapasztaltakat minél pontosabban le tudjam írni, és át tudjam adni az arra kíváncsiaknak!

Néhány embernek ismerős lehetek, néhánynak nem, ez utóbbiak kedvéért (és mert anyukám is ezt mondta) bemutatkozok pár sorban.

’99-ben fogtam először súlyzót a kezembe, miután leraktam a pecabotot (nem röhög). Valamilyen elfoglaltságot kerestem magamnak, amitől nem lesz lemoshatatlanul büdös a kezem és nem kell olyan tüdőkapacitás, mivel elég komoly kis fulladásaim voltak gyerekkoromban az asztmám miatt, és gyakorlatilag minden sportszerű mozgásban 5 perc alatt elfáradtam és levegőért kapkodtam. Június volt, egy forró nyári nap, amikor bátyám után lementem a terembe, hátha nem fulladok bele, ekkor 13.5 éves voltam…. Akkor szoktam meg a melegben való edzést, és a jól olajozott izületek kattogásmentes mozgását…és a levegővétellel sem volt semmi bajom szerencsére.
2005-ben kerültem Szegedre, ekkor ismertem meg Zsolti a békabácsit, akit addig csak képekről és videókról ismertem, jó volt vele egy teremben izzadni. Az ő unszolására 2006-ban kihasználva junior koromat elindultam az Osztrák Nagydíjon (ez még hozzátartozik az igazsághoz: http://www.youtube.com/watch?v=y-JJfBumNKY), ekkortájt is egyedül nyomtam az ipart, ő inkább ilyen szellemi segítő volt, és jótanácsos, na nem mintha ez levonna bármit is az érdemeiből. Aztán ilyen-olyan dolgok miatt letértem a pályáról, és nem folytattam a kemény edzést a kemény kajával…Jött pár vizsgaidőszak, és azok bizony megrendezték a fizikumom. De ez már a múlt, itten vagyok, és nőni akarok!

Kaja
Igazából sosem voltam nagyevő, pedig ide az kell. Viszont mindig agresszív voltam…és ide az is kell, úgyhogy ezt próbálom kombinálni a kajával, az agresszivitást. „Akkor is megeszem ha nem akarom”-típusú gondolatokat igyekszem dédelgetni minél inkább…
Semmi különöset nem eszek, a szokásos források mennek (a teljesség igénye nélkül- de biztos lesz, amit kihagyok): kicsken (megfejtéseket várom, hopika nem játsz6), tonhal (fagyasztott és konzerv), tojcsi, túró, rizsa, zab, gyümölcsök…

Adatok
Méreteket nem nagyon tudok mondani, kicsi vagyok. Sosem mértem magam, a dikket se.  ˝=/ A nyakméretemet tudom csak az ingek miatt, az 42. Ha kapok 200 plusszt a teszt ideje alatt, fontolóra veszem a méretkezést…mondjuk ahhoz meg kéne keresni az elgurult centimet, ha egyáltalán itt van a lakásban.  !+"% Viszont teszek fel képeket, talán ez így korrekt és lesz teljes a történet.
Versenyen voltam 70.2 kg, azóta ritkán állok mérlegre, pszichológiailag undorodom a tőle. Most viszont 80 vagyok, de 60-nak nézek ki.  o--O

Gyurma
Heti 4 edzést tartok. Egyedül edzek, ez lehet kicsit hátrány, mert imádom az erőltetett ismétléseket, viszont a bizalommal is csínján bánok…Amit a legnagyobb haszonnak vélek felfedezni ebből a pár év testépítősdiből (mostmár 8-9?), a mentális nevelésen túl, az az izomérzet. Üres állapotban is elég erős fájdalmat tudok okozni adott izomcsoportban nagyon hamar az edzés elejétől fogva.
Kb ez a beosztás megy:   
Mell, has
Hát, váll
Láb
Felkar

Kieg
Mivel (mint a legtöbbünknek szerintem) nekem is gomba nő a lábujjaim közt, nem pedig Benjamin Franklin bankó, így roppant mód örülök a plusz segítségnek!
Szedtem már sok kieget, de ilyen szisztematikusan és hasonló kombinációt nem. Kicsit konzervatív voltam, pontosabban sosem akartam tápkieg-guru lenni (ahogy kémia-szakértő sem), de szeretem őket nagyon, csak úgy voltam vele, hogy legyen 1-2 doboz fehérjém, némi tömegnövelő, kis glutamin, azt’ jóccakát…ezekben bíztam, meg magamban(egyet kivéve: vitamin rajongó vagyok, főleg a C-t imádom, köszönet érte Szent-Györgyi Albertnek).
Hétvégén feltörtem az összes malacpersejemet, összeszámolgattam a 2 forintosokat, elloptam a Hotelből és a Gazdálkodj Okosanból a pénzeket és beballagtam a Lurdy-ba némi üzemanyagért.  @-o
Szóval a harcostársak, a rend kedvéért (majd valamikor nyomok be saját képeket a cuccokról, mert a tesztelő fórumozók olyan szuper kis képeket csináltak eddig pl parre, hopika, Cressler…, és nekem is vannak ötleteim) és egyben a célok, küldetés:

Anabolic Xtreme- Hyperdrol X2: száraz tömegnövelő, saját tesztó fokozó
Anabolic Xtreme- Mass FX: pro-anabolikum
Muscle Asylum Project- Plasmacore: Nitrogén-oxidos bedurrantó
Muscle Asylum Project- Freak Fix: fehérje keverék

Mivel még semmilyen bedurrantót nem próbáltam, erre a Plasmára tényleg kíváncsi leszek, ennek a hatásának kell először és egyértelműen megmutatkoznia…
A fehérjét nem kisebb versenyzővel fogom összemérni  (főként) ízben, mint a MuscleMilk, bár ezt hosszú távon nem tudtam használni, de a Freak Fixből most vettem pár dobozzal. Na meg a lényeghez hozzátartozik az is, hogy a MM egy dessert jellegű, prémium fehérje, hosszú távra érdemesebb valamilyen vödrös/zsákos verzióra költeni.
Az AX termékeket pedig ha jól tévedek Varga Dani és apukája Berkes „tömegoszlató” László, Victor, Bubee és parre is próbálgatta már, és jókat írtak róluk, úgyhogy nincs mitől féljek.
 
Amik még részt vesznek az ütközetben:
Nature’s Best- 2000mg-os C-vitamin, multivitamin
Maximum Human Performance- Glutamin SR: az abszolút glutamin


Tömeg fél rám bőven, várom az edzéseket…


A tesztem nevét megihlető motívum pedig a MAP videói (ha még nem látta valaki):
http://www.youtube.com/watch?v=1qfvwOw4vGY
http://www.youtube.com/watch?v=JZwhU0eo93s&feature=related


És bár mindenkinek megvan a saját életútja, remélem segítségül szolgálhatok azoknak, akik hasonló csónakban eveznek mint én, tanulnak valahol, de azért megpróbáljuk odatenni magunkat, és nem lazulunk el, hanem kiélvezzük ennek a remek sportnak az előnyeit, figyelünk a kajára, és ha kiegészítőt veszünk, akkor minőségit keresünk, nem pedig tablettás bort.

Végül pedig

A kisdobosok tesztelők 6 pontja  /:-)

1. A tesztelő hűséges gyermeke az Extremefitnek.
2. A tesztelő szereti és tiszteli edzőpajtásait.
3. A tesztelő szorgalmasan edz, segíti társait.
4. A tesztelő igazat mond és igazságosan cselekszik.
5. A tesztelő edzi testét és óvja egészségét.
6. A tesztelő úgy él, hogy méltó legyen a piranjás pólóra.

