Fórum > Termékáttekintések - segítség

APLODAN™

(1/5) > >>

ViCtor:




OTHER INGREDIENTS: MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, DICALCIUM PHOSPHATE ANHYDROUS, STEARIC ACID, COATING (HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, POLYDEXTROSE, TITANIUM DIOXIDE, TALC, MALTODEXTRIN, FD&C BLUE NO. 2, MEDIUM CHAIN TRIGLYCERIDES, FD&C YELLOW NO. 6, FD&C RED NO. 40, SODIUM CARBOXYMETHYLCELLULOSE, DEXTROSE MONOHYDRATE [MAY CONTAIN CORN AND WHEAT], MICA, SOY LECITHIN), CROSCARMELLOSE SODIUM, SILICON DIOXIDE, MAGNESIUM STEARATE, SUCRALOSE.

Directions: (a) For the first week: Take 2 servings (2 caplets) of Aplodan, 3 times daily.

(b) From second week onwards: Take 1 serving (1 caplet), 3 times daily.

WARNING: Not intended for use by persons under 18. Do not use if pregnant or nursing. Consult a medical doctor before use if you have been treated for, or diagnosed with, or have a family history of any medical condition or if you are using any prescription or over-the-counter medication(s). Consult a medical doctor before starting any diet or exercise program. Do not exceed recommended serving. Improper use of this product will not improve results and is not advised. Use only as directed. Do not use if this package has been tampered with. Store in a cool, dry place (60°F to 80°F). KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN.

ViCtor:
Újabb szuper termék a MuscleTech-től! Nekem ez az első megjegyzésem erről a termékről.  :-)!

Az első 1-2 napban edzéssel párosítva izomlázt okozott, még azon felül is, hogy kiegészítőként Secretagogue-1 & Glutemine-SR-t szedtem. Ugyanis, az utóbbi két cucchoz már előzőleg volt tapasztalatom, hogy remekül regenerálódik a testem edzést követően stb.. Itt, az Aplodan elkezdésekor ez megdőlni látszott. De, nem is baj, sztem. épp vmi ilyesmire számítottam. Később az izomláz már nem volt számottevő, sőt, teljesen elmúlt. Ugyanakkor erezhető volt, és még érezhető most is - hisz szedem még - , hogy egyes gyakorlatoknál - már nagyobb súlyokkal - tisztább, csalásmentes mozdulatokkal lehet dolgozni. Vagyis, az erőszint emelkedés hosszabb távon látványosan érezhető lett. Edzésenként könnyen tudok 1-2 ismétléssel többet csinálni a gyakorlatokból, mint eddig bármikor. Ez nálam nagyon jó haladás! Úgyhogy, így. Ajánlom mindenkinek.  :-!

parrre:
Asszem Tozó igért annó egy részletes beszámolót az Aplodan-ról, ő is azt mondta hogy nagyon jó a cucc. ( A beszámoló mondjuk elmaradt 8-) )
Tömeget is hozott vagy csak erőt ?

ViCtor:
Na, ha nem írtál volna, akkor is írtam volna most! Hehe!  :D
A cucc bevált! És egyben, el is fogyott.  :-X
Arra voltam kíváncsi, h Aplodan használata nélkül, mekkora lesz a visszaesés erőben.
'x' gyakszit Aplodan kúra alatt ~7 ismétlésről könnyedén fel tudtam tolni 11 ismétlésig. Ma, ugyan ezen a gyakszin 9 sikerült. Hmm.  =/+' Nem akarom túlragozni, ebből látszik, hogy hatott.
Én, Aplodan "kúra" alatt direkt megtoltam a lábedzéseimet rendesen. Ott nagy fejlődés volt tapasztalható. Lábhajlítás fekve 65 kilóval 26ism. a csúcs, ezt értem el 13 ismétésről:)
Most nem azt akarom tudatni, h mekkora egy über termék ez, csak annyit, hogy újabb termék a muszklitól', ami szintén hat.
Mégvalami; a bodybuilding.com egyik forumán az Aplodan-t és a Gakic-ot tették egylapra. Ott vesézgették. Van benne valami... Persze, teljesen más mindkettő, mégis hatásban hasonló eredmények érhetőek el velük. Én probáltam már mindkettőt. Érdekes lehetne stackbe rakni őket.  ;D

Nagyon ajánlom! Nem hülyeség.
Inkább erőben, mint tömegben hozott a cucc. De, biztos vagyok,h tömegelésnél és szálkásításnál is segítségre lehet. Aki teheti, ne szalassza el kipróbálni. Nem fog csalódni.


ViCtor:
Lassan 2 hete nem használom már (mert elfogyott). De ,most érzem igazán, h mennyire hatásos volt. Kissé visszaestek a pumpok, és az ismétlésszámok.  :o Erre is kíváncsi voltam. Felkerűlt egy újabb muszklitekes cucc a listámra és "leszedtem"  helyette egy másikat.
Valóban működnek a mT komplexebb aminos dolgai.
Talán hatásilag mondhatom, hogy egy év után az aplodan veri , vagy legalábbis egyenértékű egy Gacik&Leukic kombóval.
Egy Gakic & Aplodan meg feltételezem,h ütős válaztás volna!!!  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése