2024. Április 27. - 18:30:33
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: tomi Muscletech tesztje (NaNoVapor/Cell Tech/Mass Tech/Nitro Tech)  (Megtekintve 14626 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. December 18. - 15:56:11
Válasz #15
Nem elérhető

hopika


Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2007. December 18. - 15:57:34
Válasz #16
Nem elérhető

tomi


Vélemény:

Összességében nagyon elégedett voltam a stack-kel és meglepődtem, hogy milyen jó eredményeket produkálnak ezek a termékek, így együtt. Nagyon fontos volt számomra, hogy nem romolott el egyszer sem a gyomrom a teszt közben. Kiválóan szívódik fel az összes termék, és szinte azonnal elindul a regenerácó az edzés utáni "óriásshke" elfogyasztása után(cell+nitro tech)
Van egy-két dolog ami nem tetszett, de ezeknek nem sok köze van az eredményekhez. Ezek: Nekem túl sok ez a pormennyiség, amit mindig magammal kellett hurcolnom és le kellett nyomnom a torkomon, amikor bennem volt már nem volt gáz, csak amig odakerült. A másik, hogy a cell-tech-et önmagában még most is alig bírom meginni a rettentő sok cukor miatt.

Termékenként:


Nitro Tech: Korábban írtam, hogy a világ egyik legjobb fehérjéjének tartom. Nos ez annyiban módosult, hogy az "egyik" jelzést elhagyom, ugyanis fehérjeporok között elismerem, hogy ez a legjobb. Nálam legyőzte az áhított isopure-t is. Isteni az íze, azonnal felszívódik és olyan gyorsan jut el tényleg az izmokhoz, mint egy más protein-aminosav keverék (ha van egyáltalán ezen kívül ilyen) sem!!!

Mass Tech: Finom csokoládé ízű tömegnövelő, délelőttönként fogyasztottam, nem puffasztott fel, nem is telített meg, és nem is jött ki. Nem hittem volna, hogy ez is ilyen jól fog hasznosulni... Soha nem jelentett gondot utána 1 órával elfogyasztani a rántottámat, nem úgy mint más tömegnövelők esetében. Kiemelten ajánlom mindenkinek, aki több teret szeretne magáénak tudni a térben!!!

Cell Tech: Nagyon jó minőségű a kreatin, ami benne van, fantasztikusan hat.... De ott az a rengeteg szőlőcukor... Azzal nem tudtam megbékélni, és ez nagyon lehúzza a termék ár/érték arányát. Nem hiszem, hogy ilyen mennyiségű cukor kéne 10g kreatin hasznosulásához, de nem vagyok tudós...Mint felhasználót kifejezetten zavart, de mindig megittam, mert azt a kiváló kreatint sajnáltam volna.

NaNo Vapor: Egyszerűen ez az a termék, amitől el vagyok ájulva. Mindenki más-más véleménnyel van róla, de én egyértelműen a legjobb pre-workout cuccnak tartom. Az íze nem egy nitro tech, de annyi baj legyen. Edzéseken magukért beszéltek a súlyok és a beduranás-érzet. Nekem bőven elég volt edzésenként 1 adagoló kanállal. Nem szoktam sok koffeint bevinni, de ebben pont annyi van amennyitől még el tudok aludni az edzés után. Ezt kivétel nélkül mindenkinek ajánlom, legyen szó akár erő, teljesítmény, esztétikai sportokról!!!!

Ezúton is köszönöm az extremefit-nek és a bodybuilding.hu-nak, hogy hozzájárultak fejlődésemhez!
Remélem a tesztem motíválja majd valamennyire a döntés előtt állókat.

Mindenkinek sikeres és jó edzéseket kívánok, valamint kellemes karácsonyi ünnepeket: tomi :-){
Up the dose, lift the most!

2007. December 18. - 16:00:44
Válasz #17
Nem elérhető

tomi


Köszi srácok, 2008 a növekedés éve lesz...remélem :) Ez amolyan etalon-mérés volt, hogy mivel lehetek majd elégedett. ;-oo-;
Up the dose, lift the most!

2007. December 18. - 16:42:16
Válasz #18
Nem elérhető

Lalika85


Gratulálok a teszthez!!!  Łł=
Szépen fejlődtél.

További jó edzéseket és komoly fejlődést! Na meg persze előre is Kellemes ünnepeket!
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2007. December 19. - 11:18:09
Válasz #19
Nem elérhető

ati75



Gratulálok a teszthez, köszi a biztatást, remélem még sok-sok extremefit tesztben tudunk együtt résztvenni... =/+' @:-) Kellemes ünnepeket!!