MERT A PIRANJA KIZÁRÓLAG FRISS HÚST ESZIK.
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 27. - 16:47:22
Jah, ha valakinek nem esik le... ::)  ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Cressler - 2008. Április 27. - 16:56:41
Mindent bele Endre, sok sikert  =/+'
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Jordan - 2008. Április 27. - 17:02:01
A kicsken, az csirke???
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: bandus - 2008. Április 27. - 17:02:17
Hajrá, legalább egy ötöst pakolj fel 8-) A kezdő hozzászólásmeg nagyon színvonalas lett :-){(+)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 27. - 17:03:46
Jordan: bingo
Cressler, Bandus: kösz, rajta leszek a dolgon!
A többi hsz-om nem lesz ilyen hosszú, csak gondoltam írok valami kerek bemutatkozót... 8-}
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Nutzilla - 2008. Április 27. - 17:05:10
Na ebben a topicban azért majd mesélek Endru felkészülési titkairól.  >:D ;D

Azért az osztrák versenyben nagy meló volt. Meg kellett csinálni az imidzset! ...és ebben (is) sztár vagyok.  ::) :P ;D
No meg össze kellett rakni a stacket  >:D akkor is. Fehérje,bcaa...stb.

Tedd oda Endru magad. Őszre megmutatjuk!  :-)!
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: L - 2008. Április 27. - 17:09:39
Üdv Endrú!

Eddig ezt nem említettem de tavaly nyár elején amikor a diétámat terveztem és próbáltam meghatározni a pontos célokat, találtam egy képet Sztereó akkori írásai között, amit utána ki is tettem a lakásban és egy olyan fazon elérését határoztam meg célként. Úgy csináld a dolgaidat, hogy idén ismét diétázok előre láthatólag június közepétől...! ;-oo-;
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 27. - 17:53:14
Minden motiváció jól jön, kiváltképp most! 
(azért érzitek a kép komolyságát: óra, rövidgatyó, cipő  !+"% )

Na, szóval ma megtettem a magam 380km-ét Bp-re meg vissza. Kihasználtam az üzlet nyújtotta motivációs légkört...megsimogattam minden állvány minden polcán minden dobozt, olyan színesek, olyan formásak, olyan illatosak voltak!!! Még az is motivált, hogy az eladó sráccal beszéltem.

Hazaérve alig vártam, hogy kinyitogathassak mindent...a szemle pedig:
Plasmacore- illat remek, gyümis puncs
Hyperdrol- kicsi piros, erős szagú (remélem nem chilikapszula  :-Đ)
Mass Fx- kicsi kék, ennek a dobozát szagolgathatom ammónia helyett...
Freak Fix- ezt már meg is kóstoltam, két félét hoztam, vaníliát és csokit is, ez utóbbit turmixoltam...hát mit mondjak...nyomdász családból származok, elég sok színt láttam már, de ilyet még nem  8-) a barnának adtak egy lila beütést, de meghatározhatatlan színű...iszapos egy kissé, és csomós is lett, bár utólag elolvastam, hogy egy adag az egy kanál, viszont rutinból mindenből 2 kanállal szoktam meríteni  <:-) úgyhogy lehet, hogy duplát ittam elsőre...kicsit hagyni kell felrázás után pihenni, újra rázni, és kész is, a legfontosabb, az íz: jó! Majd ahogy többet ittam belőle, elválik mennyire tetszik...

Aminek büdösnek kell lennie az büdös, aminek finomnak, az finom. Eddig  O0

Reggel edzés, 6-kor a teremben vagyok!
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Kola - 2008. Április 27. - 18:07:12
mindent bele endre várjuk a fejleményeket
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Nutzilla - 2008. Április 27. - 18:18:46
Minden motiváció jól jön, kiváltképp most! 
(azért érzitek a kép komolyságát: óra, rövidgatyó, cipő  !+"% )

Na, szóval ma megtettem a magam 380km-ét Bp-re meg vissza. Kihasználtam az üzlet nyújtotta motivációs légkört...megsimogattam minden állvány minden polcán minden dobozt, olyan színesek, olyan formásak, olyan illatosak voltak!!! Még az is motivált, hogy az eladó sráccal beszéltem.

Hazaérve alig vártam, hogy kinyitogathassak mindent...a szemle pedig:
Plasmacore- illat remek, gyümis puncs
Hyperdrol- kicsi piros, erős szagú (remélem nem chilikapszula  :-Đ)
Mass Fx- kicsi kék, ennek a dobozát szagolgathatom ammónia helyett...
Freak Fix- ezt már meg is kóstoltam, két félét hoztam, vaníliát és csokit is, ez utóbbit turmixoltam...hát mit mondjak...nyomdász családból származok, elég sok színt láttam már, de ilyet még nem  8-) a barnának adtak egy lila beütést, de meghatározhatatlan színű...iszapos egy kissé, és csomós is lett, bár utólag elolvastam, hogy egy adag az egy kanál, viszont rutinból mindenből 2 kanállal szoktam meríteni  <:-) úgyhogy lehet, hogy duplát ittam elsőre...kicsit hagyni kell felrázás után pihenni, újra rázni, és kész is, a legfontosabb, az íz: jó! Majd ahogy többet ittam belőle, elválik mennyire tetszik...

Aminek büdösnek kell lennie az büdös, aminek finomnak, az finom. Eddig  O0

Reggel edzés, 6-kor a teremben vagyok!

Hasonló vagy mint én. Engem is lehet befolyásolni a dobozzal,a színekkel a dizájnnal. De ez így jó. Az első lökést már vizuálisan megkaptad. Szerintem az iszapkinézetű Freak finom. Nagyon csúnya de finom. Úgy néz ki mint egy elfuserált tintapaca.

Nagyon bízok benned Endru!!!! Azt szeretném hogy legyél ismét  (:-) !
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: fastor - 2008. Április 27. - 18:36:22
Sok sikert Endrúúúúú @-o ;-oo-;
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Rob - 2008. Április 27. - 19:04:44
Toljad keményen  =/+' /7% =/+', várjuk a fejleményeket! 8-) ;)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Johnnyx - 2008. Április 27. - 20:02:27
Hajrá Endre, csak keményen.  @:-)
Már hatkor a teremben vagy. Az igen. Hogy tudsz felkelni ilyen korán? Vagy korán is fekszel?
Mindenesetre elszánt lehetsz, ezért jár a +
Hogy ON is legyek: a Plasmacore nagyon érdekel, feltétlen számolj be, hogy milyen vele edzeni.
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 27. - 20:20:47
Korán is fekszek, tudod, Barátok Közt, aztán csicsika... !+"%

Lehet, hogy személyesen is beszámolok majd, de a fórumon mindenképp!  :-oD
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 27. - 20:28:44
Most olvastam vissza, hogy Steve Namat turmixgéppel nyomatta a Freak Fix-et, és hideg vízzel... 8-}
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: NaturalBoy - 2008. Április 27. - 20:29:39
Korán is fekszek, tudod, Barátok Közt, aztán csicsika... !+"%

Lehet, hogy személyesen is beszámolok majd, de a fórumon mindenképp!  :-oD

Mármint miről a barátok köztről????????????? :o   ;D  ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 27. - 20:31:34
Én bírom az offot, de fogadnom kellett volna valakivel, hogy max 2 oldalt megyünk off nélkül   @-o
Ez "+"-os vót... :-}
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: NaturalBoy - 2008. Április 27. - 20:35:40
Bocsi az offért  :-!!!
A +-t meg köszönöm  :-){
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: moszad - 2008. Április 27. - 22:18:00
Jah, ha valakinek nem esik le... ::)  ;D

Jó a dzsekid!
-remélem a teszt végére kinövöd...
 ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: ViCtor - 2008. Április 27. - 22:53:43
endre66! Hajrá!
...és nemsokára élvezheted a Dessert adta örömöket is. (Milyen ízben vittétek volna?) Mind1.
és nyilván evvel is majd kiegészítheted az étrendedet.
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 28. - 10:04:15
Megvolt a reggeli ezdés, bár kicsit "késtem", mert lassabban gurult a Plasma, mint gondoltam...amúgy sem a kedvencem ez a vörös szín, de nem számítana, ha nem lenne ilyen fos meginni...nagyon nehezen kortyolgattam, pedig csak egy kanállal merítettem...volt egy olvasztott műanyag utóíze is, amit 3 öklendezéssel toleráltam...mindegy, benyeltem...beértem a terembe, melleztem. Kicsit agybavert a cucc, és eléggé hányingerem is volt, emiatt nem tudtam olyan intenzíven nyomni. Viszont bepumpálódtam rendesen...és kivert a víz, amúgy is izzadékony vagyok, de nem győztem magnéziázni a kezem, mert olyan volt a tenyerem, mint egy slag, szinte spriccelt belőle a víz...Zuhanyzáskor csípőből remegett a lábam, hozzátartozik, hogy lenyomtam pár sorozat vádlit is, de ennyire nem szokott remegni. Biztos van benne hatóanyag, csak az a hányinger, mint valami terhes nő...volt már jobb edzésem is, de majd megszokom...

Mindez még csak az első adag tapasztalata...ne felejtsük...
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Április 28. - 10:36:48
Megvolt a reggeli ezdés, bár kicsit "késtem", mert lassabban gurult a Plasma, mint gondoltam...amúgy sem a kedvencem ez a vörös szín, de nem számítana, ha nem lenne ilyen fos meginni...nagyon nehezen kortyolgattam, pedig csak egy kanállal merítettem...volt egy olvasztott műanyag utóíze is, amit 3 öklendezéssel toleráltam...mindegy, benyeltem...beértem a terembe, melleztem. Kicsit agybavert a cucc, és eléggé hányingerem is volt, emiatt nem tudtam olyan intenzíven nyomni. Viszont bepumpálódtam rendesen...és kivert a víz, amúgy is izzadékony vagyok, de nem győztem magnéziázni a kezem, mert olyan volt a tenyerem, mint egy slag, szinte spriccelt belőle a víz...Zuhanyzáskor csípőből remegett a lábam, hozzátartozik, hogy lenyomtam pár sorozat vádlit is, de ennyire nem szokott remegni. Biztos van benne hatóanyag, csak az a hányinger, mint valami terhes nő...volt már jobb edzésem is, de majd megszokom...

Mindez még csak az első adag tapasztalata...ne felejtsük...
Kész vagy Babám? ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 28. - 10:43:46
 @-o
Ezt meg kellene magyarázni, mert nem fogják érteni...de reggel tényleg kész voltam, most jön egy kis  {-), majd tanulás, közben  /7% és  :-oD

Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Április 28. - 16:30:12
Endrú most olvaslak, a Freak Fixből egy adag az kettő(2) kanál! Nehogy fele akkora legyél csak, mint amekkora tényleg lehetnél ;)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 28. - 16:34:58
Fú, igazad van, a magyar címke vezetett félre, az azt írja, hogy "Ajánlott adagolás: 1 merőkanál ~64g" , az eredeti angol szöveg lesz akkor a jó: 2 scoops.
De mint mondtam, minden fehérjéből duplázok, szóval nincs deficit  /:-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 28. - 20:04:03
Kis pontosítás: reggel 78-79 kg voltam...

Holnap lábnap...

Eléggé félek, de a reggeli kávét kihagyom, és kevesebbet kajálok, hátha így meglesz az edzés öröme, és elkerülhető egy esetleges  :----
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 29. - 12:39:03
Most nem ittam reggel kávét, csak egy adag Plasmát, de így sem volt jobb a közérzetem az edzés alatt, nem nagyon tudtam hol vagyok...engem ez ennyire megkólintana? Még nem használtam semmilyen bedurrantót korábban. Vagy valami nem működik jól a szervezetemben...Holnap fél adaggal próbálkozok, ha így sem jó, nem tudom mi legyen tovább. Wie sollen weiter gehen (nemtoknémetül...)  ????...   Pont a legkedvesebb szórakozás része romlik el...hmmm... :-)->
Az edzésem nagyon zavart volt, nem jó úgy lábazni, hogy az elejétől forog a gyomrod...és közel sem lehet olyan intenzíven nyomni, ahogy tervezted...Zuhanyzás utn megnyugszom, de a közérzetemet elcseszte, és másfél órán át edzés után nem tudtam egy banánon és glutaminos teán kívül enni-inni semmit, mivel úgy éreztem, hogy undorodom mindentől...Nem jó ez így...  :'(
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Bandi - 2008. Április 29. - 14:14:11
Engem is nagyon hazavágnak az elején az n.o fokozók,de azt tapasztaltam hogy egy hét után minden renben lesz,és fogsz tudni rendesen edzeni és enni is. =/+' :-oD
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 29. - 14:46:56
Ok, köszi, majd meglátom miként alakul.
Csak próbálom erőltetni a kaját, már az elejétől fogva. De nem csak próbálgatni akarom  ;)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Johnnyx - 2008. Április 29. - 14:52:32
Érdekes, hogy így hatott rád a plasmacore. Én eddig csak két féle hatást éreztem NO fokozótól: vagy felpörgetett szolidan (1 adagnál) vagy abszolút semmit. Bár én kávéból meg energiaitalból is mindig sokat ittam, úgyhogy megszoktam a stimulánsokat.
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: fastor - 2008. Április 29. - 15:00:50
ha rossz aközérzeted edzés közben akkor menj féladagra!
a hideg nem ráz?
nálam vapornál volt ez mikor véletlenül 3 adagot ittam egyszerre ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 29. - 15:05:35
A víz kivert megint (van ilyen kifejezés?), ez nem zavart...Edzés után rázott ki a hideg kb 3x...de az nem gáz.
A kellemetlen, hogy edzésen féltem a róka komától. Ami lábnapon még okés, de az is másféle  hányinger...
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Pain - 2008. Április 29. - 15:17:08

És mikor kellsz hogy kajálj előtte?
Mert előtte ugye gondolom kajálsz? Nekem akkor van ez ha edzés előtt túl hamar kajázom, főleg a láb, meg a há edzés előtt max 2 órával előbb merek enni, nehogy viszonttlássam.  :----
Edzés felkelés uán, kaja nélkül meg egyenesen butaság lenne, most nagyot csalódnék ha azt mondanád hogy éhgyomorra nyomatod.
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 29. - 15:20:08
Öt előtt kelek 10 perccel, egyből kaja, aztán pakolászás, mosakodás,  :-/], és irány a terem. Eltelik 1 óra...de ezzel nem lehet baj, mivel évek óta ez a gyakorlat megy.  /:-) Nem mindig vagyok ott 6-ra a terembe, kb 6:20-ra érek oda, és kb 30-kor kezdek edzeni.
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 29. - 19:57:41
Szegedi híreink  @-o
dél felől erős szelek fújnak, aminek több következménye is volt:
1) hazafele nem féltem attól, hogy áramszünet esetén ne tudjam meghajtani újratermelődő zöld energiával a vilit...  ::)
2) biztos voltam benne, hogy nem követ senki  :-p

Amúgy fincsi a csokis Freak fix túróval elkeverve, zabbal.

Holnap hát, váll...
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Cressler - 2008. Április 29. - 20:24:35
 nagy nehezen kiválasztom az új doboz fehérjémet, erre megkívántatjátok velem a freakfixt  :D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Április 30. - 08:48:38
Lement a hát, és a váll. Jó kis edzés volt. Fél adag Plasmával nyomtam, lehet, hogy kezdi megszokni a szervezetem, mert annyira nem voltam rosszul, és jobban tudtam koncentrálni a pumpáltságérzésre, ami egyébként már az első adagnál is érzékelhető volt, csak akkor erősebb volt a hányinger, mint bármilyen más érzés...Hm...
Vannak hangulatváltozásaim, ami így alanature kicsit fura...de többnyire jó a kedvem, és kezd egyre jobban tetszeni a barátnőm, pedig eddig is imádtam  @-o  Ez lehet, már az AX bogyóktól van?
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: madinorbi - 2008. Április 30. - 11:38:45
Lement a hát, és a váll. Jó kis edzés volt. Fél adag Plasmával nyomtam, lehet, hogy kezdi megszokni a szervezetem, mert annyira nem voltam rosszul, és jobban tudtam koncentrálni a pumpáltságérzésre, ami egyébként már az első adagnál is érzékelhető volt, csak akkor erősebb volt a hányinger, mint bármilyen más érzés...Hm...
Vannak hangulatváltozásaim, ami így alanature kicsit fura...de többnyire jó a kedvem, és kezd egyre jobban tetszeni a barátnőm, pedig eddig is imádtam  @-o  Ez lehet, már az AX bogyóktól van?
Attól !!! Évszázados rekordokat döntöttem az a.x. stackemnek köszönhetően  ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 04. - 20:51:49
Buon giorno amici!
A 7végén leugrottam Erdélybe a családdal, beletettem az autóba 1100km-t, csak a sóbnyában fordultunk pár kört Parajdon  @:-)  Kaja nem olyan volt, ahogy illett volna, de már töltöm vissza a ch-t. Alig várom, hogy reggel nyisson a terem, és rúgom fel a súlyokat, akarom mondani, pakolom fel a súlyokat...3 napot ne hagyjatok ki edzés nélkül, mert ezek az AX cuccok túlságosan pörgetnek ahhoz, hogy nyugiban kibírja az ember...így is pár Dacia-s megjárta odakint, ha előzni próbált... :-/--

Pár kieges kép:  ::)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Május 04. - 21:00:40
Azt a baloldali shakert talán vizelettel töltötted fel.....? ::) Hogy mindig legyen nálad negatív minta >:D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 04. - 21:05:18
Nah, látod-látod, ez a kép nem hiteles  o--O, mert hiányzik belőle a szívószál...itthon ebből iszogatom a glutaminos vizeletemet teámat  ;-oo-;
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: ViCtor - 2008. Május 04. - 23:49:21
Ajjjjj endre66! Köszi a CSajokat, meg a sasmadarat.  ;D
Piros izét kitetted volna a többi közé?:)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 05. - 11:02:17
Gondoltam, hogy bírod a  madarakat...  !+"%  Forgasd őket örömmel! Gondoltam nem hagyom viszonzás nélkül a dolgot  /:-) (mégha nem is kaptam meg aznap ;) )

Odaraktam volna a Dessertet a többi közé, de 1-2 nap, és meg is kapom/iszom majd...



On:
Ettől a Freak Fixtől elég fura színű és állagú a toji-toji terméke... ::)
Ma nem ittam Plasmát, de így is átlagon felüli bedurranást és teltségérzetet értem el a mell edzésekor  :-)! AX!
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: B1ll4 - 2008. Május 05. - 22:56:18

( Ettől a Freak Fixtől elég fura színű és állagú a toji-toji terméke... ::) )

Noh akkor megnyugodtam , hogy nem csak én tapasztaltam ilyen végkifejletet :)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 06. - 15:30:14
Ma elkerültem a termet, de a tegnapi mell jól sikerült. Töltögetem a rizst magamba, husikát, és becsúszott egy kis szemét kaja is, kolbis szendó  O0 

Csengetnek, kimászok az ágyból, felveszek egy gatyát, gls, üdv, átvétel, aláír, szevasz... (:-)   VICtor, kösz mégegyszer! Bár a Help Desken a játék moderálva lett, így nem mindenkinek tiszta, de érdemes volt játszani! Nyertem egy BSN Dessert Proteint!

Megsimogattam, beszéltem hozzá, megszorongttam, megnyugtattam, mondtam neki, hogy ne ijedjen meg, sokat utazott, épségben megérkezett Szegedre, és hamarosan el is fogom fogyasztani.

A BSN Dessertről (fresh cinnamon roll-fahéjas) pedig csak annyit, hogy: gut, good, bine, bouno, jó!!!   Well done BSN!

Jah, le is fényképeztem ;)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 06. - 15:53:55
Hmmm....olyan Muscle Milk hegy van építve a boltba, hogy oda****ztem a gatyámba, amikor körbesétáltam...egyszerű vidéki embör vagyok, én minden apróságnak tudok örülni.  @-o  Azt azért nem olyan könnyű elvinni onnan  ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 06. - 15:55:12
Amúgy van 2 fehér (beteg)bölény before kép, de majd a teszt végén teszem be az aftörösökkel együtt... 8)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: fastor - 2008. Május 06. - 17:25:39
Amúgy van 2 fehér (beteg)bölény before kép, de majd a teszt végén teszem be az aftörösökkel együtt... 8)

MOST KÉRJÜK >:D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 06. - 17:42:07
Nesze egy before, csak fastornak  ))=/
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: fastor - 2008. Május 06. - 17:45:09
Nesze egy before, csak fastornak  ))=/
#:-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 07. - 12:24:13
Megvolt a láb, nem pöcsöltem, 3 gyakorlatot csináltam, feszítőt, lábtolót és hajlítót. Nagyon éreztem, klassz volt. Hányás közeli érzést extra sokáig sikerült fenntartanom, szédelegtem rendesen. Olyan mérges voltam, hogy majdnem elkezdtem dobálni a falakat a teremben súlyzóval, hátha ütök egy ablakot rajta  :-/-...légkondi ide vagy oda, olyan undorító levegő van abban a ****** teremben, mint egy oduban, pedig a belmagasság frankó. Már alig tudok sétálni, holnapra rendelek Extremefites tólószéket... ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 07. - 15:05:20
Lényegretörő leszek, és visszafogott...

Libidó:   :-O :-O :-O     :o   :o   :o       @-o      @-o    @-o
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Steve Namat - 2008. Május 07. - 15:12:49
Lényegretörő leszek, és visszafogott...

Libidó:   :-O :-O :-O     :o   :o   :o       @-o      @-o    @-o
Na végre!
 ;D ;D ;D

 Łł= ;-oo-;


Aztán tessék ügyesen beosztani a napot!


 :-} =/+' :-oD /7% <3! :-)o-: :-OO --) :-O <3! :-p :-)o-: <:-) /7% 8-) :-/- o:) :-)(-: :-)- :-){ :-! :-* {-)



 @:-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 07. - 15:24:22
Meglesz főnök, meglesz!   /:-)

Ezt kihagytad....
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Pain - 2008. Május 07. - 16:18:59
Lényegretörő leszek, és visszafogott...

Libidó:   :-O :-O :-O     :o   :o   :o       @-o      @-o    @-o

Ami nem is baj!!!  @:-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 07. - 17:28:49
Kicsit off:  BSN Dessert Proteint csak tejjel igyuk, ég és föld a vizes és a tejes verzió. Én vizes vagyok, de nem zárkózom el a tej ellen, mert ez aztán kimagaslóan fincsa! Vetekszik a Muscle Milkkel. 
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: ViCtor - 2008. Május 07. - 18:00:42
Csak csajjal igyuk  :o ;D jjjaaaaa, csak tejjel:) Tök mindegy. Én anno hidegvíz, jég, és bsn dessert fahéjasat dobtam össze a tekergőbe(turmixer). És úgy is fincsy!!!

De mostanság már se víz, se tej, csak... leterítem az üveglapra, plasztik karival egyenesbe húzom, és szívóval felhörpintem a nózimba!
 ::)

A Desszert protkódra pedig visszatérve annyit, h én is köszönöm Efitéknek,h a kiszállítást és a cucc felét ők állták! Imádom őket, minden lehetőségben benne vannak. Ez is csak példázza! ...Te meg csak élvezzed a fájnőlt' Endrew-kám!

Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 07. - 18:12:49
Csak csajjal igyuk 

Ne is mondd! Nem győzöm dugogatni.  O0 Mármint előle. Még jó, hogy csak másfél méter magas az aranybogaram, így bármelyik polc teteje megteszi biztonságos helynek... :-OO  Gonosz vagyok, önző állat  >:D
Amúgy az ilyen cuccokat (fehérjéket) mindig letesztelem rajta is (csak egy-két korttyal), ha neki ízlik, mindenki kajolni fogja...márpedig ez neki (is) bejött. 8-)
A reklámszöveg gyakran bebolondítja az embert, de ő ezeket nem olvassa, így kiszűröm a placebó hatást, ízre legalábbis...
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: fastor - 2008. Május 07. - 18:50:50
Lényegretörő leszek, és visszafogott...

Libidó:   :-O :-O :-O     :o   :o   :o       @-o      @-o    @-o

hétvégén bnömnél is ez votl a reakció :-O
aztán ennyit a 8 óra alvásról ;D  <3! :-)- :-)(-: :-)o-: :-)(-: :-)o-: {-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 08. - 14:02:25
A tegnapi lábedzést egy pihenőnap követte ma. Egész nap elnyomottnak érzem magam, ráadásul fölöslegesen mentem be reggel 8-ra előadásra, mert elmaradt, hát ezért vettem fel a szépen vasalt ingemet, más pedig a fizetését?  :-Đ Most jóljött volna reggel 2 extra óra az ágyban nyújtózkodás...

Kicsit agresszív vagyok, hamar pattan a fejemben valami, erre vigyázni kell. És ha ehhez hozzáveszem a libidó témát, akkor gyanakszom, hogy bő egy hét után elkezdett valami működni, netán termelődni bennem... ::)

Nem mellesleg én is már szinte az elejétől fogva beszámolhatok arról, hogy az izomérzetem a nap folyamán eltér a szokásostól, gyakrabban van kedvem feszítgetni, és teltebbnek érzem az izmaimat.

Holnap hát, váll, jó lesz...

Most megyek, főzőcskézek kicsit, később nem lesz időm, mert este lesz vmi a tévében... 0o0o0
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: B1ll4 - 2008. Május 08. - 14:23:17
Grat endre , valahogy egy húron pendülünk :D . Ugyanezek a reakciók léteznek nálam is :) . Zsolti bácsit megsasoljuk este ! :-!
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 08. - 17:53:28
Zsolti a béka,
Lába nem épp répa,
Guggolni nem szeret,
Alig ihat vizet. 
                                                          :-OO                                           

Zsolti a béka,
Borotválkozz néha,
Bár a hajad béna,
Bajnok leszel még ma! 
                                                           :-OO
                               
Zsolti a béka,
Szemüveged hol van?
Fél fordulat jobbra,
Alattad a színpad!
Zsolti a békaaa!!!                                       
                                        :-OO
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Nutzilla - 2008. Május 08. - 18:06:37
Yo!  @:-) ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 08. - 20:02:44
Kevertem most egy kevés kukoricát a rizsembe...bár nem vagyok egy nagy corn-fan.  :-/-(-: Az "i"-re az a jelenet tette fel a pontot az Austin Powersből, amikor Dagi Dög feláll a wc-ről, belenéz milyen csomagot küldött, és azt mondja: anyád, nem is ettem kukoricát!!!  @-o
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 09. - 14:42:30
Üdvhadsereg!

Ma hát és váll volt, eképp nézett ki:

-húzódzkodás
-felhúzás
-fűrészelés
-evezés váltott karral gépen

-vállból nyomás
-oldalemelés
-vállvonogatás rúddal

Eléggé kikészítettem magam, nemrég keltem fel, aludtam most egy órát, és elkerülöm az esti adózás előadást, most nincs kedvem az apehhal tökölni  @-o 
Idegesített, hogy fütyürésztek mellettem az emberek...nagyon lazák voltak. :-OO
Viszont becsúszott egy fánk és egy kis csoki is...szigorúan a rizses csirke főétel után, nem helyette ;D
De ez a póló segített, és én keményen adtam az ingert az izmoknak! :-/-
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 09. - 19:23:36
Ízlelgetem a Freak Fixet...
Kezd tetszeni...de lehet, hogy elő kellene kotornom a turmixgépet, mert csomós  :-\
Barátnőm azt mondja, jobb, mint a Dessert BSN...Ebben azért nem vagyok biztos. Persze most az ízekről filozofálok csak.

Holnap felkar, és vádli. És a változatosság kedvéért triccel kezdem, hallottam, hogy úgy jobb  :-OO Szerintem tricre 3, bicre 2 gyakot választok, főleg hogy ma hátaztam, és valószínű, hogy holnap már érezni fogom a bickót.

Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Május 09. - 19:25:39
Ízlelgetem a Freak Fixet...
Kezd tetszeni...de lehet, hogy elő kellene kotornom a turmixgépet, mert csomós  :-\

Train hard, shake hard! 8-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 09. - 19:27:05
Nem tudok shake hard, mert fogmosásnál is fáj a karhajlatom  ˝=/  (ezért adom oda barátnőmnek, hogy: "Rázd már fel, adok belőle egy kortyot...")  !+"%
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Cressler - 2008. Május 09. - 22:15:16
Üdvhadsereg!

Ma hát és váll volt, eképp nézett ki:

-húzódzkodás
-felhúzás
-fűrészelés
-evezés váltott karral gépen

-vállból nyomás
-oldalemelés
-vállvonogatás rúddal

Eléggé kikészítettem magam, nemrég keltem fel, aludtam most egy órát, és elkerülöm az esti adózás előadást, most nincs kedvem az apehhal tökölni  @-o 
Idegesített, hogy fütyürésztek mellettem az emberek...nagyon lazák voltak. :-OO
Viszont becsúszott egy fánk és egy kis csoki is...szigorúan a rizses csirke főétel után, nem helyette ;D
De ez a póló segített, és én keményen adtam az ingert az izmoknak! :-/-
kis halacskában nagy erő  :) 
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 10. - 09:12:51
Szervusztok!

Túl vagyok a tric-bic-vádli edzésen. Nagyon fainul sikeredett. A gyakorlatok:

-tolódzkodás
-tric nyújtás kötéllel fej felett
-lórugás kézi súlyzóval

-francia rudas bic hajlítás széles fogással
-kalapács bic

-álló vádli gépen
-ülő vádli

A tegnapi hát után eléggé elgémberedett a hátam, ezért alaposan bemelegítettem, főleg, hogy elfogyott az ezt segítő krémem is...Ütős izomlázam van a derekamban, és a hátam minden részén, csuklyától a lapockák környékéig, mindenhol, pompás...Igyekszem megteremteni a növekedéshez szükséges regenerálódási környezetet, amennyire csak lehetséges. Bár a közeledő vizsgaidőszak, ill. előrehozott vizsgák ezt lelkileg kicsit megnehezítik, de próbálok minél kevesebbet stresszelni.

Annyit hangsúlyoznék én is, hogy aki elkezdi az AX kombinációt, mindenképp étkezés után vegye be a kapszulákat, ne közbe, ne előtte, csakis utána. Nekem is gyomorbántalmakat okozott a minap, amikor annyira akartam növekedni, hogy a kajázásom közben gurítottm be őket...hát nem szabad. Úgymond éh gyomorra pedig végképp tilos.

Jó 7végét mindenkinek!
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 10. - 14:37:16
Hamár a regenerálódásnál tartottam ugye...

Levetkőztem lustaságom, és elővettem a turmixgépem...tejet,banánt , és tejcsokoládés Freak Fix-et!!!
Ez komoly, isteni finom! Nem csomós, sűrű, és selymes! Eddig de hülye voltam, hogy a sékeléssel erősködtem... ˝=/

ui.: évek óta nem ittam pohárból turmixot, de ez megérdemli  /:-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Steve Namat - 2008. Május 10. - 14:47:31
Nem rossz ez a fotó!

 :-)!



Ma csak ilyen rövid versre futotta... ::) ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: B1ll4 - 2008. Május 10. - 15:04:10
Hm , lehet edzés előtt előre leturmixolom a kicsikét , akkor hátha edzés után bent marad :) . A kép magáért beszél :D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: swarci - 2008. Május 10. - 18:32:17
hmm... maltert még nem ittam, itt a ideje hogy kipróbáljam :D :-oD
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 11. - 13:46:56
Kis motivációszerzés estére: EuroSport-19:45 szertorna eb =/+'
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 11. - 20:37:44
Berki Krisztián begyűjtötte 3. eb címét...hehe, európában nem sokan lovaznak úgy, mint ő  :-){  (:-)

Ebből kiindulva nekem is össze kell hoznom egy jó hangulatú kis edzést holnap. Még nem döntöttem el, hogy lábazzak-e vagy mellezzek  :-}   Alszom rá egyet, és holnap elmondom mi volt.  {-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 12. - 11:06:12
Nah! Jól felk****k az agyam, egy 200 kilós óráisbébi, akiről nem lehet eldönteni hogy 16 vagy 36 éves, folyton meg akart környékezni  ˝=/ Többet sétálgatott a teremben, mint súlyt emelt volna...idióta!  Elszabadult belőlem az alfa hím!  :-/-

Összefutottam Hajdú Gabival, aki elég meggyőzően nyomkodott ferde padon 100 kilóba, irigylésre méltó izmokat cipel magán és barátságosan köszöntött, ami további lendületet adott a mai lábnaphoz, ami így épült fel:
-combfeszítő
-guggolás
-lábtoló szűken
-combhajlító

Remek edzés volt, a dilettáns bunkókat leszámítva...ezért nem szeretek ünnepnapon edzeni, túl sok a terembejáró és kevés a badis...de nem bántok senkit, biztos vannak értékes emberi tulajdonságai, amik ezen a ragyogó napfényes délelőttön nem mutatoztak meg.  >:D

Azért nem melleztem, mert a tricepszem még nem áll készen semmilyen munkára, de amúgy ez jött volna...

Most bontottam ki a vaníliás Freak Fixet, amit tejjel turmixoltam gépben (!), engem a vaníliás Magnumra emlékeztet...Ízlik nagyon, pedig én csokis vagyok alapvetően...

Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Május 12. - 11:29:49
Pedig Endrú ebből a családból a vaníliás a legfinomabb ::)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 12. - 11:33:01
Tényleg jó. Most belejöttünk a mixelésbe, és barátnőm automata üzemmódba kapcsolt, és már keveri a kettőt, vaníliást  csokival...ez se rossz, most betettem a hűtőbe, ha beüt a hőség (de ha nem, akkor is) jól fog esni!  :-oD
Szerintem így érdemes venni, egy ilyet, egy olyat, és lehetőségek tömkelege nyílik meg előttünk a kavarásban  ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 13. - 19:15:19
Egy gyorsjelentés kedves olvasók!

Tegnap mértem a súlyom, hibahatáron belül van, de 1-2 kilót mozdult felfele, most 80-82 lehetek. De ami fontosabb, hogy keményebbnek érzem az izmaimat.
Anyagcsere felgyorsult (a libidó mellett), ami azt jelenti, hogy mindent kétszer annyiszor csinálok, mint korábban (igaz ez a libidóra is  @-o).
Viszont beköszönt a k***a vizsgaidőszak, és már holnap húzos dolgok fognak történni, össze kell szednem magam, és komoly energiát fektetni a tanulmányaimba. A héten csak 3 edzés lesz, ugye hétfőn lábaztam, valószínű csütörtökön mell lesz vállal, és pénteken hát vádlival, így a kar marad ki, ami azért kap terhelést amúgy is.

Hmm...ez az utolsó hete a tesztnek? Nekem még van egy csomó bogyóm  ;D Az AX termékeket biztos szedem tovább, kb 6 hétig összesen, csak fehérjét váltok majd...

Bizonytalan vagyok, hogy összegzést mikor írjak, hiszen véletlenül a Hyperdrolból és Mass FX-ből is 2-2 dobozzal hoztam haza... @-o Illetve tudom, hogy tartozok egy vagon képpel, majd csinálok köv. hét elején after képeket (a before már megvan ;D)...csak ugye hosszabbra tervezem a tesztet...ha lesz rá igény és nem utáltok meg :-)(-:, megosztom tapasztalataimat, és kalandjaimat, esetleg képeket is, ha mindenki megígéri, hogy nem kap röhögőgörcsöt/ szívinfarktust  #:-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Május 13. - 19:16:57
@-o @-o @-o KÉPET!!!!!!! @-o @-o @-o
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: hopika - 2008. Május 13. - 19:17:39
Jaja.Egyet értek George írásával:képet akarunk! @:-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Május 13. - 19:19:49
Jaja.Egyet értek George írásával:képet akarunk! @:-)
>:D >:D >:D Tőled is!!!  >:D >:D >:D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 13. - 19:20:25
Uh...lincseléses a hangulat, jól érzem?  8-)

Pedig nagyon elterveztem, hogy a teszt 3. hetén nyomom a before képeket...mi legyen?  ?:-/   Így nektek lesz rosszabb visszakeresni  ))=/
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: hopika - 2008. Május 13. - 19:20:44
Az enyémek holnap délelőtt érkeznek.Most írtam be a topikomba... 8-}
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Május 13. - 19:23:02
Az enyémek holnap délelőtt érkeznek.Most írtam be a topikomba... 8-}
Olvastam....attól még KÉÉÉÉPPPPEEEEEETTT @-o (asszem elmentek otthonról ?:-/)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 13. - 19:37:45
A képek minőségéért a felelősség George nevű júzert terheli  :-<
Tehát BEFORE:
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Május 13. - 19:42:21
Endre, én most is csak annyit mondok, hogy ezek a tökéletes before képek! Látszik, hogy van alapod, ne parázz! Különben is, én tanúsíthatom, hogy Endre egy igazi Transformer @-o
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: madinorbi - 2008. Május 13. - 19:48:15
Milyen magas vagy Endre ?
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Prod - 2008. Május 13. - 19:49:51
A szentföldön mindenki ilyen vadállat :-)!
Helyszín nagyon ismerős ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Steve Namat - 2008. Május 13. - 19:50:18
A képek minőségéért a felelősség George nevű júzert terheli  :-<
Tehát BEFORE:
Jééé, ugyanabban a "műteremben" fotóztak minket!?  :o ;D

Nyomjad tovább Endre!!!!

 :-/--
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 13. - 19:52:42
Bizony...miután elhagytátok a tett helyszínét, én mentem, és mindent megszagoltam, lefényképeztem, a súlyzókat, amiket megfogtatok, én is megfogdostam, ilyesmi...itt Szegeden elég komolyan veszik a vallást  0o0o0

 !+"%
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 13. - 19:57:20
Milyen magas vagy Endre ?
173cm
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Május 13. - 20:09:57
A szentföldön mindenki ilyen vadállat :-)!
Helyszín nagyon ismerős ;D

Ahogy az aláírásomban is olvasható, itt kemény az élet :-/-- Aki nem a harcosok közé tartozik, azt vagy az orkok, vagy este a medvék meg a farkasok tépik szét >:D Persze vannak olyanok, akiket direkt dobunk oda prédául a vadaknak >:D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: hopika - 2008. Május 14. - 08:11:33
Milyen magas vagy Endre ?
173cm

Jé vannak még rajtam kívül is 173 cm magas emberek???Azt hittem ez kuriózum! @-o @-o @-o
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: God Vazzeg - 2008. Május 14. - 09:18:54
Milyen magas vagy Endre ?
173cm

Jé vannak még rajtam kívül is 173 cm magas emberek???Azt hittem ez kuriózum! @-o @-o @-o

Én is annyi vagyok, de ezt már tisztáztuk  8-}
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: hopika - 2008. Május 14. - 09:20:49
Vazze'-csak nem érti a pojjént... :-/-(-:
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: God Vazzeg - 2008. Május 14. - 09:22:24
Vazze'-csak nem érti a pojjént... :-/-(-:

Ja, ez poén volt?  ;D Erre még gyúrnod kell kicsit  :D  :D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 15. - 08:23:57
Hjó reggelt kivánók!
Tegyeteeek a kezedet  kepernyókre...   !+"%

Csodálatos napra virradtam fél hatkor, hétkor már markoltam a vasat egy mell-vádli erejéig:

-ferde pados nyomás rúddal (itt majdnem becsokiztam ::))
-ferde pados nyomás kézi súlyzóval
-tolódzkodás
-kereszthúzás csigával

-lábtoló
-ülő vádli

Felírom a naplómba (nincs is naplóm...nah, majd lesz mostmár  !+"%), hogy ez egy pompás kis edzés volt. Kerítettem embört az első nyomáshoz, hogy csináljak pár erőltetett ismétlést...direkt őt hívtam, 1-2 éve is segített egyszer (jó memória ;D), és tudtam, hogy úgy segít mindig, hogy mindegy mennyire nem megy már, akkor is csak mutatóujjal húz bele, és jobban erőlködik, mint én, legalábbis hangilag :-)(-:  De jó vót!
Úgy bedurrant a mellem, hogy igazi férfias mellkasom volt végre (legalábbis a tükör szerint), szuper pumpáltságot tudtam elérni! Bicajjal jöttem haza, alig tudtam tartani magam, bele is mentem egy hepe-hupába, mondom, ha itt kiugrik a kormányrúd a kezeim gyenge szorítása közül és burkolok egyet fejjel az aszfaltnak, akkor elintéztem volna, hogy 1 hónapig szívószállal egyek minden kaját, és nem lett volna ilyen a mosolyom egy darabig:  ;D

Sikerült a vádliba is elég vért nyomni, szóval kerek, intenzív edzés volt.
Jó hír (legalábbis számomra), hogy mégis meg lesz a 4 edzés a héten, nem kell tömöríteni/elhagyni semmit sem!
Hétvégén fotózkodás a 3. hét végével? Össze kell kapnom magam... :-/--
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Cressler - 2008. Május 15. - 09:05:11
de hiperaktív vagy így kora reggel  ;D nemtán szedsz valamit?  @-o
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 15. - 10:15:05
A bbtv-s fiatalok után szabadon: igen, virágot szoktam szedni... #:-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 15. - 10:20:21
Szóbajött a lidül...hát ma felvettem az inget, nyakkendőt, öltönyt, ahogy kell, és elindultam bevásárolni...
De 50m-rel előtte megálltam, mondom mi van itt, éhséglázadás? Annyian voltak...Nah, mondom bemegyek, körülnézek...Zsolti, nem is mondtad, hogy már a pufirizst is ti csináljátok, mármint kínaiak Łł=
Az első ártábla, ami szemet szúrt, az a 39 forintos 2 literes narancslé...az igen! Szerintem narancsallergiások is ihatják...láttam is egy fószert, aki 2 szekeret tolt kifele, teli ilyen narancslével... :-)!

De hogy legyen on is, recept következik (ígérem nem veszem el Rencsi és FirstLady munkáját):

-0.5l tej
-2 kanál fahéjas BSN Dessert Protein
-1 kanál vaníliás MAP Freak Fix
-fél banán

Hm.... :-oD  @:-)

Jah, mindezt turmixgépbA!
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Cressler - 2008. Május 15. - 11:44:18
A bbtv-s fiatalok után szabadon: igen, virágot szoktam szedni... #:-)
;D hmmm elég ütősnek tűnik a magyar cifra kankalin, tátogó kökörcsin, széleslevelű harangvirág kombó  8-)  :-}
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: madinorbi - 2008. Május 15. - 11:53:09
A bbtv-s fiatalok után szabadon: igen, virágot szoktam szedni... #:-)
;D hmmm elég ütősnek tűnik a magyar cifra kankalin, tátogó kökörcsin, széleslevelű harangvirág kombó  8-)  :-}
Na meg a frissen facsart nádiposzáta freak fixxel  @-o @-o @-o
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 17. - 09:43:26
Pálinkás jó reggelt!

Ha a mai edzés-versenyt izzadásban mérték volna a teremben, biztosan nyerek. Ha szabájos végrehajtásban, akkor is jó lettem volna, és ha a súlyok nagysága számított volna, ott sem lettem volna rossz...bedurranást is tuti megnyertem volna  @-o hát és váll edzés volt:

-húzódzkodás
-vállvonogatás kézi súlyzóval
-fűrészelés
-T-rudas evezés

-ferde padon hátsó vállra oldalemelés
-oldalemelés csigán

A múltkori mell után elég szép, de nem kínzó izomláz mardt a hátamban is, így extra koncentrációt tudtam elérni. Húzódzkodásban (vissza)erősödtem a múlt hetihez képest, most így nézett ki: 30, 25, 16, 12...szeretem a viszonylag magas ismétléseket, és ha súlyt akasztok magamra, már elvesztem a koncenrációt...néha edzés végére teszem ezt a gyakorlatot, akkor 4x10-12-ket húzok...
Kellemesen tudtam variálni a mai edzésen belül az extra lassú mozgást(csuklya), a nagy súlyos mozgást(fűrész) és a gyors mozdulatokat(húzódzkodás, oldalemelések) valamint a csúcsösszehúzódást is (t-rúd). Úgy néz ki az AX termékekkel nem lehet hibázni  8)

Hétfőn tervezem fotókat készíteni, de ÉN maradok cőrös és ronda  --)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 17. - 17:35:19
Még holnap hátra van egy kar nap a heti leosztásból, és ahogy mondtam, hétfőn (pihenőnapon) kattintok pár képet, és zárul a móka... @-o  (viszont most van időm írni, aztán majd a képek magukért fognak beszélni...vagy ellenem, ki tudja... >:D)

Most pedig megpróbálom összefoglalni a tapasztalataimat az AX-MAP tesztben szereplő termékekről:

MAP- N.O. Plasmacore:
Úgy látszik az NO fokozókat illető tapasztalatlanságom vezetett némi konfliktushoz ezzel a termékkel kapcsolatban. Úgy vélem ez egy nagyon erős termék. Nekem az íze nem tetszik, nagyon művinek tartom ezt a gyümölcsös-puncsos vonalat, de ez egy dolog. Rengeteg összetevője van, ezért nem tudom megmondani, hogy a 116mg koffein, vagy valami más hatott rám úgy, hogy hányingerem lett, gyorsan leizzadtam, és émelyegtem az elfogyasztása után, ami az étvágyamra is kihatott negatívan, ezért ebből a termékből keveset fogyasztottam.

MAP- Freak Fix:
Először nem tetszett. Se ízre, se állagra, se oldódásra. De utána előkaptam a jó öreg turmixgépet és víz helyett tejet, és egy mennyből érkezett ajándékot kaptam! Csúcs!!! Vetekszik a MuscleMilkkel! És ez nem kis dolog ám! Nem is tudom melyik a jobb, a vaníliás, vagy a csokis...Konzervatív csokis vagyok, de a vanília is szuper, tényleg! Ha receptre kellene felírnom, mindenkinek egy ilyet, egy olyat írnék fel (az étcsokisat nem próbáltam)! Egy dolog nem tetszik vele kapcsolatban, hogy hosszú távon mégsem alkalmaznám (2 hónapnál hosszabb ideig) önmagában, mivel a székletemet megváltoztatta, erről nem akarok sokat írni, de sem a színe, sem az olvasztott rágógumi állaga nem frankó...Viszont mindenképpen próbáljátok ki, fogom még később is használni, de a teljes kiegészítőkből fedezendő fehérjebevitelemet nem építeném kizárólag erre.

AX-Hyperdroll & Mass FX:
E két termékről csak együtt tudok nyilatkozni, aki szétválasztja a hatásmechanizmusukat az vagy Furi Geller, vagy hazudik. Komolyra véve: van benne kraft, az biztos! Nem kell csodát várni, nem "hoz 3 kilót hetente", de megéri az árát. Libidóra is pozitívan hatott, és az edzésekhez is remek kedvet éreztem mindig, MINDIG. Könnyebben durrantam be, és nap közben is más, teltebb, feszesebb izomérzetem volt...Ha szedni kezditek, étkezés után vegyétek be, különben elvétve okozhat némi gyomorpanaszt, de nem vészes. Bár a testzsír%-om nem teszi lehetővé hogy beeresedjek, de az alkarom sem volt ilyen erezett a teszt előtt, ezt is ezeknek a javára írnám.

Köszöntem szépen a lehetőséget az Extremefitnek, és azoknak is, akik be-beszóltatok, hogy nyomjad bazeee', jól esett a bizalom. :-){

Bár már utaltam rá, még van Mass FX-em és Hyperdrollom is, így folytatom a tömegnövelést is, csak a fehérjét cserélem le, illetve a maradék Freak Fix mellé érkezik más is...

Üdv, endru

Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 18. - 10:47:21
Harmadik hét utolsó edzése egy kar edzés volt, egyértelműen erősödtem, és az erek is előgyüttek az alkaromon  :-*

-tric nyújtás kötéllel felső csigán
-francia rudas homlokraengedés
-letolás váltott karral csigán, kötéllel

-francia rudas bic állva
-egykezes bichajlítás állva, forgatva és kalapáccsal is



Sutyiban készítettünk pár képet, amit most fel is töltök (ha készen álltok #:-))...aztán csak halkan dobálni sárral, mert érzékeny vagyok  :-\
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 18. - 10:56:03
Jók a képek Endrú  :D
Bicepszre, hogyhogy csak két gyakorlatot csinálsz? Mindig így edzed, vagy ez változó nálad?
Remélem lesz jobb. Sokkal jobb. De most itt tartok. Köszönöm!
Néha csinálok 3 gyakorlatot. De elég sok sorozatot nyomok, így elég a két gyakorlat, ma is szórakoztam pl a rudas bichajlításnál pl játszottam vetkőző sorozatot, és 3x7es játékot is (rész és egész ismétlések), kézi súlyzónál pedig a "nagy" súly után közepessel pumpáltam rá majdnem minden sorozat után, úgy érzem ez elég terhelés.  /:-)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: L - 2008. Május 18. - 11:04:13
Jók a képek Endrú! Meddig tervezed még a tömegelést?
Látom a vizsgaidőszak fazon már a helyén van (szőrzet+borosta)! ;D ;D
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: blade - 2008. Május 18. - 11:11:40
 :-)!
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 18. - 11:11:46
Jók a képek Endrú! Meddig tervezed még a tömegelést?
Látom a vizsgaidőszak fazon már a helyén van (szőrzet+borosta)! ;D ;D
A szőrzet több funkciót is szolgál, pl ha leeszem magam rizzsel, akkor egy jó része megragad a mellkasomon  @-o(és nem azért mert olyan teltek a mellizmaim >>lásd feljebb<<)...
Azon leszek, hogy a szokásos 3-6 kg-ot most ne adjam le vizsgaidőszakban, de lesz pár húzós vizsgám, ami előtt általában kif*som a belem...
Ami a tömegnövelést illeti...egy jó cimborám mindig azt mondta, hogy ő télen diétázik, nyáron betömegel, télen feketére szolizza magát, nyáron pedig hófehér marad... ;D Most nem tervez(het)ek diétát, a képek megmagyarázzák miért... ˝=/ ˝=/ ˝=/
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 18. - 11:16:03
:-)!
:-){
Köszönöm!
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Május 18. - 17:04:13
Azé' már nem olyan pudingos a kinézet :-)! Csak nem Szeged legnagyobb edzőtermének egyik eldugott sarkában készültek a képek? ::)
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 18. - 17:08:21
Azé' már nem olyan pudingos a kinézet :-)! Csak nem Szeged legnagyobb edzőtermének egyik eldugott sarkában készültek a képek? ::)
Szeged legnagyobb termében be akartam menni a pózing rum-ba (egyesek erobik teremnek csúfolják, nem is értem...), de nem volt pilács... !+"% így odaszorultunk a sarokba  ˝=/ De hát az én bajom, hogy ilyen szégyenlős vagyok, és nem vetkőzök le a teremben...
Minden okom megvan rá, hogy ne legyek exhibicionista  :-}
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: George - 2008. Május 18. - 17:11:05
Persze...bezzeg Békéscsabán még a gatyádat is letoltad :-p Máshol azt írták, hogy minél nagyobb kurva, vagy pornós valaki, annál szemérmesebb :-}
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 18. - 17:13:29
Persze...bezzeg Békéscsabán még a gatyádat is letoltad :-p Máshol azt írták, hogy minél nagyobb kurva, vagy pornós valaki, annál szemérmesebb :-}
@-o        @-o @-o        @-o @-o @-o @-o @-o @-o        @-o @-o @-o
 
@-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o       @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o          @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o
 &5*
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Cressler - 2008. Május 18. - 19:10:20
 ;D :D :) hehe

egyébként  :-)!
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: Dillon - 2008. Május 22. - 23:05:45
Jó a fizikumod és tetszett a tesztbeszámolód!  :-)!
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: AtomAnti - 2008. Május 25. - 16:04:51
Gratula Endre.

A Freak fx-et milyen proteinre cseréled majd le?
Cím: Re: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"
Írta: endre66 - 2008. Május 25. - 16:44:11
Köszi.
MuscleMilk van most...de ha így iszom, mint az utóbbi 2-3 napban  @-o, akkor nem sokáig tart ez a 2.2kg  ;D, így sorba kellene vennem majd Syntha6-ot és Nitrotech-et is...De még van Freak Fix-em is, csak kicsit megcsömörlöttem, és nagyon sűrű nekem, egy adag felvesz vagy 6-7 deci tejet, és még úgy is sűrű, de megiszom ezt is, mert amúgy finom.
Pisti is Syntha6-ozik, akkor biztos fincsa az is, és piszkálja az orrom, mivel még nem ittam olyat ;)

(Ezek a tervek...csak el ne költsem a nyaralásra kispórolt pénzecském ˝=/, mert asszonyka  :-/-)